Втори труп е намерен в центъра на София

Полицията извади труп от коритото на Перловска река в района на столичния булевард "Евлоги Георгиев", в близост до стадион "Васил Левски".

Обратно в новината

Коментари - Втори труп е намерен в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов е най-голямата клюкарка в България - един човек казал, има слухове, че... има съмнения за... Цветанов, така не говори един министър на вътрешните работи. Така може да говори чистачката в коридора. Или за теб е важно да кажеш нещо, да не ти залепне устата, ако помълчиш един ден?

наркотиците и алкохола са ад!!! ялко и за тая млада жена! трагедия е .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цв.Цветанов, не брой изказванията на Костов за тебе, а си гледай работата и виж докъде стигна с преборването на престъпността?! Стига сте се оправдавали, а вършете нещо! Хората огладняха и обосяха, а с показни "борби" срещу престъпността не можеш да ги излъжеш! А на Бойко му кажи, че пенсионери и бедни не ядат магистрли, колкото и инфраструктурата да е важна!

Айде пак същата игра на гатанки...първо е бездомна, после наркоманка и накрая ще се окаже нечия майка и жена. Но тогава дано на хората да им прещрака , да влезнат в парламента с пушки, пищови (кой каквото докопа) и да отърват цяла България от всички идиоти вътре.

Увеличаването на труповете е спекулативно !

Ало, президентските избори! Какво прави полицията? Така, предизборно ли из страната никнат трупове? Има ли ред изобщо? Цветанов! Цвете наше ненагледно! Какво става?

"съобщи пред Фокус министър Цветанов"...абе хора замислете се дали тези от Фокус не са лична медия на вътрешния министър!!!Те от тази медия излъчват новини за тези,които си плащат. Отвратен съм от тях!!!Иначе жалко за жената...

Много се наТРУПаха напоследък....Жега, безизходица, простащина и девалвация на всички ценности водят само до това.

Дайте му малко време на човека да си измисли удобна а него версия. Я за лошото наследство от Станишев, я за дългата ръка на Москва, я за мерзавеца Костов който току виж гласувал срещу него.

Поговорихме с познати от близо и далеч -- забелязва се твърда тенденция в ставащото у нас . Попочесахме си езиците и съвсем закономерно стигнахме до едни-и-същи изводи : 1.Има си отчисления за осветление; 2.Има си отчисления за паркоподдържане; 3.Има си отчисления за заплати на полиция и общински инспектори; .... И за всичко това плащаме ние данъкоплатците -- Т-о-г-а-в-а ?!

Ама герберса чумо, пак ли се появи? Ако в Щатите на 300 метра от сградата на ФБР станат две убийства за една седмица, шефът на ФБР ще е аут за 24 часа! За справка, населениета на САЩ е 308 млн., а в БГ сме по-малко от 7,5 млн. Не смяташ ли,че по две убийства в центъра на София са ни множко?

Естествено че има сериен убиец , естествено че ченгето го крие, естествено че защото знае кой е той Проблема му е че ако арестува някой невинен както в случая с сестрите Белнейски убийствата няма да престанат

Авроро, ти пак ли се появи. Голямо плампало си и все празни приказки дрънкаш. Какво си ни запроповядвала като на дилитанти, сякаш ние не ги разбираме тия работи. Айде, дим да те няма. А за случая жалко, ако наистина една 35- 40 годишна жена е била клошарка, освен ако нещо не е била съвсем наред с главата. На тази възраст жената вече трябва да е родила и отглежда поколение / това е нейното предназначение / и наистина много е жалко, когато животът ни поднася подобни трагедии- било то клошарство, наркомания или убийство. А още по- жалкото е, че като цяло светът загива под напора на бандитизма.

