17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България е пълна с криминално регистрирани на свобода. Добър регистър, браво България.

"мъж" и "жена" - ясно е от кои са... Айде у лево!

Тези случаи са вследствие на общовалиден химичен закон - подобни в подобни се разтварят. Из тези руини бродят такива индивиди. В богатите имения насилието дискретно не се коментира. Във всички случаи обаче, не става дума за насилие на мъж над жена или обратно. Това е манталитет на човешки отношения между двама.въпросът е уреден с изрично законодателство и няма място за празнословие.

Пореден случай на насилие завършило с убийство. Неадекватен изтрещял субект със или без наркотици убива жена. Каквито и да са причините за скандал, не е нормално да се стига до такива ексцесии. Чета и се потрисам, как жените били к*рви и за това така ставало, заслужавали си го. Вие нормални ли сте? Как някой ще решава, че живота на друг човек му принадлежи и го убива, защото изпитвал ревност. Това е лудост някаква. Виждала съм изпердашил от наркотици мъж до какви състояния изпада и посяга физически на жена, защото филма е в неговата глава и не знае кое е реалност и кое не. Жената се отърва от фатален край, само защото си обра крушите навреме, полицията в този случай и помогна дори, а момъка отнесе здрав бой и спря да я преследва. За съжаление девойката от поредната статия не е имала този късмет. Никой не може да ме убеди, че насилието с причина ревност е оправдано. Тия дето изплискват легена и посягат поради ревност да ходят да се лекуват, а не да затриват други хора.

научните работнички, счетоводителките и адвокатките само по такива изоставени помещения около гарите ходят, та явно и тази е една от тях...

Заради тая истанбулска конвенция , дето не я ратифицираме, ще избият всички жени в България скоро...

Насилието срещу жени идва от АРАБИТЕ.. Тия имат по 20 жени в Харем от роби.. За тях жените са като ПРЕДМЕТ.. Мюсюлманите Араби ЛЪЖАТ разни ИДИОТИ, учили до втори клас- Митьо-вци, Мутри да стават техни помагачи, ПРЕДАТЕЛИ, Анархисти, Анти-христи( против Християните) и да ОТВЛИЧАТ жени и мъже и да ги продават в Харема на богати араби... Един такъв ИДИОТ, излъган от араби и китайци, уби някакъв български спортист в Сливен преди няколко дни... Уж заради жена.. Всъшност тоя ТЪПАК и идиот вероятно ще бие, а може да убие и жената.. Такива тъпаци излъгани от Арабската ПРОПАГАНДА, считат жената за ПРЕДМЕТ. Всякакви цигански турци- Митьо-вци, Мечки трябва да бягат ДАЛЕЧЕ от жените в БЪлгария.. Да си стоят в затвора тия олигофрени.. Ако някой психопат- педраз, започне да вдига ШУМ с аларми, трябва да отидат група българи и да убият циганския турчин.

Пич извинявай ама са чувал от жена, че едва ли не е ок да има един мъж много жени ако може да си го позволи ФИНАНСОВО. Докато има такива жени ще има и хареми.

С една дума ПРОСТИТУТКИ?

За съжаление най-вероятно наркозависими. Жалко за момичето, но наркоманията не води до нищо добро. Неадекватни хора, с параноични прояви и неадекватни постъпки. По лош път е тръгнало момичето. До тук е стигнало. А този юнак сега и да го обесят с краката нагоре ще върне ли момичето? Тъжна работа! Жалко за младия пропилян живот, или по-точно за младите пропилени животи. Дрогата не прощава!

Ти ли водиш разследването, или си очевидец, многознайко. Аман от пенкелери, дето разбират от всичко, а резултатът е, че сме последни във всичко.

ням,а как даже самолет там да пристигне зая 12 мин що лъжете?

"Санди" е жена-активист, от Анимус. от тези, които ни заливат с мангалитет именно заради ИК. Статистиките години наред си ги правят във Факултето. А всъщност, законите ни са ОК и даже са феминистки. П.С. след 20 години демокрация и борба, единственото постигнато от това НПО е секс-обучение, гей-прайдове и права за циганите.

потребител

Единствения шанс, общественото мнение да се обърне срещу насилника е да се окаже, че е цветен, а жената бяла... Тогава може да им стане мъчно за жената на малко повече от писателите тука.

Нещо си се объркал(а). Общественото мнение е, че извършителя е за обесване. но преди това трябва да го оставят няколко дни в една стая със жените на прокурора и съдията, които са го пуснали при предните му "геройства".

Никой не иска тоя да бъде освободен. Искаме да спрете да се събирате с такива за да не ви бият и убиват. Щото сега става следното - хваща се каката с някакъв маргинал, а като се случи неизбежното всички мъже излизат виновни за недалновидния й избор. Донякъде са виновни филмите дето все разни отрепки са главни герои. Един вид и те хора били, и те заслужавали любов. Те затова се множат, щото разни патки им се вържат и разни келеши ги имитират. Помня как въздишахте по секс символа Иво Андонов, макар че ошамари барманката Адриана.

