Коментари - Жената с детето, залети с бензин: Минаваха много коли, но само един млад мъж ми помогна | Днес.dir.bg

Жената с детето, залети с бензин: Минаваха много коли, но само един млад мъж ми помогна

"В момента ми е притеснено и се страхувам много дали той няма да бъде пуснат и да бъде на свобода, защото ще го направи отново - дори може да се стигне до фатален край"

Обратно в новината

Коментари - Жената с детето, залети с бензин: Минаваха много коли, но само един млад мъж ми помогна | Днес.dir.bg

Коментари

София?

Такива психопати не трябва да ги пускат на светло. А жените да ги питам: като си избирате мъже и си харесате поредния нарцистичен мачо, какво очаквате да се случи като решите да го напуснете?

Аз също не бих спрял Като нищо може да е капан за да те ограбят Да ще се обадя на 112 ,но да спра никога И моля не изкарвайте хората бездушни

В днешно време човек трябва да се запита "Какво докарва мъжете до такива действия"? Без да оправдавам действията му, нужно е да се знае цялата история на това семейство ....

Интересно ми е да обясниш какво може да се случи, за да се оправдае опит за убийство на друг човек и на СОБСТВЕНОТО ТИ ДЕТЕ?

ами момата като се е събирала с кримка ще има живот на екшън Това си е избрала Защо тябва аз да воювам за нея и да бия мъжа и Да ме съдят после мен ли?

Ама хайде стига прехвърляхте отговорността за вашите решения върху другите, а? Никой друг не бил ѝ помогнал. Ама като опъваше петалите напълно осъзнато с психично болен и наркоман... пак ли никой не ти помагаше? Или го направи с принуда? Що не си мислила когато му е било времето, а не сега другите да си ти виновни, че не били ти помогнали.... Честно омръзна ми от хора, които не могат да поемат отговорност за действията си!

Замисли се, дали най-лошото, което може да ти се случи е да те ограбят. Или е по-лошо да се окаже, че си поредният бездушен страхливец на тая територия, треперещ за вещите си, който го е страх да помогне и спаси от смърт майка с дете. Чудя се що за хора са възпитавали, както извършителя на този брутален акт, така и коментиращият, на когото отговарям.

sawo

Не е нужно нищо да се знае. Няма оправдание да застрашаваш нечий живот.

А, не, бе... Навремето веднъж се намесих и пачата като ми скочи къде се бъркам, дето не ми било работа... Демокрация е - всеки да си носи отговорността и последиците от решенията и действията.

А и Момите се хвърлят на лошите момчета , после ох .

Така значи ако жена убие мъжа си поради психически тормоз ... това е оправдаемо, ако обаче мъж откачи заради психически тормоз от жена си, това няма оправдание. Правилно ли ви разбирам?

В Бургас имаше подобен случай. Скандал между мъж и жена. Минаващо момче се опитва да защити жената докато бива пребивана на улицата пред очите на детето ѝ... мъжът ѝ напада момчето... обаче леко сбърка. Оказа се, че момчето е ММА боец. Трябвало му е един удар и насилникът се е строполил на земята. И тогава битата става и започва да налага момчето, което ѝ е помогнало. Момчето беше арестувано и затворено за 24 часа в следствието в Бургас. Тъй че като си правят проблеми.. да си ги решават сами! Другите не са длъжни да носят отговорност заради липсата на интелект в кратуните на разни надървени имбецили!

За разлика от теб, не. Няма нужда да ни информираш за липсите ти!

Ами не е лошо да има съпричастност в подобна ситуация, просто за да не изгори живо едно малко дете, което няма никаква вина. Каквато ще да е майка му, бащата явно е изрод, щом агресията засяга и детето.

Щом се е хванала с такъв боклук явно и тя не е цвете за мирисане.

Сама казва, че този имал проблеми с алкохола, психиката, правосъдието... и отишла та се шмулила с него.. та, и дете му родила... сега съпричастно ли търси? Хайде сериозно... поради кое сме длъжни да имаме съпричастност с човек, който няма елементарно усещане за оцеляването си?

