Мъжът, залял жена с киселина, бил висок и атлетичен

Залятата с киселина жена не е контактна и е на апаратна вентилация, съобщи доц. Мая Аргирова– началник на Клиниката по изгаряния в "Пирогов".

Обратно в новината

Коментари - Мъжът, залял жена с киселина, бил висок и атлетичен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си кажем истината, това е ужасно престъпление, Но, тези хора с тази религия упорито отказват да приемат правилата на нашия свят и още по-лошо опитват да наложат своите на нас, ако им се оставим сме изгубени, толерантността е хубаво нещо, но не и когато граничи с глупост, всяка религия да си знае мястото и да не бърка в другата!

Защо използвате "фрустрирани", колко хора ще ви разберат г-жо професор? Може би това и целта да ви разберат по-малко хора. Има по-разбираеми за обикновенните хора думи като: ГНЕВНИ, или ОЗВЕРЕЛИ, или ядосани хора/заради пренебрегване, експлоатиране, изоставяне или изполване хора/. Да много хора у нас/милиони/ са гневни за нещо и на някого и са разочаровни, експлоатирани, използвани и пренебрегвани от системата/държавата/. И им трябва съвсем малко за да "изригнат" и да си излеят целата стаявана поради много причини злоба наведнъж върху първият/та по-слаб и безащитен. Който им се изпречи поради някаква причина. Който ги е настъпил и на който са видяли лицето. Защото лошата ни държава и политици нямат лице или са добре охранявани и недосегаеми. По достъпни и беззащитни са съприга, децата, родителите, роднините, любовниците, съседите, колегите, шефа, шофьора - който е ударил колата ти или е отнел предимството ти... . Защото не издържа да бъде все повече мачкан и мачкан и открива, някой по-слаб, който да намачка. За да си докаже, че не е най-неоправдания и последна дупка, че и от него нещо и някой зависи и може да контролира и наказва и "раздава" справедливост .

Безнаказаност Своеволие Полицията не си върши работата. Поради тези причини всеки трябва да си набави оръжие Няква пушка или пистолет трябва да има във всяка къща.

Ние сами сме си виновни за това, което ни се случва в България. Ние самите сме причината, но не си го признаваме. Всичко случващо се в България е резултат от опита ни, ценностите ни, морала ни, образуванието ни и знанията ни като общество и индивиди. Защото обществото ни това е сбор от индивиди ние самите, близките ни, съседите ни, съгражданите ни, санародниците ни... По-лесно е да изкараме някой друг виновен за своите неуспехи, отколкото да си признем, че причината е най-вече у нас самите. По-лесно се забелязват чуждите грешки и лъжи и да критикуваш някой друг. Отколкото да осъзнаеш своите грешки, лъжи и заблуди, да критикуваш себе си и най-вече да променим себе си. Полицията не си върши работата, защото държават не е свършила и не върши своята. А държавата това са най-вече избирателите/т.е. всички ние/, после депутатите и партиите в парламента, които самите ние сме си избрали, като сме гласували за тях. Гласуваме за лъжци, мошеници и некадърници и после се оплакваме от държавата, че била лоша. Еми лоша ще е държавата, защото е следствие от работата на депутати, които са лъжци, мошеници, некадърници. Или пък алчни, бедняци и голтаци, които когато вземат власта първата им работа е чрез корупция да забогатеят още повече. За добра държава, трябва да си изберем депутати, които са мъдри, честни, морални, алтруисти, знаещи и можещи, вероятно и заможни/богати/ за да не се корумпират лесно.

Изпълнителя е ясен от т нар спортни училища- псевдо спортисти но всички в престъпността

Къде си бе Хорейшо хаха

Много простотии се изписаха за нещо толкова ужасно! Никой не заслужава подобно нещо, каквото и да е направил /стига да не е убил нечие дете/. От религията било.......да характерно за определена религия, но жертвите у нас на такова престъпление до сега не са от тази религия, а християни така че и това е спорно. Няма да има и адекватно наказание за поръчителя и извършителя, ако са различни "индивиди". Пази боже.

да си кажем истината, това е ужасно престъпление, Но, тези хора с тази религия упорито отказват да приемат правилата на нашия свят и още по-лошо опитват да наложат своите на нас, ако им се оставим сме изгубени, толерантността е хубаво нещо, но не и когато граничи с глупост, всяка религия да си знае мястото и да не бърка в другата!

нещо имаш нужда от доктор...каква ти религия бе..??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

,,...бил висок и атлетичен..,,??? с ,,качулка,, за да не се вижда бръснатата ,,тиква,,...!!!

Още един случай към промяната на закона за самоотбрана, такъв да може да се отстреля без последствия за стрелящия

Ажда Ибрахимова какво красиво, християнско, име. Няма нищо общо ли? ... айде не така.

И кво като не християни, българи са пак и то българи, които честно си вадят парите като правят торти.

