Жегите в Европа вземат жертви

Апенинският полуостров преживява най-горещия си уикенд това лято.

Обратно в новината

Коментари - Жегите в Европа вземат жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако на някой му е интересно кои години на 20 век са били най-топли идете на "Warmest Year on Record Highest Temperatures Global Warming",. на втората старница има табличка. Първите няколко данни са: 2006-1998-1934-1999-1921-1931-1990 и пр. Има съответно и температурата. на дамите препоръчвам да ходят със светъл чадър през лятото. Изглежда ми по-ефикасно от шапка.:))

A мисля, че има и други невидими причини, които оставят трайни и видими следи: проваляме се всеки ден и във в с и ч к о! Mорала ни е на ниво нула! Yспешно и бързо вървим от развал към провал! Kакво ли още, ще ни дойде на главата ... лоши сме!!! Dано BOG ни помилва!

Какво толкова се впечатлявате-лято е,време е да е горещо.Нищо ново под слънцето,спомнете си разказа ,,По жътва,, и как Пенка е примряла от жегата.Прекалено внимание обръщаме,имаме повече информация и ето вече дошъл е Апокалипсиса.Радвайте се на хубавото време,стойте си вкъщи или някъде на хлад и когато си спомните студената зима и сметките за топлото,със сигурност ще се изпотите.

Ама защо се пените?Даваха по дискавъри мисля че на земята са и нужни 250-300 години и всички поразии които сме причинили за вековете ще са минало и всичко ще е пак диво и зелено и голямото сране може да започне отново.....така че споко...без нерви

Последиците от разногласията по проблемите на климата в Копенхаген през декември миналата година, чукат по Държавните глави на страните от "златният милиард". Жертвите за сега са толкова, но дано се сетим защо въобще се случват? Функцията за численността на жертвите е ЕКСПОНЕНЦИАЛНА. Крайната цифра на остатъка е посочена отдавна, 144 хиляди на квадрат или около 2 милиарда, при клонящи сега към 7 милиарда живи човека . Но ние сме щрауси и като не виждаме - не искаме да знаем, остава да чакаме ЖЕГАТА да не ни засегне. ДА, ама НЕ! И тук е "заровено кучето", затова усещаме мирис на мърша.

Що ли все по-често ме гризе едно усещане ,че Земята иска да ни отхвърли от себе си като досадни насекоми, които й драскат повърхността с нахалните си "изобретения", чоплят докъдето могат да помпат нефт и газ, струпват се да живеят в някакви безумни мегаполиси като Мексико Сити, Москва, Ню Йорк, ЛА, Токио и колко още, изсичат горите и замърсяват Световния океан с гнусните си пластмасови отпадъци ... Сами унищожаваме вече повече от сто години равновесието - и тя ни отвръща вече! А е по-силна от нас - това е съвсем сигурно, независимо от самонадеяните напъни на разни самодоволни американци да строят някакви убежища и хвърчащи крепости, които ужким щели да ги изведат в открития Космос - дрън-дрън, никъде няма да намерят по-зелена и по-уютна планета от нашата, нито са способни да създадат нещо свястно, след като разрушиха толкова много с бомбардировките си по Балканите, в Близкия Изток и в собствената си държава /както и около нея в океаните/ ... Тъпо копеле се оказва това човекът, никакъв венец на Твореца не е, а е самонадеян куфалник, който сега мре от жеги - зимата - от снеговете, ... а твърде скоро просто ще стане тор за новите гори и цветя, които ще израстат наоколо!