Коментари - Жена почина на зъболекарски стол в Благоевград | Днес.dir.bg

Жена почина на зъболекарски стол в Благоевград

ИА "Медицински надзор“ назначи извънредна проверка по случая

Обратно в новината

Коментари - Жена почина на зъболекарски стол в Благоевград | Днес.dir.bg

Коментари

банкерка от кочериново която е писателка и поетеса , избрала да умре на стола на зъболекарка вместо на стола на фризьор

Резките обрати в начина ни на живот забележете уважаеми дами и господа са нещо с което трябва изключително много да се съобразяваме!!! Тогава тялото ни не отговаря на нашите желания,воля и постъпилите промени вследствия на тези желания реагира стопиращо и се откъсва от основното ни Аз. Тук се появява това разделение между тялото като физическа субстанция и Аз-а водещо до колизия между отделните части на телата, в резултат на което възникват нарушения на циркулационната системна дифузия и прекъсване ритъма на енергиен обмен в отделните части на организмът. Нарушенията може и да са фатални на базата на натрупаните през времето лош холестерол, триглицериди,кристални калциеви натрупвания,мастни отлагания по стените на кръвоносните съдове и за огромно съжаление плачевните резултати са налице!!! Какво повече можем да говорим?!?..?

съм умирал на зъболекарския стол. Е тая просто е удържала на думата си...

отдавна убиват народа ! . сега започна да го убива и бялата престилка ! . вчера доктори - македта, рязаха здрав крак, днес зъбо"лекар" - пусна тропяса пациент! . а утре ???

да проверят слагана ли е упойка и в какво количество. Да проверят освен това да няма някакъв проблем с доланата челюст, която може да изльчва по нервен път към ставите на челюстта около ухото и оттам вегетативно към сърцето и други органи.

Обожавам хора с огромно самочувсвие, че знаят всичко, като в същото време са напълно медицински неграмотни. Няма механизъм, по който "по вегетативен път" нещо в областта на челюстта да "излъчва" и да накара сърцето ти да спре или нещо такова. Има сетивни нерви, но ако това с вегетативно-соматичната реакция ставаше толкова лесно, щяха да пукясват хиляди хора на година. От друга страна - стресът - ккато от живота, така и от предстоящата манипулация, е силен и изсипва доволно количесгтво адреналин. Е - в статията пише - жената, бог да я прости, си е имала заболявания. Ако е сложила младата колега упойка и какво???! Да работи без упойка ли??! Та от болка пациентката с бълно сърце още повече да пририта? Аман от разбиращи гугъл философи в България!

Кога ще задължат лекарите да плащат застраховка ГО която дапокрива щети причинени от тяхната работа?!? Здреавеопазването вече не е безплатнокато при соца и лекарите особено с частна практика нямат само права и при инцидент застраховките ще покриват щетите на пострадалите!!

ти си бунак. или застраховател. застраховките ще хрантутят застрахователите с парите на пациентите и/или данъкоплатците.

Всеки лекар, зъболекар или специалист по здравни грижи плаща застраховка "Професионална отговорност на лицата, упражняващи медицинска професия". Задължителна е.

На латиница, иначе според последния пост кабинета няма да работи от 20 до 28 май. Днес сме 23 май???

Жертвата е избрала да отиде на зъболекар при полуграмотна мома (съдейки от фейсбук профила й), която е специализирала в поставянето на филъри.

Ама в бг може и без тест

в "бг", ходи да се лекуваш в "гб"! Там е и по-еФтинко!

Последният път когато бях на зъболекар ми стана толкова зле че щях да пукна. Получих страхотно сърцебиене и ме обля целият студена пот и направо дишането ми спря. Обаче си викам - ще трая квото ще и да става. Викам си на мене си- пленените украински бойци руските фашисти ги измъчват с ток и с чукове - ти тука кат няква стара баба напърде гащите. И устисках. Щото чаках два месеца за този зъболекар. Определено беше най-добрият и внимателен зъболекар при който съм бил. Няма да му казвам името на доцента. Просто с мене стана нещо което до сега не се беше случвало.

+1 и аз получих сърцебиене, само дето не си траях, а казах на зъболекаря. Според него това е ефект от упойката и не знам защо така без притеснение ги слагат на всички. Явно си има риск.

Сигурен ли си , че и тебе не те е изджигарил тока и то по главата?

Ток определено ми пускаше, щото ме караше в дясната ръка да стискам някъв електрод и мереше нещо по зъбният канал.

Ние затова ходим за зъби само при налбатина с шише ракия.

познайте кой сега ще иде да се лекува при въпросната зъболекарка!

