Дания е най-доброто място за живот за жените

Дания е най-добрата страна на живот за жените, а България заема 30-то място, показва ново проучване, цитирано от британския в. „Индипендънт“.

Обратно в новината

Коментари - Дания е най-доброто място за живот за жените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плющът ги навсякъде,даже и да е добре.

Еи какво от това. Някой напфравил някаква класация по неизвестхо каква методика и ние трябва да се вънуваме от това? По добре от нас самимите няма кой да ни устрои живота и поради това е крайно време да спрем да слушаме всякакви идиотщини.

ПРОЦЕНТА НА МЛАДЕЖИТЕ-АЛКОХОЛИЦИ Е НАЙ-ВИСОК В ДАНИЯ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! СИГУРНО, ЩОТО Е МНОГО ХУБАВО :)

То на тва се вика хубаво алкохолизам, наркомания и самоубиства...! Европейска работа...!

датчаните нещо закъсали май за жени..

Пълни глупости еврогейски. Имам наблюдения от мои познати българки, омъжени за западняци. Абсолютни слугини са. То затова и ниска безработица отчитат еврогейовете. Защото мачкат жените и не им дават да се образоват, да търсят работа, изобщо да се изявяват. Иначе ако всички жени, които желаят, тръгнат да си търсят работа, ще бъде съвсем друга картината.

Достатъчно е да прочетеш: "Две места преди нас в класацията за добри страни за живот на жени са Саудитска Арабия (28-мо място)." За да е ясно, че това не може да е реална класация. Че те там жените едва наскоро получиха правото да участват на избори и да се кандидатират. Но още супер огромни ограничения и наруши ли ги, бой с камшик. В някой от тези страни за изневеряване се осъжда на смърт. Някаква европейка която била изнасилена, имаше заплаха да я осъдят на такава.

Швеция е втора в света в класацията на държави с най- много изнасилвани жени. Това що не се взема предвид. Първа е Лисото, а Норвегия на 6-то място. Много поръчково класиране е това, което чета,, за да замият проблема с изнасилванията от мигранти. В интернет има достатъчно информация.

someone

мисля, че се преувеличава. ако се пазиш надали е чак толкова опасно. ако сама жена иде до център за бежанци е ясно, че се излага на риск. има едно нещо - казва се здрав разум.

изчезвай с твоята либерастка пропаганда!

вече ги ,,уважават,, и по улиците

Скоро няма да е! Фъки фъки аллаху акбар!

жените де ги знам и са срещнем се викат - добре съм и ша са оправим някой ден..

Е прочетох статията. Това е класация на 60-те най-добри страни за жените. Според жените (но жените са само от Англия). Така че дира да си коригира заглавието. Бг изобщо не е зле. Ако се има в предвид показателите (колко пари получава жената в абсолютно изражение), и пр. България изобщо не е зле. Между другото са пропуснати много важни фактори като колко получава спрямо мъжете (в много страни по закон около 20% по-малко). Колко фирми са водени от жени (В БГ около половината, в други страни около 1/3). Изобщо изследване което е пълна глупост и английска стъкмистика.

При положение, че "The US News and World Report" може да класира Саудитска Арабия на 28 място, достоверността на цялото изследване отива на кино и то се превръща в една грозна политическа манипулация. И как иначе да е - САЩ и Сауд. Арабия са първи дружки в тъмните дела, едно от които е финансирането на ислямската миграция към Европа.

Само дето тази класация пропиуска да каже, че датчаните са на първо място в Европа по приемане на антидепресанти. А класацията на България (след Сауди Арабелата) не е случайна и е част от подмолната и целенасочена кампания да се хули и отрича всичко българско, и България винаги да се представя в отрицателна светлина. Питайте Монката Пасито, той ще ви ги обясни тези работи...

someone

и в бг има болни от депресия.

Сега Дания като се напълни с "мургави мигранти" като в Кьолн и нещата ще се изравнят!

Интересно, от 7000 случайно избрани жени колко знаят къде е България и колко са били в България.

това няма значение. Важно е общ.мнение да се насочва в правилната посока. Да знаят хората кои са отличниците и кои са на опашката. Нарича се ПИАР или пропаганда - по избор!

Само дето са пропуснали едно условие -- жените трябва да харесват мургави похотливи младежи.

Много искам някой да ми обясни как така Саудитска Арабия е хубаво място за жените, а Иран не е. Моля, обяснете ми!

