Поредица жалби за сексуални посегателства в Инсбрук

Поредица жалби за сексуални посегателства в новогодишната нощ бяха подадени в Инсбрук.

Обратно в новината

Коментари - Поредица жалби за сексуални посегателства в Инсбрук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не спрете да фабрикувате лъжливи новини? Плащат ли ви затова? Русия ли плаща?

Случило се е, но интересно, в БТА не успях да го намеря. Излезе ми в Ройтерс. Police in the Austrian city of Innsbruck are trying to identify a group of foreign men believed to have sexually assaulted 18 women during New Year's Eve celebrations, a spokesman said on Wednesday.

Но май има и свободни съчинения. "Те са танцували около жертвите, а след това внезапно ги сграбчвали за гърдите или пъхали ръка между краката им. Всичко това се е случило в празнична атмосфера, поради което е било трудно да се забележи какво се случвало", добави той."

"специалистите" на баба меркел така се забавляват - това са техните "културни особености"!

Френската полиция арестува бившия премиер на Косово Рамуш Харадинай въз основа на издадена от Сърбия международна заповед за задържане за извършени от него военни престъпления по време на косовския конфликт през 1998-1999 г., предадоха Франс прес и Ройтерс, цитирани от БТВ.Харадинай беше премиер на Косово през 2004 и 2005 г. Той беше съден и оневинен два пъти от Международния наказателен съд за бивша Югославия отново по обвинения във военни престъпления.През юни 2015 г. Харадинай беше арестуван от полицията в Словения, но след дипломатически натиск беше пуснат два дни по-късно.Бившият високопоставен представител на Армията за освобождение на Косово сега е бил задържан на летище Базел Мюлуз в Източна Франция.Ама какви ги върши Франция, та това е един борец за демокрация и неолиберални ценности,така любими на г-н Костов

коминтернофските парички на татко ти, та се унижаваш да работиш на хонорар при иванджийски и волгин ???

Откакто встъпихме в демокрацията, особено място в общественото полезрение заема някоя заможна американска фондация, която влиятелно се намесва в политическия, културния, научния и стопанския живот на страната. Новата система дебютира със своевременната поява на Отворено общество мрежа от фондации на финансовия магнат Джордж Сорос, внедрени във всички страни на бившия съветски блок. Те вземаха под крилото си новопровъзгласените демократични елити, които прилежно се заемаха с благородно подривната дейност да поругават националните традиции и всичко, що има общо с патриотизма, обявен за социалистическа отживелица. У нас дейността на фондацията намери особено благодатна почва. Появиха се рой издания, трудове и пр. приносни творения във всички области на хуманитаристиката. Всички фаворити на това неправителствено образувание бяха щедро заплащани, което в крайна сметка остро замириса на продажничество. Все пак тогава резултатите от тези финансово-творчески взаимоотношения добиваха конкретна видимост и резултатност. Изследванията по ромската проблематика примерно, филмите по темата добиваха широка гражданственост, печатната периодика в литературата, обществените науки, радио, телевизии, беше пропагандно разпространявана.

Приятел, който живее в Европа ми каза, че при тях всичко е спокойно. Истерията е само в българските медии. Що ли?

Искам да кажа, че като се събрахме на маса всички го нападнаха с въпроси за атентатите, за емигрантите... притеснени...

приятел, защото 4-5 пъти годишно гостувам на дъщеря ми в "опасния" Кьолн, летя с нискотарифната Райън Еър, като месеци предварително си купувам няколко билета на безбожно ниски цени.

Шило

Това прозвуча като реклама на авиокомпанията.

Така е.

В някои страни като Норвегия например икономическата помощ и подслонът, които се дават на депортираните, продължават не повече от месец. След това те трябва да разчитат единствено на самите себе си. Повечето хора, търсещи убежище са загубили всичко, което са имали в родните си страни: работата си, дома си, а в някои случаи дори и семействата си, обяснява Никол Валентини. Но броят на онези, които биват връщани в собствените си държави, е само капка в морето от мигранти в Германия. От началото на бежанската криза преди година и половина повече от милион души са влезли в страната. Според Deutsche Welle успоредно с доброволното връщане, за периода януари-ноември 2016 г. германската полиция е спряла на границите, пристанищата и летищата 19 720 души. През 2015 г. броят на тези случаи е бил повече от половината по-малък 8913 души. Огромна част от хората, на които е отказан достъп на границите идват от Афганистан, Сирия, Ирак и Нигерия.

