Симеон иска още 1414 дка край ”Врана”

Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария-Луиза искат да си върнат земи от някогашното стопанство на двореца им "Врана", но се отказват от по-скъпи декари над Околовръстното шосе в София, съобщава вестник "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Симеон иска още 1414 дка край ”Врана” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо му е на Симион Двореца в Кричим ?

caru, caru 4estiti, ba6tami ti ima6e tolkova doverie i vinagi te za6ti6tava6e,ama si umre 4oveka s otvoreni o4i.......

Собствеността е отчуждена през 1947 г.по силата на Закона за обявяване държавна собственост на имотите на бившите царе Фердинант I, Борис III и техните наследници. През 1998 г. Конституционният съд обяви този закон за противоконституционе За какво тогава ни занимават с това?

az sum 4ista4kata na Purvanov--na men mi se polagat 2 rezidencii i 9 000 kv. km ot BG.. ama pone sum 4istokruvna bg..a onzi dedo e samo eban ot evreite,,

Просто питам, ти добре ли си с умственото състояние? Това ли са критериите ти за почтеност - да отвориш хипопотамска уста за държавната земя, която никога не е била нито твоя, нито на баща ти, нито на дядо ти, а винаги си е била държавна? И какво от това, че и други са крали, това да не би да го оневинява? Към него претенциите основателно са много повече, защото дойде с големи заявки зае благородство, а се о..а целия, с цялото си възпитано държане.

Защо не се позаинтересувате и не хулите незаконно забогателите от синята върхушка? Защо се занимавате само със Симеон? Защото е възпитан и кротък човек? Винаги тези, които са се опитвали да се държат почтено не срещат разбиране. В нашата страна на почит са наглеците. Това е причината да обиждате Симеон. Затова , ако смятате че живеете зле вината за това си е ваша. Какво направи софийска община с дарения от Симеон парк? Как се стопанисва това имущество?

баща му, Борис III, лека му пръст, сигурно ще се преобърне в гроба, ако разбере какви ги върши сунът му.

Дойде със съдрани гащи ,а го направиха милионер с фрак . И ако това не е пладнешки грабеж ашконсул му кажи.

Най доброто правителство за България е Хан Крум Който краде хряс едната ръка, открадне ли пак хряс другата .... ако беше сега тука Хан Крум на тоя рода му целия без ръце щеше да остане !!!

Този ,ТРЕЗВОМИСЛЕЩ-2 не може да е никой друг освен блюдолизеца и гъзолизеца ОЛИМПИ КЪТЕВ, който незаконно върна гори на Симеон в Боровец.Ние българите сме тъпо и наивно племе. Очаквахме Симеон да ни оправи за 800 дни. Да, оправи ни отпред а сега ще ни оправи и от зад. Всичко си заслужаваме, след като допуснахме този боклук да се върне в България.Сега е време отново да се направи референдум дали този нахал трябва да остане в България или с цялото му домочадие да бъде изгонен без право да помирисва и да мисли за ЛЮБИМОТО МУ ОТЕЧЕСТВО, което иска да дои като дойна крава.Но да се проведе истински всенароден референдум, а не измишльотините по телевизията, които имитират демокрация и вслушване в народа. За нещастните политици българския народ е само електорат, от който имат нужда по избори, а през останалото време им пречи за да се наслаждават на властта си или по точно на безвластитето .За разлика от таткото на Симеон - Цар Борис ,който не веднъж е показвал характер и патриотизъм. Примери-въпреки ,че сме съюзници на Германия ,нито един български войник не отиде да се бие срещу СССР за разлика от румънци и унгарци.Това може да послужи за урок и на сега управляващите относно войната на САЩ в Авганистан и Ирак.Една Гърция, член на НАТО много от преди нас не изпрати нито един войник нито в Авганистан нито в Ирак. Втори пример- принц Кирил ,брат на Борис дълго време води в Западна Европа дело за някакъв замък, намиращ се в Словакия.Делото се проточило около 10 години ,като през това време принца срещу бъдещи вземания взел кредити около 10 милиона швейцарски франка от 10 различни банки.Парите били изядени и изпити из локалите на Париж, Виена, Рим и т.н. Когато делото приключило, се оказало, че с парите които Кирил получил, не може да си плати дори адвокатските хонорари. Много бързо се прибрал в България, тъй като банкерите вече го търсили под дърво и камък. Консилиум от 10-те банки изпратили на цар Борис писмо в което описвмали, че брат му дължи на банките 10 милиона франка, които царство България следва да заплати.Борис извикал Кирил, набил чемберите му по братски и отвърнал на писмото по следния начин. ДЪЛГОВЕТЕ НА МОЯ БРАТ НАМАТ НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, ТЪРСЕТЕ СИ ГИ ОТ НЕГО. ОТ този момент Кирил не е напускал пределите на царството.

