Стивън Хокинг: Тръмп ще превърне Земята във Венера

Световноизвестният британски физик-теоретик Стивън Хокинг заяви, че човечеството може да превърне Земята в двойник на Венера.

Обратно в новината

Коментари - Стивън Хокинг: Тръмп ще превърне Земята във Венера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя жив ли е още ве?

...семейство Клинтън. Какво друго да каже? Щом е толкова всемогъщ Тръмп, да промени сам климата на една планета, нека да го пратим на Марс, където в атмосферата са само метанови съединения и въглероди. Като ги изразходи, ще остане кислород и малко азот. :)

хе бери задръж малко. седни, дишаи дълбоко. пии вода. маи доста зле ти влияят медиините облъчванкия.

По повод човешкия род има един хубав полунаучен виц: " - Тате.Защо съществува гравитацията? - За да не осерем целия Космос,сине. "

Тръмп е под нивото на Трън, където се оказаха по прозорливи и адекватни за собственото си бъдеще. Тоя шест пъти фалирал идиот наглец може да играе във всеки филм без усилия ролята на злодея -тъпанар който от лакомия , заслепение и егоцентризъм поставя на карта бъдещето на земята.

ако не беше мистър путин, сега шяхме да сме кадри от воден свят или лудия макс, докато не натикат дваисетина американски изрода в гуантанамо, все така ще е

Стивън Хокинг нали щеше да обединява класическата физика с квантовата физика. Какво стана с това? Защо все разправя (не той де) разни други работи? Май този, дето говори от негово име не успява да стигне до квантовата физика?

бре докъде е докарахме с феиковете. за 4 години тръмп ще направи земята да прилича на венера. да може, но ако натисне червения бутон не чрез екологията. нещо този да е казал за китаи като наи- голям замърсител в света. поспрете се малко с тез феикове, че работата стана като историята с лъжливото овчарче. вече и истините за тръмп взеха да се приемат като феик нюз.

Душата е софтуера на тялото. Алгоритъма на живота- предаден от създателят ни. След смъртта на тялото душата преминава в друго измерение и попада на друга планета. Ако има живот и друга тленна обвивка,то душата заема мястото си в нея. Ако попадне на мъртва планета остава там завинаги,тъй като няма тяло в което да се прероди,да изживее биологичният си живот и след смъртта на тленната обвивка да попадне отново в друго измерение! Понякога обаче,душата попада на населена планета,в тяло което не е достатъчно пригодно за живот. Душата се бунтува на недъга на тялото и го кара да дрънка глупости.

този повеч трябва да се притеснява, че британския съд скоро може да вземе решение да му изключат системите отколкото за глобалното затопляне.

Ей, мушмурок Гогов! Съвсем друго казва ученият, дори според собствения ти текст. Ето един пореден кристален пример за манипулативна политическа журналящина.

Русия няма да ни спаси от това бедствие! Путин няма да натисне копчето за начало на термоядрена война,защото и той се надява един ден в Сибир да се сеят банани и портокали!

Страхът, алчността, жаждата за власт са основополагащи движещи сили на човешкото его. То е нарушената човешка функционалност, т.н. първороден човешки грях, за който се говори в писанията. Това е болест на човешкия ум. Това е програма, която е започнала да се формира в зората на човечеството и продължава да се усъвършенства от нас самите. Ние се идентифицираме с този Его-ум. Наричаме го Его-ум, защото във всеки момент той ни създава усещане за Аз-а, усещане за себе си. Ние не сме това Его. Трябва да го осъзнаем. Ние сме Съзнанието. Именно от еволюция на съзнанието се нуждаем сега повече от всякога. Изправени сме пред съдбоносен избор, да оцелеем или да изчезнем като вид.

Следващите изпростели поколения,въобще няма да усетят разликата. Хубавото ще бъде след пеесе години,когато започнем да отглеждаме банани в Родопите и ананаси покрай Севлиево!

Ти пък що се сети за Севлиево

Зимата едни минус 35 градуса там.

Аз по се притеснявам,че магнитните полюси се движат на майната си и да не спре магнитното поле да действа един ден,че тогава ми са изпекаха топките от радиацията ,и слънчавиа вятар! Викат учените,че тогава луната ще падне на земята и ще стане грамаден катъклизам!