А в проспериращ путлеристан се увеличава потреблението на терпентини, лосиони, шампоани, одеколони и др.п. сурогати, които укрепват и без туй крепкото здраве на мужишкия народ. Мизерията на руския народ расте с космическа скорост, а прогресивните путлерски олигарси се забавляват по милиардерски острови, забавлявани от Пол Макарти и неговия сътав.

митове и воциве за мизерстващия руски народ.Шампоан били изпили 75 души от 1 млн.град /иркутск/.Само е ела да видиш швейцарсктите и австрийски алпи са пълни с"мизерстващи руснаци" заели за целият зимен от записвания от Русия а тамошните собственици на хотели в Алпите не щат и да чуят за други.Так че наздраве с инфорбюрото ти от миналият век.

Има мъже и мъже, не може да се обобщава по този начин. Чета ви коментарите и ми става болно. Приятелят ми е от Египет, казва се Хасан. Дори приятелките ми се отдръпнаха от мен и на практика не можем да живеем в България спокойно. Из между арабите има невероятни хора, просто опитайте да общувайте с тях.

Наде, хора всякакви, ама най-гнилите ябълки и най-голямата опасност за нашето съществуване от 1600 години идват от Арабия. Иначе бях чел преди години за една съгражданка оженила се за много хубаво момче сирийче докторче. Докато накрая отишли в Сирия, където тотално се променило държанието му. Накрая й отрязал главата и я хвърлил на улицата, когато поискала да се върне в България.

Здравей, Надя, съгласен съм, че има и читави хора, но за съжаление след като мама Меркел покани всякаква паплач да отива в Германия в Европа надойде и много мърша. Оттук и започнаха да стават повече престъпления и хората нормално правят връзката между причината и следствието. Подобен е случая с плъпналите на запад български цигани - видя се какво направиха с жената в берлинското метро. Съответно на запад образа на българите почва да се асоциира с подобни прояви. Покрай сухото изгаря и мокрото.

ИЛИ СЕ ПРАВИШ НТА ТЪПА?! ГОВОРИМ ЗА РАЗЛИЧНИ НЕЩА-ВСЕКИ ИМА ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ ОТ ДРУГ ЕТНОС!НО КАК СА ВЛЕЗЛИ ТЕ В ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА?!РЯЗАЛИ СА МРЕЖИ ЛИ?!ИЛИ СА СЕ КРИЛИ В КАМИОНИ?! НЕ ГОВОРИМ ЗА ТАКИВА ХОРА,А ЗА НАХЛУЛИТЕ НЕЗАКОННО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ДЖИХАДИСТИ-С ЦЕЛ ДА ПРЕДИЗВИКВАТ РАЗМИРИЦИ!!!

Как хората се справят със студа? Само възвратно-постъпателните движения ще ни спасят от измръзване, твърдят синоптиците. Но внимавайте да не се претъркате и по-тихо, че съседите в панелката са на работа утре рано сутринта, а стените не са санирани...

Това е лъжлива новина!

Няма такова съобщение на ФРАНС ПРЕС. Тава се нарича хибридна война на Русия срещу ЕС чрез медиите в бившите соц.страни.

Джобен билярд ? Хахахахахха

Това са културни особености на "бежанците", не ги съдете и не ги гонете!!! Тези жени пак леко са се отървали, скоро ще почнат изнасилванията, защото младите "бежанци" ще придобият чувство на безнаказаност, дано не съм прав!!! Но в ЕС още не са готови да посрещнат както трябва новите европейци и пак ще ни се карат, когато арестуваме и съдим мургави крадци и убийци, защото това им е "културна особеност"... Още не са разбрали, че без кютек нищо няма да стане!!!

