Сексуални посегателства и в Цюрих, Залцбург, Хелзинки

В новогодишната нощ в Цюрих, в Залцбург и в Хелзинки също е имало сексуални посегателства срещу жени като тези в Кьолн.

Обратно в новината

Коментари - Сексуални посегателства и в Цюрих, Залцбург, Хелзинки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е на това му се вика....машалла ...аферим ...ашколсун! Още мигранти и емигранти поканете, за да ви обичат жените!!!

Как така едновременно стана нападението , като организирано?Нещо гнило има тук.

То сигурно и в България има, ама полицията и властта ги прикриват, понеже проблема е ДЕЛИКАТЕН.

..айде , джихадът, минавайте и на ...слагателства! Турайте го, бе!

ммм, най обичам да ръцам бел... хлеб.

нормални женски номера,първо предизвикват а като стане напечено се оплакват.

Видяхте ли колко струвате, педали от "Отворено общество"? За никъв чеп не ставате. Който се е хванал с вас, хубаво не е видял. Всички големи умове предупреждаваха, че това, което става сега, ще се случи, но явно германците са умираща и безволева нация!

Прави ли ви впечатление, че доста българи подражават в стила на идилци - мода да пускат бради+бръснене на глави. Има ги вече доста из цяла София. Подражанието означава възхищение. Това е жалко - да се възхищаваш на стила на главорези!?! Предатели! Тези смелчаци, ако ги натиснат талибаните след някой месец, първи ще захленчат, но сега им подражват инфантилно и малоумно...

Къде са картинките със сополивите бебета??????????????

АНДЖИ МЕРКЕЛ,ТИ НЕ ЗНАЕШ КАКЪВ ХИТЛЕР ЩЕ ДОЙДЕ,ПРЕД НЕГО АВСТРИЕЦА ЩЕ БЪДЕ ЕДИН ПАЛАВНИК МЕРКЕЛ ИЗГОНИ БОКЛУКА ОТ ЕВРОПА ИНАЧЕ ЛОШО-МНОГО ЛОШО

Ужас- това е "нормалното" поведение на тези афромюсюлмани и араби,ако беше в техните страни щеше да има 100 камшика на публично място може и екзекуции.Те като докоснат чужда жена особено бяла все едно че са правили секс с нея,сигурно намокрят и гащите.Ето това е мултикултуризъма и либерализма на Запада поощряван,че и на нашите местановци.Меркел си трае,на нея няма да посегнат вече е баба.

нищо подобно! в арабелските страни опипването на жени е често срещано явление. за тях жена, която не е придружена от мъж, още повече ако не е забуле от краката до главата, 'си го проси'. не си ли спомняте за историите от протестите в египет, където имаше кадри как такива чалми опипват жени? а историите от индия, пакистан, където опипването на жени е широкоразпространено? наскоро имаше протести на жени в индия специално зради това. 1000 камшика са само за някой оръфляк, който си позволи да пипне жената (разбирай собствеността) на някой чичко паричко в арабистан.

БРАВО на 33 едно разумно мнение.Тука в дир се гледа доколко сте зомбирани и и дали ясно виждате нещата .При повтаряне на едни същи неща подготвяте сами тези неща да се случат и нас.Подобното привлича подобното. Целта е да се плюем всички българи цигани турци бежанци да насочваме омразата си едни други докато те реализират своите планове и цели реализирайки огромни печалби за сметка на нас превръщайки ни в пионки на един по голям план.Нека не мислим за германците те сами са взели решение за това иплащат за последствията си .Това е техният свободен избор.Въпросът е какво ще направим ние за да не ги последваме и да не осъмнем с чипове .Имаме ли сили и българско достойнсво да се справим или само ще си дърдориме в дир .Не бъдете пионки като бежанците те ще бъдат използвани и смачкани от своите господари както и ние ако не се опомним.Помислете за своите деца и внуци.Възкресете България не спете и не вярвайте сляпо на медиите и печата те се управлявят от пионки на тези господари който предизвикаха всичко това за което дърдорете и се вайкате. Не чакайте помощ от вън силата е в нас.Те много добре го знаят за това ни разединяват и манипулират защото съзнават че сме мощна сила.