По-ми е интересно защо става всичко това.. дали защото хората не доволстват от сегашния начин на управление и смятат,че това е начина за да им се даде право на глас..Всъщност те имат право на глас,но не това е путя или другата причина - неохраняемите паркове,които плачат за добро финансиране,но каквото и да си говорим пак си осават неразрешени проблемите и за сължаление пак ще стават такива инциденти.. ДАЙ БОЖЕ ДА НЕ СТАВАТ ПОВЕЧЕ ИНЦИДЕНТИ !!

Интересно как Агенция Блиц научава , че някой е клошар когато човекът даже не е идентифициран. Ще последва ли извинение към близките на Яна, които отгоре на трагедията, трябваше да прочетат и унизителни лъжи за дъщеря им.

статията не е за яна, а за друга жена, чиито труп е намерен снощи в канала, където най вероятно е живяла. не четете.

Напротив, тя чете, а вие - не. Въпросът й е ясен и смислен - "КАК Агенция Блиц научава, ЧЕ НЯКОЙ Е КЛОШАР когато човекът даже не е идентифициран."

Скъпа Изолда, Явно си фенка на ЦЦ или ББ и не се казваш Izolda, а нещо от рода на Запряна. То наистина трябва не само да се чете , но и да се мисли. Знам, сигурно ти е много трудно, но все пак можеше поне да опиташ

Ами просто е - питали са други клошари наоколо или продавачки от будки, или полицаи, които обикалят там - и те са казали ,че са я виждали, но не знаят коя е, как се казва. И аз съм виждала няколко клошари, които обикалят моя квартал, но и хабер си нямам кои са и какви са. А полицаите търсят точно името и затова не говорят преди да са го разкрили, както журналистите, които първо говорят - от непотвърден източник, а после се оказва, че това не било точно така, и мястото, което снимали, било от друго разследване, и всичко било само за сензацията - рейтинги са това, трябва да се гонят! Навсякъде по света умират хора, или ги убиват, и никой не разкрива тези случаи веднага, освен в много изключителни стечения на обстоятелствата - когато убиецът стои или седи до трупа с нож в ръка в ступор някакъв, или сам се предава, или самоубива - в САЩ се случва всеки ден. Стига сте правили от един труп цял мамут от плювни срещу полицията - те работят, и резултатите ще се разберат, имайте малко търпение.

Ейври, почини си малко. Много се напъваш и си все чат на всички теми, отваряш се по всички въпроси, но все повече ми се струва че си боса и ти го казват много хора. Ако не си от екипа и не скрият умишлено поздрава ми, приеми го с пожелание да си починеш малко. Ще ти се отрази добре. И без това никой не те чете.

Абе патко, Преди няколко години няколко пийнали ченгета са застреляли човек в гората и веднага са пуснали информация, че същия е бил клошар. Оказа се, че е гнусна лъжа. Явно ченгета са пуснали и клюката на Блиц, че Яна е била наркоманка, а сега и тази жена... Просто така им изнася и най-вече на некадърния физкултурник Цветанов. Две убийства в центъра на София и то в рамките само на една седмица и то само на 300-400 метра (!!!) от сградата на Министерството и кабинета на ЦЦ. Скрий се и не се показвай!!!

Какво общо има политиката тук ? На някои все някой им е виновен развежда се , убили бездомен...сякаш само у нас стават тези неща...ама ние все търсим виновен политик, ей така да си излеем ние МРЪСОТИЯТА ! Иначе сме много човечни , ама думите ни повечето псувни и така сме " големата работа "

УБИЛИ СА ЧОВЕК!!! Н ети ли прави впечатление, че ТЕЗИ неща (убийства, грабежи...) при нас започнаха да се случват много често, а и за разлика от другите страни, в БГ преди години нямаше подобна престъпност.

гнусно е как всичко обръщате на политика, а и това как имате толкова къса памет. говоря за коментиращите. иначе дано хванат изверга.

Стига бе, ежедневно умират стотици хора. Такъв е живота. Колкото повече се тръби и се говори за това, толкова повече се стимулира извършителя да продължава да трупа популявност. На нещо хубаво кажете - ДА браво, говорете. А на тези гадости просто не трябва да се отделя толкова внимание, убиецът може би това цели - публичност.