всеки, който няма пари за по-добра.

В зъболекарските кабинети би трябвало да има дефибрилатор.Случаи като този на внезапен сърдечен арест и смърт по време на дентални процедури при които се употребява упойка,са рядки но почти винаги фатални.Най честата причина са т.н. натрий калиеви каналопатии в сърдечният мускул ,като синдром на Бругада или дълъг КаюТи синдром и още 12 подобни които са генетично наследени .Пациентите не знаят че го имат както и лекарите защото са абсолютно безсимптомни..А ако са им правени приживе ЕКГ 95% от лекарите даже и да са видяли кардиограмата не знаят как да я интерпретират и казват че всичко е ок.Пациентите са млади и привидно здрави. Почти винаги първият симптом може да е внезапен колапс или най често и последен внезапна смърт.В споменатият случай отключващ фактор е упойка ако е поставена.Аутопсия няма да установи нищо ако всичко в сърцето е било наред.В този случай на близки по първа линия задължително ЕКГ и генни тестове и ако са позитивни на едни само лекарства на други се поставя и сърдечен пейсмейкър с дефибрилатор

То това вярно, ама жената на над 60 години. Бас хващам, че поне веднъж са й правили ЕКГ!

Бог да прости жената! Не са изнесени в статията достатъчно факти и данни относно починалата, затова могат да се правят множество и различни спекулации относно причините на нейната смърт. Води се разследване, назначена е експертиза, която следва да установи това. Иначе място за спекулации и "дървени философи" разирачи и клавиатурни съдебни лекари дал Господ.

Ужас, голяма трагедия, да не дава Господ.

Често срещано явление за жалост при жените

Ами сама жена-млад зъболекар е трудно да се справи с всички неща по поддръжката на денталната практика: трябва да е лекар и сестра, и санитарка, финансистка и касиерка, да вдига тежко... Не става, нема ора!

Упойката е опасно нещо

Да не си на мястото и на зъболекарката ... За мястото на пациентката ясно ...

Зъболекарката почнала да прави сърдечен масаж. Когато е имала пулс. Явно не е починала на стола. И са и помогнали. Компетентно.

"Компетентните" органи установили. Че е нямало. Насилие. Ебатилайнарника.

Виновни са КОВИД, Путин, Бойко и Пеевски, ПП-тата, САЩ и Израел, циганите, педалите и медиите

Не знаеш колко си прав.

Знаех си че тук, в коментарите, ще открия най-добрите експерти по ВСИЧКО и се оказах прав... ебахти малоумниците

Колко КОВИД ваксини е имала?

Страховата невроза, паник атаката водят до спазъм в кръвоносните съдове, което води да спиране притока на кръв, кислород. Знаете ли, че прекалено ниско кръвно, да кажем под 80/40 води до инсулт. Когато човек с такова кръвно се изправи по рязко то пада на 60/30 и ето ви инсулта.

Не се мре лесно от паник атака бае. Най-паче от упойката при зъболекар.

Тъкмо да ти повярвам и се отказах

Психиката е страшно нещо. През 1988 съседът ми така си отиде на зъболекарски стол, заради счупен зъб. Хем е с упойка, но се налага цепене на венеца, защото корена е раздробен. Докато го изчистят му става тежко, взел да бере душа и до там. Повтарял само, че не го боли но от усещането му се гади. Зъбния хирург го забелязал и му дал почивка, но нашия се хваща за гърдите и край.

Има хора при лекар и зъболекар изпадат в паник атака, при която могат да получат инсулт.

Или инфаркт.

В САЩ пациентите ги упойват и преспиват като им правят зъб, за да не се травмират.

Може да са прекалили с упойката. Или алергия към упойката.

БАРАТОЧКА

Може. А може и да е паднал астероид върху кабинета. вероятността е горе долу същата. Още един разбирач...

Резултатите от образувателната ни система ни застигат! Преди около 6 месеца една млада и "перспективна" зъбарка ми съсипа 3 здрави дъвкателни зъба и обяснението на собственичката на клиниката, беше че се случва и няма какво да направи. Клиниката се казва Веадент, а недоразумението, което ми съсипа зъбите се казва Кристина Дишкова. НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!

Образувателната? Ти си направо жив пример...

Ми човека се образува бе хора. Само се заяждате.

ОбразУвателна казваш...

Разбирам те. вижда се какво ти е образуванието...

Разбирам. Личи какво ти е образуванието

Всички сме смъртни, Бог да я прости, случва се ...

Може да са сложили н жената упойка или някакво лекарство. Има си специалисти - те ще кажат ...