Ми кво да ти кажа - първосигнална история. Тия пичове вече половин година се мотаят из Европа и сякаш изведнаж онзи ден, на всички им се събуди либидото. На никой от зомбираните обаче тази внезапност не прави впечатление.

Пожелавам от сърце на госпожа Меркел- да и излезе и на нея късмета

Не се хабете в писане щото ТЕ ТОВА ИСКАТ а за любопитните след този цирк следва чипиране .... така де нали си знаете а и те не крия ... проблем-реакция-решение ама че овча работа.:(

33 мене нема да ме чипират. ШЕ СЕ БОРИМ ЗА СВОБОДАТА И ИНДИВИДУАЛНОСТТА СИ ДОКРАЙ. ПО-ДОБЕР МЪРТЪВ, ОТКОЛКОТО РОБ НА КОМПЮТРИ.

Хезинския к-т обикаля около Кьолнската гара !

очакваме справедливият съд на оссе, нпо-оон и хага да накаже провинилите се жени , както подобава за един съвременен европейски халифат - с конституция шариат. публично пребиване с тояги, на голо, разбира се. все пак зелените, тези от ек и социалистите се възбуждат, като гледат издевателства.

Путин е виновен защото с намесата си в Сирия ограничи емигрантския поток към Европа и по този начин лиши европейките от срещите им с истински мъже, защото всеизвестно е , че техните мъже са геове. Затова по на бързия начин България трябва да напусне еврогей клуба наречен ЕС. Всички българки, но най вече българи трябва да искат това разбира се това не се отнася за 4българския" президент сещате се защо ха ха ха .

А някой може ли да ми обясни, къде се скри пустият му Хелзинкски комитет?

ционистките нпо-та готвят обвинение към оссе срещу жените, че са се опитали да прелъстяват контингента им от завоеватели на континета. в нпо-то на саш наречено за благозвучие- оон има постъпили вече над 1500 оплаквания от млади "имигранти", които са пострадали сериозно от сексуално насилие, извършено от страна на европейки. за това нечовешко поведение на жените, над тези крехки, мамин-меркелски душици е уведомен и съда за правата на човека в хага! зелените и социалистите напълно подкрепят тези действия на нпо-ционистите. жените са за съд, защото са жени. мъжете им ако се обадят за нещо се оказва, че са десни радикали и тях пък ще ги преследват тайните служби, а милицията на хайко и меркел ще ги арестува незабавно. това е.

Никъде не сме се скрили. С Маргарита сме на площада пред Кьолнската гара да проверим лично как млади мъже опипват девойките. Маргито си обръсна мустака, аз си сложих руса перука, гащи не съм обувал даже, ама.... язък. Толкова се надявахме и на нас да ни се случи нещо хубаво, ама закъсняхме. Фашистите се намесиха и развалиха веселбата.

Да живее новият халифат Еврабия с първата жена аятолах - Анджаала Меркалъ ханъм!

Малко им е на малоумните недоеб.ни германски крави. Само преди 2-3 месеца 99% от жертвите са били по гарите и летищата с табелчици WILKOMEN и са се подхилквали инфантилно, докато тълпите получовеци щурмуваха Германия, като предварително осраха половин Европа по пътя си. Същите тези "жертви" безрезервно подкрепят политиката на бабушкерата Меркел за окончателно унищожение на Европейската цивилизация и пак ще си я изберат. Аз лично много ще се забавлявам когато арабите и негрите започнат да еб.т и германските "мъже" (ако тази дума изобщо може да се употреби за тези жалки пу.ьовци)

Така е. А и мангалите още по македонските граници даваха интервюта, че идват да праскат жени, а не за бачкат. И вярно посрещачките се хилеха като дебили. Та ще ги праскат и още как.

Добре,де ! А кога ще почнат да работят тия лекари и инженери? Който не работи,не трябва да е.е !

У БъГъто кга жа ва иб&т мургаляците, ъ?

