Съдът остави в ареста двама, били и ограбили 91-годишна жена

Шуменският окръжен съд остави в ареста двама рецидивисти, нападнали, били и ограбили 91-годишна жена от село Имренчево.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста двама, били и ограбили 91-годишна жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двамата са рецидивисти, осъждани са неколкократно за тежки умишлени престъпления. Не знам, но е крайно време това скапано наказателно законодателство да се преработи и всичко що е рецидив НА ЕШАФОДА - ПУБЛИЧНО ОТРЯЗВАНЕ НА КРАТУНАТА С ГИЛОТИНА!!!

d4

можеше и по лошо да е. баба К. се е отървала само с малко бой с възглавницата. ами ако я бяха изнасилили?? не знам какъв изрод трябва да си, за да изнасилваш 90 годишни старици. демокрация, БХК, Амнести, интеграция... глупости на квадрат!

рецидивисти ще бъдат на свобода. След втората присъда престъпникът трябва да се изолира от обществото на почтените хора в затвора завинаги. Никой рецидивист не се променя в затвора, напротив отива към по тежки престъпления.

странни са методите на Гражданите за Европейското Развитие на България ...Гарвани за еврейското Разграбване на България .

И тези ли ще ги пуснете понеже са много " болни". В България цялата държавна система е тежко болна,а последните цигански "фоерверки" доказаха че е на смъртно легло.

ЗАЩО СА НА СВОБОДА????

На въжето!

Напоследък много мисля, но не мога да измисля отговор на един въпрос: Защо цивилизована Европа, се оставя да бъде превзета от примати? В Европа безчинстват и вилнеят разни талибани. В България безчинстват и вилнеят роми. Тези диваци, правят каквото си искат: рушат, крадат, изнасилват, убиват, а цивилизована Европа гледа, мълчи и говори за някаква интеграция. Е.а си и интеграцията, е.а си и толерантността. Ако някой може да отговори, защо Европа се оставя, да бъде превзета от примитивни същества, нека да напише отговора във форума.

Търси отговора някъде около средиземно море.близо до Палестина.

Ми попадал съм на няколко хипотези. 1. Това е работа на евроелита, който иска да върне откровения фашизъм. И за да се навият хората, първо трябва да ги изтормозят здраво. Сега сме на етапа "изтормозване". 2. НПОшници дето просто правят пари от това. Нищо лично, просто бизнес. 3. Външни сили се опитват да разкатаят ЕС. Тук е и САЩ и Русия и богатите араби, който работят европейските "политици", а и ги подкупват. 4. Комбинация от 1,2,3 (лично аз мисля че има някаква комбинация от тези и/или други фактори).

"Отговорът на един въпрос: Защо цивилизована европейска България, се оставя да бъде превзета от примати?", се намира в "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", приета на московския ционистки конгрес 1988 г.. Тази "програма" дава отговори на всички въпр0оси "ЗАЩО?" и е достъпна в интернет за всеки интелигентен съфорумец.

сигурно пак са от тъмнозелените

Единственото решение на проблема е, такива индивиди да " оказват яростна съпротива с използване на хладно оръжие " по време на ареста и полицаите да нямат избор..... Защото след като за кой ли път те извършват престъпление, битата баба трябва от пенсията си да им осигури топло местенце и храна за няколко месеца в пандиза!! Поне, по 30 години да им даваха на такива, с копане по кариерите..... Немскохоландската евротолерастия се изчерпва в защита на боклуците, но за осигуряването на живота на редовите граждани, не само, че не им пука - но и правят така, че хората да работят за стотинки за да обслужват евроолигархията и нейните държанки в брюкселската централа на европрестъпниците!!

съдията, който ги е пуснал предстрочно да лежи заедно с тях! боклукът в тога е истинския престъпник. всички изроди са на свобода.

"...Двамата са рецидивисти, осъждани са неколкократно за тежки умишлени престъпления. .." ???

Ми да, неколкократно, и за тежки престъпления, и са на свобода.... В Саудистка арабия или Иран досега да са им отрязали всичко.... В Русия или САЩ щяха да изгният в затворите... Тук спокойно пребиват бабите... Европа нали сме...

За тези които нападат старци и деца , трябва да има доживотна присъда с яко е......

Chefo77

Защо доживотна присъда? За да можем аз и ти да ги издържаме до края на живота (нашите или техния)? Като ще издържам някого, нека да избера в какво състояние да бъде. Примерно, няма проблем да го издържам, ако някой му пръсне капачките на двете колена и лакътните стави. Така до края на живота си ще знае защо го боли.

"Баба К." ми хареса... Иначе, дано има възмездие и всички да живеят в мир след това!