Обвинената, че е убила баща си: Ще пусна децата в училище

Софийски градски съд остави в ареста жената, чийто баща беше намерен мъртъв в жк "Люлин", и съпруга й. Двамата бяха обвинени в убийството на възрастния мъж.

Обратно в новината

Коментари - Обвинената, че е убила баща си: Ще пусна децата в училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та те са вече моми за омъжване!? Няма за кога да ги пускаш на училище! Виновни са институциите: социалните,министерствата,държавата,Драгалевския Крацец! Всички са в кюпа! По Бай Тошово време това надали щеше да се случи!

Случваше се... Но беше АБСОЛЮТНО забранено да се изнася в средствата за масово осведомяване... Както си имаше самоубийства, убийства... Както по 20 войничета загиваха ежегодно в "родната" казарма. Но нямаше как някой, освен роднините да знае, защото имаше ОМЕРТА НА ВЛАСТА! А тъпаци, като теб лелеят светли спомени не защото тогава беше по-добре, а за да мътят мозъка на младите. Е, да не забравяме, че момунистите бяхте само 1 милион. Останалите 8 не бяхме и не искаме повече никога да се повтаря!

и двамата.

Освен, че са психически болни, тези двамата родители са осакатили и децата си. И сега това голямото дете, при условие, че е навършило пълнолетие, ще е напълно неадекватно към действителността. Дори не може и да работи. Дори за чистачка искат основно образование. Трагедия! Бог да прости дядото!

Стига бе смехория. Искала да работи като възпитател в детска градина и да пее писнички на децата. Пълна смехория. Тази жена в най-добрия смучай е психически болна.

Aма, то такива има и в парламента, и ти "творят" живота със закони!!;))

за бг полицията нямам думи, положението в съда е още по-зле. преди години се наложи да им се обадя за нерегламантирано влизане и ощетяване на частния ми имот. още докато нарушителите бяха там и рушаха, служителката която ми отговори на обаждането се правеше, че не разбира какъв е проблема и само повтаряше, че това не било от тяхната компетенция. след около 10 минути успях да я убедя да прати екип за проверка. момчетата бързо се отзоваха и хванаха нарушителите, но това което ме изуми беше, че ме накараха да подпиша "предупреждение за нарушаване на обществения ред" и нарушителите също се разминаха само с такова предупреждение. след като ги попитах защо ме карат и аз да подпиша, започнаха да ми се извиняват и да се оправдават, че такава била системата, понеже съм бил влезнал в пререкание с нарушителите

Шило

До подготовката е. Нямали са право, ама щото някой така им е казал да правят. Липсва им преценка, мислене. За съжаление, по-добър материал скоро няма да има.Макар, че има и читави, не мога да го отрека, но като цяло, нивото спадна доста

прокоратурата също има вина. в нормалните държави прокурорската заповед може да се издаде на момента, или даже по-рано. при положение, че има рецидив полицията има право да влезне, имат и специални полицайски шперцове и не винаги се налага разбиване. но за съжаление ситуацията в бг още е на ниво "кандидат за ес".

изроди мръсни!!! долни,болни,изперкали и свирепи мижитурки. доживотен за тези двамата!

"дядката" както наричаш този отчаян и изстрадал човек плати с живота си. три невръстни момичета сигурно никога няма да се отърсят от тази семейна трагедия, ако изобщо някога се възстановят. за да стигне до телевизията "дядката" е бил отчаян, видя се, че съседите също. разбра се, че всички са сигнилизарали на службите - социалните и службата за закрила на детето не са имали достъп и най-малко 11 години не са успяли да проучат ситуацията. относно полицията, един човешки живот струва много повече от една врата, при положение че има сигнал, има свидетели за човек, който вика за помощ. също така случаят е пунличен и вече се е знаело, че има проблем с това семейство...

пълна трагедия! нито социалните са си свършили работата, нито прокоратурата, нито полицията. за полицията просто нямам думи! една врата ги е отделила от убийството и те нищо не са направили, при положение че човекът преди това се е молил за помощ.

Да бъдат уволнени по презумпция. Така де, какво да ги търпим още?!

Пуснете жената бе изроди! Аз ще я взема у нас да ми гледа децата и родителите! Вижте колко е свястна само! И на пиано ще им свири....

вдигнаха ли им заплатките на милиционерите, които обясняваха, че било работа на домоуправителя!?