Ма то общественето мнение подкрепя насилника ли ? Тва либерастите , срам нямате :))

Преди време бях много впечатлен от една случка. Един пълен изрод и боклук от една от разкритите банди за отвличания, известен с това че режел парчета от отвлечените и ги пращал на роднините им се оженил докато бил в затвора. Ами обичала го жената, взели се. Та в този дух - истамбулската конвенция е като лозунга "пазете мотоциклетистите". Как точно да опазиш видимо малоумен човек от собствената му глупост?

Е, ясно, Всички жени са идиоти и всички мотоциклетисти също са идиоти. А ако продължим с твоята логика или всички мотоциклетисти са жени или всички жени са мотоциклетисти. Иначе имаше един дето колана не го спаси при катастрофа, та какъв е смисъла да се душим всички с тях, а? Не е мъжетсвено някак си...

пъффф мъфффф... 90% от мотоциклетистите и около 1/3 от жените са слабоумни. И като ти гледам логиката май си жена от тази 1/3.

Жените си мислят, че могат да правят квот си искат с мъжете, да ги лъжат, мамят, кръшкат, разчитайки на това, че квото и да стане закона е на тяхна страна. Съда ще оневини нея, а съпруга - злодей ще бъде арестуван, съден, жилището, колата и децата отнети в нейна полза, а той добичето изхвърлен на улицата като краставо куче. Като няма кво повече да губи челяка, естествено взима закона в свои ръце, но тоя природният закон, защото той е най меродавен.

Е чак да е убие, не бива!

да Я. Да не си от Пловдив или региона случайно?

Къф природен закон те гони ?!? Мъжките се бият за женската и който успее да пронони (забележи, не да убие) другия, е негова. Няма случай мъжки да бие женска, камо ли да я убие поради "ревност".

Такова отвратително и гнусно същество като санди рядко се намира. Може би са го/я тормозили като дете, или просто социопат от най долна категория. Каквато и да е причината, няма ли кой да му помогне? Ако има близки и роднини, моля намесете се - такава човешка мерзост не е добре нито за това същество, нито за околните.

само анти-мъжкараните са по-противни. а такива като 'санди' в дирника са точно провокаторки.

Радев, Разков, Кацаров, Денков! Нали сте се загрижили за здравето на децата?! Елате в малкия град в северозапъда да видите как са плъзнали наркодилърите навсякъде а хората ви в сини униформи ги пазят срещу съответната комисионна! Като сте толкова загрижени за децата, ми вкарайте тая сган дето ги трови в затвора! Бездарници!

Ама "наистина" си прафф. На кривият ти ... пак Радев му е виновен. Ей, аман от увиснали с претенции.

Просто има повече канали на информация, чрез които да научаваме. Когато е за взимане на субсидии и данъци - "Дай! После ни няма бате, ние сме отделен етнос! Нацисти сте, расисти, бате!" Когато е за ползване на правораздаването, което се издържа с тези данъци - "Бате, убиха детето, вие нищо не направихте!"

'криминалистически регистрации' е комунистически превод от руски. Какво да очакваме от езика на коментиращите, като езикът на пишещите показва неграмотност? А голяма част от коментарите дори не стават за четене. Каква култура, какъв народ!

ми не е руска. езикът ни е общ (при тях е запазен повече от стария български). криминална е на престъпнциите криминалистическа е на криминалистите (хората, които се занимават с престъпниците) трябва - трябва образование...

спрете се... :(

в секунди от тази вечерна емисия новини по нова тв се види че сградата където се е случило кримин. деяние е с отвори за прозорци в които няма ни дограма, ни прозорци: да я съборят напълно жепейците идейно тази тяхна недвижима собственост или да запълнят с тухли четворки прозоречната кухина, така & така финанс. полза от нея липсва , евентуално само разходи по оглед+ремонт, лека ѝ пръст на жената, съболезнования на нейните роднини и близки, умната, живи и здрави

сградата е виновна, а не БХК и обгрижваното от нея мангалитетство.

Не се учудвам. Народа е изтрещял яко. Нагли, агресивни, бездушни, несъобразителни, безпардонни, нахални, нафукани, неуслужливи, оскотели, озлобели. Мъже, жени, момчета, момичета, старци, бабички, бедни, богати, шофьори, пешеходци, хубави, грозни... всички попадат в гореизброените категории. Нещо страшно е!