Ей, бройлер, със задна дата всичко ти е ясно. Дето се вика hindsight is always 20/20. На момента откъде да знаеш каква е ситуацията и какво действително се случва. В такова приключение можеш да се вкараш, като се буташ където не ти е работа. Жените масово са чалгарки, които възпроизвеждат идиотите, а после реват. Кво реве тая - да си беше изкарала разрешително за КНО (на жените дават директно), да си беше държала вратите на колата заключени и ако не е могла да избяга с колата, а този е задумкал по стъклата да ги чупи - един в корема и това е. И най-якият мъж отстъпва на жена с пистолет.

Ама той не беше такова момче...

Според оплакването на госпожата пораженията й са доста големи,но като имаме предвид,че не може нищо лошо да се случи на човек без причина,каква е нейната вина,ако е откровена да сподели с читателите.Еманципацията,даде зелена улица на някои дами,които шетат само на плътското удоволствие.

Аналогичен случай в наше село с мен - някъв дребен пиандур гонеше една около кола долу и с целия си акъл се намесих. Съборих го нещастника, дето и без това едва беше на крака и оная като ми скочи... До полиция не се стигна.

ДЕТЕТО не е виновно. И изобщо ако видиш, че има опасност да запалят някого жив, е редно да се обадиш в полицията. Тук не става дума просто за блъскане и дърпане.

Така значи ако жена убие мъжа си поради психически тормоз ... това е оправдаемо, ако обаче мъж откачи заради психически тормоз от жена си, това няма оправдание. В днешно време човек трябва да се запита "Какво докарва мъжете до такива действия"? Без да оправдавам действията му, нужно е да се знае цялата история на това семейство ....

Гроздето е кисело викаш, а?

Може би е по-плашещо от всичко останало. Никой да не спре да помогне... нека всеки се запита как би реагирал. Вече не сме общество с грижа за този до нас и около нас. Дори при животните не е така...

Не може да се квалифицира така жената. Имах съседи, младо семейство с две деца, едното бебе. Мъжът на трезво- учтив съсед и грижовен за семейството. Но започна да пие и оттам започна ужаса на жената. Подслонявали сме я с децата и посред нощите, когато ги изхвърляше навън и посред зима. Още по-голям ужас стана след развода- по същия начин преследваше жената със закани, тормоз и даже посягане да бие. Деца, съседи, хора, не го спираха. Намери си майстора накрая, загина нелепо пиян. Майката отгледа две чудесни момчета, сега се радва на спокойни старини , грижовни деца и мили внуци.

Вече не сме? Кога сме били?

Аха, значи непременно тя трябва да е виновна за това, че той е ненормален? Имах гадже, което откачаше и ми вдигаше скандали ако някой ме погледне на улицата. Дали съм била виновна? И не, не съм се обличала разголено никога.

Лично аз знам как реагирах навремето и как реагирам сега - всеки да се спасява поединично и изобщо не ме интересува. Не е моя работа да поддържам обществения ред и да се меся. Това е нещо, което ми "обясниха" полицията и следователите, след като последния път изразих "гражданска позиция". Всеки да си носи последствията от решенията. Тая възпроизвеждащата наркомани и идиоти, веднъж не е мислила навремето и втори път - не мисли и сега. След като е яла толкова бой и има ограничителна заповед, да си беше извадила разрешително за КНО и да се беше настроила да го ползва. При конкретната ситуация даже можеше да разреши проблема кардинално и окончателно.

Да бе, веднъж отървах от побой една на улицата от мъжа и. После така ги извъртя нещата, че на косъм щях да лежа, добре, че имаше свестен човек предоставил запис, та се отказаха да ме съдят. От тогава - да се оправят!

Ми, що си имала такова гадже ма, патко?!

Ха, ха, ха, ма колко такива случаи има, бре?! Мислех, че само аз съм балъкът, на когото се е случвало. Плюс това, тактически се оттеглих навреме и до полиция не се стигна. Големи усилия положих, да не вкарам едно кроше на онази идиотка, като ми се нахвърли що съм се бил месил.

Тия дето мразят двойните стандарти много обичат да обвиняват жените, "Е тавика боклуци са си ги намерили и да тъпрят сега!" Докато им е винаги много мъчно за мъжете. Без значение дали са жертва или насилник. Двуаршинно ми е. А някой от защитниците на този, когото не оправдават, но разбират, ще разясни ли заливането и на сина му?? Или, то толкова му е причерняло пред очите заради тая, че човек вече не отговаря за последсвтвията... Да, добре. п.п. Само да питам, всички българи ли са такива "латексови предпазители" или само голяма част от "мъжете"?