Ами.......`Шото както Косово не е като Крим бе!!

Нито една от попитаните не е могла да припари до Иран. А виж до затворените моловете в Саудитска Арабия са имали достъп.

Много мислиш ама тя тази работа не се мисли, оправя се с хормони дето замъгляват мисленето и с дебело портмона. Нямаш си и понятие какво е хубаво за жените. Виж кои протестираха за и против изнасилвачите в Кьолн.

Много добре ,на 30-то място ,....след нас няма други.

someone

поради това много български жени са станали като мъже - познавах една, която първа замина в чужбина, първа намери работа и квартира, подсигури работа на мъжа си, после тои за всичко искаше позволение от нея все едно тои роб, тя господар. искаше позволение от нея да се види с маика си и тя решаваше тои колко дена да прекара с маика си.

Това може да се случи само с верните последователи на бога ти. Не се безпокой за останалите.

Моше, какво толкова се чудиш, в твоята държава жените ходят в казармата.

Много хубаво не е на хубаво. В Норвегия и Финландия жените, особено самотните, имат такива социални придобивки, че буквално мъжът е излишество. Поради това самотната жена е масово явление!

someone

това е за самотните маики, не за сами жени.

Все пак като умрът след себе си нищо не оставят. И поради това са умиращи нации. Не че и нас не ни затриват. Но там са богати умиращи нации.

Норвегия е наказана от ООН, да няма право на глас за някакви решения, точно за политиката си към децата. Децата там се водят на държавата и тя ги отнема от родителите както и скимне. Някакъв гей министър се грижи за това и ги дава на отглеждане и така пачелят пари от помощите.

Къде е най-доброто място за секс за жените?

Тайланд

ДАНИЯ, ШВЕЦИЯ.... КОЙ ГИ ЕбЕ ТАМ.. големи лъжи търкалят тези "изследвания"!

Е па как кой, негрите и афганистанците!

Ам нещо за мъжете да кажете? Къде за нас е най-доброто място за живеене? Може би в Тайланд, Филипините ...

Сега като дойдоха мюслитата...ще се окаже, че най-доброто място за жени е Аляска

Датчаните си ги върнаха мюслита обратно в Германия още през октомври / ноември 2015! И си затвориха границата още миналата година! Дания, както и Англия имат особен статут в ЕУ и за тях повечето правила не се прилагат!

Две места преди нас в класацията за добри страни за живот на жени са Саудитска Арабия (28-мо място) и Русия (29-то място). С тази класация в."Индипендънт", трябва да бъде прекръстен на "Дипендънт".

Живял съм в Русия. Изобщо не мога да предположа на какво основание жените им са по-добре в сравнение с България. Може би, единствено там по-помпозно и организирано се празнува 8-ми март. Ако има жени, които искат да си подобрят качеството на живот да отиват в Русия или в Саудитска Арабия. Гаранция, че ще останат "доволни"...

саудитска арабия преди нас... тези не са у ред

Тази класация е неистинска, щом се казва, че жените живеели добре в Саудитска арабия. Там миналата година бяха осъдили жена, че е карала кола и то по законите на шерията, наказанието май беше удари с камшик. А е на 28- място, не че е само преди нас, но е и пред много други държави където се отнасят по-добре към жените.

тва ,че ен кара кола не значи ,.че не живее по добре от теб! То и барвоците не карат коли, а ги возят!

беше

Заедно с Дания челната тройка включва още Швеция на 2-ро и Канада на 3-то място. Нидерландия е на четвърто място, следвана от Нова Зеландия, Германия, Великобритания, Люксембург и Австрия Очаквам скоро България да стане най-доброто място, след като западните страни приеха 1,5 милиона варвари/араби/.

мдам, тез, дето пред нас неведнъж са критикувани, а ний сме добри деца, дето сме след критикуваните... Големи манипулатори тези днешни журналисти а на снимката са две българки в софийски мол, познавам ги лично

тоест видите ли, сексуалните посегателства и бурките съвсем не се отразяват на добрият живот.... защо ли ми се струва, че сметката за тази стъкмистика минава през пр фирмата на либерастиците...!? има и други статистики, много по-интересни и обективни. като хилядократното увеличение на жертвите на престъпления, например

хах, тая класация е или за глупаци или е пълна измишльотина. Швеция Н2? Я пак? Швеция е на 1во място в света по брой изнасилени жени на глава от населението и на 2ро в света след Южна Африка. 25% от шведките са изнасилвани поне веднъж в живота си! Да ви имам и класацията измислена

Абсолютни малоумници!Точно такава класация постави Стокхолм на второ място в света по изнасилване на жени,след Йоханесбург или някакъв друг африкански град!?

