Жертва на Радослав Колев: Удряше ме с чук по главата

Докато Радослав е на свобода, оцелелият ще продължава да живее в страх

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя с чука е готов за политик....

Защо не публикуват биографиите на престъпниците? Р.Колев спортно или сержантско училищв е завършил, работил ли е за СИК и други престъпни организации?

Възможно ли е да има трети човек..... Ами то щъркелите носят не само нежелани деца, ами и побифони и пистолети в затворите. Щъркела!

Защо не публикуват снимката на този изрод. По вестници , по телевизията - да го видят всички хора и тогава едва ли ще се измъкне . Ама най добре да го " светнат" и да се приключи ……….. Защо обществото ще трябва да плаща за да храни после този болен мозък ?

а ве такия що не ги пържат с ток?

Приятно втурване на работа! Между другото, не е зле и да се оглеждате крадешком, те са там някъде в сенките....

Между другото замисляли ли сте се, че точно такива избягали от затвора рецидивисти и престъпници, вкл. заклети убийци са НАЙ-ПОДХОДЯЩИ ЗА ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА И АТЕНТАТИ в България? Защото те се нуждаят от подслон и закрила, от помощ и пари, за да се скрият и оцелеят, да избягат от правосъдието и страната, нищо не може да ги спре, вече са си сложили главата в торбата а дори и да се случи да ги заловят и да се разкаят, което за заклет рецидивист е почти невъзможно, и да пропеят никой няма да им повярва. А после ако успеят да изпълнят поръчката и се върнат да си получат останалата част от уговорената сума бъдат отстреляни от посредника (обикновено поръчителите използват посредници), то дледите са заличени и всичко заспива - никой не може да докаже поръчителят - не че в България някой изобщо опитва, а и никой няма да жали за рецидивиста, освен негови близки и роднини евентуално, и то дискретно. И пак - Всичко е отминало - забравете! До ... СЛЕДВАЩИЯТ ТАКЪВ! А в България след 30 години беззаконие бъка с такива!

Стига сте ни занимавали с бити гейове!

Аз се чудя защо не виждам полицаи в квартала, а пък те отишли да маршируват на гей парад, то и заради гей задълженията на полицаите двамата затворници си веят байрака из България.

Гнусни гейове. Треперете! Радко идва за вас.

При положение, че имам законен пистолет и гръмна тази гнусна гнида рАДОСЛАВ кОЛЕВ дали ще ме съдят все едно съм убил човек, питам просто ей така, щото на полицията явно не и стиска, тяхната работа е да охраняват гей паради.

компютърен тъпунгер, колко души си убил досега със законния си пистолет?

Даже попадаш под параграфа УМИШЛЕНО УБИЙСТВО! Ти за това си и притежател на ЗАКОНЕН ПИСТОЛЕТ! За незаконният трябва да докажат че е твой, че ти си гръмнал с него и то не като сте се боричкали .....Сложно и много опасно

Искам да попитам : - В гейска държава ли живея?

Да!В държава на мутри и гейьове,управлявана от ГЕРБ!!

Нашето безхаберие ражда непрестанно нови и нови жертви. Безхаберие и подкупност позволиха на двама убийци да избягат, безхаберие и некадърност блика от действията на полицията след бягството, безхаберие и алчност в болници, в таксита, разни майстори, ЧЕЗ, МЕЗ, безхаберие и простотия на пътя, подкупни чиновници, продаващи дипломи, подкупи и алчност навсякъде... А отдолу се чува вяло мрънкане, щото повечето са такива и не им прави впечатление.

Единствено и достатъчно условие за залавянето на беглеца е обява във всяко РПУ: " Търси се жив или мъртъв .................... Награда 200 000 лв.

Ако някой мазен и нахален гей ти се предлага - какво би направил?

Ако някой нахален еврейн не те пита и те вкара в НАТО - какво би направил?

зайко геят - за себе си ли пишеш от 3 лице

Ще го гръмна без награда, бих направил това за ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА И ЗА ЧИТАВ НАРОД, но уви , нито едното струва нито другото.

Закон за изтребление на горските разбойници. Края на 19-ти век. Днес няма България а педерастка територия и свободно щъкащи убийци...Братя Галеви, братя Маргини, братя Пелови, братя Колеви....брат Каун и брат му Цецо.

Ама закона е бил предложен от БАШ РАЗБОЙНИК! Единственият истински политик, депутат и премиер Стефан Стамболов. Този дето с лични пари е отишъл на сватбата на Фердинанд, а не с пари на правителството (разбирай на народа)

Кажете истината! И двамата потърпевши са от Гей дружината. Сърбела убива!

"Радослав Колев може да бъде заловен жив" Е от къв зор? На някого трябва ли му жив тоя? Да му плащаме затвора още 24 години?

Това показва още веднъж,че Обществото НЯМА нужда Колев да бъде заловен жив!

vasil

С голяма вероятност Пелов вече се е погрижил.