МНОГО ЛУДИ И ТЪПАЦИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ!

Направо да я назначават в начално училище или детска градина. Такива педагози трябват на България.:) С такива учители скоро децата наистина ще трябва да ходят в училище с оръжие за самозащита.:)

възрастните мъже? Сега се оказва, че жена е убила възрастния си баща. Ще се подпише ли конвенция за защита на възрастни мъже от жените насилници?!

Горе-долу така си представях откачената кучка от "Мизъри" на Стивън Кинг

Кувучкарника на адвентистите ще се провери ли и той. Никой да не е знаел толкова години че таз свинкя е снасяла 3 пати

А къде са били институциите, общината, държавата???? Сега няма регистрация, няма домова книга, няма НИКАКЪВ КАНТРОЛ! И това е наложено от държавните институции!!! Аз също живея в 7 м.р. , и когато мойте деца трябваще да тръгнат на училище 1990г, няколко пъти идваха от 79 у-ще да проверяват, т.е. знаеше се какви деца къде и как живеят, чрез детските градини, лекари, адресна регистрация. СЕГА ТОВА Е ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ ! И трябва да се потърси отговорност от онези госпожи, дето обясняваха по ТВ екраните, че нищо не знаели. Че аз ли да знам???? И без това нацията ни се топи и сега разбираме, че сме на минус 3, защото разни институции нищо не знаят!!! СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

Да, те че са луди луди, две мнения по въпроса няма! Но защо до сега, толкова години деца на 14,15 и 19, не деца, а големи хора, никоя институция не е разбрала, не е направила нищо за тези създания??? Ей богу, за какво е тази ДЪРЖАВА?????

Бети, ами отговора, защо институциите не са направили нищо, е много ясен. Преди 14,15 и 19 години, ГЕРБ още не е съществувал. Не се е сетил, не го е казал. Знаеш за кого става дума. А пък Станишев и Орешарски защо са спали? И това може да чуем.

Да ги вкарат в затвора .

Драги зрители,ето ви една двойка психопати,родни,български.Какви детски песнички и градини,какви 5 лева....Можете ли да си представте тези 3 деца на какво са били подложени през тези години??Майката е Мизъри на Стивън Кинг едно към едно,баси страшилището!Мъжът е не по-малко психопат,но явно не е водещата фигура.

Добре де, родителите явно са луди, кротки, никому невздрачни хора! Защо всички тях ги обвинявате? За да с а такива и да са се държали толкова години на никой ли не му е направило впечатление това поведение! Живеят в блок, не на полето, това са три момичета, ЕЙ хора това не са три котета< нали? Но за тях ще се вдигне вой до небесата от правителствени и не такива, а за човешки същества??? Погнусена съм от госпожите по телевизиите ка се оправдават. ами нали това им е работата, да следят за децата???Те си седят на топло , а сестрите, лудите ги пазят. Държавата, къде е тя??? Явно показа, че пак я няма!!! Ами оставки, има хора за всяко място!

Щука

Не трябва да я вкарват в затвора. Директно в лудницата...

Мислиш ли? Няма да е първият случай, в който жена я оправдават за предумишлено убийство само защото е жена.

От лудницата скоро ще я освободят. Не заслужава да ходи сред нас.

А, вие как мислите ? Дали децата, никога не ходили на училище, целия си (не)съзнателен живот до сега живели само в една стая и виждали и слушали само майката и бащата психопати ... те с каква психика са ? Дали не са достатъчно травмирани или дори увредени, че да не могат изобщо да се съвземат за нормален живот ?? Тия двамата "родители" са само за доживотни усмирителни ризи и здрава селскостопанска работа - за да си изкарват прехраната . Представяте ли си тоя дебил какви "песнички" би изпяла на децата в училище, само ако й се удаде възможност !?! КАто валяк в сладкарница .. всички ще побърка ! Може ли някой да подреди по степен на безотговорност институциите виновни за тази трагедия ?? А, ТЕЗИ ВИНОВНИ ЗА ЦЯЛОСТНОТО СЪСТОЯНИЕ В СТРАНАТА ?? Вероятно ... защото рибата ВИНАГИ се вмирисва ОТ ГЛАВАТА !!!