Не се е тествала за алергии, пила е хапчета и са и сложили упойка, която е направила алергична реакция и сърдечен арест! Моя зъболекар не слага упойка на никой, ако се не е тествал преди това!

Странно. Но пък не знаем и всичко. Може ли упойката, ако е имало, да е влязла във взаимодействие с нещо друго? Кофти.

Виждал съм снимки от кабинети в САЩ, където има голяма табела, че ако са вземали Метамфетамни последните 12 часа да им кажат, че иначе упойката ще ги убие.

Такива внезапни кончини в миналото нямаше, или поне не толкова масово.Иначе зъболекарката интервенция е достатъчно въздействаща върху нервната система на пациента, дори и напълно здрав.

Да бе, нямаше в миналото такива случаи, сигурно! Разликата е че тогава като пукнеш от инфаркт казваха, че е от стрес, сега казват, че е от пост КОВИД :)

хахаха , развесели ме!!! Стреса е модерна работа бе драга пенсио!! До 2000 г. тук таме някой ти казваше за стрес! Изобщо къде си живял??

Хубаво е да давате и ваксинационния статус за Ковид на такива "необясними" случаи...

Даден ти статуса плоскоглави интелектуалецо : прекарала е вирусна инфекция, без да е ваксинирана. От "няма такава болест" най-вероятно. И се пази. Опасността да те чипират още не е отминала. Даже и пари ще дадат за да ти сложат чип, защото възвръщаемостта от тебе е огромна...

Реалисте, ти имаш ли представа как се издъхва от вирсуна инфекция? Не е ей така, да ти прилошее на зъболекарски стол и да си заминеш за минути. Инфекцията няма общо със смъртта й, ако и да я е искарала "скоро", каквото и да значи това. Щом се е оправила достатъчно да ходи на зъболекар... Но виж, кръвните съсиреци, които вече офииално и навсякъде признаха, че са страничен ефект на "ваксините" убиват точно ей така - от нищото.

Да се знае ваксинирана ковид,грип или нещо друго.

Смехурко

Да, то щото ковид хич не прави съсиреци...

Четох, че всички яли кисели краставички през 1903година са мъртви. Така и с твоите ваксини малоумнико.

Ганди ти не си ял кисели краставички, само къри. Не се обаждай.

ял е къри от стритите пети на някой негов бос роднина!!

Коментари - Жена почина на зъболекарски стол в Благоевград | Днес.dir.bg

Жена почина на зъболекарски стол в Благоевград

ИА "Медицински надзор“ назначи извънредна проверка по случая

Обратно в новината

Коментари - Жена почина на зъболекарски стол в Благоевград | Днес.dir.bg

Коментари

банкерка от кочериново която е писателка и поетеса , избрала да умре на стола на зъболекарка вместо на стола на фризьор

Резките обрати в начина ни на живот забележете уважаеми дами и господа са нещо с което трябва изключително много да се съобразяваме!!! Тогава тялото ни не отговаря на нашите желания,воля и постъпилите промени вследствия на тези желания реагира стопиращо и се откъсва от основното ни Аз. Тук се появява това разделение между тялото като физическа субстанция и Аз-а водещо до колизия между отделните части на телата, в резултат на което възникват нарушения на циркулационната системна дифузия и прекъсване ритъма на енергиен обмен в отделните части на организмът. Нарушенията може и да са фатални на базата на натрупаните през времето лош холестерол, триглицериди,кристални калциеви натрупвания,мастни отлагания по стените на кръвоносните съдове и за огромно съжаление плачевните резултати са налице!!! Какво повече можем да говорим?!?..?

съм умирал на зъболекарския стол. Е тая просто е удържала на думата си...

отдавна убиват народа ! . сега започна да го убива и бялата престилка ! . вчера доктори - македта, рязаха здрав крак, днес зъбо"лекар" - пусна тропяса пациент! . а утре ???

да проверят слагана ли е упойка и в какво количество. Да проверят освен това да няма някакъв проблем с доланата челюст, която може да изльчва по нервен път към ставите на челюстта около ухото и оттам вегетативно към сърцето и други органи.

Обожавам хора с огромно самочувсвие, че знаят всичко, като в същото време са напълно медицински неграмотни. Няма механизъм, по който "по вегетативен път" нещо в областта на челюстта да "излъчва" и да накара сърцето ти да спре или нещо такова. Има сетивни нерви, но ако това с вегетативно-соматичната реакция ставаше толкова лесно, щяха да пукясват хиляди хора на година. От друга страна - стресът - ккато от живота, така и от предстоящата манипулация, е силен и изсипва доволно количесгтво адреналин. Е - в статията пише - жената, бог да я прости, си е имала заболявания. Ако е сложила младата колега упойка и какво???! Да работи без упойка ли??! Та от болка пациентката с бълно сърце още повече да пририта? Аман от разбиращи гугъл философи в България!