А, то не било шоколад, а лай'но! Добро утро, карам тикви!

и в Библията пише,че преди второто пришествие ще има такова гонение на християните,каквото не е имало никога до сега,кланета,изнасилвания,грабежи,убийства.... Тепърва се започва,ако не спрат бежанския наплив от Африка и Азия политиците ни,ако ще и със сила и,ако не изгонят всички нелегално преминали границите на ЕС,то нищо добро не чака европейските народи...

Тази снмка сигурно изпълва с радост би трепет баба Меркел - толкова мъже и все згаорели

Самият факт, че се задава въпрос "какво да правят жените, за да се опазят", значи че нещо сериозно се е объркало и проблемът се прехвърля от болната на здравата глава. Западна Европа се гордее с факта, че от много години се стреми да създаде сигурно и стабилно общество. Но само за няколко месеца тези имигранти успяха да върнат Европа не с десетилетия, а с векове назад. НЕ Е НОРМАЛНО половината население (жените) да се чувстват като потенциални жертви в собствените си страни, да бъдат съветвани къде, как и кога да ходят и как да се пазят, и да им се налага да си обуват железни гащи. Интересно ми е как точно протича мисълта в главата на някой от така наречените "толерасти" - в кой момент точно на въпросния човек почва да му се струва приемливо да жертва сигурността на 1/2 от населението на Европа, за да ощастливи няколко имигранта? А и не само жените - всички плащаме тази цена.

да е здрава баба Меркел, да осигури афраканци и араби да оправят всички немски баби!

Правилно ,та хорицата имат нужди и нали затова Меркел ги покани и посрещна с цветя и балони и още иска ,после идва и истинския ислям ......и накрая гостите ще определят ...правилатааааа!!!!!!!!!!!

За съжаление България е една от най-уязвимите. Имам приятели полицаи и военни, които патрулират по границата. Нямате си представа каква анархия цари там! Основното, на което се набляга е да внимават да не наранят нарушителите. След сличая с убития нашественик правилата са станали още по-строги. На практика задачата на полицията е безопасно да прекара преминалите границата до бежанския лагер... Там те остават няколко дни и след това изчезват. Повечето отиват в София, откъдето по отработени канали продължават към Германия... Не е сигурно обаче дали след няколко месеца Германия няма да реши да ни върне регистрираните. И тогава нашите "проевропейски" политици просто ще ги приемат, без никакви възражения...

с деца са наредили на опашката за помощи на снимката.

са високообразовани кадри - лекар до лекар и инженер до инженер...

има и космонавти. те пък ще изстрелят цяла германия директно на сатурн, с което ще ударят в земята космическата програма на сащ за пращане на питекантропи на марс.

За съжаление, единственото на което са способни европейците е да организират гей-паради и да да сключват хомосексуални бракове, но не съм сигурен, дали тези умения могат с нещо да им помогнат в случая!?

Между другото в Иран за изнасилване се съди жената тъй-като е предизвикала по някакъв начин мъжа или се е движила без придружител!!!

Там още в самолета стюардесите раздават кърпи за глава на жените които не са мюсулманки и предупреждават,че ще бъдат арестувани ако слязат от самолета и се движат без тях.

Фюрерът бе обявен за демон , за дето опита да погуби цели нации! Това, което правят Меркел и компания сега и практически същото- погубват цели нации.Само дето не чужди, а уж своите! Просто не мога да повярвам че това се случва!!!

...ами не бе нужно човек да е ядрен физик за да се досети какво може да се очаква от прииждащите орди от фанатизирани бургии ислямисти...но европеиските обстества биваха приспивани с европеиски ценности...общи,дарjaви,общи граници,общи армии и тем подобни простотии..а сега да си направят и жените общи....може да се обединяват близки по ценностна система общества...и пак не е сигурно каква ще е споиката...а те трагнали да претопяват ..казваики ,че приобщават...това е истината..

