Юнкер поиска от Радев българският еврокомисар да е жена

Президентът Румен Радев е обсъдил с председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер въпроси, свързани с единството и сигурността на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер поиска от Радев българският еврокомисар да е жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОСТАВА И ПО ИМЕ ДА Я НАЗОВЕ!!!ЩО ЗА НАГЛОСТ Е ДА НИ ДИКТУВА ИЗБОРА???

Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши пришълците с личицето си. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни!

Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първият, че и от вторият си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Юнкер скоро няма да пее в градския хор. Той не държи ключа от бараката. ЕС ще бъде рестартиран по начин, който ще решат големите и той ще е аут.

Тая Кунева , няма да си седна на задника , все държи да е на предника.

намеква за любовницата /КУНЕВА- 100%

ЗА ЖЕНА, ИЗИСКВАНИЯ :ДА ПИЕ МНОГО И ДА НЕ ПОВРЪЩА, ДА ПЪРДИ СИЛНО И ДА СЕ УРИГВА.

Това ми звучи като директна намеса във вътрешните ни работи. Явно евробюрократите работят в полза на кандидатурата на Мадам Йес.

Споменал жена взирайки се за реакция едва сдържайки се да не назове и името на жената. Шут някакъв завеждащ доскоро европейска перачница за пари, се е опитал да се намесва пак във вътрешните ни работи - както бабаитът ББ му е разрешавал до сега... Е и! И баш европейският шут вече осъзна, че няма да му бъде позволено да се бъзика повече с интересите на България! Такива бързо схващат ;-)

А може ли Кончита?

Жена и да е хубава.

значи иска Плевня Азазазазазова

НЕ, Станишев става и за мъж и за жена

Е можеше и по-лошо, да поиска да е ПЕДАЛ...

Напълно в духа на европатлантическите ценности :-) :-) Ако беше Баце - нямаше да му скърши хатъра :-(

А ако поиска трансгендер, травестит, гей или чист педерас - за баланс на разните им многобройни полове и варианти там - ние пак ли ще му се поведем по вкусовете и предпочитанията?! Ако нямаме жена на такова равнище, каквото е необходимо, не може ли сами - без Юнкер - да решаваме кого да пратим?! И думата "предложение" не означава, че то непременно трябва да се приема! Той може всичко да си приказва, а когато се стигне до решения, трябва да се мисли първо и главно за интересите на държавата, а не за предпочитанията на Юнкер или някого другиго!

да изисква такива сексистки действия? Защо ли този дърт кукундрел пренебрегва мъжете????

Предлагам или Рут Колева или Миглена Кунева

Може и двете - тъкмо ще се допълват...

Ми убуу... Аз предлагам Сашка Васева. Не че нещо, ама... в никакъв случай не е по-зле от алтернативите.

Може би Миглена Кунева...госпожа "Уест".. да го ду.а...нали..

Юнкер поиска от Радев ....... жена. Ами да си намери. А, може ли да я чука ?

Невероятно,сега е време да се отъвеме от Корнелито.

Sibirski

Не е ли трябва първо да е добър специалист, па после няма значение мъж или жена? Нещо нагласено ми се вижда.

Добре се държиш Президенте ! Покажи на таз пияна гарга , кой командва Държавата , за да не заповядва кой Комисар и от какъв пол до бъде ! Жена имахме видяхме как ни оля с помия и как присвои някакви пари със закон който си го измисли сама за да богатее , стига с лакоми жени Комисари ! Друга жена Комисар унищожи тотално Атомната Енергетика и атомната наука ! Много Соросоиди изкочиха от кочината днес , сигурно са хора на Гроб и Це.Ца . и имат за задача да те окалят , но ти си Президент избран с най-много гласове от новата ни История !

Показа с навеждане и разгръщане на бузите си. Ами май им е доста гнусен и не му обръщат внимание.

и търсят жена :D

От това чучуло. Голямо посрещане, дори се изненадаха, че пристигнал без да го кани някой. Сляп да си ще видиш, че не го бръснат за слива. Усмихват му се насила като ощипани. Гледам все едно Орешарско плашило номер 2. От сега му казаха че комисарят ще бъде жена и няма да го избере служебно правителство. Дори не му дадоха възможност да се изкаже за Русия. А той кухия за да каже нещо-каза , че България се нуждаела от допълнителна помощ. На което му отговориха да прати много поздрави на Бойко Борисов.

а трябва ли да има женски полови органи, или може да е трани?

Плевналиев?

Върнал се е в "пистата" след тези мъжки целувки и страсти. Сега иска да си припомни какво е да си с жена "специалист".

Бля,бля,бля ! Клише до клише! Единствено новото е , поисканият бълг. еврокомисар да е жена. Че да си я беше рекнал коя точно. То това сърцераздирателно писмо на изпроводяк до бб да не е било ей тъй, без и за нищо?!?

На баце са му написали едно стандартно писмо "на изпроводяк", щото допускат че има достатъчно малоумни (и с право!) да го изберат пак. Пък и Баце им е удобен, че може всеки момент да извадят какъвто си искат компромат срещу него.