По данни на германските медии, все по-голям брой мигранти доброволно напускат Германия и се завръщат в родните си страни, а полицията спира все повече хора, желаещи да пресекат границата и да влязат в Германия. Близо 55 000 мигранти, които не отговарят на критериите или им е отказано убежище са напуснали страната доброволно през 2016 г., което е с 20 000 души повече от броя на напусналите границите по свое желание през 2015 г. Това е рекордно число за последните 16 години. Повечето от тях се връщат на Балканите по около 5000 души са се преселили в Косово и Сърбия, а само в Албания те са около 15 000. Други 5000 души са се завърнали по родните си места в Ирак през изминалата година, а броят на принудително репатрираните от Германия в Афганистан също е нараснал. Всичко това са данни на Федералната служба по миграцията и бежанците. Мигрантите се съгласяват доброволно да бъдат връщани у дома не само заради опасенията да не получат постоянна забрана за влизане в страната. Някои го правят заради парите, защото за разлика от други страни, които се борят с бежанската вълна, Германия предлага на някои мигранти пари и билети, само и само за да ги изпрати извън страната. За тази цел правителството ще похарчи приблизително 150 милиона евро. Deutsche Welle цитира пример с афганистанско семейство, което ще получи 4200 евро, в допълнение към билетите за самолет, парите за пътуването, както и между 1000 и 3000 евро на човек за разходи по други пера. Изданието пише: Доста противоречиво е решението на Германия да определи Афганистан като сигурна страна на произход, като същевременно увеличи броя на принудително репатрираните мигранти в разрушената от войни държава

Потомственото коминтерноФче се излюпи и продължава с наглата азиат-рашистка си пропаганда. Дай инфо за любимия ти путлеристан, как върви потрелението на терпентини, лосиони, шампоани, одеколони,..., укрепва ли здравето на мужищкия народ, как са с алкохолизма, спина, самоубийствата, увеличаващата се мизерия,...

Щяхте да сте смешен , ако не бяхте жалък.Не използувайте елементарни ирелевантни похвати.И накрая бригаденфюрер Шеленберг не е "фон"

През изминалата 2016 година имаше много драматични и дори трагични събития, но започна да се развива и един процес, който ни дава основание да не се потапяме в тресавището на песимизма. Имам предвид политическото активизиране на големи групи от нормални хора в чужбина, а дори и в България. Защо този процес е важен? Защото през последните няколко десетилетия нещата в модерния свят изглеждаха приблизително по следния начин. Беше се оформил един политико-финансов транснационален елит, който налагаше еднообразен тип управление навсякъде. Това управление водеше до все по-голямо разтваряне на ножицата между бедните и богатите, до крайно неприлично увеличаване на неравенството. Доводите на здравия разум в този период постоянно бяха заглушавани от либералните мантри, според които неравенството било нещо много хубаво, защото правело едни хора много богати, пък те после щели да се погрижат и за бедните. Любопитното е, че в подобна несъстоятелна теза вярваха не само елитите, но и все по-силно обедняващите нормални хора. На практика те подкрепяха идеи, които засилваха движението им към дъното

Никак не е за чудене това което става ! Ще бъдат не само опипвани, но и изнасилвани! Либерастията уби мъжкото в уж силната половинка на населението на Западна Европа ! Уби чувството им за защита на честта и достойнството си не само индивидуално , но и в държавен мащаб ! Законопослушни, не смеещи да се противопоставят на това което става около тях, разчитащи на "всесилната" полицейска машина ...Това се случва в "спокойната" Европа ! Пристигащите на тълпи вандали,неграмотни и нецивилизовани "бежанци" се превръщат в дразнител-катализатор на националистически (нацистки) настроения ! И се чудете след това защо "Майн Кампф" на Хитлер е станала бестселър в Германия !!! Това си е резултат от целенасочената политика на домораслите "вечно гладни" либерални западни политици !

Силно се надявам, че през 2017 г. ще продължим с разрушаването на либералната културна хегемония като задължителна стъпка към изграждането на един по-справедлив свят.

Чул те Господ. Всеки нормален човек иска това!

Точно това наблюдавахме и през последните няколко десетилетия. Представителите на либералния елит ни обясняваха колко прекрасно живеем и колко ужасно ще стане, ако дръзнем да променим статуквото. Дълго време ние си кротувахме. Защото така ни учеха либералите. А те по презумпция са много умни. За щастие в последно време либералната културна хегемония взе да отслабва. Все по-малко обикновени хора са склонни да се солидаризират с нея. Появата на движения като СИРИЗА и ПОДЕМОС, популярността на идеите на Славой Жижек и Наоми Клайн, британският Брекзит, огромната подкрепа, която получи на предварителните избори в САЩ автентично левият Бърни Сандърс, провалът на кандидатката на Уолстрийт Хилъри Клинтън и победата на Доналд Тръмп говорят за едно нормалните хора открито оспорват наложеното от елитите статукво. Разбира се, това ще бъде продължителна битка. Либералните управляващи и либералните умници няма да се дадат лесно. Ще измислят все нови и нови обяснения, с които да оправдават действията си. Работата е там, че с всяка изминала година обясненията им стават все по-несъстоятелни. Поредната глупотевина, която измислиха, се нарича пост-истина. С това се обяснявало състояние, при което обективните факти оказвали по-малко влияние при формирането на общественото мнение от емоционалните изказвания.

