Село в Италия се барикадира, за да не приеме 12 мигрантки

Село в Северна Италия издигна барикади от палети по входните пътища, за да попречи на влизането на автобус с 12 мигрантки, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Село в Италия се барикадира, за да не приеме 12 мигрантки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички села и градове в Европа да последват примера на италианското село.

Същото ни чака и нас! Гарантирано от Герб!!!! Но ние си го заслужаваме, защото сами, с мазохистично задоволство си избираме гробокопачите си!

Това е дългата ръка на путин, чрез марионетното му правителство. Троянски кон в Европа. Само те са против санкциите. Явно Путин ги държи зрдаво, щом допускат мигранти да ги превземат, та даже и реквизират вече хотели. Европа трябва да се държи за САЩ и ще я подмине злото.

Интересно.. Както много от вас посочиха, реквизирането се прави по време на война. Странна логика е да реквизираш от собствените си граждани, за да се грижиш за чужд народ. Обикновено е точно обратното. И после хората се чудят се изказвам отрицателно за емигрантите..

БРЦК

Реквизирането е в случай на война да ти конфускуват собствеността. Да точно така : Европа е във състояние на война! Запасявайте се с консерви и оръжие! Който е подготвен - той има по големи шансове да оцелее - справка Мойсей !

Европа се самоуби - изпила е отровата, въпросът е кога ще спре да диша..

Абсурд е да изземеш собственост на някой и да я предоставиш на нелегален, да гледаш на натрапника да е добре, а тебе кучета те яли. Но каквото повикало, италианците спасяват хиляди, пък от африканската страна някой да е пращал кораби да ги спасява и да ги върне обратно?

Цяла Африка пристига в Европа,тези ще ни изядат.ЕС стига е разтягал локуми,но да вземе спешни мерки да спре това нахлуването на тези диваци

кой да вземе спешни мерки? Меркел, Оланд, Шулц, Могерини или Юнкер?! Нали те са тези, дето съсипват европа нарочно.

Ако тука ще ги слагат в сараите на Доган, аз няма да изляза на барикадите.

Ако са в Банкя в сараите на Мутрата и аз няма да изляза.

Малоумната мигрантска политика на ЕС е на път да го взриви!

Боко веднага да прати прокурора и да ги осъди че са си пазели селото.

Как така се реквизира частен хотел в мирно време? Тази новина носи повече от едно ужасяващи послания. Действията на властите спрямо местното насленеие са далече по-страшни от идването на мигрантите.

Направо да минат на ТКЗС-та '56.

Браво на италианското село! Ето така се прави, а не просто да се мрънка по форумите.

да се готвят! Но и обикновените българи да последваме примера на жителите на това италианско село. Всеки момент това може да дойде и при нас...

Ето, така се прави! Така се прави, когато политиците, депутатите и НАТО, си играят на "Бог високо - цар - далеко"В нашите ръце е опазването ни ,от навлеците!В Италия и женските хрантутници не ги искат, а по улиците на София маршируват млади мъже....Щом секвестират хотели и жилища, значи има извънредно положение - тези неща се правят по време на война.

Опитвам се да изготвя списък с евроатлантическите ценности. Ето една: Държавата, под натиск от ЕС, ти реквизира СОБСТВЕНИЯ хотел, в който да настани нелегални имигранти. Помагайте със списъка, моля!

Държавата, под натиск от ЕС: приемаш толкова и толкова бежанци, при отказ(Унгария) ти спретваме някоя и друга дунавска пролет или нещо подобно

вече, и най приятната част, северната, и нея ли трябва да унищожат. Правилно са защитили селото. А между другото, какво означава реквизиция - принудително изземване срещу някакво заплащане. Извършва се по време на бедствия и война. Това е поредното доказателство че има бедствено положение в ЕС.

В случая без заплащане. Просто му го взели да го ползват следващите 50 години. След това ще му го върнат. Абе комунизма ряпа да яде. При Меркел имаме комсомолизъм.

Питам се за какво е това НАТО с всичките милиарди дето ги поглъща като не може едни граници да опази? За какво са тези кораби като цял континент клекна пред 1-2 милиона навлеци-хрантутници?Ами ако не дай си Боже утре дойдат руснаци или китайци с танкове и самолети на гости, пак хотели ли ще им търсят правителствата на ЕС, а натовските оловни войничета ще са или в Афганистан по чукарите или на полигона да се обучават?

