Жена пропадна в дупка на балкона в Народния театър в София (снимки)

По непотвърдени данни пострадалата си е тръгнала с ударен крак, но без чужда помощ

Обратно в новината

Коментари - Жена пропадна в дупка на балкона в Народния театър в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никаква дупка не е, а вградена персонална тоалетна. Върви заедно с мястото. Не давайте мнение , като не разбирате от театър.

Надявам се, инцидентът е станал преди постановката и жената си е тръгнала само с ударен крак и без мозъчни повреди вследствие "произведението".

Няма лошо, че пиесата е украинска. Лошото е, че Народният театър я саботира по този начин. Ако не е рекламна измислица, показваща интелектуална пропаст у авторите и. Не може театърът да работи с дупка на пода. А виновни даже не се търсят.

и много бърже трият тука.... я само попитах некой прави ли му впечатление че за инцидента има 2 реда а за пиесата 2 страници.... сигур щото е украинска... ако беше българска 2 реда щяха да стигат

Гротескна, смешна и зловеща фантасмагория и история е да живееш в дупката на 0рките наречена България ,управлявана от хибриди на комуноурудите.

И аз като Шиши - знаците на съдбата са това. Четете ги бе, русофоби!

Четейки коментарите за пореден път установявам, че русоробите като чуят Украйна и почва да им излиза пяна от устата

Ти защо не си на украинския фронт? Всички се надяваме на теб и на такива като теб борче.

Кой каквото сам си направи, друг не може драги. Та - по-малко пяна на устата, да не си следващиятпострадал укрофил.

от тази дупка е надничал Зеленски да гледа пиесата!

Рекламата на не струва както и пиесата. Забравиха само да кажат че е провокация на Путин

Използвате съобщаването на абсолютно недопустим инцидент, за да правите реклама на украинската пиеса ли ?

уж народен, широкоизвестен, театър - а къде е действащия му надзор за зона достъпна за публика ?!! Вероятно ремонтчиците са бързали твърде много да приключат с дейността си за деня и са пропуснали\забравили здраво поне дървена солидна/много здрава плоча да монтират чрез болтове ... ако беше пропаднал чужденец там - можеше да се заформи и международен скандал ... живи + здрави

Клетката ни евроаТлантическа територия

Еййй,човек ще претрепете,само и само да рекламирате нещо,което никой не гледа,освен своби,които гледат всичко,само и само да не се "излагат"!!

на такива места не ходя.

Туй ако не е началото на хамаски тунел, пък на!

Викаш, добре че е нямало войници от IDF, за да метнат няколко гранати вътре...

Според мен Путин е виновен.

Последно гледах един чисто гол Хамлет да си развява члена.... Пълна скръб.

Дано не е ,,черна дупка,,! Отидохме първи....

За да я гледаме такава театрушка, пуснете руската 'талевизия' !?

Дупката е част от постановката за да почувстват зрителите по-добре "войната".

При почти празно политическо представление в Народния театър, една Измислена тъпа история, за изкуствено създаване на интерес ,с плахата надежда някой да се подлъже да ви гледа смотаното представление!? Много сте тъжни! И Радостина ,и дир бг,и Народния театър!

Тъп начин да рекламираш тъпа украинска пиеска..

Който ходи на Хага...

Това е било знак. За театъра,, за зрителя, за участващите "актьори". Който разбрал-разбрал. Другите да му мислят.

Тъпака винаги получава знаци "свише". Преди промените пишеше доноси за съседите си, че ходят на църква, но тичаше по врачки и гледачки, когато се разболее. Днес е горд ПРАВОСЛАВЕН християнин и редовно се черкува - в руската църква. Там сега си оставя доносите...

Който разбрал-разбрал......

Кой гледа шитни

Това е фалшива новина. Тази укропропаганда не се играе - няма публика, никой не идва да я гледа.

Жълтопаветен пърформанс, всички които не ги кефи са путинофили, да живее България!

Смее ли някой да потърси сметка ма театър, който поставя такива политически коректни бълвочи?

Поискаха оставката на директора на театъра и той веднага постави украинска пиеса. Е, сега ще посмее ли някой да го уволни, след като веднага уволнението ще бъде определено като Путинизъм, шпионизъм, поддръжка на Русия и заплаха за националната сигурност. Пази Боже, сляпо да прогледне и власт да му дадат, веднага ще се разбере колко струва.

Единственият зрител падна в дупка, натърти се и си тръгна. Постановката премина под бурни аплодисменти.