Морал, чест, достойнство, семейни ценности, всичко това вече е отхвърлено от жените като нещо, което не актуално и модерно вече. Според тях сега е на мода да се подражава на лъжата, измамата и разврата - новите демократични ценности. Ако е лесбийка, още по добре, по лесно ще пробие в кариерата, а може и в политиката, щот там само такива има, нормалните не могат да се реализират. Може да е бита, пребита, убита, но да е в крак със съвременната модна тенденция - жената да не е човек, а пачавра, щот така им харесва.

Ти в ред ли се бе, Ганьо?

АБе, сульо, демократични ценности ли са да убиеш човек бе? Тъпунгер! Какват ще да е- това си нейн живот и никой няма да право да трепе друг заради това.

Да не смучат бюджета в затворите. И да не излязат след 20 години и да убият пак. Доказано е че 95 процента от убийците убиват пак.

Народа съвсем изпраще....Винаги е имало такива трагедии, но напоследък стана епидемия...

Рашков, нали сте се загрижили за здравето на децата? до кога ще пазите наркодилърите?

Аман от мухлъовци......

През ден - два убита жена, заради изневери, обаче тва дамите не ги спира да си развяват байраците. Що ли?.. Щото всяка една си мисли, че го прави тайно и скрито и няма да бъде разкрита и хваната. Да, ама лъжата рано или късно излиза, знаете. А сега мъжете не си поплюват на ръцете, бият и тепат яко. Ама дамите и боя не ги плаши, щот сърбела в междукрачието е по силно от всичко, а те горките само с един не могат. Като не можете с един не се омъжвайте ве, сменяйте ги на воля, раждайте и си гледайте сами децата. Ама някой балък трябва да ви храни, нали?..Някой трябва да блъска на 2 - 3 работи, докато вие обикаляте моловете да си пълните гардеробите с вехтории, повечето от които няма да облечете никога, просто ей така, щот ви са редки пръстите и ви сърбят ръцете да харчите на някой друг парите.

Ей заради такава измет, като Санди, ако има референдум, ще гласувам за истанбулската конвенция.

"Санди" е жена, от Анимус. Както и ти. а ни заливат с мангалитет именно заради ИК. А всъщност, законите ни са ОК и даже са феминистки.

Ами то е трябвало да видят сметката на майка ти, но още преди да из се ре комплексиран из род като теб.Даже още преди да забременее с теб

Всъщност в доста случаи жените разсъждават именно така за съжаление. Не всички жени естествено.

нормално! Наркодилърчетата просперират по кварталите, а полицията ги варди! и наркоманите ще се множат и все по зле ще става! по крайните квартали на малките градчета се напълни с наркодилърчета дето се имат за недосегаеми!

1 А това да знаеш, че в последните дни ще настанат усилни времена. 2 Защото човеците ще бъдат себелюбиви, сребролюбиви, надменни, горделиви, хулители, непокорни на родителите, неблагодарни, нечестиви, 3 без семейна обич, непримирими, клеветници, невъздържни, свирепи, неприятели на доброто, 4 предатели, буйни, надути, повече сластолюбиви, а не боголюбиви,

Хора покайте се !

Фандъкова, виж си копторите - пред тях Аушвиц е като 5-звезден хотел.

Те у вас са снимали , кво се правиш ?

Айде нов изказ : криминалИСТИЧЕСКИ регистрации........ Тъжна новина, жестока-младо момиче, а вече го няма, щото един малоумник е решил така! Доживотен без право на замяна - в единочка!

Тази статия някакъв тънък намек за приемане на Истамбулската конвенция ли е? Не за мен, за един прЕАтел питам...

Оправете си сайта бе дирници. Все едно сме 1992. Тегав, бавен, муден . Ужасен е станал.

Еми циганките са си цигани ам кажете че са роми

идейно: да си сформират империя зер кат се пише р-ка република\империя не се разбира веднага работническа ли, ромска ли, ромска ли, нейсе, живи и здрави

Ма.ка ви комплексарска!!!

Докога ще обяснявам, че извършителите имат криминална, а не криминалистическа регистрация?

Абе докога ще пишете половинчати новини,що не сте написали че районът който е в съседство с квартал Христо Ботев се обитава от цигани живеещи в изоставените постройки..

Щото се връзва със статиите за домашно насилие. Разделяй и владей.

Манго джери?

тоз който нас всинца ни е създал , а сам се е самосъздал не гледа на лице, а на сърце, умната ,живи и здрави

Извършителят е : криминално проявен, криминално проявен...ми то е ясно че интелигентен и възпитан човек няма да извърши престъпление !!! Защо тези отрепки нямат респект от закона и държавата ???

Не знам, то и програмистчето уж се води интелигентен и възпитан, ама удуши жена си, разфасова тялото и, и го напъха в куфар.

Ха ха ха! Интелигентни и възпитани с ангелски лица са също убийци и то доста често! Е до кога тези жени ще се доверяват на такива мъже и ще поставят живота си и живота на децата си в риск???? До кога обществото ще търпи????

