НИМХ предупреждава за сняг, виелици и поледици

В 23 области в страната е обявен жълт код за сняг и поледици за 18 януари.

Обратно в новината

Коментари - НИМХ предупреждава за сняг, виелици и поледици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте хленчили! Зима имаме едва от две седмици! По цял ден киснете в къщи или в моловете! Я се стегнете!

, оня Емил Чолакофф е виновен, ако го бе,а уволнили, сега нямаше да ги има тези трудности....особено пък сняг в повече от това, което се полага да го има по пътищата на страната.

РАДВА МЕ СЕ НА ИСТИНСКА ЗИМА!!!

радваме се. стига сте разделяли така думите, неграмотници...

Не случихме на зима ей...не случихме...не бяха снежинка , две, а цял потоп...как се лови потопа с един снегорин...париците скатани за малдивите, отидоха на баба Жана в нивите...язък ...кофти време..

Бо Бо

Зимата е отражение на народа. Народ, който избира безделници, корумпирани политици, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е!

и ти си прав

това не е живот.кошмарна зима

Напишете в гуглето: София и Виена, ето я очевидната разлика и четете каква е разликата вежду зимна Виена на белите хора и БГ на бото мутротиквата и комунизата щерка уиуето.

Изкрадоха държавата ни до стотинка, тикви разни, мутри мазни... Сега няма 5 камиона с гребла да бършат снега! Нема пари и за нафта! Имате ли си на представа колко зле сме като държава? А и вече държава няма - делим се на племена, т.е. етноси по модерному!...Малиии!... Вижте румънците - вече с 450лв минимална пенсия. А ние тук още влакове взривяваме!

Румънците се развиват за разлика от нас - запазиха си старата цена на винетката, намалиха на 2 пъти за 2 години ДДС-то и имат по-малък дълг от нашия. Ама като тъпунгери ни управляват няма как по-добре да стане.

Не разбрах при равни условия за Варна и Бургас, що едните са с жълт, а другите с оранжев код???

Когато НИМХ предупреждава за вятър и виелици, да се чете че пътищата в тези райони няма да се почистени със сигурност!

Тъжна родна реална картинка. Управлението прави статистика, НИЩО не прави и краде като за последно.... Дето се казва да Ви пик..м на организацията. Румънците се развиват за разлика от нас - запазиха си старата цена на винетката, намалиха на 2 пъти за 2 години ДДС-то и имат по-малък дълг от нашия. Ама като тъпунгери ни управляват няма как по-добре да стане.

Истинска зима, дано и лятото бъде истинско.

комунист ли си бе?

Кой пътува е червен ! Кой пътува е червен !