Стивън Хокинг е напълно парализиран и не може да говори движи си единствено очите общува с хората чрез компютър чийто софтуер предполага какво би казал човека но не е напълно сигурно че точно това е искал да каже за по елементарно общуване може би става но за сложни научни теории не става.така че какво е казал или искал да каже и как е интерпретирано са много различни неща.

Това въобще не ме притеснява! Надгробният ми камък ще издържи на тези 250 градуса! Да му мислят рибите в морето! Там ще ври и кипи!

Не всички хора са агресивни и алчни, а всички хазари.Човечеството трябва да премахне властта на парите им и всичко ще си дойде на мястото.

Където и да отуде алчното човечество, пак ще унищожи всичко, както и на Земята.Никой не помисля дори,че в гроба никой нищо не е занесъл.Гол се раждаш, гол си отиваш.

Отиде!- поправям се!Грешка от недоглеждане!

Професоре, професорее... изкуфяваш нещо... Ай, немой да пророкуваш такива неща.. Нема станат!

от който зависи това което предстои да се случи не само със Земята , но и със Слънчевата система. Според маи и ацтеки ние живеем в ПЕТОТО СЛЪНЦЕ, което се подразбира в ПЕТО СЪСТОЯНИЕ НА СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА. Преди сегашното е имало още четири променящи се характеристики на СЛЪНЦЕТО, а предстои и ШЕСТА!! КАКВА Е ЦИКЛИЧНОСТА И КОГА ПРЕДСТОИ ТОЗИ АПОКАЛИПСИС СВЪРЗАН С ПРОМЯНАТА НА СЛЪНЧЕВОТО ПОВЕДЕНИЕ? За да се отговори на този въпрос трябва да се познават СЛЪНЧЕВИТЕ ЦИКЛИ и то точно тези които касаят СМЯНАТА НА ПОВЕДЕНИЕТО НА СИСТЕМАТА. Не искам никого да обременявам с познанието си, но твърдя, че следващото ШЕСТО СЛЪНЦЕ ще настъпи в периода след 2160 година Това поведение не зависи нито от Тръмп , нито от който и да е от нас.

Безспорно, Ст. Хокинг е талантлив и успял учен. В същото време, обаче, е дълбоко самовлюбен човек със силно развито чувство за своята свръх-ценност. Самият факт, че държи постоянно да натрапва уродливия си външен вид навсякъде и при всеки повод подсказва, че основото му послание е : "Вижте ме! Аз не приличам на човек, но пак съм по-умен от вас и по-голям интелектуално!". Даже и филм направиха за него. Истински извисеният гений и талант е скромен и смирен. Този е непоколебимо уверен в своята безпогрешност. Аз не му вярвам. За мене той обслужва интересите на други каузи. Не пропуска да се намеси по всички важни теми.

"Вижте ме! Аз не приличам на човек, но пак съм по-умен от вас и по-голям интелектуално!" Що за кретен си, щом можеш да кажеш такова нещо.И какво ни натрапваш-ПЪЛНАТА СИ ПРОСТОТИЯ!Няма спасение от такива като теб-необразовани, злобни тъпаци!

В това си състояние Стивън Хокинг не може да прави нищо самостоятелно, включително: - Натрапването, за което пишеш. - Всички тези коментари по всички теми. Всички тези "негови" "медийни изяви" ги организира друг, за да може с получените приходи да му финансира съществуването.

Една термоядрена война и всичко си идва на мястото! Застудяване и нов ледников период от поне илядо години!

Няма такива работи! Фъляйте си боклука през прозореца и ич да не ви дреме! Само си слагайте алуминиевите шапки да се пазите от кемтрейлс и ХААРП-а!

Очевидно, днес невежите идиоти са налазили форума! С каква ярост само бранят тъпотата и невежеството си, а уникалните им доводи, направо цепят мрака! :-D

Навремето един учител в училище беше дал следния пример: Ако питате първобитния човек как си представя живота след 1000 години, той ще ви отговори, че след 1000 години всички ще имат много модерни и лъскави каменни чукове. Историята обаче показва друго. Та, смея да твърдя, че въпросният ми учител е много по-прозорлив от този прехвален мислител.

не му вярвам на това ..... както и на наса . Земята е плосък диск.!!!!