Горкия и баща, който и плащал университета и пианото. Доживот за тия зверове

РЕПЛИКИТЕ ВЪВ ФОРОМИТЕ Е: АМАН ОТ ТЕЗИ ЦИГАНИ, НО СЛУЧЯТ Е КАКЪВТО Е ПРИ 99% ОТ СЛУЧАИТЕ ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ, ЩЕ ГИ ПУСКА ВЕЧЕ НА УЧИЛИЩЕ, А ДА ВИДИМ КАК ГИ Е ВЪЗПИТАВАЛА, ТЯ И ТОЯ ДО НЕЯ, ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ

Може и да пишеш неграмотно, но казваш абсолютно верни неща. Хич не се връзвай, ако някой ганю почне да ти прави забележки за това как си го написал, но си затваря очите за какво си написал. Болезнено прав си. Не са ни циганите виновни, въпреки че ганювците вечно се хвърлят да доказват как заради тях сме били на това дередже.

великият алеко константинов го е описал в неговите книги преди векове, добре е, че му издигнаха паметник на топ място в София

БХК? Ще прожектираме ли?

по принцип обаче разследването не е редно да се води по свидетелски хрумвания, защото в България не се полага клетва и може да има изопачаване на истината, а това е най лошото но често срещано, трябва независими източници и проверени факти

В България се полага клетва, ама циганин и клетва.. нали разбирате тази нация няма в какво да се кълне.

Абе тъпак, що говориш глупости? Или за такива като теб ако не сложиш ръка на библия, не е декларация за истинност?

Луда за връзване. Интересно колко луда е била докато е учила в СУ. Ако си спомняте и за един доктор завършил СУ, който имаше някакви опити с плаценти, животни и т.н. Тогава някакъв от СУ се изцепи по ТВ, че нямали право да им правят психо-тест на студентите. А трябва.

Животно проклето. Едва, когато е арестувана за убийство кандисва да пусне децата на училище... Да те възпитава тази, ти да видиш!

Съседи перде..и

Само революция! И първите 10 години убиците по ТВ в главната емисия как се пържат на ел. стол. Може да е радикално, но няма друг начин!

*убийците

Накрая к'во стана: Младите изперкали, пък някакви дъртаци на 87 с акъла си. Държавата на проститутките!

Ето до какво води неподписването на Истанбулската Конвенция! Ако я ратифицираме, никога няма да се стигне до такава ситуация, в която с години домашно насилвана жена с нечовешки мъки се е сдържала да не убие баща си.

ха-ха-ха

Офф дядото ми е пред очите още..голям изверг да посегнеш на създателя си та той е имал дете чак на 45 год.

Нека докажем, че сме хуманно общество. Всеки може да сгреши. Назначете психолог, психиатър, психотерапевт, диетолог е масажист на жената. Назначете я на работа в елитно училище - тя е специалист педагог с голяма практика. Увеличете заплатата на бащата в "Топлофикация" или направо го назначете на мястото на Вальо Топлото. Той е мъж със здрава психика и морал - ще се справи. Децата ще тръгнат на училище, най-добре трите заедно - от първи клас. От тях ще излязат добри граждани на България, а може и да покажат неочаквани таланти. Ми кво друго? А, да. Ако може уважаемият съд да ми присъди едно конопено въже към метър, метър и половина да се обеся.

Дано да и се сбъдне мечтата да пее песнички,ама на затворниците!

Гледах репортажите и си мисля, че тази жена не може да бъде осъдена според българското законодателство. Цялостното и' поведение показва, че тя е невменяема.

Уби баща си безмилостно и с побой , а искала да пее песнички на децата и да работела в детска градина ? Този народ съвсем ли откачи и толкова ли се обезцени живота на хората та може да се прояви такава наглост.Ти си убийца и то на човека , който те е създал как си въобразяваш ,че ще бъдеш допусната до деца ? То бива бива ненормалщина ама чак пък толкова.

Че тя и мъжът ѝ са психопати,няма спор.Дано съдията и прокуратурата си свършат работата,че ако ги оневинят или им дадат минимални наказания,то моята вяра,че още има надежда България да се оправи,ще стане утопия.

Мъжът и в репортажа на " Съдебен спор " почти през цялото време гледаше като гръмнат и в най-добрия случай се опита да проведе някакъв разговор."Педагожката " през това време крещеше , посягаше и го дърпаше като парцал насам натам,И той е бит явно от тази.Нищо мъжко нямаше в поведението му.

