Жертвите от челния сблъсък на пътя Ловеч-Плевен станаха 4, обявен е ден на траур

Вчера в Университетската болница в Плевен е издъхнал 22-годишният шофьор, предизвикал тежката катастрофа

Обратно в новината

Коментари - Жертвите от челния сблъсък на пътя Ловеч-Плевен станаха 4, обявен е ден на траур | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отнемането на МПС е мярка, която се прилага с присъдата и не следва да се прилага предварително. Ако желаят да Ви го отнемат на място, това трябва да стане с протокол за изземване. ВАЖНО! Ако подпишете протокол за доброволно предаване на автомобила си и след няколко месеца биологичната Ви проба се окаже отрицателна, няма да се активира правото Ви на обезщетение за оставането без автомобил. Това е така, тъй като обезщетение се дължи за вредите, настъпили от незаконни актове на полицията. Когато сте предали автомобила си доброволно, не е налице незаконен акт, дори и когато сте били подведени да го направите. И пак да повторя: 1/ задължително давайте биологична проба; 2/ не подписвайте протоколи за доброволно предаване на автомобили. Текстът е от страницата на адв. Петкова във фейсбук.

Тия с атошколите правят луди пари. Не искат да дават излишно за разход на бензин, колкото може по-набързо да се вземат книжките - после хем престиж, че 90% от школата стаали шофьори, хем и пари се пестят и евтино се предлагат тези курсое за книжка. Знам един в София, още младо момче. Вдигна хтотел от автошкола. Колата му е джип БМВ , от най-новите. А колко ли живота има зад гърба си всеки един такъв с автошкола ?! Или само аз мисля, че тия курсове трябва да са държавни и да има държавен контрол ?!

Тези дето мислят законите как не, че с 40 часа кормуване не става ?! 90% от катастрофите ги правят млади шофьори. Че и пътищата не стават и са строени некачествено 0- така е. Че и се кара бързо - така е. Но и липсата на опит е огромен фактор. За 40 часа шофьор не се става. Като взех книжка преди години, после поне 6 месеца карах като препариран из София. Младите шофьори да карат само крайна дясна лента и с максимум 70 км/ч! Часоете кормуване от 40 да станат 100.

Шофиране без концентрация, мисловна дейност и дисциплина, а защо не и уважение към другите, си е руска рулетка, А водещите се защо не са го опухали по врата, този?

Не бързайте да се срещнете с ГОСПОДА. Срещата е завинаги!

Нека да ревът всички, които са против по-строги мерки за нарушения по пътя, пияни и дрогирани.

Ето ви ярък пример за това на какво е способен само един идиот на пътя. Проблемът е,че в България те са много.

Правилно, бай Ставри!

Съжалявам за изгубените млади животи... но да се обявява траур ми се вижда малко пресилено. Траур при природно бедствие, при загинали полицай, пожарникари при изпълнение на служебни задължения, при трудови злополуки... а тези млади хора сами са се убили... той карал безразсъдно, а другите в колата му се кефели, невинна жертва е само шофьорът на другата кола. И не трябва траури, а превенция... повече камери за скорост, по-сериозни глоби и наистина събирането им, а при особено драстични случаи и рецидив и отнемане на книжката!

Подразбира се, че траурът е заради загинал активист на ГЕРБ - младежи.

Това, освен че млади хора карат мощни коли, е следствие на "хубавите" пътища, построени от бат Бойко!

Освен висока скорост,друг голям фактор за честите ПТП са много дупки(убийци) и неравности по пътя....За мен АПИ трябва да се даде на съд ,с няколко присъди по двадесет години,ще има ефект и смъртност ще падне по пътищата. Няма смисъл от допълнително куки на пътя ,да спят по храстите и си бъркат в носа.Грешни пари.

Живеем из търновско и често пътуваме Мерданя - Златарица...Прав път, ШЕСТ!!! километра, но така е нагънат, че ако караш с повече от 40-50 ИЗЛИТАШ В ДРУГОТО платно....Ама АПИ спи, АПИ кастри храсти и маже маркироква боя за 2 до 3 дни и после пак...Щото, налЕ, едни пари трябва да се УСВОЯВАТ!!!!!....

Отново младо гъзарче убива хора на пътя... Абе, КАТ, не разрешавайте на младежи до 23 години да карат самостоятелно мощни коли. Вижте статистиката, тежките катастрофи в над 90% са за сметка на млади пишлемета и нагли мадами, с мощни коли, с телефон в едната ръка и цигара в другата... Време е за крути мерки срещу тази напаст на пътя...