Започнал бил да пие казваш? Етанолът е наркотик от групата на инхибиторите, т.е. сваля задръжките и показва действително кой какъв е. Тя щом не го е разбрала какво представлява като човек и му е родила две деца, да е гледала. Тоя винаги си е бил боклук.

Чай, бе - повечето не оправдаваме нито единия, нито другия. Този е боклук, тя е патка, т.е. намерили са се. Чалгата е опасна за вашето здраве...

Ще спреш, оня ще ти налети, ше го удариш и после иди се обяснявай по съдилища, че нямаш сестра. Съдебната система предимно е виновна, че хората нямат желание да се месят в чужди кавги.

Патка е майка ти! Трябва ли да обяснявам на всеки невменяем, че е възможно отношението към теб да се промени с времето и в началото да няма индикации, че човекът е такъв? А като разбереш, че си направил грешка, да се разделиш с даденото същество? Явно живееш в саксия и понятие си нямаш от човешки отношения, което отново доказва каква патка е майка ти, щом не ти го е обяснила.

Минусджииките, при първия безпричинен скандал и проява на патологична ревност е ваша отговорност да няма втори. Тая говори в минало продължително време...

съвсем правилно - звъни се на 112 и се стои надалеч. Така е в гражданското общество - има си служби за всичко

А защо трябва да й помогне някой? Вече има равенство между половете, няма силен , няма слаб пол, всичко е едно! Плащам си данъците редовно и няма как да изземвам функциите на държавата да пазя нейни граждани от агресивни типажи! Нали така?

Че кой си ти че да удряш? Ако те удари си вадиш медицинско и си го съдиш. Апропо в качеството на какъв се намесваш?

Ма тя и държавата не пази конкретно и индивидуално всеки гражданин, а пази обществения ред като цяло. Опазването на отделния гражданин е преди всичко негова грижа и отговорност. Това е така, за да не може всеки да отправя съдебни искове към държавата, че не го е опазила. Даже е потвърдено от няколко щатски върховни съдилища - полицията пази реда, а не всеки конкретно. Като те заколят, ще дойдат, ще разследват, евентуално ще хванат извършителя и ще го прехвърлят на съда. Има много интересна американска практика по въпроса.

Изрод , жената добре, но детето защо?!

Ей евроджендър ми ако драсне клечката тоя пред теб можеш ли да издържиш гледката? И после цял живот няма ли да се кълнеш, че поне не си пробвал. Аман от клавиатурни плъхове в тая поо--ешуе-шу-с.---ра-на територия.

Чалгарко, сама си казваш, че това не е било единичен случай. Ти не си виновна само за първия, ма, пача. Ако беше казала, че се е случило веднъж и веднага си му била шута - добре и правилно, само че виж си пак какво си написала.

'държавата' не пази никакво общество, ами си пази депутатите от народната любов . освен, че не пази хората , даже забранява на хората да се пазят . най добре си личи петък към 22-23 часа по автобусите

Имах "приятел" районен инспектор МВР той така казваше има ли произшествие ние казвахме на зрителите НЕ разпръснете се! а КОЙ е свидетел. Как някой да спре да помогне в свада, в битка, в предотвратяване на грабеж, когато помогналия ще се разхожда дълго из учрежденията да дава обяснения, показания, а може накрая да бъде и обвиняем че видите ли е нарушил граждански права на насилника. Нарочиха ме за свидетел на арестуването на пласьор. Съседи ме посочиха че съм"видял" Пет години ме призоваваха от военна прокуратура, защото пласьора съдеше полицая, а и мене. От тогава знам и трите маймунки ги имам на снимка "НЕ ЧУХ, НЕ ВИДЯХ, НЕ ЗНАМ!". Не е ли така и със случая с генералският внук!? Или с убиеца на Цветков!?