Ма къв е тоя Юнкер че да казва ве?! И защо се държи толкова фамилиарно с нашия Президент да не са на едно ниво случайно?

abasador

еми, то нищо чудно да прочетем след две - три седмици, ... скъпи Румене...., твой Йан-Клод... Лек ден.

Договорили са се също от Брюксел да изпратят мерките на желаната дама а у нас да се проведат кастингите.

Euromag-Юнкер през свободното време се стараел да се държи по надалече от политиката.Четял книги,беседи с жени или разходка с кучето.

а каза ли точно каква да е - руса, черна, би сексуална или а?

"Предлагаме на България чрез нейния президент цялата подкрепа, която Комисията може да осигури. Доста усилия бяха положени на българо-турската граница, ако са нужни други, готови сме да го направим", вероятно е станала грешка в превода става дума за българо-сръбската граница. Не сме обсъждали конкретни имена, единственото ми предложение беше за този пост да бъде номинирана жена, добави Жан-Клод Юнкер. След което предаде листче с ЕГНто на комисарката.

Непременно листчето с ЕГН-то е било в джоба му. Само ен знам дали му е стискало да го подаде като е видял, че пред него стои човек от съвсем друго тесто всравнение с мижитурката Б.Х.

Чета тука-искате за еврокомисар Сашка Васева,Нинова,Десито и др., но няма да е -Кунито има най-страхотния бюст който съм виждал.Добре ще ни представи-"С едни гърди напред !"

Нееееее!!! ))) ХО ХО ХО

Няма ХО ,ако я видиш отблизо ще викаш ОХ Това е най-страхотната стара чанта,която съм виждал.

Дайте БГ паспорт на Наталия Кобилкина и му я пратете да въведе ред в Брюксел

Брех, че дърт мераклия е тойзи ти ми пердебател!

защото са страхливци... и хора (с много пари) на мутрата Борисов, Бойко Методиев...

Възпей, о, музо ти делата, възпей гърдите и краката и подвизите най-достойни, и сладострастия безбройни, възпей ти тази Месалина, най-първа в нашата Родина отдала целий си живот на х-й, държава и народ! Позна тя к-ве достойни, мъже различни и безбройни, но птичката и яка волна не бе от никого доволна. И най-накрая тя прие с магаре да се наиграе. Но тоз въпрос ще се разгледа във епилога най-последен.

Що цитираш Пеньо Пенев бре михлюз нийедин!

Новият еврокомисар е Сергей Станишев!

"Юнкер поиска от Радев българският еврокомисар да е жена" И ако може, тя да е Свинетка. В краен случай Кукунева, за да закрие и останалите реактори на АЕЦ Козлодуй.

АВИООТРЯД28 СЕ РЪКОВОДИ ОТ ЕДНА МУТРЕНСКА КАЛИНКА- ГЕН. КОДЖЕЙКОВ, КОЙТО БЕШЕ. ЛИЧЕН ОХРАНИТЕЛ НА МУТРАТА БУДА. ЕДИН ПАЗАЧ, НЯМАЩ ПОНЯТИЕ ОТ АВИАЦИЯ Е ШЕФ НА ДЪРЖАВНИЯ АВИООТРЯД??!! ДАЖЕ ПРЕДПОЛОЖИХ, ЧЕ РАДЕВ ЩЕ РАЗПОРЕДИ ПЪЛНА ПРОВЕРКА НА АВИООТРЯДА И ЧАК СЛЕД КАТО СМЕНИ РЪКОВОДНИЯ СЪСТАВ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ ДА ЛЕТИ С НЕГО. А СЕГА ВИЖТЕ КАКВО НАПИСА ПРЕДИ МАЛКО АФЕРА: "Малко преди да стане президент, ген. Румен Радев е ходил по служебен въпрос при Тодор Коджейков шеф на правителствения отряд 28, назначен на тази позиция от експремиерът Бойко Методиев Борисов. Брилянтните източници на АФЕРА, близки до кръга Банкя, довериха, че на тази среща Коджейков се е държал безобразно с ген. Радев и едва ли не Радев се е почувствал изгонен. Именно това е станало повод, сега, вече като президент, ген. Радев да не поиска да се качи на правителствения самолет, който е под прякото ръководство на шефа на правителствения отряд 28 Тодор Коджейков, предвид опазването на сигурността си. Това е голата истина" НЯКОЙ ОЩЕ ДА ТВЪРДИ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ СЕ Е УПРАВЛЯВАЛА ПРИ МУТРАТА БУДА С МУТРЕНСКИ ПОХВАТИ?

Брей! Яки връзки има Кунева! Искат я! Дялан камък! Дето пипне изсъхва! Аман! И за праправнуците изкара пари! Пестелива жена!

Той е мъжо и не е за оплакване!

ай леля Цецка да лети към Брюксела

...с една сюрия преводачи...

Като гледам снимките към статията, скоро ще четем писмо от Юнкер до Радев: "Скъпи Румене, Обичам те!.... ... Накрая ще бъде изрисувано сърчице... :)

Хаха Румите Желева чака ! Да му я даде, че да рахатяса тоя банкер !