Не чете ли предната статия с Ренци - те ходят и си ги вземат почти от Либия.

Добре де, да му се не види... Как може, един човек ти идва незаконно в страната, а ти мислиш как да го настаниш... Мислиш си, че той иска да се интегрира или да стане пълноправен член на обществото ти... Да бе да, ама друг път! Много ясно, че идват само и само да се облажат от социалните помощи и да станат едни паразити! Защо не можем да го осъзнаем и защо продължаваме да сме токова престъпно гостоприемни?

Че и хотел им взели. Представи си след седмица на какво ще го направят този хотел.

А в България улиците са пълни с бедни, гладни, болни и бездомни хора, но на никой не му хрумна, че трябва някъде да ги настани и нахрани. Хора с прихически отклонения се разхождат свободно, деца без родители са изритани да се оправят сами, пенсионери ровят по кофите за боклук, цяла зима зъзнем, защото пари за парно няма, тънем в мизерия и разруха. Но за бежанците ще намерим всичко. Изправил се вчера един от Харманли и обяснява защо се бунтуват - малко им били парите, условията не били добри, не им чистели стаите. Ей, ало, аз работя по цял ден и съм по-зле от вас. Никой не ви е канил. За по-добри условия - в президенството. Срамота е господа управници. Срамота! Ако знаете какво е това всъщност...

и автомат калашников...... ако дойдат, да не могат да младнат. дай контролен.

Нигерия, Гвинея и Кот д'Ивоар не са във война. С каквото са дошли - с това да се върнат. Браво на италианците!

Браво на италианцитеа. Така трябва да се действа срещу своеволията на държавата и ЕС.

България незабавно да се присъедини към Вишеградската четворка! Мутрата да напусне България и да се преселва при Меркел!

Ами спрете да мъкнете маймуните с кораби от Африка!

СЕЛОТО СЕ КАЗВА ГОРИНО , И ВСИЧКИ ОТРОЧЕТА ОТ МЪЖКИ ПОЛ - КОИТО МОГАТ ДА НОСЯТ ОРЪЖИЕ СА ИЗЛЕЗЛИ НА БАРИКАДИТЕ ... КЪМ 300 ЧОВЕКА ИМАШЕ И СНИМКИ :)) ... И НАЙ-МЕ НАКЕФИХА РЯЗАНИТЕ ПУШКИ СЪС СЪЧМИ ЗА ВЪЛЦИ - ПОДПРЕЛИ ГИ НА МАСИТЕ ПРЕД КРЪЧМАТА И СМУЧАТ ГРАППА - ДЕМЕК ДЖИБРОВИЦА :))

Да, и там било за пари, давали им по-малко пари отколкото искали, затова извозват от Либия по хиляди имигранти на ден, 12 млрд евро им дали, но не им стигат.

По отношение на потока от нелегални мигранти той заяви, че "Италия няма да може да издържи още една година като тази". Ми просто е, СПРЕТЕ ДА ГИ СПАСЯВАТЕ И ПРИЕМАТЕ! Какво ни ги натрапвате със зор?! Ако не се подходи решително сега, краят на Европа не е далеч!

Ренци да спира да плаща вноската, страните от Вишеградската няма да клекнат

Момент, момент! Реквизирането не беше ли практика на комунистите? Вземат ти къщата и си правят каквото искат с нея.

Ти от къде си мислиш, че комунистите са го видели, това? По западния свят си има правила и едно от основните от тези е, че ако не си плащаш дълговете, ти предстои среща със съдия изпълнител, който ти реквизира имуществото, с цел да ги плати. Всеки дълг се плаща, това е в основата на капитализма. Тук, по Балканите, мислим малко по-различно и затова сме на този хал.

не ми се мисли какво може да стане, ако на нашите умници им дойде на ум да изкупят обявените от съдебните изпълнители жилища с "европейски" или наши пари и настанят там мигранти!

Къде в текста прочете, че хотелиерът не си плащал данъците и за това му взели хотела? Конфискация не е равно на реквизиция, ами четете, бе! Ето специално за теб значението на думата реквизиция: Във време на война принудително изземване на храни, животни и друго имущество от населението срещу заплащане. Явно в Италия се води война според властите.