Казарма трябва за момчетата поне една година, за момичетата 6 месеца и ще бъдат адекватни. Тази жена кой и го е избрал тоя психопат или тя го е направила такъв не се казва в статията

Стар, че тя държавата не пази гражданите, а конкретни "граждани"; даже и такава служба има НСО

Полицията пази само циганите педалите и и дупетатите за останалото карат хората да плащат сот

Коментари - Жената с детето, залети с бензин: Минаваха много коли, но само един млад мъж ми помогна | Днес.dir.bg

Жената с детето, залети с бензин: Минаваха много коли, но само един млад мъж ми помогна

"В момента ми е притеснено и се страхувам много дали той няма да бъде пуснат и да бъде на свобода, защото ще го направи отново - дори може да се стигне до фатален край"

Обратно в новината

Коментари - Жената с детето, залети с бензин: Минаваха много коли, но само един млад мъж ми помогна | Днес.dir.bg

Коментари

София?

Такива психопати не трябва да ги пускат на светло. А жените да ги питам: като си избирате мъже и си харесате поредния нарцистичен мачо, какво очаквате да се случи като решите да го напуснете?

Аз също не бих спрял Като нищо може да е капан за да те ограбят Да ще се обадя на 112 ,но да спра никога И моля не изкарвайте хората бездушни

В днешно време човек трябва да се запита "Какво докарва мъжете до такива действия"? Без да оправдавам действията му, нужно е да се знае цялата история на това семейство ....

Интересно ми е да обясниш какво може да се случи, за да се оправдае опит за убийство на друг човек и на СОБСТВЕНОТО ТИ ДЕТЕ?

ами момата като се е събирала с кримка ще има живот на екшън Това си е избрала Защо тябва аз да воювам за нея и да бия мъжа и Да ме съдят после мен ли?

Ама хайде стига прехвърляхте отговорността за вашите решения върху другите, а? Никой друг не бил ѝ помогнал. Ама като опъваше петалите напълно осъзнато с психично болен и наркоман... пак ли никой не ти помагаше? Или го направи с принуда? Що не си мислила когато му е било времето, а не сега другите да си ти виновни, че не били ти помогнали.... Честно омръзна ми от хора, които не могат да поемат отговорност за действията си!

Замисли се, дали най-лошото, което може да ти се случи е да те ограбят. Или е по-лошо да се окаже, че си поредният бездушен страхливец на тая територия, треперещ за вещите си, който го е страх да помогне и спаси от смърт майка с дете. Чудя се що за хора са възпитавали, както извършителя на този брутален акт, така и коментиращият, на когото отговарям.

sawo

Не е нужно нищо да се знае. Няма оправдание да застрашаваш нечий живот.

А, не, бе... Навремето веднъж се намесих и пачата като ми скочи къде се бъркам, дето не ми било работа... Демокрация е - всеки да си носи отговорността и последиците от решенията и действията.

А и Момите се хвърлят на лошите момчета , после ох .

Така значи ако жена убие мъжа си поради психически тормоз ... това е оправдаемо, ако обаче мъж откачи заради психически тормоз от жена си, това няма оправдание. Правилно ли ви разбирам?

В Бургас имаше подобен случай. Скандал между мъж и жена. Минаващо момче се опитва да защити жената докато бива пребивана на улицата пред очите на детето ѝ... мъжът ѝ напада момчето... обаче леко сбърка. Оказа се, че момчето е ММА боец. Трябвало му е един удар и насилникът се е строполил на земята. И тогава битата става и започва да налага момчето, което ѝ е помогнало. Момчето беше арестувано и затворено за 24 часа в следствието в Бургас. Тъй че като си правят проблеми.. да си ги решават сами! Другите не са длъжни да носят отговорност заради липсата на интелект в кратуните на разни надървени имбецили!

За разлика от теб, не. Няма нужда да ни информираш за липсите ти!

Ами не е лошо да има съпричастност в подобна ситуация, просто за да не изгори живо едно малко дете, което няма никаква вина. Каквато ще да е майка му, бащата явно е изрод, щом агресията засяга и детето.

Щом се е хванала с такъв боклук явно и тя не е цвете за мирисане.

Сама казва, че този имал проблеми с алкохола, психиката, правосъдието... и отишла та се шмулила с него.. та, и дете му родила... сега съпричастно ли търси? Хайде сериозно... поради кое сме длъжни да имаме съпричастност с човек, който няма елементарно усещане за оцеляването си?