То понеже Цвъковоите мекерета от СДВР казаха: в парка е спокойно и няма убийци. Лъжат и мажат като тъпия министър.

а ти зашо реши че убуеца има нещо общо с борисовата градина?специално този?от там, минават сигурно хиляди хора на ден, който изопщо не влизат в борисовата градина. еййй аман от разбирачи.

Ми защото примерно мястото е в Борисовата градина. Или е в Западния парк, а? Не знам дали съм от разбирачите, но съм отраснал в Борисовата градина, ходил съм вечер с приятелки там, а сега като правя крос и не съм по големите алеи ми е напрегнато. И не съм на възрастта на Хеопсовата пирамида, това за инфо. Та мястото е в Борисовата градина.

Ако сме безучастни наблюдатели на проявленията на Злото,ние сме негови съучастници.Добре е ,че има коментари по случая.Жалко за младите жени.Те не заслужават такъв край.Борисовата градина да се превърне в място за отдих,а не в свърталище на престъпници.А иначе за обикновеният човек ,за неговата сигурност за сега никой не се грижи.

от ГЕРБ толкова! Само смърт, мизерия и болести! Велик контрол, а по морето ужас от заболявания, убийства, а за кражбите думи нямам! Некадърници!

Защото медиите се цитират една друга...в новините по БТВ говореха глупости...в началото казват... При ст. Юнак, а после ...в коритото на Перловска река...смешки...и в един момент района става свръталище едва ли не на сериен убиец...ИСТЕРИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ...а, ТОВА ще бъде използвано много скоро и в ПАРЛАМЕНТА...срещу Ц.Ц.....

Браво на редакторите на сайта!Вие явно не сте и чули за свобода на словото-задминахте и цензорите на Шесто.Обещавам ви повече да не отварям вашия сайт!

Lalina

Здравей, Сашо. Моля те дай подробности за проблема.

на мен също, не ми публикуват всички коментари, явно с някои от тях засягам модераторите, които се разпознават и им става неприятно. но такава е действителността в бг по някои медии

Обръщението към непознати е "Вие", а не "Ти"-в случая "здравейте" се пише.И такива "редактори" преценяват кое да цензурират и кое не!!!!

Ааа това вече не го вярвам! МВР да си седне и да разследва!

Тази нощ, в 22.37 ч., полиция извади труп от Перловска река в района на бул. "Евлоги Георгиев" край стадион "Васил Левски". Тялото е на боса жена, на видима възраст над 40 години, с бинтовани крака. Според източници жената е клошарка, живяла в канала на Перловската река. Вероятната причина за нейната смърт е алкохолно или наркотично отравяне. Пак е що-годе млад човек, около 40-те, кво става тия дни там в тоя район беее... ужасно и потресаващо е положението на последък, измря тоя наш народ, ейййй... Мир на душата й. За оглед на местопроизшествието пристигна и главен комисар Калин Георгиев. Той си тръгна 20-ина минути преди изваждането на тялото и категорично отказа коментар по случая.

КАК ВСИЧКИ ЖЕНИ ГИ ИЗКАРА ХА КЛОШАРИ И АЛКОХОЛИЦИ

ОСТАНАЛИТЕ СА ПОЛИТИЦИ И БИЗНЕСМЕНИ !

В нашата мила Родина стана по страшно и от Запада.Всеки ден убийства,наркотрафинанти,педофи-ли,крадци на иущества,банкомати и коли...Като,че ли от запада копираме само лошите неща...Докога...

ако това ще те успокои, така е било винаги. вазов го е описал в повестта ''светослав тертер''. пише, че вместо да се възползваме от културата, знанията и уменията на един толкова могъщ съсед (макар и враг) и да усвоим полезните неща, ние сме възприемали само покварата (която неизменно съпровожда всяка цивилизация). явно, при нас всичко е въпрос на изцяло личен избор, което още веднъж потвърждава твърдението на един съфорумец, че сме нация на индивидуалисти.