Кви жени бе, няма таива. Има само партньор 1 и партньор 2. В случая партньор 1 вижда сметката на партньор 2.

Цървул

Не е цървул, само чакай Кирчо и Кокорчо да въведат джендър конвенцията. Там е така.

Криминалистически регистрации?!?! WTF? Регистрациите не са ли криминални? На какви субстанции сте там?

И без субстанции толкова си могат :)))

Абе кога беше соца немаше таквиз убийци що сега ги има?

Ти Работническо дело ли очкаваше да ти разкаже за тях ахаххахаха

При Работническо дело станахме 9 милиона, а сега при толкова убийства останахме 6 милиона !

А вица за "последният да изгаси светлините" знаеш ли го ?

При Работническо дело станахме 9 милиона щото не пускаха никой да избяга..

Първият един милион от сега липсващите три Бай Тошо пропъди за кратко време още преди да избухне "демокрацията". Така наречената "Голяма екскурзия".

те & богаташите са работници\бачкатори ама за разлика от колегите им си пълнят предимно с пари собствения джоб , а не този на държавната хазна, живи и здрави

туй че нещо криминално случило се не е визуално или гласово разпространено не значи че не станало, просто се е пазила репутацията на социалист.-комунист. строй , а там м\у крайлетищната ромска махала и висшето трансп. даскало минава неосветен жп коловоз без жица 25000 волта над него по който много нарядко минава некой и друг товарен вагон, лека ѝ пръст, и да е била не под влияние на алкохол, наркотик ,ако нападатели са с въоръжени с лютив спрей, бухалка, пищов със заглушител ,ярко светещо фенерче - що ще прави сам невъоръжен човек срещу глутница двукраки ... умната, живи и здрави

Не мога да оправдая мъжете, които се осъзнават като жертви на домашно насилие и стоят, търпят и се оплакват. Ако избягат от дома нито могат да станат обект на изнасилване, нито на нежелана бреме

Аз плащам наема и искаш да се махна и да си живееш там за моя сметка? Как не се бях сетил за този вариант.

Мунчо дрънка на китара,Деса путката си бара

По Бойково време нямаше такава престъпност.

ТАКАВА нямаше, беше по зле

По бойково време се замозапалваха

Никакви закони няма да помогнат на жените които се хващат с престъпници и психопати.

Те не били виновни, че ги сърбяло за диваци.

А не така ,това са културните особености на етноса..

Едно време беше новина ако убият някого. Това трябва да е рядко и гнусно действие, което да накара обществото да реагира. Жми градо, хората вече претръпнаха. Няма уважение към човешкия живот. Вече новина е ако го осъдят убиеца и влезе ефективно в затвора. Гадно време...

Едно време кой ще ти каже такива новини бе хахахахаххаах

Едно време също е имало битова престъпност, убийци, педифили и всякакви откачени и извратени. Те някои генетично са обременени. НО НЕ СЕ даваше да се пише и съобщават такива събития. Забранено беше. Само "Жоро " павето" беше!!!!!!!

Този ли е дето го търсихте по снимки?

Преди да пишете коментари как мъжете били онеправдани замисли се колко мъже са УБИВАНИ от жени и обратното? В България колко затвори има за жени, колко от лишените от свобода са жени? Май нежният пол всъщност не е толкова свръхемоционален, колкото го изкарват. Проблем с насилието над жени в България има открай време заради патриархално закостеняло мислене.

Ти обясни какво му е харесала на тоя.

Именно такъв тип мислене тип ,,сама си е виновна'' следва да бъде окончателно изкоренено, защото още 50 години ще бъдем в същото положение, като не се вземе отношение

Разбира се , че има случаи в , които жертвата сама си е виновна , Меркантилността често, затваря очите на инстинкта за самосъхранение.

Ами като се хванеш с престъпник кой да ти е виновен? Хайде кажи, ти с такъв ще се хванеш ли?

Не, че не е свръхемоционален а сили му липсват :) А в ЕС Бълагрия далече не е в първите места по насилие над жени

психологията на така наречените малцинства е доста особена. Що ли трябва да ни занимават с разни магалистични драми. А случката си е чисто криминално деяние, няма нужда да се сътворяват разни недоклатени умотворения. Има убийство на човек, има разследване, закони и добре работеща полиция поне на това ниво.

С интерес ще следя тоя убиец или задържания за коментари ще получат по-тежка присъда. То е ясно, че условни ще им раздадат...

Замисляли ли сте се да наемете грамотни хора, да ви пишат статиите?

Криминали... какво ?! Абе, дир-ници, и при вас плъзнаха "калинки" та ставате за смях на цял свят. Това пък ви носи импресии, ще кажете вие :) Еми да, така ще си останете в историята като сайта с най-некадърните, най-неграмотните и най-малоумните "джурналисти" ... явно и редактори... да не подминаваме и модераторите.