Коментари - Жената на Васил Божков няма право да иска по-лека мярка в продължение на два месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заложници, натискат ги я ареста без хигиенни условия, тормоз, безсъние, разпити, те така докато измъкнат каквото там искат. Обикновено е парите им.

Чета Ви новините и Вие го знаете.По-лошото е ,че май вече се срамувам ,че съм българин .Роден съм на райско място ,но управлявано от Дебили и Толупи.Вижте го Гене срала как инспектира 20 момчета от специалните ни сили.Срам СРАМ направо ужас.Тоя човек трябва да бъде освидетелстван и изпратен на съответното лечение.

Нали не си дебил! Колко му е да освидетелстваш и институционализираш няколко дебила!

Тиквата си мислеше, че покрай вируса нещата ще се заметат под килима, ама май му излезнаха грешни сметките!!!!!!!!!!!!

Елена Динева не му е жена, ако беше - щеше да се казва Божкова. Жената на Божков, майката на сина му, както и самият му син са на свобода. А каква точно му е тази, Лилянка, братчето на Лилянка и тяхната майка, това можем само да гадаем.

Определението на Специализирания наказателен съд не подлежи на обжалване. В БЪлгария,каскетното правосъдие е на мода в момента.Това е така,когато в страната е останал само "каскетен" народ.

Голям хитрец е Божков! Измъкна се, а остави двете си жени да гният по затворите, а платената му любов ФК Левски да фалира...

Съпругата му си е у дома, синът му, сватята - също. Тези са нещо друго.

Някои хора не се връзват на рекета на властващите, защото това си е рекет и за това не посмяха ЕДНО ''произведение'' от разпитите си да пуснат както направиха с много други вярвайки си че резила им е по малко...

Въпрос. ЕдинЕдинствен ! - Защо се ПротакатНеистиво Всякакви такива дела ? ...като Отговорът - Ясен. ——- НЕ става Така. ...т.е. РеИнженерингът - Задуължителен&Неотменяем.

Смпатична жена. Може би копоите на Гешев са я изнасилвали многнократно в ареста. Дано се разбере след време.

Ако И-това правят - вече Се Предавам ! ...Ги таковайте Наред !

Цялата офанзива е, защото жената предстваи доказателства в 400 страници за кражбите на ГЕРБ от ТОЛ-системата. Най-вероятно Гешев вече е наредил да унищожат тези доказателства. Така както навремето Цацаров нареди да унищожат записите по случая "Мишо Бирата - Ало Ваньо", където цяла България чу Тулупа Барба Ганьос как нарежда да се изтегли Данъчна проверка от складовете за амфеи на Мишо Бирата.

И изненада - иззад завесите на сцената излиза непознат злодей, за когото топ злодеят дори не е подозирал ...

В затвора. Голд - дигер.

Не разбрах този колко жени има?!

Българският съд . най-справедливият в света !!!

Точно така, всички жени в ареста, заедно с децата...... велика нация, още от време оно, когато и Левски, и Караджата и...... са погребани от жени, щото мъжете - ехее могат да пцуват майките си - ербап работа. Жалки сте,ама ....наши сте, к'во да ви правим, ще ви крепим докато можем!

Циркаджии....мръсно и подло изнасяне на сведения по разследването....да ви е познато? да ви се струва случайно? Тъпо се опитват да ни насъскат срещу тройката...да ви звучи като ПРАВОсъдие? На мен не....Точно обратното. Като невинно ви казват каквото им изнася,винаги изкача въпроса защо го правят. Грижат се за вас да сте информирани? Да бе...тогава да пуснат и отсрещната страна да говори...Но ги натикаха в ареста точно за да не могат да говорят. Сега ще ги измъчват с безконечно следствие при отвратителни условия белким някой се прекърши и го изнудят да подпише споразумение с написаните обвинения...Гешев ще го отчете като успех, както до сега абсолютно винаги е е правил...Той няма спечелено дело в зала.

Ха-ха, за пръв път чувам за незаконно усвояване на пари :) Може би искате да кажете, че някой ги е раздал незаконно. Нали знаете, че не е луд този който яде зелката, а този който я дава ...

Едната мутра иска да ритне другата мутра и двете от СИК Едната от Банкя

Браво а така за самозабравилите се които не смятат другите за хора. Добре и че другата му Бена Лиляна остава тя, там им е мястото

Факт е че Мафията в България, чрез острието си Гешев си прави каквото си иска. Като ги е страх да доведат Божков си го изкарват на жена му. Само че той не е кой да е. Надявам се скоро да има възмездие. За Мафиотите от Шайката, начело с Толупа, имам предвид.

във държавата нали,а може ли да попитам как главния прокурор когатио беше наблюдаващ по на банка ктб проспа едни стотици милиони а,и накрая жената на Васил Божков се оказа по голям престъпник от мъжа си,утре искам да освободите момчето дето приби журналиста Цветков понеже е добро момче и е син на наша симпатизантка

Василе, Василе, ако знаеш колко радост можеш да доставиш на населението...