Е КОЛКО БЪРЗО СТАНА ОТ СТАДИОН АКАДЕМИК НА СТАДИОН В.ЛЕВСКИ

Защото медиите се цитират една друга...в новините по БТВ говореха глупости...в началото казват... При ст. Юнак, а после ...в коритото на Перловска река...смешки...и в един момент района става свръталище едва ли не на сериен убиец...ИСТЕРИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ...а, ТОВА ще бъде използвано много скоро и в ПАРЛАМЕНТА...срещу Ц.Ц.....

А какво стана с Иво Джуджето?!

Вие четете ли какво пише!Намерената жена е бездомна и е живяла там, най-вероятно става дума за алкохолно натравяне!В тази жега, лекарите предупреждават да избягваме излизания навън,защото е опасно, какво остава да си навън и да си се напил с долнопробен алкохол.Айде стига изкуствена паника!Трупове на клошари са намирани и не се е писало за това, но сега нарочно се създава паника!

Ти си Идиот и Кретен ! ЗА Яна Също казахте, че е клошарка, аман от комунистически номера,гербери смотани !

Абе много ме дразнят хора като тебе, които за щяло и нещяло намесват пол. партии и политика. Рейс се обърнал - герб са виновни, някаква клошарка се напила до смърт - пак правителството е виновно. А на тебе като не ти пусне жената, да позная ли кой обвиняваш?

Абе..стига политизира всичко ставащо в България, Борисов ли е виновен че днеска е топло....хайде спрете с тези простотии и прогледнете вече...

то и за Яна пишеха, че е наркоманка............радвай се на полицейските манипулации

изобщо не обръщай внимание на обиди - някои хора толкова си могат и подобни новини са им добре дошли за да оправдаят безличния си животец.

извикайте монк

Не е ли ясно, че Тройната коалиция ги върши тъкмо сега тези ужасии - заради вота на недоверие? Но пък братята журналисти казват "Борисов: Пак няма да ида на вота, ще свърша нещо" - какво нещо ще свърши Той според тях? Какво общо може да има Той с това, което се случва? Въпроси ... Но дано Той не свърши Своето Нещо върху главата на българина ...

Ето ви капитализъм - беднотия, серийни убици, циганизация!

И в добавка месии - еднодневки, като Бойко Борисов. Месии с мисия да ни извадят от илюзията на хипнотичните сънища, в който и с който живеем. Докато, вместо с разпространяването на знания чрез медиите, за направа на съзнателен индивидуален избор: - с дяволът, материалният свят, БЕЗ ДУША, като маргинали - наричани още хора или - с Бог, да живеем като ЧОВЕЦИ, с презумцията, че сме "в света, но не сме от този триизмерен свят. Свят ограничен в линейното време и ЗАТВРЕНОТО - КАПСУЛИРАНОТО пространство. Пространство от който само с развиване на Духовните си Сили е възможно да бъде напуснато. Приказката, българската сакрална приказка за "Тримата братя и златната ябълка", е един от примерите, в който е синтезирана инволюцията - еволюцията на човешката душа.

на този пък капитализмът му е виновен, че народът ни е недисциплиниран и уважава беззаконието....... хората в другите ''капиталистически'' страни как живеят, а? и в австрия, и във великобритания десетки пъти съм се прибирала пеша посред нощ от работа - никакви проблеми! проблемите ги правят разни дебили от балканите и близкия изток с вродено престъпно съзнание!

Точно дивия и краен капитализъм е виновен ! Не ми говори за Великобритания - ако си била в някое градче и село може и да си се прибирала спокойно. Иначе в Лондон въобще не е безопасно има измет всякаква, газят ги с коне и ги спукват от бой и пак ако няма полиция на всяка крачка и на всеки 10 мин следва бандитизъм. Да говорим ли за САЩ ? Изобщо не може да се ходи не въоражен свободно по улиците на западните и централни щати. За Австрия - ами там просто има социализъм както във всички други развити европейски страни. Там където има капитализъм и няма глад - става въпрос за колониялни (да и днес!) страни които грабят останалия свят - виж Либия, виж Афганистан виж България - награбеното отива в метрополията където тя поддържа социалистически порядки за собственото си население.