Преди време наистина видях на централна улица в един град следната картина - младо момиче "караше" /щях да пиша управляваше, но такова действие нямаше/ чисто нова лимузина. В едната ръка държеше цигара, а в другата имаше телефон, по който разговаряше. Вярно е, че улицата беше съвсем права, а може да е имало и автопилот. На мястото откъдето мина колата нямаше ни полиция, ни дявол. Полиция идва само ако има някакво мероприятие или празник, когато затваря улицата.

Онзи горе раздава справедливост! Идиотс с аудито пукна. Жалко за невинните хора!

Карат като свине мършите

Гербаджиите още преди 12 години в такъв кален завой ни вкараха,че още се търкаляме по таван.

И защо да е траур? Тези в таралясника Ауди не са били стока. Търтеи и паразити. Жалко за другия водач, който не е имал вина.

На 22 години капацитет нямат да карат тия коли- нито физически, нито умствен.Смъртта побеждава винаги, когато я подцениш.

Доказателство че гербаджите са над нормалните хора... ден за траур само защото е умрел гербаджия..

Не влизайте в насрещната лента, в завои без видимост! В паниката, няма да имате време да се приберете, във вашата лента. Това е много опасно. Без значение, каква е маркировката. На завой, си стойте, във вашата лената. Тия книжки ги раздават като банички, загънати във вестник. Съболезнования към близките! Бъдете силни. Много тъжна новина. Много.

Ауди, БМВ, диагноза. Даже и яката стомана на Аудито не го е спасила от смъртта.

Е, поне си е платил, ама келфайда. Аман от дебили! ПП Сега па ден на траур. Траур се обявява при жертви на извънредни обстоятелства - земетресения, наводнения, свлачища. Властите си измиват ръцете с тези траури - вижте ни колко сме съпричастни. Баси!

Бог да го прости. Но има справедливост

В държава само гербаджиите ли са важни? За другите загинали нищо.

То че един хълбезник по-малко е хубаво, но защо герб, та герб? Къде е пътя на бсп, на дпс, на подмяната, на сдс, или на другите плазмодии? Няма такъв?! Начи гербажии са свършили всичко? Що гласувате за други тогава? Сите са еднаква измет, и винаги готови за поредна сбирщина против народа.

От парламентарната група на ГЕРБ няма ли да излязат с извинение, че техни платени нагли активисти сеят смърт в държавата. Тоя явно постоянно си е карал така и е интересно някой да направи справка колко глоби е имал . Че не е платил ни една е ясно, но интересно да се види как са били замитани нарушенията му.

И убиеца на Милен Цветков, кристиян ли се казваше това лайно не знам и той е пряко свързан с герберастите. Онова лайно семерджиев също.

Нямате информация иначе коментари правите. Не е каръл колата гербаджията.

Какво са труповете след катастрофа? Някой знае ли?

привилегии

Гербаджиите са пословични чалгари, а предвид, че младото поколение е пълно шкарто, то младежките гербаджии са чалгари на квадрат. В тази връзка, поздравявам контингента в аудито със следния шедьовър: Бясно карай На червенооооо Направи за менЕ Нещо откаченоооо....

Да вкара в парламента борци, побойници и лъчо мозъка. Почнаха да отичат. Не на запад, де.

Какво може да се каже - манталитет, начин на поведение в живото, включително и на пътя - наглост, безнаказаност, безотговорност... Избиват комплексите си. Помните ли "президентът на ГЕРБ" - онова нещо Плевнелиев още беше на поста, когато каза в едно интервю, че най-свободен се чувствал на пътя, когато шофирал ... Това е манталитетът, комплексът на мижитурката - да се доказваш на другите какъв "цар" си на пътя. И с тези е така - ако не са се чувствали недосегаеми заради онова леке от ГЕРБ, едва ли този щеше да кара с такава скорост. Или другите в колата нямаше да му позволят да го прави. Но те са се мислели за "недосегаеми и безсмъртни". Комплексари. Само дето една неизвестна за такива лумпени наука - физиката, си има своите закони и те не прощават, не правят разлика дали си "недосегаем" от ГЕРБ или не. Единственият за смъртта на когото наистина съжалявам е шофьора на другата кола - загинал е без вина, заради чуждото безумие и наглост.

Нямаме ли закон забраняващ дъжда по пътищата? Веднага едно извънредно заседание и онези 240 тикви да приемат нещо в тази насока!

Аз не знам кой е виновен в случая, но не знам дали видяхте публикуваната снимка на младия гербаджия в синия костюм ? Такова нагло излъчване на човек на такава възраст трудно може да се срещне, всичко му е до колене и е безнаказан ......

Всички знаем кой е виновния, но няма да му учуди посмъртно да изкарат другия водач виновен.