НА БАНКОВИЯ РЕКЕТ,НЕ МИ ГИ ХВАЛИ!!! ВИЖ АКО ГОВОРИМ ЗА МАРИ ЛЬО ПЕН/НЕ ЗНАМ ЗАЩО Я ПРОПУСКАШ/,ЗА ОРБАН,ЗА ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ У НАС И ДР.НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ФОРМАЦИИ В ЕВРОПА-ТАМ Е КЛЮЧЪТ КЪМ ПРОМЯНАТА!!! А НЕ В ПРЕБОЯДИСАНИ БИВШИ КОМУНСТИ!!!

Рейтинг: 610 Неутрално 3813:4804 яну, 2017 Единствените присъди, които ще спрат извращенията са химическите кастрации. Уплаши животните, че ще им вземеш единственото, което ценят (секса) и много бързо ще се кротнат.

Ще ви яката ду==пара рзкър=тят щом тези пигме.й сте си вкара.ли в страната. Ура за Ме.р.к.е.л.

Ама какви жалби,а?Може ли такива неща , та те не знаят ли че това е евро-интеграция.И вместо по време на новогодишните празненства тази година австрийската полиция раздаде, предимно на жени, 6000 джобни аларми. Да им беше раздала същото количество "Глок 17 или Глок 19".Гарантирано опазване, а на опипвача ще му е за последно

Ниййй пък иззкаме да знайм що няма обарани булгарки. Грозни ли са що ли? Ще подаден офицялно уплакване в щабквартирата на ЦРУ-то да се разясни казуса и да съ вземът крути мерки....

Стопените снежни кумири Синоптиците казаха- студ и сняг ще пада. Боко , елени връзва, впряга, шейната стяга лопати, брадви, кирки, дрехи , вода и консерви слага, на бедстващите на неговата магистрала да раздава, хората решил е отново да спасява. (а може и като Господ и живот да дава) Лили вече пали снегорина, строена е бойната дружина ( тя е така от миналата ни година) и песен от пионерските години, ехти бодро по долини и планини. Бъчи, на магистралата се пъчи, автомобилите да спре се мъчи. Турски тир само спира за минутка, ахмак- шофьор, мисли я за тутурутка. (римува се с проститутка) Полицай до нея седи, дреме, мърмори : Дявол да я вземе таз от где се взе тъдява, магистрали толкова ли няма? Коли спирам, чупки правя, танцувам, пируети, не мога да поискам мойте си рушвети. Иде някой. Звън се чува зад завоя: -Сега ми падна тоз да го издоя! Появи се , ей го на, изскочи. Радара като пистолет насочи. После бързо данните анулира. Как Боко да санкционира? А след Боко иде цялата дружина, с верижни машини, няколко дузини, с жена начело, язди снегорина, хвърка панагюрската княгиня. Пред КПП-то всички спират. Чакат, после се събират. Нареждат се , позират. Журналистите напират и фотографират. Бъчи , чест отдава, на Боко козирува, рапортува. Той й вика:- Остави, не струва! После, намига и с окото. Шепне : -Туй бе само за пред фото. TV техники с камиони, журналисти с камери и микрофони , гледат Боко в устата, не питат, а чакат да каже новината. (май римува се с лъжата) Сериозен като пред венчило, с осанката на Ал Пачино, говори бавно, все едно Брандо. (От Кръстникът сцена май, че беше то).

Объркал си статичта, поете? Тука е за австрийската нова година.

+

Елате ни в повече...

Аз искам да ме наебе едиH висок синеок стабилен мъх и ми се повръща от всички останали мъхе от Европата...поздрави Барби

Синеок и талибан ???

Аз пък питам къде са били мъжете- австрийци в този град и на този площад? Или там е имало само тарамбуки, жени и мекопишковци? Стотина млади, прави местни пичове можеха да" поздравят" както трябва десетина- двадесет "скъпи гости" от Азия и Африка. След което скапаната им полиция да ги извози до ареста или близката болница. Спасението на давещите е в ръцете на самите давещи. Четох как една група такива "симпатяги" са опитали подобни номера в руски град. Първо местните мужици ги обработили, след това пристигналата милиция, след което постъпили в болница. Така че австрийците да си свършат работата като мъже, а ако са п*ки, да се подлагат те на "гостите".