България - страната на ПАРЛАМЕНТАРНАТА МУТРИЗАЦИЯ

Съжалявам за момичето, тя е поредната жертва на българската политика. PR акциики с предварително написан и отработен сюжет, народа прост и безхаберен си вика "евала Бойко, мачкай ги". Обикновените хора са все така бедни и беззащитни. Защо е така, ами защото бедните и беззащитни хора се страхуват да се опълчат. Някой запита ли се какво стана с предизборните обещания за бивши министри в затвора. Накой пита ли се защо Станишев и Доган се разхождат с охрана на НСО докато обикновените хора биват ограбвани, изнасилвани и убивани на улицата. Гарван гарвана око не вади, са казали старите хора. И е вярно. Бойко никога няма да закачи "опозиционерите" във власта, за да не го закачат те като си я върнат отново. А е сигурно че ще си я върнат, просто защото цялата политическа клика никога няма да допуснат честни хора по високите етажи. Само си се сменят на 4 години едни и същи.

А колко точно си го казал.

ПРЕДИ ДА ПО4НЕШ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ , КАК РЕШИ ДА СЕ " КРЪСТИШ" ТАКА .

от доста време не бях чел толкова свестен коментар!

Много си прав, ма може ли да го кажеш така, че психоелементи като КАЛИТКО, Аврора, Русенец, KGB и подобни да те разберат, пък да осъзнаят колко са смешни острани с фанатичните си приказки и блесналия поглед?

Абе как може да сте толкова прости? Жената е умряла, а вие пак с ваште политически PR-и и помии. Гадни червени платени агитаторчета, пожелавам Ви да ви споходи подобна съдба, като на бедната женица.

А, изход виждаш ли?Не сме Либия или Тунис, в Е.С. никой няма да позволи такова нещо, а гръцкия сценарий на никого не се харесва.Какви са шансовете да препишем законите на Люксембург в нашата конституция и тогава да видим, как се справят МВР и съдилища с корупцията във властта.

ква политика бе.... за кво за всичко е виновна политиката и полицията?! в америка това е ежедневие! хората просто започнаха да изперкват.. лудите са на свобода, а заедно с тях и убииците.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И от какъв зор пак намесихте предишните в сегашното убийство???Не ви ли е ясно че обещанията на политиците са за да ги изберат а не да ги изпълнят..Това че ББ обещаваше как ще ги "вкара в затвора" не значи че ще ги вкара, защото първо трябва да го докаже пък тогава да "вкарва" този и онзи..А се сменят на 4 години защото НИЕ самите ги пращаме там...

изтепа ги ,,, браво асд .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и с какво ни изтепа ? с това 4е е поредният платен ... който го обръща на политика ? при това и ника с който пиша ми е " взел " (-:

кой ти плати да напишеш тази идиотщина

Поредното сълзливо и безмоъчно твърдение.Не че у нас полжението е кофти, което е пермаментно състояние от около 70 години, но да се прехвърля всичко на политиците е слабоумие и липса на елементарно обществено мислене. Просто да не свързваме абсолютно всичко с политиката, защото и във Виена, Швеция и къде ли не има скитници, алкохолици, наркомани и прочее

bravo ads!

Бойко пръв започна да лови наркотрафикантите преди години. Малко тр. да мислиш кого плюеш. То и един луд може да плюе по онзи, който му дава с лъжица храна в устата. Как да мислим, че си нормален, като не можеш да съобразиш от кого имаш полза. Това си е лудост.

Е добре де, едни и същи са според теб. Хайде тогава да не гласуваме и ДПС и БКП пак да дойдат на власт. От 20 години преход са 18 години в властта. По добре гласувайте ,защото ваш глас не даден е все едно да сте гласували 3 пъти за опозицията!

