Жена осъди СО да ѝ плати 80 000 лева, след като тролей премаза краката ѝ в центъра на София

Преди 6 години тя е претърпяла тежък инцидент, при който возилото премазало краката ѝ, след като се спънала в дупка на тротоара в опит да го догони на спирка

Обратно в новината

Коментари - Жена осъди СО да ѝ плати 80 000 лева, след като тролей премаза краката ѝ в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станах свидетел как една жена гонеща потеглящия автобус се подхлъзна и икарусът и настъпи единия крак който беше на платното. Агонията беше ужасна докато шофьорът се мъчеше да намери "задна". Помислете си като пътник заслужава ли си здравето ви за едни 5-10 минути? Като шофьор от градския транспорт заслужава ли си психическото здраве и кариерата ви за да правите услуга на някой при положение че услугата може да излезне "мечешка"?

за това, че използва паразитната програма "облачни пламъци", която нищо не пази, а само тормози ползвателите.

Сайтът си е техен, могат и пухкави лилави облачета да използват ако искат. И на мен ми е дразнещо, когато пиша коментар и след като натисна изпрати излизам в основния екран и коментарът не е публикуван. Няма капча или съобщение, че съм блокиран. Ама го правят! Обидно е, ама ги трая! Толкова си могат, или толкова искат!

и кой точно от общината е виновен, че тази е закъсняла та е тръгнала да гони и догони трамвая? вероятно майка и не и е казала на времето, че трамвай се чака, а не се гони! това не каруцата на тейко и, та да я спре!

И вие сте прав, и тя. Вижте ... човек трябва да внимава. Но всяка община трябва да се грижи за състоянието си и всички неуредици да се отстраняват. И ако няма коректив ще е куче влачи дири няма. Всеки ще нехайства и на никого няма да му пука. А не бива да е така! Ако разсъждаваме, че тъпата пача е трябвало да чака, че и па кьорава, няма да се оправим! Така трябва - не 80000, ами 200 000, както и пак толкова на всеки нападнат и инвалидизоран от бездомен помияр или всеки паднал в шахта. За смърт - по 1 000 000 лева. Само така на общината ще и излезе по-евтино да оправи дупките и да вкара кучетата в приюти, и да направи града едно хубаво място за живеене!

Абсолютно си прав, само да добавя, че когато се осъжда общината, трябва да има и дисциплинарно наказание на служителя допуснал нехайството. Като взима "държавна" заплатка и не върши нищо, ще трябва да връща пари. Иначе се получава, че ние гражданите плащаме, а не служителите които проявяват престъпно нехайство.

може и да си прав, но тези пари дето ще и ги плати общината са твои, на брат ти, жена му, съседката от горния етаж и маганизерката в кварталния супер!

Най-големият враг на българският народ са неговите управници.

общината е признала, че тортарът не е частна собственост???

А кога общината ще си потърси парите от отговорния служител? Защо в частните фирми всеки носи лична отговорност за действията/бездействията си, а в държавните учреждения такава няма?

Супер, общината нехае, ние плащаме. Със сигурност това много ще впечатли общинарите и те веднага ще се задействат да променят нещата.