Мъжете пият бира на топло в кръчмата бе 18. Само откачени женоря и нищо неправещи имигранти се щурката по площадите в студа и тъмницата на Нова Година....

Докато си лочат бирата и правят бирени шкембета и дебели задници, мангалестанците ще им плющят жените и дъщерите. После татко Ханс ще дондурка щастливо църния наследник на Мухамед.

А-а-а минавал съм през Инсбрук ,там не е като в София тъмно. С мъждиво улично осветление /извън голямите булеварди/

Евроолигофренииииииииииии!!! Първо ги..."поканиха"от на майната си да дойдат при тях,а пък после взеха да се...дърпат:)))?!? Що така,амуджите да не би да не са и те...хора???

Нищо не е станало и те са хора...с нужди.

Да, в известна степен би могло да се направи паралел с древен Рим. Разделянето и последващият разпад на Римската империя започват малко след забранителния декрет на традиционните религии от испанския християнин (някъде пишат - с мавърско потекло) Теодосий I и кървавото налагане на Християнството от него. Същият отменя наказанията за мъжеложство, дава равни права на афро-азиатските роби и премахва забраната за бракове с такива, сключва унии с предводители на готски и хунски племена, въвежда смъртно наказание за изповядване на различни от християнските обреди, включително и по земите ни. Римският Сенат допуска голяма грешка с избирането му.

Като се видят нахранени, облечени, изкъпани, като се наспът някъде на топло и им идва ищаха. И те са хора.

Всъщност, това което са правили в Инсбрук се нарича "тахарруш"... Ако се интересувате от повече инфо (щото това е само върхът на айсберга), потърсете с Гуглето статия: Нова година в Германия и Австрия под знака на мигрантите

На всякаде по празнийите си имат свой ценности. Във Бьлгария- голямото пътуване, в Австрия- голямото клатене!

Pаздали джобни аларми и предотвратили всякакви инциденти !?!?!... - с една дума - глупаци !!!!

Каквото са повикали Такова: гОлямо, Черно, чАлмосано е цъфнало в Задния им двор, тАкова се обадило. Искате Демокрация, интеграция, що плачете. Това е едва преди началото на Апокалипсиса. Пригответе не само бузите а силно ги отворете. Амин Демократи охранени.

Сега Путин , ако е мъжкар , ще вземе да разпореди на Руските стоманолеярни фабрики да изработят по един чифт ДЖИЛЕЗНИ гащи за Западно Европейките ! Така де , желязна руда в Братска Русия има БОЛ ; ама ония с "Ценностите" на Запад май нещо я поокъсаха ... Няма да е зле към произведената бройка да бъде добавено РЕЗЕРВНО количество около 1/4 от общото ! Защо ли ? Ами щото злите езици разправят , че Гейовете на запад били горе-долу толкова ! Еманципация и равноправие , батка ...

USA, са велики защото това ако се беше случило там, извършителите още на място щяха да бъдат пратени в отвъдното да им слугуват 100 девици....ноо тук е скапаната толерастия!!!

"толерастия" в цивилизованите страни няма, има безкание и корупция най-вече в нашата държава.

Не са виновни африканските скакалци , не са виновни и арабскито-мюсюлманските джихадисти ,най -са виновни еврогейските долни продажни политици , избирани от изпедерсченото им ,деформирано в годините , калпаво ,с меки китки и пишки ...,ОБЩЕСТВО които те създадоха през годините на ,ВЕЛИК РАСТЕЖ В ИКОНОМИКАТА ! на гърба , на евро емигранти , експлоатация на на чужди ресурси , както натурални ,така и интелектуални ...а те си живееха ... ,блестяха в разкош ,докато идваха да си веят задниците тук при нас и заблуждават кухите кратуни , че виждате ли на запад всичко е гот , изобилие , лукс ... и нашите скачаха ли скачаха като изоглавени маймуни на площадите през 90-та ! Точно тогава , карах такси по указ 56 ,живея на морето , запознах се с едно младо момиче , ама не от ГДР а а от ФРГ -Хановер ... 90-та година -лятото ...Имах Москвич, 412 имах и чисто нова Лада (за която бях чакал 15 г) ...две сед,но имах и две къщи ... ,През деня я разкарвах с Ладата , вечер я сменях с москвича да я откарам до хотела , в известен наш курорт ,че ме бе страх да не я откраднат ! Тя се чудеше ...ама това твое ли е ... не изплащаш ли нищо ... викам и да ... Ами ти си цар бе ... при нас такова нещо няма ... След половин година отидох до Хановер при нея на гости ... 91-ва беше ... Караше "голф" единичка ...трета ръка , живее под наем , в жилище за 350 марки на месец ...бачка за 1300,вярно всичко и бе "шест" ,но тя вика аз никога не мога с тази заплата да си купя нова кола ,камо ли жилище .Големия майтап бе ,че вечерта слязох да си свалям чистачките и антената от колата на паркинга ... Тя помисли ,че съм пиян

