Земята се размина безопасно с голям астероид (видео)

Астероид с диаметър почти един километър премина безопасно край Земята вчера, предадоха Би Би Си и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Земята се размина безопасно с голям астероид (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на българите не се размина поскъпването на газта , парното , водата ,но за сметка на това се разминаха с обещаните заплати , пенсии и т.н.

Сега беше момента САЩ да го насочат към Северна корея и после да кажат че е станало случайно....

Тъпи и прости, журналя и/или преводачи. Цитат:"...Най-много - на 1,8 млн. км, той се е доближил вчера ..." И ако могат да ми отговорят защо пишат така изчанчено - това НАЙ-МНОГО БЛИЗО, всъщност е най-малкото разстояние между Земята и обекта...

Леле, този астероид много близо мина, че аз го усети )))

Разстояние 5 пъти колкото от Земята до Луната, а в това уж малко разстояние могат да се набутат всички планети от слънчевата система. Смятайте 5* толкова. По принципо напоседък НАСА се е превърнала в маркетингова агенция и само пуска някакви фейк нюз и плакати. Един астронавт не могат да изстрелят.

Голям праз.Затова ли повтаряха снощи филма Смъртоносно влияние за енти път!

Много успокоително, другото, не е важно! А Бе, алан- коолу, то мандаците на Бойко, и, на Обкръжението, не само, форма, и по големина, са колкото фъстъци но е опасно приближаването, ако стане сексоално, ето, РБ се профилира като Средище метеоритно! Но, как да мине, като Примера, сам, и лично заговори слатко, меко, само, де не му закачат, най-милото: Опашлето

Междувременно, никой не разбра за тайната мисия на SG-1.

Дотук един Джафа не харесва коментара.

Да пада бре! Както знаем от филмите, извънземните и астероидите все в сащ попадат.

...тю, да му се не види....де тоз късмет! Да ни беше треснал. Най-после тази злочеста планета щеше да се освободи от "венеца на природата". Нямаше да има Тръмп и Путин, -фоби и -фили, наркомафия, корумпирани правителства, олигарси,надъхани генерали и всякаква долна измет.Нямаше да има християнство и ислям, безкрайно богати и умиращи от глад и жажда.Край, с един повей могъщата Вселена,щеше да "хигиенизира" този край. На Човечеството трябва да му се забрани,дори да наднича в Космоса.Ние сме като гаден тумор - където и да отидем, носим само зло. Ще населим Луната, Марс, Сл.система, звездните системи??? Ами още отсега има един куп хорица, които "законно" си имат нотариални актове за "апетитни"парчета земя на Луната и дори на Марс. Няма да се учудя, ако започнат да си купуват и далечни планети.Какво пък, важното е за пра-пра-пра-пра-внука да има! Да имаа!

виждам, че все пак някак си те е треснал тебе!

Тц, тц, тц! Олекна ми... толкова се бях уплашил. Треперех от паника, казвах молитви, пишех завещание... А сега Холивуд продакшънс да направи Армагедон 2, и бат' Брус пак да развее знамето хамериканско на астероида!

Язък,сорри,жалко...точно се бях приготвил да умра като мъченик!Сега ми се изплъзва рая...:-)))