Мощна слънчева буря достига до Земята

Мощна слънчева буря ще достигне до Земята утре и може да доведе до спиране на работата на спътниците и на тока, както и да предизвика ярко северно сияние.

Обратно в новината

Коментари - Мощна слънчева буря достига до Земята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...Aбе, тия англо-саксонци да не са само те абонирани за всякакви бедствия?!... А, нас всичко и всички ни заобикалят! Е, как да имаме самочувствие после?! :-D

"Ще бъдат засегнати части от Шотландия и Северна Англия, както и северните райони на САЩ, включително щатите Мичиган и Мейн." А Канада, Исландия, Норвегия, Финландия, Швеция и др. къде ли се намират?

И те са там, но няма да бъдат засегнати. Не разбирате ли какво се пише или само се правите на луди.

Така де. Този не знае, че частиците са програмирани да не засягат някои държави.

Хайде всички в миша дупка и дружно да треперим...току виж "дивите" руснаци насочили частиците към нас-"цивилизованите" или "агресивните" американци ни санкционирали с няколко полярни сияния. ТАШАЦИ НА РОЯЦИ!

путин е виновен , да му се даде ултиматум 24 часа да спре слънцето

Ох за Мичиган и Мейн не знам, то си е тяхна работа! Дано да не удари Сеславци!

дирчо и петров, вярно съвсем вдлъбнати.

Всеки месец има космическо, а не само слънчево облъчване на Земята. Някои космически лъчи са много по-вредни за човека отколкото излъчваните при изригванията на Слънцето. Вместо да се плашат гражданите ни, посъветвайте ги как да се предпазват от тези лъчения. Явно писалите тази информация са далече от истината, както и настоящата медицина. Всеки месец всяка космическа интервенция е с различно лъчение и въздейства върху различни органи, тъкани и системи на човека. С една дума малко ни пресява. Древните народи и тяхната медицина са били наясно с тези въздействия и не само са ги регистрирали, но са знаели и как се предпазват...

Se taia

Баси и журналята!!! Само аз ли забелязвам малка разлика от "слаби колебания в електричеството" и "незначително въздействие върху работата на спътниците" до "спиране на работата на спътниците и на тока, както и да предизвика ярко северно сияние" Това да търсите сензация бива, ама вашето не се трае вече!!!

G1 Minor викат: swpc noaa gov/communities/space-weather-enthusiasts От къде я измислихте тази 'мощна" буря?

Ще бъдат засегнати части от Шотландия и Северна Англия, както и северните райони на САЩ, включително щатите Мичиган и Мейн. По този повод утре очаквайте още бивши руски шпиони да са предали богу дух.

Ще бъдат засегнати части от Шотландия и Северна Англия, както и северните райони на САЩ, включително щатите Мичиган и Мейн. Спокойно! След Брегово Корнелия Нинова ще мине и през там!

Синът й да не би да е решил да ги приватизира тия щати !?

"...и може да доведе до спиране на работата" 1 000 000 българи харесват това

Е няма всяка сряда да работим.

Ама много бавно ще стигне тая слънчева буря бе, лъжци от НАСА! Като се има в предвид че слънцето е само на 3000 мили от земната равнина, глобалистите стават смешни с лъжите си. За какви сателити говорят тия мошеници? Някой да е виждал сателит в космоса на снимка, на клипче или на каквото и да е? Всичко е фалшификация на лъжците от НАСА! Те дори нямат една снимка на "глобуса" от космоса, всичко е photoshop!

ти си много вдлъбнат ве!

Що ги мъчиш? направо казвай, че говориш така, защото подкрепяш и вярваш в теорията за плоската земя. Така всичко ще си дойде на място.

объркал си слънцето с Ню Йорк

Путин прекалява; знаем, че много може, но не е нужно да го показва по такъв начин

По-скоро това е патриарха на Русия.