Какво значение има името?! Това е българка, която с честен труд си изкарва прехраната, за разлика от някои с тъмнозелен цвят!

не е българка, има ли туркиня с име Мария или арабка, я стига, всяка жаба да си знае гьола!!!!!!!!!!!

таско е много хубаво християнско име- сигурно означава подавач на тасовете в турска баня

Що за глупост?!? Преди да се делим на християни и на каквито и да е други, да не забравяме, че сме ХОРА! За човек става въпрос тук, за личност, за млада жена!!! Значи преди да помогнете на изпаднал в беда човек го питате - абе, какво ти е името и каква вяра си, така ли? Малоумна работа, джанъм!

Настръхва ми косата колко лесно за осъществяване е това престъпление

Лесно е ! Никой няма да те залее дори с вода , ако не си го предизвикал ;)

Преди години познато момче отнесе удар в главата от група младежи - без да ги предизвика, без да има размяна на реплики, просто така. Никой не може да знае какво става в главата на другия, особено на някой с нестабилна психика.

И като го открият кой е, от здравното заведение да му връчат сметката за лечението и грижите на пострадалата... Някакъв идиот решава, че може ей така да плисне киселина в лицето на някого, а после ние да плащаме за лечението...

Жената вече си е платила лечението, тя работи и плаща данъци, осигуровки.

Вероятно няма да го открият.А заплащането на лечението е за наша сметка заради солидарния модел.Само не ми е ясно ние с жертвата ли сме солидарни или с престъпника!?

Тези от атака , които призоваваха за геноцид над хората с "небългарски " имена сега са в правителството. Спомня си сидеров как се разхождаше обграден от яки младежи в черни дрехи. Тези дремещи клетки са сред нас.

Абе, Бети, не политизирай така профански един криминален случай. Най-вероятно става въпрос за неуредени отношения. Бизнес или лични. Отвратително варварство. Но твоите спекулации по темата са също грозни.

да има Бог и Той да се погрижи за тази женица. Защото ние, българите, ставаме чудовища.

С вода не се третира пострадал от киселина!!Само с избърсване...иначе при разреждане(миене) се отделя още топлина!

Същата лекарка от предаването каза да се залее особено очите обилно с вода и се свалят дрехите .

Има нещо вярно в това, така пише и в книгите и в инструкциите, но в такива случаи трябва да се действа бързо. При наличие на много вода е добре да се измият обилно поразените места. Няма време да смяташ еквивалентни количества за неутрализация.

Това е отвратително престъпление, което трябва да се наказва със смърт. Не бива да се чака следващо такова зверство!

Какъв нещастник и мухъл трябва да си, за да залееш някого с киселина! Каквато и да е причината за конфликта! Изключително подъл и мерзък акт! Такива трябва да бъдат осъждани да смърт (няма смъртно наказание, уви!), защото, макар и да не е убил докрай физически жертвата, в крайна сметка ѝ е отнел живота такъв, какъвто е бил.

Смъртното наказание е благословия за такъв изрод. Трябва реципрочно наказание - лисване на киселина в лицето, после да го излекуват и да го пуснат да си живее живота - да си търси с обезобразено лице работа и жена. От това по-жестоко наказание няма.

НЕ МОЖЕ. РЕЛИГИЯТА ИМ Е ТАКАВА.

Само в България развяват като знаме единствения свидетел и то по всички медии. Даже и двете имена му пишат!

Защото сме "демократична" държава, защитаваща не жертвата, а престъпника.

Хм да. Това наистина е рекордно тъпо. Тези нашичките като че ли напочно правят нещата не както трябва . Защо е така по дяволите ? От некадърност или от нещо друго ?

"Нацепена батка". МВР-то, търсете го по фитнесите. Който е работил с киселини, знае,колко и да е чиста стъкленицата за транспорт и съхранение, какви следи остават по пръстите ако не е с ръкавици.

Пари ! Взети пари от лихвар които не е върнала ! То така се става от обикновен сладкар собственик на цех за сладкарски изделия !

Браво, всичко знаеш. За минута разкриваш всичко. Да ти завиди човек колко си проницателен. Тъпак! Зор да се изплюеш под всяка статия.

От по-тъпи не се обиждам :D Това са отнася за всички ви с минусите ! И много искам някой да ми обясни как се събират пари за отваряне на сладкарски цех със заплата на сладкар ! Престъплението няма смисъл да го коментирам ! Има други начини , но дали вече другите начини не са пробвани ?!

Много добре отговаряш на описанието, дадено от д-р Гълъбова. Та, може и ти да си.

Е това пък как го реши?!? Ако не си някакъв пряк наследник на баба Ванга... значи си кръгъл идиот!

Браво Мей, пак разреши случая без разследване и доказателства. Киселината да не е произведена случайно в Русия?

Много тъпаци тук ! Когато човек не разбира нещо което написано е по-добре да не слага + или - , г-да завършени идиоти !