Ей, бройлер, със задна дата всичко ти е ясно. Дето се вика hindsight is always 20/20. На момента откъде да знаеш каква е ситуацията и какво действително се случва. В такова приключение можеш да се вкараш, като се буташ където не ти е работа. Жените масово са чалгарки, които възпроизвеждат идиотите, а после реват. Кво реве тая - да си беше изкарала разрешително за КНО (на жените дават директно), да си беше държала вратите на колата заключени и ако не е могла да избяга с колата, а този е задумкал по стъклата да ги чупи - един в корема и това е. И най-якият мъж отстъпва на жена с пистолет.

Ама той не беше такова момче...

Според оплакването на госпожата пораженията й са доста големи,но като имаме предвид,че не може нищо лошо да се случи на човек без причина,каква е нейната вина,ако е откровена да сподели с читателите.Еманципацията,даде зелена улица на някои дами,които шетат само на плътското удоволствие.

Аналогичен случай в наше село с мен - някъв дребен пиандур гонеше една около кола долу и с целия си акъл се намесих. Съборих го нещастника, дето и без това едва беше на крака и оная като ми скочи... До полиция не се стигна.

ДЕТЕТО не е виновно. И изобщо ако видиш, че има опасност да запалят някого жив, е редно да се обадиш в полицията. Тук не става дума просто за блъскане и дърпане.

Така значи ако жена убие мъжа си поради психически тормоз ... това е оправдаемо, ако обаче мъж откачи заради психически тормоз от жена си, това няма оправдание. В днешно време човек трябва да се запита "Какво докарва мъжете до такива действия"? Без да оправдавам действията му, нужно е да се знае цялата история на това семейство ....

Гроздето е кисело викаш, а?

Може би е по-плашещо от всичко останало. Никой да не спре да помогне... нека всеки се запита как би реагирал. Вече не сме общество с грижа за този до нас и около нас. Дори при животните не е така...

Не може да се квалифицира така жената. Имах съседи, младо семейство с две деца, едното бебе. Мъжът на трезво- учтив съсед и грижовен за семейството. Но започна да пие и оттам започна ужаса на жената. Подслонявали сме я с децата и посред нощите, когато ги изхвърляше навън и посред зима. Още по-голям ужас стана след развода- по същия начин преследваше жената със закани, тормоз и даже посягане да бие. Деца, съседи, хора, не го спираха. Намери си майстора накрая, загина нелепо пиян. Майката отгледа две чудесни момчета, сега се радва на спокойни старини , грижовни деца и мили внуци.

Вече не сме? Кога сме били?

Аха, значи непременно тя трябва да е виновна за това, че той е ненормален? Имах гадже, което откачаше и ми вдигаше скандали ако някой ме погледне на улицата. Дали съм била виновна? И не, не съм се обличала разголено никога.

Лично аз знам как реагирах навремето и как реагирам сега - всеки да се спасява поединично и изобщо не ме интересува. Не е моя работа да поддържам обществения ред и да се меся. Това е нещо, което ми "обясниха" полицията и следователите, след като последния път изразих "гражданска позиция". Всеки да си носи последствията от решенията. Тая възпроизвеждащата наркомани и идиоти, веднъж не е мислила навремето и втори път - не мисли и сега. След като е яла толкова бой и има ограничителна заповед, да си беше извадила разрешително за КНО и да се беше настроила да го ползва. При конкретната ситуация даже можеше да разреши проблема кардинално и окончателно.

Да бе, веднъж отървах от побой една на улицата от мъжа и. После така ги извъртя нещата, че на косъм щях да лежа, добре, че имаше свестен човек предоставил запис, та се отказаха да ме съдят. От тогава - да се оправят!

Ми, що си имала такова гадже ма, патко?!

Ха, ха, ха, ма колко такива случаи има, бре?! Мислех, че само аз съм балъкът, на когото се е случвало. Плюс това, тактически се оттеглих навреме и до полиция не се стигна. Големи усилия положих, да не вкарам едно кроше на онази идиотка, като ми се нахвърли що съм се бил месил.

Тия дето мразят двойните стандарти много обичат да обвиняват жените, "Е тавика боклуци са си ги намерили и да тъпрят сега!" Докато им е винаги много мъчно за мъжете. Без значение дали са жертва или насилник. Двуаршинно ми е. А някой от защитниците на този, когото не оправдават, но разбират, ще разясни ли заливането и на сина му?? Или, то толкова му е причерняло пред очите заради тая, че човек вече не отговаря за последсвтвията... Да, добре. п.п. Само да питам, всички българи ли са такива "латексови предпазители" или само голяма част от "мъжете"?