Моля, престанете с този хомоскесуализъм, разбирам че сте недовлни. В ЕС те плюс трансексуалните са 6% от населението, а в САЩ 4%. Специално заради вашата група съм го проверил. Как виждате навсякъде хомосексуалисти незнам.

Най-гротесното е, че западноевропейците МРАЗЯТ източноевропейците, защото тяхната пропаганда така им е обяснявала. А след като се срещнаха с тях на трудовия пазар, вместо уважение, те изпитаха завист и конкуренция. Затова сега да са им честити екзотичните птици от Изтока. Щом не си уважават братята-християни, нека да опитат от екзотичната култура на арабелите.

Видиш ли чалма, фес или маймуна - стреляй право между очите - няма да сбъркаш!

маймуната какво е виновна :)

Всичко ново е добре забравено старо. Съвремената европейска цивилизация ще загине така, както е загинала и римската империя. Под напора на варварите и пълната нефелност на местните жители. Импотентен елит и заспал народ. Това е най сигурната рецепта за провал.

Тия "млади мъже" имигранти ли са или са били гинеколози

Задайте и вие "тахарруш" в гугъла и прочетете - това е "културна" особеност на западна африка и близкия изток. Не обясняват на европейците, че не всички хора по земята са хора. Същото е и с наште циганьори.

Всъщност това са били безплатни гинекологични и мамографски прегледи по поръчка на Меркел. Данке мути! Австрийките и германките да се подготвят за прегледи на стоматолози и проктолози също скоро!

Тия "млади мъже" имигранти ли са или не са и защо медиите продължават да крият истината и да ги защитават!

фацебоок сигурно е пален с снимки ит мероприятието ,но от ацтионс на резнжците няма.да си ходят при 72 девици дето ги чакат и да не закачат еуропеиките. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

халифата се прави под полата - хахаха!

Европейците нямат никакво намерение да се пробудят и осъзнаят какво постепенно, абсолютно неумолимо назрява. Потресен съм. Човешката способност да се само-заблуждава, да отрича очевидното е огромна - както отделния човек, така и обществото (поне по-голямата му част) като цяло...Сърцето да му се скъса от мъка на човек за Европа ...

е как пък няма 1 камера да е снимала това, тенденцията за образуване на националистически движения продължава, новия световен ред готви лют фашизъм за нас, огради ще има навсякъде както и чипове

прав си , тенденцята е точно такава, но е породена от безобразието на европейските политици и либерастите които се опитват да интегрират тези същества! има си природно правило - от циганин и арабин човек не става... -казваш национализъм, ами всяко деиствие си има противодеиствие!

виждам че много минуси имам не че ме интересува но да обясня, аз не съм за мигрантите, просто трябва хората сами да намерят сили в себе си да се преборят на улицата с тях, ако им се отговаря със сила просто защото са мигранти и са опасни то много от тях ще си заминат след 1 месец, но всеки го е страх, и затова хората ще изберат да се вкарат в клетки сами за да са на по сигурно, тогава животните извън клетките ще имат даже повече власт а хората ще изгубят свободата си

Ето ти толерантност. Да не можеш да празнуваш спокойно Коледа в родния си град, а де се въоръжаваш с джобни аларми.

Търси се човек да бута дърва в пещите.Казаха ми,че тук имало някаква Мелиха.Да идва-хора не достигат,а работа много.

Много неща, които не са се случвали до сега ще има да се случват! В западна Европа хабер си нямат каква напаст са приютили и на какво е способна тя. Тепьрва се почва...