Чувал съм, че Ауди са автомобили, с отлична ходова част, обезпечена от много системи за сигурност. Та се чудя, как някой може да накара такъв автомобил да изтърве завой, дори по мокър път. Трябва или да го е направил нарочно, или да е бил с гуми на галош, или да е карал със скорост, над която дори и кола с големи антиглупакови способности да излезе от лентата си. И за да стане такова мазало от смачкане до неузнаваемост тенекии, дали скоростта не е била 140-150+? И ако е така, защо да има ден на траур, в който да ни е мъчно за всички загинали еднакво.

Чувал си, ама не си карал такава швабска бангия. Тия надценени фолксвагени са известни с тъпанарското си разположение на двигателя върху предния мост, т.е. платформа с предно предаване. После и да слагат куатро и да задвижват и четирите колела - все тая, щетата вече е нанесена. Та, надлъжно разположени двигател, с голяма част от маса си пред колелата води до грозно недозавиване и куатрото съвсем малко помага, в такъв случай. На другата крайност са примерно поршетата - те пък надзавиват юнашки, т.е. и в двата случая се изтърва завоят, само дето поршето го изтърва с вратите напред, а аудито - челно, както е станало и в конкретния случай.

Един друг

Алоу, минусджиите, нищо не разбирате от коли. Не че мерцедесите и БМВтата са много стока, но поне като са със задно, няма нужда двигателите да са им изнесени толкова напред и масовият им център е доста по-назад от оста на предния мост. Сигурно не сте чували, че колите с най-добро управление са с централно разположени двигатели, а също е ясно и че не сте теглили ремарке и си мислите, че е без значение къде е разположен товарът. Сигурно и ако ви попадне бус, слагате товара най-близо до задните врати, за да ви е по-лесно разтоварването - ха, ха, ха. Аудитата са менте висок клас още от чертожната дъска.

Благодаря за уточнението. Вече разбрах. Оня с аудито е карал с 60 км/ч, съобразявайки се със сложната пътна обстановка и само защото колата му е калпава е изхвърчал от завоя и де е забил във фиата. Който пък е карал с 200 км/ч, защото е истинска кола. То и затова ламарините са сплескани, все едно, че ги е газил валяк. Следователно, виновни са водачът на фиата и конструктурите на калпавото ауди и на мен трябва да ми е много мъчно за тези в аудито.

Тук в София тия с Аудита от няколко години държат рекорда по нагло просташко каране и вече изпревариха Беемветата. Но напоследък ми прави впечатление, че ги догонват и копеленца с по-нови Шкоди, някакви Октавии и т.н. Явно сега е на мода дрисльовците и такива да купуват.

Когато няма контрол и адекватни санкции за всички, независимо дали са "наши" хора или не, това ще продължава. Проблема е, че утре можем и ние да попаднем в така ситуация, заради някакъв боклук, които се е помислил за големия шофьор. Не си ли дават сметка боклуците в парламента, че и те могат да попаднат в същата ситуация? Следващия път дано герберастите или там, който и да е от тая измет да уцелва само дървета, дерета и да не причинява ничия смърт, освен собствента си, поради простотия, комплексарщина и селяния.

Умират гербери по пътищата направени от аверите на корумпираните гербери.

Ама този път не са оцелели, не е било бронирано аудито

Ами да измислят регулация за валенето на дъжд върху път, проектиран от български инженер, направен от български изпълнител, само работниците цигани, щото българите въртят палка, бухалка и писалка ама лопата не. Българките таз вместо бухалка, хахаха. Иначе кво да го мислим - влязъл с висока скорост в завоя на мокър път(от опит знам, че след дъжд на всеки овраг има локва освен това локви има и в коловозите оставени от тировете), без да мисли за дупки и локви, оня отсреща и той .... поне това е последния проблем, който са създали. Не че природата и българска майка юнашка няма да родят още десет подобни създания

А бе Ганьо прост, след като никога не си карал по този път какво коментираш? Настилката си е супер! Пътят винаги е бил в отлично състояние Това че има тъпаци като теб дето винаги друг им е виновен е съвсем различно!

Един циганин го каза най-точно. След ремонт на път и перфектен асфалт, вика, по тоя хубавия път много хора ще се избият сега. Акъла на ганьо е бетер цигански.

В България се строи и се прави нещо, ако има далавера. Смятай колко са прости всички селяндури в парламента, защото крадат милиарди и си купуват последните модели коли и ги трошат в нашите скапани пътица. Колко трябва да си прост? Направи си хубав пътя да е топ качество и да и караш последния модел автомобил с откраднати пари, с кеф. Политиците са ни толкова прости, че направо не знам дали има и смисъл да се коментира.

Точно, политиците ни са прости, но западните им господари са хитри, лицемерни и нагли и им трябват точно такива простаци за да им служат. Всичко е изчислено. Кой мислещ, интелигентен и читав човек ще слугува на западните смрадове?