Започнал бил да пие казваш? Етанолът е наркотик от групата на инхибиторите, т.е. сваля задръжките и показва действително кой какъв е. Тя щом не го е разбрала какво представлява като човек и му е родила две деца, да е гледала. Тоя винаги си е бил боклук.

Чай, бе - повечето не оправдаваме нито единия, нито другия. Този е боклук, тя е патка, т.е. намерили са се. Чалгата е опасна за вашето здраве...

Ще спреш, оня ще ти налети, ше го удариш и после иди се обяснявай по съдилища, че нямаш сестра. Съдебната система предимно е виновна, че хората нямат желание да се месят в чужди кавги.

Патка е майка ти! Трябва ли да обяснявам на всеки невменяем, че е възможно отношението към теб да се промени с времето и в началото да няма индикации, че човекът е такъв? А като разбереш, че си направил грешка, да се разделиш с даденото същество? Явно живееш в саксия и понятие си нямаш от човешки отношения, което отново доказва каква патка е майка ти, щом не ти го е обяснила.

Минусджииките, при първия безпричинен скандал и проява на патологична ревност е ваша отговорност да няма втори. Тая говори в минало продължително време...

съвсем правилно - звъни се на 112 и се стои надалеч. Така е в гражданското общество - има си служби за всичко

А защо трябва да й помогне някой? Вече има равенство между половете, няма силен , няма слаб пол, всичко е едно! Плащам си данъците редовно и няма как да изземвам функциите на държавата да пазя нейни граждани от агресивни типажи! Нали така?

Че кой си ти че да удряш? Ако те удари си вадиш медицинско и си го съдиш. Апропо в качеството на какъв се намесваш?

Ма тя и държавата не пази конкретно и индивидуално всеки гражданин, а пази обществения ред като цяло. Опазването на отделния гражданин е преди всичко негова грижа и отговорност. Това е така, за да не може всеки да отправя съдебни искове към държавата, че не го е опазила. Даже е потвърдено от няколко щатски върховни съдилища - полицията пази реда, а не всеки конкретно. Като те заколят, ще дойдат, ще разследват, евентуално ще хванат извършителя и ще го прехвърлят на съда. Има много интересна американска практика по въпроса.

Изрод , жената добре, но детето защо?!

Ей евроджендър ми ако драсне клечката тоя пред теб можеш ли да издържиш гледката? И после цял живот няма ли да се кълнеш, че поне не си пробвал. Аман от клавиатурни плъхове в тая поо--ешуе-шу-с.---ра-на територия.

Чалгарко, сама си казваш, че това не е било единичен случай. Ти не си виновна само за първия, ма, пача. Ако беше казала, че се е случило веднъж и веднага си му била шута - добре и правилно, само че виж си пак какво си написала.

'държавата' не пази никакво общество, ами си пази депутатите от народната любов . освен, че не пази хората , даже забранява на хората да се пазят . най добре си личи петък към 22-23 часа по автобусите

Имах "приятел" районен инспектор МВР той така казваше има ли произшествие ние казвахме на зрителите НЕ разпръснете се! а КОЙ е свидетел. Как някой да спре да помогне в свада, в битка, в предотвратяване на грабеж, когато помогналия ще се разхожда дълго из учрежденията да дава обяснения, показания, а може накрая да бъде и обвиняем че видите ли е нарушил граждански права на насилника. Нарочиха ме за свидетел на арестуването на пласьор. Съседи ме посочиха че съм"видял" Пет години ме призоваваха от военна прокуратура, защото пласьора съдеше полицая, а и мене. От тогава знам и трите маймунки ги имам на снимка "НЕ ЧУХ, НЕ ВИДЯХ, НЕ ЗНАМ!". Не е ли така и със случая с генералският внук!? Или с убиеца на Цветков!?

Казарма трябва за момчетата поне една година, за момичетата 6 месеца и ще бъдат адекватни. Тази жена кой и го е избрал тоя психопат или тя го е направила такъв не се казва в статията

Стар, че тя държавата не пази гражданите, а конкретни "граждани"; даже и такава служба има НСО

Полицията пази само циганите педалите и и дупетатите за останалото карат хората да плащат сот