И аз смятам, че шансовете Пелов да е убил и този са много големи. От това, което се разбра за него и профила му става ясно, че е пресметлив и безскрупулен престъпник и убиец, който отлично е познавал и колегата си що за отрепка е бил. При бягството им от затвора той му е бил нужен - след това знае, че полицията в цяла България ги издирва ДВАМАТА, заедно, и хора, които са ги виждали и заплашвани да си мълчат ги виждат ЗАЕДНО, ДВАМАТА! Вероятно са разговаряли дълго преди това и са подготвяли бягството, обсъждали са варианти да се крият, техни авери, капии, ятаци навън - някой им е внесъл оръжието, след това им е дал пари... Проста и хладнокръвна калкулация и преоценка на ситуацията от Пелов в един момент на бягството им е показала, че шансовете му без другия да оцелее и избегне залавянето му са много по-големи без него, а разделянето им и евентуалното залавяне на другия, който може да пропее като перспектива е направило другия мишена и труп вероятно. Но Ботьо Ботев е прав в едно - има и други престъпници, замесени в тази история! И прокуратурата и МВР ги крие.

Тия врели не кипели на кой ги разправяте?.... Освен това казвате му цялото име, а му криете мутрата.... И изобщо не ми се вярва този да е по стока от онзи...

епа тя евроапата ни удря с реформи и директиви и бордове и отпадъци по главите вече 30 години! и кво?

и този изрод е на свобода... нашата правораздавателна система трябва да се реформира,този е за СМЪРТНА присъда !

правосъдието пази престъпниците-мафиоти ,а ние ги развъждаме и хрантутим .за съжаление смелостта и умът не се купуват ...те са дар от Бога .

законово да стрелят при най-малкото незачитане на издадените от тях разпореждания, както е в Щатите!

на полицаите ,закрилящи мафията са дадени повече права,отколкото можем да си представим !

В България истинската борба с престъпността, с организираната престъпност и с мафията трябва да започне с властта, МВР, прокуратурата, службите к най-вече с високите им етажи и особено - с главния прокурор Цацаров, над когото бил само Господ, ако не броим Катарзиса и образа му в огледалото. Всичко останало е имитация и мъчителна агония!

Самият факт, че хората директно признават и пред камерата, че ги е страх от отмъщение и че очакват саморазправа ДОРИ И СЛЕД КАТО ПРЕСТЪПНИК И РЕЦИДИВИСТ е заловен и ДОРИ УБИТ е най-ясното възможно доказателство и признание на тези хора, които отлично знаят и познават престъпниците, ме СТАВА ДУМА не за индивидуални престъпници, а за организирани престъпни групи!!! Тогава възниква простият най-важен въпрос защо МВР, прокуратурата и властта по правило прикриват престъпниците и те всъщност на чия страна са във войната на магията, престъпниците и организираната престъпност, като ги прикриват и винаги представят престъпления на организираната престъпност и на нейни членове като лични и на единаци-престъпници?!?

Защо 100 човека три месеца са следили и подслушвали например Иванчева (и нямат никакво доказателство срещу нея, освен глупостите им, както точно стана и при тримата арестувани за убийството на Пеевски), а НИТО ЕДИН ЧОВЕК не е следил, проучвал и изучавал профила на никой от тези заклети рецидивисти и опасни убийци, контактите и връзките им?!?! Кой умишлено доразбива МВР и прокуратурата и ги докомпрометира, правейки огромна услуга на престъпниците и на ( босовете на) организираната престъпност?

накъде я откара.. и аз искам едно кашонче с парички,ей така да ми падне от небето, и аз да се чудя аджеба кой ми скрои шапката...

Когато събереш смелост да се кандидатираш за кмет и те изберат,тогава може да се оглеждаш за кашонче ко не слушаш!

Пич, тя шапката не се крои; шапката е по калъп, като не стане "ЕДИНА" размер ти нахлузват другия. Шапкари много, пак шапкари правят законите така че да ти го турят калпака!

Още веднъж - оставете басните и това, каквото разправят и се опитват да внушават прокуратурата и МВР. И този, както и Пелов (както между прочем онзи с 6-те трупа, дето го търсили 8 години) НЕ са вълци - единаци или паднали от Марс, те са живяли и “работили” дълги години с ХОРА, с АВЕРИ и ЯТАЦИ, част са (или били) от ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ, които са отлично известни на полицията и властта, както и на местните хора и онези, които ги познават! И МВР и прокуратурата трябва да престанат срамежливо да крият тази много, критично важна, много съществена “подробност”! Не е ли учудващо същите тези - от МВР (и прокуратурата) да струват над 2 милиарда на данъкоплатеца, да са толкова посветени привърженици на СРС-та, на следене и подслушване за по 100 милиона на година, много години, да се занимават толкова усърдно да правят профили на откровени критици на властта и протестиращи, а да не знаят и познават в детайли пълните профили на куп заклети престъпници, рецидивисти и убийци!?! И друго - разбра се, че престъпнициъе са разполагали с не малко суми пари, така например когато са давали да им се пазарува. Защо никой досега от МВР и прокуратурата не прояви интерес и дори не се спомена откъде тези са се снабдили с тези суми? Кой им ги е дал, откъде са ги взели? Кои са другите им помощници, които остават в сянка к МВР крие ли ги?