17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой рече нещо за излизане без сделка? Вярно, че англичаните са тъпи, но пък чак толкова едва ли....

Режииииии сега реферрндуми - ирландия, уелс, шотландия - англия да остане една шепа луди джендъри и църни.

Интересно как си измислят дефиниции, които им изнасят! Хем е тероризъм, хем не е. Очаквам развитие по въпроса... Спомням си на времето, албанците в Македония като започнаха войната, първите два дни ги наричаха "сепаратисти", на трития вече станаха "бунтовници".

"терористичен инцидент", резняците вече са "азиатци"... Политическата коректност винаги е била жалка работа, ама да ти стане забавно (с доза страх, защото либерастите са мноо и дебнат отвсякъде) с какъв див ентусиазъм копае дъното.

Продаването на ирландците като роби в САЩ е една от най-мръсните страни в американската история. Повече ирландци са продадени от негрите. Да ти изсъхне пишката немита, триещ кретен@ Чиста провокация е този коктейл "Молотов". IRA ако започне отново борба ...Англия цялата ще пламне с тези кметове-мюслита.

Понеже на англичаните не им пука особено, защото при атентатите загиват обикновени хора, ниога не се пробваха да разкрият кой стои за Шийн Фейн. Ако започнат отново няма да е учудващо кой има интерес от това. И то при условие, че моментната слабост на англичаните веднага ще бъде използвана от враговете им. Английската политика и политическата класа са символ на безпомощността и чудовищата започват отново да се надигат. Просто спяха и никой не се опита да ги разбере кои са и къде са?

Tъпо е да извършват атаки на собствена територия. По-логично е да ударят Лондон. Коктейлите Молотов са подходящи за газифицирани градове, като повечето английски. При една добре планирана атака може да се постигнат доста жертви, особено сега когато полицията е заета със стачкуващи заради климатичните промени.

На тази територия от векове живеят враждуващи привърженици на короната и ирландци. Къде другаде да се трепят, освен там, където си дишат един дриг във вратовете. Градът е разделен от река на два лагера. А примирието явно е било времнно и за кратко

Първа жертва на политиката на Мей, ако не се осъзнаят какво ще стане да продължават да се заиграмат с делбата на Ирландия...

Според мен е неизбежно. Крайно време е Великобритания да вземе някой солен урок по демокрация и часът ми се струва, че наближава

ценностната система на Запада.......терор....терор и пак терор

Некъв протест с факли терористичен акт? хихи, тия закони, тия ми антитерористични мерки.. всички те ще бъдат използвани срещу демонстранти. Така е замислено.

като не подписвате истанбулската конвенция , така ще е !