абе , тоз няма ли да си отиде от този свят вече, това природно божество , което е по-компетентно дори от самия Господ БОГ

Не знам баЦе, ама от теб със сигурност Е божествено по-компетентен, защото поне е УЧИЛ...

Бай Ганю знае всичко. Особено каквото му снасят по "телевизиите на истината", в които се говори на чист славянски език от македонските земи.

Неграмотната, но агресивна паплач от край време отрича научните факти. Още от времето на Леонардо Давинчи, преди това Платон, Аристотел, винаги тъпаците са крещели отстрани...

Ех този Тръмп, нарочно прави така ! Русия ще се превърне в Калифорния, а Калифорния и Израел - направо ще се изпарят ! Затова го прави, руски агент с агент !!

Към "компетентното" простолюдие, изхождащо се тук по темата: Ей, галфони, игнорирането, подценяването или отричането на един проблем, няма да помогне той да изчезне, напротив...

О, Ваше Интелектуално Величество! Моля, просветете нас - простите - къде са доказателствата за "проблема"? Освен в банковите сметки на тия, които го експлоатират, разбира се! Ние - плебсът - тръпнем в очакване да ни поръсите с частица от необятния си интелект.

...няма смисъл, чипкай се в собствения си сос, забъркан от невежество и простотия... Уверявам те, че е по-удобно за такива, като теб... Не се напрягай, да ни ти излязат хемороиди, от прекомерен мисловен напън...

писна ни да слушаме глупостите на Стивън, аз пък ще му кажа, че идва нов ледников период... а извънземните кога идват?!

...Бай Ганьо посетил зоопарка. Разхождайки се видял жирафа и възкликнал: "Мани бе, е па те такова животно нема!!"... Е, разпозна ли се в любимия си герой, празноглавецо?!...

Под новината са се събрали по-големи учени и капацитети Стивъ Хокинг. Да се чуди човек що не ги цитира никой?

ЩОТ КАЗВАМЕ "ЦАРЯ Е ГОЛ", а сички се възхищават на фините му дрехи.......зарад пропаганда, интерес, кариера, пари...........цитиране нема. тоз е яка марионетка, дето и за фронтмен не става.

Мдаа, болестта му вече стигна мозъка... Не че някой средностатистически човек му разбира гениалността, ама така казват другите, по-умните уж от нас, и ние вярваме.

не можело да ври при 250 градуса?? Че и три плюса, брей, кво ли е туй дето ври във фурната като правя скоростни картофи, покрити с вода до половината на 250 градуса покрити с алум. фолио? Мдаа, сигурно е мозъкът на картофите, дето е останал след изпрарявнето на водата, амин.

БАХ ТИ ДОСАДНОТО СЪЩЕСТВО! Дори, ако прогнозите са ти верни - ше има дръстична редукциа на хората на земята. остават под 100 милки и РАСТЕНИЯТА ше върнат нещата към изстудеване - ако могат, все още. плямрало, стига се прави хуманис. незнам кой ти е кукловода, обаче таз плоча омръзна страшно. айде на луната, айде на марс. изстрелвай се натам бе. остай ни да се порадваме на райската градина. дори ена ядрена война на земята е за прадпечитане пред органични у космосъ. МЛЪК, ЧЕ СИ МИ ДОШЪЛ ДО ГУША. МАРСИРАЙ СЕ.

Досадното същество, всъщност си ТИ, но понеже си прост и неук, няма как да го проумееш... Нещастна амебо!

Хаххахаха, глупостите на тоя глупак нямат край! Какво по-добро доказателство че "климатичните промени" са празни приказки за плашене на малки деца от абсолютната тъпотия и смях с които ни заливат подобни техни пропагандисти, обожавани от глобалистките медии, разбира се!

Ти ли си "гоУемия" умник, бе простако?!... От къде се пръкна такъв малоумник, бе?! "Евалата и на ДИР-аджиите, които са решили да удостоят твоето малоумие, като маркират "гениалното" ти словоблудство, като важен коментар... УЖАС И БЕЗУМИЕ!

Дирчо

Хаххаа! Ужас и безумие са глупостите с които ни залива тоя голям "учен", но всеки може да си вярва в каквито си иска глупости, разбира се - не те спирам, вярвай колкото искаш!