Е, най-накрая и една добра новина в цялата случка... Загубил бил управление - все едно не ги знаем гербаджиите как карат стриктно по правилата и съобразено с обстановката.

За съжаление не е уцелил дърво, ами се е забил в невинния човек.

Един друг

Така, де - все други бяха загиналите. Затова казвам добре, че барем и виновникът си го е получил, щото обикновено шофьорите "неовладяли колата" оцеляват, за сметка на всички останали.

"...22-годишният шофьор на лек автомобил "Ауди", пътуващ към Ловеч, е изгубил контрол над колата в дясна крива на мокрия път..." Как така го изгуби този контрол?! Изпреварвал ли е или вместо да си купи най-хубавите нови гуми е карал с галоши, както е практиката в бг

Крива му е кривата. Както е казал народът "На калпав хуй..."

А национален траур за повсеместната тъпотия и ниска култура кога....? Жалко за погубените млади животи, но всичко минава отвъд границата на приемливото, злощастни обстоятелства, съчетани с безразсъдно поведение, липса на опитност, младост, дързост, мощни автомобили... безсмъртие... Всичко това се възпитава, възпитава, възпитава, липсата на възпитание и култура не могат да бъдат приравнвни до инцидент и злощастно обстоятелствато (или поне в повечето случаи)... За последните 5 години все едно е минала епидемия от тъпотия през цялото общество и го е запазила трайно с олигофрения, по- страшно е от всеки инцидент... и по- смъртоносно!

заразила*

Добре съгласен съм , аз говоря за случая, но ще обобщя ако искате - всички боклуци в парламента и цялата измет около тях. Така мисля. че е по-добре.

Не само възпитанието, ами чувстото за безнаказаност и липсата на всякаква дисциплина. гербераста ще се обади 2 телефона и ще му махнат и актовете и глобите и все ще му е тая и щеше да се повтори случая с убиеца на Милен Цветков (само 7 години затвор, от които 1 ден няма да лежи) или ония боклук семерджиев.

Ей тука много грешите, същото ще направи и БСПаря, ДПСаря, ПП.. "Възрожденецът"...всичката политическа измет в едно със съдията, прокурора, полицая, че дори и лекаря ще направи същото като гербераста, въпрос на култура и обществена търпимост!

Жалко за невинните пострадали! Добре е че изрода също е дал фира!

Идгубил контрол в крива ,дъжд!Било си е превишена скорост.Свалил е нивото-Ауди!Става за погром по пътищата!Жалко за невинните жертви!Струва ми се,че украйна дава по-малко жертви от нас .

Лош, тъп, недодялан материал. Няма по-просто племе от това, няма! Факт.

От толкова наглост и чувство за безнаказаност почнаха да мрат герберастите, дано боко ги последва скоро. Лошото, че взимат хора със себе си. Как не уцели някое дърво гербераста?

Защо криете истината? А тя е , че едни над законите, които тровеха децата ни с наркотици и които ни управляват, са отнели живота на трима български граждани. Герберска работа! Тези от ГЕРБ са като едни примати- тъпи и умствено и духовно, но с его до небесата!

От 2 години убиват други дебили, а страната е бедна от 102 години, от толкова време е управлявана от бездарници. Без бай Тошо, че дотогава нямаше и улици.

Часове след сблъсъка от ГЕРБ съобщиха, че сред жертвите е и Христо Николов от младежката организация на партията в Ловеч. Като християнин ще кажа "Бог да прости всички .Дано ни е за урок" Но защо е необходимо да се споменава че е от ГЕРБ.Това ли е най важното.Има ли алкохол ,наркотици ,превишена и не съобразена скорост .В 23(58ч, посред нощ.Защо не се споменават други имена.Важното е че е от ГЕРБ.

Ами защото от ГЕРБ са винаги над законите. И сигурно убийците на тези от Фиата. Затова. Дори не ги спомнават за виновни. Срамота!

"Един от загиналите",а не шофьорът,предизвикал катастрофата, е от ГЕРБ.Стига спекулации!

На нас война не ни трябва. Дайте ни повече немски "премиуми" и сами ще се довършим.....

Нито един повече? Или КАТ не са толкова загрижени?

oooo, audiiii. COngrats!

Много не ясна информация.Защо не пишете в коя кола се е возил гербаджията и дали той е шофирал?

Пише ясно,във фиата е бил водача който пътува към Плевен

ОТ Плевен. Герберска работа!

Всеки ден по 3-4-ма на кайма между ламарите

Нищо ново! Ауди с бясна скорост и пътуващ в него ненаказуем политик от управляваща партия, който ще уреди проблемите с КАТ ако се наложи!

А какво са виновни хората от Фиата?

Това е най-лошото в случая, че невинни хора страдат. Как не уцели едно дърво?