Автомобил блъсна и уби възрастна жена

Възрастна жена загина на международния булевард "България" в Русе, съобщиха от полицията в крайдунавския град, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Автомобил блъсна и уби възрастна жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се .подиграваш със смъртта , макър и на непознат е кощунство. Що за народ сме вече. Срам ме е, че дори и смъртта е повод за такива мисли. Доколкото знам пенсионерите са над 2 мил. Може ли партийните симпатии или предпочитания към една или друга партия да пораждат мъст или пожелания за смърт. Нека бог Ви съди!

Булевард "България" е този, който води до граничения пункт Дунав мост и наистина е международно трасе с изключително натоварен трафик. Но там /на самия булевард/ места за пресичане няма, има мантинела, трябва да се ползват подлезите / друг е въпросът в какво състояние са/. Бог да прости жената, но по всяка вероятност е била в нарушение. Това не значи ,че трябва да я блъснат, но този булевард често стават такива нциденти с фатален край

А, и "автомобил блъсна и уби възрастна жена", също е особено информативно. Дръжте го тоя автомобил, бе, да не избяга, тикнете го в затвора докато изгние, което може да стане съвсем скоро. Ааа ма ха, тия автомобили много се разхайтиха, гледат от големите ТИР-ове значи, няма ли кой да им нашари задниците с пръчка, та да им дойде акъла.

"Международен булевард" обаче е готино. Почти като междузвездни войни. Нищо, че се казва "България". Нищо, че почва от кръговото, и е на българска територия. Новината, обаче, тутакси става международна и се плаща в евро.

В статията "внезапно на пътя му е изскочила пешеходка" Без да обиждам 70-годишните, но единственото внезапно нещо, което мнозиството 70-годишни могат, е доста по-различно от това да изскочат.

Хахахаха! Майтап!

17.30-вече е здрач,тъмни дрехи и бавен ход заради възрастта.Аз като шофьор най-много се страхувам от пещеходците в града.Изникват там където не очакваш.А някои немислещи направо носят ковчега на гърба си.

Когато нямаш видимост си длъжен да караш със съобразена скорост така , че да можеш да спреш ако се наложи !

Лесно се пишат явни глупости в топлото стайче.

В този участък,между два квартала,често някой гушва букета!Нямат акъл пресичащите(за да пресекът,трябва да прескочат 3-4 мантинели),нямат акъл и властимащите,да се справят с проблема!

Съжалявам за жената. Дано почива в мир.

Поредните нашенски двама ДЕБИЛИ. Първият: Жената, е не толкова възрастна, лишена очевидно от мозъчна дейност, щом пресича хазартно, и Вторият: Водъчът на Опела, който вероятно е карал със скорост далеч по-висока от регламентираната за населени места...

Ами като е пресичала неправилно? Нима пак шофьора е виновен? Не знам за къде толкова бързат тия старци.

Вчера четох за някакъв, който го бил блъснал напушен руснак. Заглавието беше "Напушен руснак блъсна пешеходец". Пешеходецът пресичал магистралата. Чудя се кой е бил по-напушен от двамата?

ТИ си най-напушен от двамата.

Русенци са изключително некомпетентни, смъртоносни шИфьори!

възрастната жена не е била запозната с новите правила в България . да се чуди човек ,как е стигнала до тази си възраст ?да не е излязла от някоя пещера ,без да знае,че тук марсианците имат навика да летят и не виждат пещерните хора . мир на праха ѝ !и на всички жертви на бг "демокрация" !

Винаги има един, на който демокрацията му е проблемс.

международен автомобил блъсна жена на международен булевард а в автомобила седеше бай мангал

насименто, какво е "международен" буливард?

"международен" буливард, деби, е този който свързва Румъния със СОФИЯ 9градът-държава) и минава покрай (в) Русе. Ясен ли съм?

аа, ясно! значи и недоасфалтираната улица в наше село е международен булевард, щото кат тръгна по него, отивам чак в кавала, а кавала е в гърция, за сега де!