Те много добре знаят,че законите в демократична Европа работят за тях и затова напират да идват насам.Винаги имат оправдание че ако не им играеш по свирката си расист, а това за западняка (особено германеца) е крайно обидно. Бил съм свидетел в магазин как някой от тях се прережда и като му направят забележка той се обръща изглежда ги нагло, посочва с пръст и казва расист ,а след това този който му е направил забележка започва да се черви и гледа виновно в земята.Добре,че на нас тези не ни минават. И да бъдат хванати в някакво тежко престъпление ще влезнат в един доста добър затвор за 2-3 години и после пак ще си я карат по тяхната!!!

не е обидно. просто хората ги е страх, защото винаги са били обвинявани за нещо, което те лично не са сторили. а от обвинение до "доказано престъпление" за фашистите евреи е лесна работа. аз лично не вярвам, че дори една от насилените жени, или техни приятели, роднини са участвали ЛИЧНО в боевете пред сталинград, или са били надзиратели на някой концлагер, в което постоянно са обвинявани от разни ционистки нпо-та и самата меркел. не на всеки му се иска да бъде арестуван за няма нищо.

БЕЖАНЦИТЕ: 1. КАСТРАЦИЯ, 2. ВЪН

АРАБИТЕ -ВЪН!

не всички са араби. аз бих казал зелените, социалистите и меркел - вън! тогава нещата ще започнат да си идват по местата.

Но тия които са толерасти и защитници на еврогейските ценности вън!

Германските, френските и българските социалисти - вън! Но погледни каква политика води социалиста Роберт Фицо в Словакия и го сравни с нашите "десни"...

Най-голямата глупост в случая е нещата да се делят на "леви" и "десни". И левите и десните политици в Европа имат една и съща цел - унищожаване на коренното БЯЛО население и подмяната му с афро-арабска паплач. Единствената разлика е, че използват различни поводи, лъжи и оправдания за действията си. В политиката понятията ляво/дясно отдавна не означават НИЩО.

Ами това се случва, когато Европа се напълни с измет от незнам къде. Какви Африканци, те пък защо са в Европа, нали сирийците са във война и около тях - защо Южноафриканци са емигранти. То не може всички маймуни да дойдат наготово в създадените условия на живот в цивилизованите страни. Да не говорим за преносителите на болести, които едва ли сме чували.

РЕАКЦИЯТА Е ПРОСТА - КАКТО КАЗА ТРЪМП - АРАБИТЕ ВЪН!

Тръмп каза " Мюсулманите ВЪН" да не би Боко Харам в Нигерия или филипинските и пакистански джихадиски бандити да са по добри. Мюсулманите ВЪН от България и Европа казвам АЗ!

Време е национализма да бъде изтупан от прахта..И отново сложен като национална стратегия за ОЦЕЛЯВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ!!! ИНАЧЕ СКОРО МЮСЛИТА С ЧАЛМИ ЩЕ СЕ РАЗХОЖДАТ СПОКОЙНО ПО УЛИЦИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАДОВЕ И ЩЕ ИЗНАСИЛВАТ КОЯТО ЖЕНА ИСКАТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН...ИЛИ ЩЕ РЕЖАТ ГЛАВИ ПРЕСПОКОЙНО В ИМЕТО НА АЛАХ!

Току що прочетох в Die Welt интервю с вицепрезидента на Германия Клаудия Рот от "Зелените". Тя е известна с изказването си "Турците построиха Германия!". Интервюто е озаглавено: "Mob ruft zur Jagd auf nicht weiße Menschen auf" Опорните точки са както следва: -- сексуални престъпления е имало винаги, не са започнали с миграцията -- още е рано да се каже кои са извършителите -- не трябва на базата на единични престъпления да се правят изводи -- не може да се обвиняват всички бежанци за престъпленията, извършени от една малка част от тях -- тези престъпления не трябва да бъдат използвани за крайнодясна пропаганда -- и така нататък... Чудя се ДОКОГА ще търпим подобни политици?

