Жена и дете са загинали в тежка катастрофа край Варна

Водачът на колата е в тежко състояние, сблъсъкът е бил с камион

Обратно в новината

Коментари - Жена и дете са загинали в тежка катастрофа край Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чужденците карат като ненормални у нас. Докато не почнат да ги режат с глоби при преминаване на границата, нема да се опраат нещата.

По пътя Бургас-Варна румънците карат като камикадзета. Когато са в колона, каквото прави първият, това и останалите. Имат УКВ станции и когато разузнавачът им съобщи, че на пътя няма полиция, откачат. Знаят, че и да ги засекат с камера, нямаме система на границата, че да им "събуят чорапите" и не им пука от нищо. А тези са имали лошия късмет да налетят на камион. До миналата година повечето караха с наполовина залепена на стъклото винетка, която на изход България отлепят и продават на половин цена на влизащите. Не знам сега с новата ТОЛ система как е. Дано да са започнали да си плащат поне винетките.

И румънците са с високо ниво на дебилност, но при тях все още има надежда.

Вчера минахме оттам пътя не е лош, но шофьорите карат ужасно, нагледахме се на такива безумни изпреварвания, че се чудим как оцеляхме изобщо.

румънци, карат паркират олеле мале

Пък ние сме най-примерните шофьори на света..

Рускопитеци!

Ужас :(

Вероятно поредните летящи румънци. Когато са в България карат като идиоти, защото знаят че КАТ няма да се занимава с тях

Ела да видиш на север, между Дуранкулак и Каварна как летят. Не спазват никакви ограничения, изпреварват по най- безумните начини, и естествено ченгетата от Шабла спокойно си дремят.

А бе там пътя е като струна ...,че и в отлично състояние...още от "кръговото" на Балчик ...120 не са проблем ,дори за моята скромна Лада.

Румънци или украинци?

Има ли значение? Все са хора.

Този път са румънци, предните самоубийци бяха украинци.