Жена стъпи на бетонна плоча и пропадна в 3-метрова шахта в Русе

Пострадалата е откарана в болница, установено е счупване на прешлен

Обратно в новината

Коментари - Жена стъпи на бетонна плоча и пропадна в 3-метрова шахта в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само зверското обезлюдяване, но и ифраструктурата в Русе е толкова амортизирана като излязъл от война.

Аз отдавна живея в държава различна от България . И тук се случват подобни неща . След това някой плаща обезщетение , но и тук се случва .

Много ми е интересно, ако такъв репортаж се публикува във Франция в подобен сайт, какви ще бъдат коментарите. Почти съм сигурен, че нищо от това, което се говори тук няма да бъде там.

Много е просто, там не може да се публикуват такива идиотщини, защото просто не се случват, а не се случват защото после някой ще носи пълната отговорност и последствията.

В цяла България е така заради мургавите ни братя.Цялата дивотия можеше да не се случи ,ако бяха окошарили и и отнели разрешителните на търговците на скрап ,които изкупуват явно крадени метали.

Е каква е тази бетонна плоча на 3 метрова шахта, която се строшава на сол само от стъпване на човек върху нея? Какво е предназначението ѝ ? След като е пешеходна зона защо не е надеждно обезопасена и кой глупак е сложил бетонен капак без арматура?

Една от причините заради която си тръгнах

Господ да ги убие крадливите общинари.

Разбити улици,грозни панелни градове с надраскани фасади,растяща битова престъпност,спрени всякакви строежи по инфраструктурата.Държавата е на самотек.Важно е да изчегъртаме ГЕРБ.Съжалявам,че гласувах за тия.

да ти ева майката ;)

Ами в Орландовци е погребана майка ми,дано скоро и ти си там.

Аха, викаш улиците са разбити от 1 година само. Преди това бяха идеални, така ли?

Ами нали има промяна,бе жито.

Нима си мислите, че тази плоча стои от вчера? Добре сте описали ситуацията, но нека добавим и още малко подробности - некачествени ремонти, обществени поръчки, при които се плащат х материали а се влагат х/2, в доклада се вписват едни консумативи, влагат се по-евтини, временни решения остават за постоянно, а се дават пари на контролните органи, или просто им се обаждат отгоре да си траят и да подписват! Това да не е от вчера, приятелю? А точно при един друг приятел тия схеми придобиха монументални размери! Кой е той, сетете се сами! За да се прекрати тази практика трябва а) да се прекратят обажданията по телефона тип да свърша услуга на мой човек, след което той ще ми се отчете, както е ставало до сега! б) държавата да потърси отговорност на всеки контролен орган, който е подписал приемане на подобен обект! А това, приятелю, не става за ден, не става за три месеца, не става за три години, а както се вижда, не става и за 30! Докато ти и аз сме живи няма да стане, най-вероятно! Тепърва идва поколение, което не е обременено от старото мислене, като под старо мислене нямам в предвид само комунизма, а като цяло! Докато не се отърсим от тази бай ганювска осанка на вечно търсещи келипир и промоция за сметка на другия, да гледаме вечно в чинията на този и онзи и да обсъждаме, вместо да се концентрираме върху собственото си благополучие по честен начин - така ще е! Но не тая много надежда! Атанас Буров още преди комунизма е казал: “Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.” Та! Преди повече от седемдесет години! Първо са били монарсите, после комунистите, после седесарите, после герберастите и сега канадците! Докато хора, които имат достойнство и желание да работят за народа, а не да цъкат мачлета и да се разхождат с джипката, не застанат на кормилото на държавата, така ще е, приятелю! За това и преди десет години напуснах България, и с цялото си съжаление заявявам, че беше правилния избор!

Така ще е Като смениха металните капаци на шахтите с бетонни, БЕЗ АРМАТУРА вътре, тепърва ще има още много пропукани! И всичко това само и само да не хванат някои и друг циганин крадец на МЕТАЛНИ КАПАЦИ от шахти и да го осъдят на 30 години за опит за убийство !

Има и друг подход - изкупуване на капак от търговец на метал => 10 години. Като пуснат 2-3 подставени лица и вземат лиценза на пункта, ако не повика полиция - ще се разчуе и нито ще искат да виждат капаци, нито да ги купуват.

Ей кога ще се научат тези овце да си гледат в краката и да внимават къде вървят! Постоянно инциденти и неприятности заради някоя блееща патка ...

Кога ще видим няколко мандатния кмет на Русе - Пламен Стоилов в затвора? Зверски кражби и унищожение на исторически обекти в градът с една от най-красивите архитектури в България. Когато го видя този престъпник в пандиза тогава ще повярвам, че има някаква промяна.

Гарантирано от Продължаваме Промяната!

Трол мизерен.

Не съм фен на Кирчо и компания, ама цялата разсипия на гр. Русе я причини ГЕРБ и Стоилов. Не съм фен и на БСП ама още в първия си мандат Пенчо организира асфалтирането на квартални улици и паркинги които не бяха бутани от бай тошово време. Видимите резултати на ГЕРБ и Стоилов са навсякъде! Всяко нещо което са бутнали тия мошенници е в разруха.

В Булгаристан !