както казах, меркел не е сама и това я прави толкова смела, или колеблива. зелените са просто идиоти, на които не им пука за нищо докато има кой да ги охранява и да разпространява фашистките им бълвочи. същи са и кретените - социалисти. те никога не са платили и един лев данък, но да разполагат с чужди пари, като бейове го знаят най-добре. аз им пожелавам подобно и по-лошо нещо да се случи на тях и техни роднини на площад в огромен град. за да ги видя какво ще говорят с пълни усти. така и ще стане!

....излиза ,че жените политици...са тези с които имащите интерес си измиват рацете за сторените глупoсти...маи е наи удобно...да прокарват либерална политика....изключваме разбира се Mаргарет T.

Как така до края на годината мигрантите стояха мирни, а на нова година станаха сексуално активни в редица европейски столици.

ChatGPT

Това е само началото. сигурен съм, че до края на годината ще има поне една държава излязла от ЕС и затворила границите си за туристи и мигранти. Картинката с въоръжени военни в новогодишната вечер по градовете ще стане ежедневие за много други

това е естествения ход на нещата. когато на някое действие, няма необходимото противодействие, то все идва от някъде. меркел уж е учила физика, а не знае най-елементарните физически закони, като се опитва да ги заобиколи, или прескочи. друг такъв закон е, че когато един кораб се напълни с вода, той обикновено потъва, а не започва да лети, както си мислят социалистите, зелените и меркел. и това не е защото го казвам аз.

...а сега мама Mеркел да седне като Pутин и да отговаря 3 часа на вапроси на juрналисти...и пряко в ефир за да види "народната любов"...

трябва да кажем, че девиза на меркел "ние ще се справим" започна да дава резултат. тя, заедно със социалистите, зелените, нпо-организации от саш начело с оон и не без същаствената помощ на джурналята продажни се справиха с онези ценности, за които европа се е борила с векове наред и превърнаха площадите на големи градове от европа в бандитска кочина по -опасна от средновековен път в гориста местност. хората си задават и следните въпроси: "защо полицията мълча до сега за това, че голяма част от престъпниците са бежанци, които са се държали с полицаите, като с долни проститутки. те са казвали, че те не могат да им направят нищо, защото са поканени лично от меркел и могат да изгорят папирите си за азил, защото "утре" ще им издадат нови. полицията все още не може да обясни факта, че няма нито един арестуван на място. което значи, че полицаите ги е било страх от наказания. до сега много от тая престъпна паплач (нямам предвид само политиците) са арестувани многократно за престъпления, а няма осъдени. защо?

това е и част от мечтата на европейци (в същност еврейци) за "подобряване на генотипа" на светлите европейци. ето и резултатът е не само видим, но и осезаем. "подобряването на генотипа" започва от площадите в пълен разрез с елементарните права на жените, които трябва да си траят и само да си отварят краката, щом са пожелани от "лекарите, инженерите, академиците и космонавтите" на нео-либерастията, която не само погази всички закони (вкл и свободата на медиите и свободата на словото), но и която ненавижда жените, като конкуренция на педалите. ако някой нормален човек каже, че генотипа на евреите в по-голяма степен се нуждае от същия този подход, този ще бъде оплют, като антисемит, десен радикал и фашист. а сега кой е фашист?

Започна се. Това дето всички се преструваха и му викаха бежанци, показа истинското си лице. Негласната религиозна война в Европа се почна! Ще оцелеят закалените и силните. Викингите, защото са силни - ето веднага отряди за самозащите. И балканците също имат шансове, защото са закалени от години арабски набези. Останалите ще мрат.

`Щото си нямат цигани! Ако си имаха като у нас щяха да са се научили да се пазят. Да не би сама жена да се навре в тумба цигани и да тръгне да им обяснява за европейските ценности.

Сексуалните посегателства са само началото на зулумите. Тепърва ще видите за какви бежанци става въпрос. Ще ни колят по улиците и площадите с викове Алаху Агбар джихадистите. Унищожаването на Европа е вече в ход. Благодарение на Меркел, Юнкер, Оланд и други евробюрократични кратуни. Англия отдавна вече е завладяна от джихадистите територия. Само общи спешни мерки могат да дадат все още някакъв шанс за оцеляване, но те минават през изгонване на Меркел, крути мерки с депортации обратно не само