Кога ще задължат лекарите да плащат застраховка ГО която дапокрива щети причинени от тяхната работа?!? Здреавеопазването вече не е безплатнокато при соца и лекарите особено с частна практика нямат само права и при инцидент застраховките ще покриват щетите на пострадалите!!

ти си бунак. или застраховател. застраховките ще хрантутят застрахователите с парите на пациентите и/или данъкоплатците.

Всеки лекар, зъболекар или специалист по здравни грижи плаща застраховка "Професионална отговорност на лицата, упражняващи медицинска професия". Задължителна е.

На латиница, иначе според последния пост кабинета няма да работи от 20 до 28 май. Днес сме 23 май???

Жертвата е избрала да отиде на зъболекар при полуграмотна мома (съдейки от фейсбук профила й), която е специализирала в поставянето на филъри.

Ама в бг може и без тест

в "бг", ходи да се лекуваш в "гб"! Там е и по-еФтинко!

Последният път когато бях на зъболекар ми стана толкова зле че щях да пукна. Получих страхотно сърцебиене и ме обля целият студена пот и направо дишането ми спря. Обаче си викам - ще трая квото ще и да става. Викам си на мене си- пленените украински бойци руските фашисти ги измъчват с ток и с чукове - ти тука кат няква стара баба напърде гащите. И устисках. Щото чаках два месеца за този зъболекар. Определено беше най-добрият и внимателен зъболекар при който съм бил. Няма да му казвам името на доцента. Просто с мене стана нещо което до сега не се беше случвало.

+1 и аз получих сърцебиене, само дето не си траях, а казах на зъболекаря. Според него това е ефект от упойката и не знам защо така без притеснение ги слагат на всички. Явно си има риск.

Сигурен ли си , че и тебе не те е изджигарил тока и то по главата?

Ток определено ми пускаше, щото ме караше в дясната ръка да стискам някъв електрод и мереше нещо по зъбният канал.

Ние затова ходим за зъби само при налбатина с шише ракия.

познайте кой сега ще иде да се лекува при въпросната зъболекарка!

всеки, който няма пари за по-добра.

В зъболекарските кабинети би трябвало да има дефибрилатор.Случаи като този на внезапен сърдечен арест и смърт по време на дентални процедури при които се употребява упойка,са рядки но почти винаги фатални.Най честата причина са т.н. натрий калиеви каналопатии в сърдечният мускул ,като синдром на Бругада или дълъг КаюТи синдром и още 12 подобни които са генетично наследени .Пациентите не знаят че го имат както и лекарите защото са абсолютно безсимптомни..А ако са им правени приживе ЕКГ 95% от лекарите даже и да са видяли кардиограмата не знаят как да я интерпретират и казват че всичко е ок.Пациентите са млади и привидно здрави. Почти винаги първият симптом може да е внезапен колапс или най често и последен внезапна смърт.В споменатият случай отключващ фактор е упойка ако е поставена.Аутопсия няма да установи нищо ако всичко в сърцето е било наред.В този случай на близки по първа линия задължително ЕКГ и генни тестове и ако са позитивни на едни само лекарства на други се поставя и сърдечен пейсмейкър с дефибрилатор

То това вярно, ама жената на над 60 години. Бас хващам, че поне веднъж са й правили ЕКГ!

Бог да прости жената! Не са изнесени в статията достатъчно факти и данни относно починалата, затова могат да се правят множество и различни спекулации относно причините на нейната смърт. Води се разследване, назначена е експертиза, която следва да установи това. Иначе място за спекулации и "дървени философи" разирачи и клавиатурни съдебни лекари дал Господ.

Ужас, голяма трагедия, да не дава Господ.

Често срещано явление за жалост при жените

Ами сама жена-млад зъболекар е трудно да се справи с всички неща по поддръжката на денталната практика: трябва да е лекар и сестра, и санитарка, финансистка и касиерка, да вдига тежко... Не става, нема ора!

Упойката е опасно нещо

Да не си на мястото и на зъболекарката ... За мястото на пациентката ясно ...

Зъболекарката почнала да прави сърдечен масаж. Когато е имала пулс. Явно не е починала на стола. И са и помогнали. Компетентно.

"Компетентните" органи установили. Че е нямало. Насилие. Ебатилайнарника.