"...агресивността е вградена в хората; освен това, най-добрият шанс за оцеляване на човечеството е в преселването му на други планети." Абсолютно точен и логичен извод! Няма какво да се добави...

Хайде стига глупости - кипящи океани, имате ли представа какво количество енергия е необходимо за да се кипне един океан, Човечеството ще трябва бая да се постарае и да стане цивилизация от малко по-друг клас преди да е способно да го постигне... Не вярвам учен като Стивън Хокинг да си позволява такива приказки на ангро, по-скоро тоя дето му е програмирал говорния компютър е решил съвсем да се изгаври с аудиторията! Така де, като се сетите как всъщност "говори" и комуникира Хокинг и колко е зависим от prediction алгоритмните на компютъра който всъщност казва какво е искал да каже Хокинг би следвало да се замислите тия ескалиращи "изказвания" от него наистина ли точно така си ги е помислил и казал...

преди 2 500 години близо 700 000 гърци робовладетели поставят основите на цивилизацията, през римско време цивилизованините хора са около 5 милиона, в следствие на завоеванията на варварите и турците през голяма част от средновековието бройката на просветените не се увеличава, в момента Европа е 750 милиона и заедно с Северна Америка 550 милиона създава 95% от научните открития и 70% от културните произведения, останалите 85% жители на планетата произвеждат главно гниещи лайна

Притеснявай. Меките китки в Европа и Северна Америка са обречени. Китайците ще владеят света след 100-150 години, защото ще влядеят природните богатства в Сибир.

Велики хора има от всяка една част от света, отричането на този факт е чисто невежество. Цивилизацията е почнала много преди 2500 години, България даже е пълна с културно наследство от РАЗВИТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, имала познания за планетите и космоса още 4000 години преди христа. А за шумерската цивилизация чувал ли си? Изобретила купища неща, като първото намерено колело датиращо 3500 години преди христа? Също така правенето на диги и канали, наречено - напояване? Чукни в гугъл и се отдай на ново познание ;-)

това са примитивни заченъци от Месопотамия и Египет от които до днес не е останало почти нищо, приеми факта че по голмата част от съвремените науки и понятия са създадени в древна Гърция, затова носят гръцки имена

Какви гърци , какви 2500 г.?!!!!!! Варненското злато е на 8000г. и е изработено от високо развита цивилизация , унищожена от природен катаклизъм / потоп / , малкото оцелели наши предци се отправят на изток ,стигат до китай , по пътя си създават шест Държави , следва голямото завръщане у дома . Аспарух от рода Дуло създава седмата Държава , Дунавска България . Нашата прекрасна Родина :)))

В Западното общество, последно време, се наблюдава масова психоза. Съвсем са изперкали горките, ядейки само храни с ГМО ...

не ти серем у устата врачка недъгава опикана и остана

Аз имам един въпрос - има ли живот преди смъртта? Благодаря за вниманието!

Има, ама не твоят.

сн. 1

нещо много му бъркат хапчетата на този професор напоследък

Е да ама Доналд Дък, Пулер и Владо Каролев казаха, че няма никакви причинени от човека климатични промени!

Тъжно е когато един учен тръгне да се меси в политиката.... Същата простотия е и с небезизвестният каку... И това е смешното че е УЧЕН, а не е проУЧИЛ кой е ВИНОВЕН за унищожаването на земната природа и ресурси. Системата, която произвежда неща в излишък? На 1 място хората страдат от затлъстялост, а на друго от липса на храна? Системата, спонсорираща богатите да стават по-богати а бедните по-бедни? Американският military industrial complex, който има по-голяма власт от правителството и президента, и който крие технологиите за свободна енергия, разработени от времето на ТЕСЛА до днешни дни? Защо като е УЧЕН не си е НАУЧИЛ урока? То се иска време за да проучиш кои са властелините на днешното зло.... Ами неговите колеги-учени от ХААРП които експериментират с стратосферата на планетата загрявайки я, излъчвайки сигнали и прочие? Тъжно е да си световно-известен УЧЕН и да НЕ СИ си научил урока...

Тоя зеленчук няма ли да спре да ръси глупости най - после?

Дир-ове, пак ли бе? Тук, в България, хората имат проблеми далеч отвъд планетите на този учен.