Точно поради това. Мургавите са на мода. Русите мъже плащат (докато ги има).

България в топ 50 сред развиващите се..а до нея мада Раша... Ха ха ха! Ако рашаните бяха пред нас смятайте, че там започва нов седми ноември!

Ако в Скандинавия не беше победил феминизма, днес нямаше да има такива изявени ислямистки демонстрации и насилие из цяла Европа. Ако се пише за хубавия живот на лесбийките, които получават държавно отглеждане и обществено хрантутене, то не е далеч времето , когато това време ще си е отишло и пингвини в бурки ще определят обществения ред.

Догодина ще сме минали матушката по качество на живот, сега ни дели едно място.

Елате жени да живеете при нас. Вижте колко е по-добре, в "класацията" сме на челно място. Никоя после няма да се оплаче, защото я пребиваме с камъни и няма как.

класации от знайни и незнайни медии,институти всевъзможни организации всички борещи се да бъдат грантови бенефициенти на фондации,правителства бизнес ит.н..Всичко е една гротестка.

Тая класация е пълен смях. По какво разбраха, че саудия живеят по добре, като там никой не им иска мнението за нищо.

Ами не работят, мъжете им са длъжни да ги издържат... зле ли им е?

dionisiosd@yahoo.com

"Равенство на доходите,равенство на половете"... Две от критериите взети предвид за класацията!! Което означава,че според твоя аргумент,Саудитска Арабия,автоматично се класира на последно място....:):)))))

Има ли смисъл да имигрирам в Русия, при положение ,че сме съседи в класацията??Може би има-те са значими в световната политика,но пък живота на обикновения човек бил....жизнь:-))Или да се запътя към далечна Нова Зеландия??

За сега е така!!! Но,ако продължат да приемат ислямисти от Африка и Азия съвсем скоро животът на жените в Европа ще се вгорчи тотално!!!!! Не спрат ли извратеняците,които навлизат масово в ЕС,за жените няма да има добър живот в Европа,дори напротив,ще има масови гонения...

когато имаш парета всяко място е добро за живот,... другото е бла-бла е медиен бълвоч за простолюдието, н'ъл така?

Защо бе жено? Ко пак не ти хареса, че ме слагаш на 30 място в The US News and World Report цитирано от Независимост Ей нема угодия...

Тва преди или след като почнаха да се пръкват "бежанците" ?

Ами да!! Класация,та "дрънка"!!:):))) Да не си помислите,че пак има нещо нередно,нали....:):)) В Саудитска Арабия,жените живеят по-добре отколкото в България бе!!:):)))И по-свободно!!:):)))) Ето,българките се оплакват....:):)))В Саудитска Арабия,да сте чули жените да се оплакват??:):)))))Ако посмее някоя,ще и отрежат главата за има-няма 10 секунди..:):))

А шведките на 3то място при ръст на изнасилванията 1400 % как ти се струва? Аз стигнах до Швеция и по-нататък спрях да вярвам на написаното.

dionisiosd@yahoo.com

Кои изнасилвания бе "мръсен комунист"??:):))) Това е услуга от социалното министърство!!:):)) Грижат се за сексуалното здраве и желанията на гражданките!!!:):)))) Като видят нЕкоя загоряла и реагират веднага!!На място!!:):))))

В С. Арабия жените може да нямат права, но са на почит. Не им се дават права, за да не злоупотребяват с тях мъжете. А бугарите си бият жените и ги третират като домашни прислужници!

dionisiosd@yahoo.com

Толкова са на почит,че според техния скапан закон,за да докаже една жена,че е изнасилена,не важат никакви ДНК тестове,а "просто" трябва да представи....двама свидетели,задължително мъже...:):))) И моето куче батка,ако знаеш на каква почит се радва....:):)))))

При Бойко Борисов жените са на почит. 30 място тази година догодина като назначим жена за Президент ще скочим поне 10-12 места на горе и когато Бокова стане генерал на ООН, още 5-6. До 2 години прогнозирам дасме в челната десетка по този показател. ГЕРБ- прогресивно мислене за едно модерно бъдеще без разделение на половете.