От статията разбирам че сценаристката на постановката се е хвърлила в дупката с цел провличане на вниманието към постановката. От тук всичко написано в статията си идва на мястото Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Там не стъпвам, билети по 50 лв. за политически диарии, сътворени от мазни плужеци с политическо назначение. В по-малките театри къде повече свобода и креативност.

Путин е виновен!

Тежък глупак.

Бях там и асъм потресен как в сумрачно освтено място може да оставиш подобна дълбока шахта за осветители и хора да падат в нея с риск да се убият. Театъра си е за съд.

Ами съдете с приказки не става Пари имат

Съжалавям за теб, но само пълен малоумник - идиот може да гледа този пасквил, дори и без пари и под дулото на оръжие да го закарат в т.н. народен театър. А за актьорите е пълно падение - Вергов, Кържилова, Ангелов - завинаги опозорени пропадналци

май се набляга повече на постановката, а не на инцидента

Каквато постановката, такава и новината ...

Постановката беше страхотна, като се има предвид темата и обстоятелствата. Дава доста логични отговори за безумието в Украйна. И поуки за нас.

Съжалавям за теб, но само пълен малоумник - идиот може да гледа този пасквил, дори и без пари и под дулото на оръжие да го закарат в т.н. народен театър. А за актьорите е пълно падение - Вергов, Кържилова, Ангелов - завинаги опозорени пропадналци

И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: cвиpка, анaлeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двама ви, подобрен вкус на спермата: тя ще иска да яде все повече и повече! Съветвам всички да опитат------ https://tyny.to/suex

Дупка в центъра на баш театрото на суперевропейската столица Софето си е скрита реклама!

Путин я изкопа!

Какво да очаквате от лумпенизирани жълтопаважници?

Наследството на герб още дълго време ще се усеща

Този директора на заведението защо не се грижи за къщичката ?

Кой и е крив на тая простачка, като вместо в мола ходи на театър? Ако ви се трошат крайници, ходете в театрите, в кръчмата още никой не се е потрошил. Освен ако не е в Перник, и не е петък, естествено.

Емоцията от пропадане в дупка си заслужава парите! Украйнските театрални изцепки вече не възбуждат дори софийския планктон.

Бае Ганя

Имаш ли трети клас, Ванеса?

Лумпи, твоят идол бе бай Желю Философията от селу Веселинюво,налтъй?

Бае Ганя

Питах те за образованието, травестите, не се върти като сестра ти на Сточна гара!

Експресно се е преместила на партера...

вие на това театър ли му викате - сплетни, интриги, пушек от пералня, дупки по пода, пиеса, играна в Полша и уау - в САщ на ниво зловеща чалга с мотиви на Дракула, добре, че си отидоха артистите, които направиха от този театър храм, вечна им памет - и на тях, и на театъра.

Ей за туй не ходя на театър,на не пропадна в някоя дупка,разбираш ли ма.

Това са подлогите, които днес представляват България. И се самоунижават за пари. И да изтриете коментара - съдържанието на статията потвърждава верността му.

Ха ха!Еу държава беее! Да питам ,де е Божков?)

просто театъра е в плачевно състояние, боже тука сте събрали с изпити от нета мозъци.....Защо хората ходили на театйр ами да чатят в Дир и Хейсбукли..да слушат ...чалга и да играят на игри..

Спестявам по 3 хиляди лева всеки месец защото не си харча парите за глупости като заведения, театри, ресторанти, ваканции и тем подобни глупости. От работа вкъщи, от вкъщи на работа. Живея имам спестени стотици хиляди.

хааа на това живот ли му викаш

Всичко ми е платено. Нямам заеми, наеми, ипотеки, лизинги. Мога да реша по всяко време да напусна работа ако не ме кефи как някой ме е погледнал или как ми говори. Имам много повече свобода от 99.9% от останалите хора по света.

И един ден, ще си заминеш гол с празни джобове. Там няма, да ти трябват пари.

Първата премиера за сезон 2023/2024 на Народния театър "Иван Вазов" -- "Хага"!!! Нямам думи!

Какво предлагаш? "Освиенцим" ли?

Само малоумник може да ходи по театри. Колко трябва да си тъп и ограничен да плащаш за да гледаш жалкарски тъпаци и на всичкото отгоре да пропадаш в дупки като вкъщи безплатно си гледаш телевизия и филми.

Не знам колко трябва да си тъп, за да гледаш телевизия в наши дни.

Съжалавям за теб, но само пълен малоумник - идиот може да гледа този пасквил, дори и без пари и под дулото на оръжие да го закарат в т.н. народен театър. А за актьорите е пълно падение - Вергов, Кържилова, Ангелов - завинаги опозорени пропадналци