При всичките ежедневни черни хроники,тази трагедия не ми излиза от ума.Дали защото всички видяхме дядото приживе и някак си станахме съпричастни на неговата драма.Дали защото за всичките тези години никоя институция,било то полиция,социални,кварталният дори,никой,на който му е било задължение този случай,не си е помръднал пръста,а е взимал заплата за несвършена работа.Дали очевадната деградация на нашето общество вече е взела предел и нищо не може да обърне тази тенденция към по-добро.Или изказванията на Вътрешния Министър и на Социалните,кое от кое по- "не е моя вина","ама те съседите","ама то законът е такъв,че нищо не можехме са направим".Цялата незаинтересованост към очевадна драма,непукизъмът на хората....Не сме го познавали лично,но го видяхме по телевизията дни преди убийството муи още тогава лично аз си казах-"убиха го".И това деяние можеше да бъде предотвратено.А уви. Трагедия :((

Напълно съм съгласен с теб. Сложих ти плюс. Само че тук при нас ако някой от"ИНСТИТУЦИИТЕ" си беше позволил да влезе в апартамента и си беше свършил работа ПРЕДИ да се е случило НАЙ-ЛОШОТО дали нямаше да го погнат разни хелзински комитети, закрила на ............... Май в днешно време е - Да си спиш в Къщи с НЕЧИСТА СЪВЕСТ или с ЧИСТА СЪВЕСТ да те ТАКОВАТ нейде в затвора. А примери на наказана чиста Съвест в BG бол.

И тази има висше образование! И то педагогика? Мислех да отида до поликлиниката на годишен профилактичен преглед, ама...Дали си струва?

Едно време мъжката мършата влизаше във военното училище, а женската - в педагогиката. Тук-там изключения.

15тина години в сливенския би било добро като начало но без разни,,признаване на вината,,и разбира се лишаване от родителски права.Странно как такива домашни ,,страшилища,,изведнъж стават ,,душици,,дори и само ако помиришат пандела.Повече ми е интересен съпруга -до каква степен се е оставил да го управлява жена му?Може да е добър човек но да се оствиш жена ти да те въвлича в престъпления ...

Изроди !!! Ама то и на човек не прилича това недоразумение ...

Тази заблудена и объркана жена е вредна за децата си. Тя ги е оскотила, травмирала и изолирала от заобикалящия ги свят, но какво им е дала в замяна?!? Как и какво бъдеще ще имат тук, при баздействащата ни система, с липси на тотални , базови комуникации и умения? Трагедията и перипетиите на момичетата тепърва предстоят. Чудно кой и с какъв кураж ще пусне детето си тази да го възпитава и обгрижва

Пак набута минус вместо плюс. На тази трябва да й сложат снимката на всички детски градини и училища и още на портала да я връщат обратно .Размечтала се децата да й слушали песничките. Може, ама или в женския хотел в Сливен , или в друго заведение,, пак с решетки

А БХК и "жени подложени на тормоз" ще прожектират ли името ѝ върху народното събрание?

В този случай е редно да се прожектира името на баща и' и мъжа и', жертви на насилие от нея.

Е па не може. По ислямската конвенция само жени могат да бъдат подложени на тормоз от мъжете. Я попрочети малко. Конвенцията щеше да е шедьовър по времето на османската империя: да не пипат булките и да ги оставят за пашата и за разплод. То си върви комплект с друг документ за безплатно отдаване на жени за "сурогатни майки", т.е. налижници. Само клиниките за разплод взимат комисьонни. На българките нищо, на бащата дето плаща всички права.

Ако има справедлив съд , Първо по 12 години затвор за убийство ! После пак ще говорим !

Една огромна драма, която се роди в нашето бездушно общество. Започна се от един битов проблем-неплатени сметки за парно и стана трагедия- бяха разкрити три деца, които никога не са ходили на училище и отцеубийство. Един от разследващите полицай е споделил, че момичета на семейството са "тотал щета", имат интелект на съвсем малки деца. Тъжна, много тъжна история...

Те можат и да не могат да функционират в обществото, но за разплод ще стават.

Ама ти сериозно ли? Какво поколение очакваш да ти родят такива? Тук проблема не е само, че не са ходили на училище, подозирам, че имат генетична обремененост.

Тъй тъй, ще народят едни майки за чудо и приказ. Порода доминираща строга господарка от женски пол. Тип шмеркел, но не е ялово, става и за разплод.