Очевидно копираме всичко от Запада и брат Уорлик - остава сега да си имаме и сериен убиец? Какво следва - някое психарче да вземе пистолета на тате и да отстреля съучениците си, щото му се подигравали, че е дебел и после да се самоубие ли?

че прекаляваш с гледането на FOX Crime! Това тук не ти е сериал а нещо което се случва в реално време,тук и сега! Как може държава като човешка длан да е с най-много полицаи на глава от населението и да няма резултат от това? Ще ти кажа как може,на магистралата дажбата е ясна а тук,то не бяха дискотели,то не бяха пракове и все нищо на лице. Ние ги хващаме те ги пускат,да ама НИЕ сме хората които трябва да натискат за създаването на ясни закони и правила,когато ги има ТЕ няма да имат повод за оправдание! Субудете се,това не е сериал това е ужасяваща действителност тук и сега!

ти за 'лозенския удушвач' не си ли чувал? деиствието се развива 80-те, сериен убиец! или е важно да плюеш по SASHT? дядо ти да не е бил активен борец, а ти да си от 'младите соцялисти' ?

Ето, че Голямата Уста ЦЦ се покри в миша дупка и нищо не казва. Колко мъка и глупаци има на този свят ...

Боже, колко мъка има по този свят Боже!Защо все млади и невинни? Нека да спрем да се хулим и мразим! Да кажем не на убийствата и насилието!

Стадиона е Юнак а не Академик.Намира се в Борисовата Градина, на 200 метра от първото убийство.Стадион Академик е на 10 километра разстояние.Просто медиите лъжат за да не развалят имиджа на МВР.Двата трупа са на 200 метра един от друг явно.

ти откъде знаеш,че двата трупа са на такова разстояние?

Като знаеш къде е стадион Юнак /бил/ и къде е маймунарника можеш да си направиш сметка на какво разстояние са.

Ами какво друго да се очаква, като от телевизионния екран непрекъснато ни заливат с трупове в различни разфасовки! От всякъде само насилие! Като се добави и мизерията в милата ни Татковина .... А то на болните мозъци малко им трябва. Бог да прости горката жена и даде сили на близките и.

Показните убийства приключиха. МВР вече е превзето от ЗДРАВО ДЪРЖАЩИТЕ НИ СИЛИ. Борбата е безмилостно жестока, целта "ШЕНГЕН" е ясна...и няма никакви шменди капели. Падналите в борбата ... други ще ги сменят. За една седмица - двама. За 22 години - половин България. За още две години - ЦЯЛАТА буНАЦИЯ. / Тук вече не се говори за полупроводници или цели проводници. Говори се за изтребление до крак, какъв ти геноцид, какъв холокост?/ Каква полиция, какво пазене? Ние не се казваме Станишев, Доган или Петков.

Закона за защита от разбойничеството,мисля че към днешна дата е повече от актуален!

дано да не си прав, дядо иване. а и - или масов или сериен - масов сериен убиец звучи като стар дядо например

научете поне картата на софия като дойдете да живеете тука и да пишете по медиите

Точно!

Пуууу, засегнал се "гражданина"

Пак умници по форумите бре! Стадион академик си е център ан София, бе умнико!

Център е, но доста далече от бул. Евлоги Георгиев

стадион АКАДЕМИК е в Гео Милев-РЕДУТА срещу църквата

ти явно си агент по недвижими имоти :)

Умишлено се подава погрешна информация чрез свързването на стадион "Академик" с бул. "Евлоги Георгиев", тъй като тече разследване и трябва да объркаме евентуалния престъпник ...

Този път PR не е ЦЦ!

tukA :)

Надяваме се поне до края на месеца да установите дали има видими следи от насилие. Ако пък през август и установите дали е имало сексуално насилие или не, вие сте номер едно, фатмаци!

дано имат обяснение за случая и не става въпрос за убийство