Виновни са КОВИД, Путин, Бойко и Пеевски, ПП-тата, САЩ и Израел, циганите, педалите и медиите

Не знаеш колко си прав.

Знаех си че тук, в коментарите, ще открия най-добрите експерти по ВСИЧКО и се оказах прав... ебахти малоумниците

Колко КОВИД ваксини е имала?

Страховата невроза, паник атаката водят до спазъм в кръвоносните съдове, което води да спиране притока на кръв, кислород. Знаете ли, че прекалено ниско кръвно, да кажем под 80/40 води до инсулт. Когато човек с такова кръвно се изправи по рязко то пада на 60/30 и ето ви инсулта.

Не се мре лесно от паник атака бае. Най-паче от упойката при зъболекар.

Тъкмо да ти повярвам и се отказах

Психиката е страшно нещо. През 1988 съседът ми така си отиде на зъболекарски стол, заради счупен зъб. Хем е с упойка, но се налага цепене на венеца, защото корена е раздробен. Докато го изчистят му става тежко, взел да бере душа и до там. Повтарял само, че не го боли но от усещането му се гади. Зъбния хирург го забелязал и му дал почивка, но нашия се хваща за гърдите и край.

Има хора при лекар и зъболекар изпадат в паник атака, при която могат да получат инсулт.

Или инфаркт.

В САЩ пациентите ги упойват и преспиват като им правят зъб, за да не се травмират.

Може да са прекалили с упойката. Или алергия към упойката.

БАРАТОЧКА

Може. А може и да е паднал астероид върху кабинета. вероятността е горе долу същата. Още един разбирач...

Резултатите от образувателната ни система ни застигат! Преди около 6 месеца една млада и "перспективна" зъбарка ми съсипа 3 здрави дъвкателни зъба и обяснението на собственичката на клиниката, беше че се случва и няма какво да направи. Клиниката се казва Веадент, а недоразумението, което ми съсипа зъбите се казва Кристина Дишкова. НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!

Образувателната? Ти си направо жив пример...

Ми човека се образува бе хора. Само се заяждате.

ОбразУвателна казваш...

Разбирам те. вижда се какво ти е образуванието...

Разбирам. Личи какво ти е образуванието

Всички сме смъртни, Бог да я прости, случва се ...

Може да са сложили н жената упойка или някакво лекарство. Има си специалисти - те ще кажат ...

Не се е тествала за алергии, пила е хапчета и са и сложили упойка, която е направила алергична реакция и сърдечен арест! Моя зъболекар не слага упойка на никой, ако се не е тествал преди това!

Странно. Но пък не знаем и всичко. Може ли упойката, ако е имало, да е влязла във взаимодействие с нещо друго? Кофти.

Виждал съм снимки от кабинети в САЩ, където има голяма табела, че ако са вземали Метамфетамни последните 12 часа да им кажат, че иначе упойката ще ги убие.

Такива внезапни кончини в миналото нямаше, или поне не толкова масово.Иначе зъболекарката интервенция е достатъчно въздействаща върху нервната система на пациента, дори и напълно здрав.

Да бе, нямаше в миналото такива случаи, сигурно! Разликата е че тогава като пукнеш от инфаркт казваха, че е от стрес, сега казват, че е от пост КОВИД :)

хахаха , развесели ме!!! Стреса е модерна работа бе драга пенсио!! До 2000 г. тук таме някой ти казваше за стрес! Изобщо къде си живял??

Хубаво е да давате и ваксинационния статус за Ковид на такива "необясними" случаи...

Даден ти статуса плоскоглави интелектуалецо : прекарала е вирусна инфекция, без да е ваксинирана. От "няма такава болест" най-вероятно. И се пази. Опасността да те чипират още не е отминала. Даже и пари ще дадат за да ти сложат чип, защото възвръщаемостта от тебе е огромна...

Реалисте, ти имаш ли представа как се издъхва от вирсуна инфекция? Не е ей така, да ти прилошее на зъболекарски стол и да си заминеш за минути. Инфекцията няма общо със смъртта й, ако и да я е искарала "скоро", каквото и да значи това. Щом се е оправила достатъчно да ходи на зъболекар... Но виж, кръвните съсиреци, които вече офииално и навсякъде признаха, че са страничен ефект на "ваксините" убиват точно ей така - от нищото.

Да се знае ваксинирана ковид,грип или нещо друго.

Смехурко

Да, то щото ковид хич не прави съсиреци...

Четох, че всички яли кисели краставички през 1903година са мъртви. Така и с твоите ваксини малоумнико.

Ганди ти не си ял кисели краставички, само къри. Не се обаждай.

ял е къри от стритите пети на някой негов бос роднина!!