Този очуден щурец, този наглец знае само да се кръсти в черквата като малоумна бабичка и да мига на парцали като мушморок, правейки се на цар. А погледнато обективно, както обича да се изразява височеството той си е едно пълно нищожество, бездарно и корумпирано човече, чиято алчност ще расте дотогава, докато неосъзнатата простотия на някои българи не спре. И най-голямото наказание за тоя безсрамен лъжльоцар и продажната му свита е да се вземем всички читави в ръце и ги издухаме като глухарчета на изборите през юли. Да видим тогава какви имоти ще иска симеон ненаситника.

Това ако не е невиждана наглост не знам какво е. Държавата сгреши и му върна повече гори и то в значително по-голямо количество. Сега този още искал. Първо на първо ние сме Република, а не Монархия и той няма право на имоти! Свидетелите по делото за Кричим ясно казаха, че Фердинанд е заграбил земите на хората. Определено им вярвам повече на тях, отколкото на документите на Симеон. Далеч съм от мисълта че и другите имоти са платил. Като пълен собственик на властта е логично, че Фердинанд си е взимал каквото иска. И всичко е било на гърба на хората. Така че той няма право на никакви имоти! Който му връща имоти злоупотребява със служебно положение и рано или късно трябва да бъде съден!

трезвимислещ-2 е изперкал отвсякъде.а иначе монката мадридски яко го е закъсал на комара маи

аз искам земите на дядовците си в землището на язовир Искър, защо за нас няма обещетение!? а за такива като този нагъл дядо има обезщетение! Защо аз не мога да си върна 10 декара земя???

А му трябват само 2 метра

Тоя Трезвомислещ-2 май е пушил лулата на мира.

бе дайте да го заровим тоя бе! тогава парцела с размери 2х1 ще бъде съвсем негов си!

Дядо Симеоне / млад съм спрямо теб а и обръщението Ваше величество не е подходящо както от гледна точка на това че България е република така и защото не го заслужаваш/дано четеш коментарите тук - не че ще се засрамиш но е хубаво да видиш какво наистина мислят хората за теб. И то грамотни хора - неграмотните не пишат във форуми. Знам че може би паметта ти изневерява покрай възрастта но има документален материал / изискай го за да си опресниш паметта/ в който на въпроса дали се връщаш в България за да си върнеш земите и имотите ти възмутено протестираш - не, никога , не това е целта ми. Доскоро вярвах че така наречените интелигентни хора правят това което говорят и ако сгафят се притесняват. Заблуд - грабещия е безпардонен и безкрупулен - позна ли се?

А НЕ ИСКА ЛИ ВЕЧЕ ЕДНО МЕСТО РАЗМЕР 2-НА -1 НА 2 ?

Най-доброто правителство на България е това на Н.В.Цар Симеон Втори. Второто също така добро правителство на България е на г-н Станишев с мандат на г-н Доган и с Височайшата Подкрепа на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски. Костовисти, срам ме е от вас. Имам подкрепата на Милен Велчев - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, на Н.Василев - чудесен организатор, продал БТК на най-високата за времето си цена, на г-ца Хачикян - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова, да не говорим за младежкия ръководител на НДСВ, гальовника - Делян Пеевски и неговата стройна мамка, и за войника на партията, баща, отгледал прекрасен син - превъзходен трафикант - г-н (как му беше името, май, Илчев), а имам подкрепата и на г-н Влахов - пиеше силно, но с мярка в името на Царя. Ще продължа, но сега ви казвам: долу Костов, искаме си Царя! Всъщност, къде ли е сега Н.В., за да му цункам сластно крайниците?

от такива тъпли като тебе сме на тоя хал

Кесаревото кесарю, Божието Богу. Обаче, това кесарево НЕ Е на кесара, а е за полза на Интендантството на Цивилната листа на царя, т.е. на държавна институция, а НЕ Е НА ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ! Ако Симеон иска тези имоти, трябва да ги КУПИ, а не да му се връщат! То, цял народ ползваше държавни жилища срещу символичен наем, но после хората трябваше да си ги купят, ако искат документ за собственост, не им ги подаряваха.

ГОСПОД ДА ГО НАКАЖЕ , ЩОМ БЪЛГАРСКИЯТ СЪД НЕ МОЖЕ ...

На човек не му трябва повече земя от 2 на1,5 м. Останалото е суета на суетите.Много е правилна приказката ,че никога не е късно да станеш за резил-историята с последния ни цар го потвърждава.Можеше да запази поне малко достойнство и аристократизъм ако не беше ламтял за имоти като номенклатурен боклук.Вместо да донесе на политеката ни цивилизованост и справедливост той слезе на равнището на ачните ни простаци -управляващи!

Казвал съм го и пак ще повторя: Който и да е от тази прокълната фамилия когато е напускал БГ, я е оставял пред НАЦИОНАЛНА КРИЗА! Защо си мислим, че сега няма да е така!!!!??? Единствения начин е да се изтребят! Както са направили руснаците с техните величества!! Умни хора са били тогава!!!!

искам , да , искам и аз да си върна 20-те декара , за които дядовците ми са късали от залъка си и са се лишавали за да могат да ги КУПЯТ , а не да ги заграбят - гадна , мръсна кобургготска фамилия - освен национални катастрофи какво друго донесохте на България , че сега да продължавате да искате - и сега ще видите как независимия , обективния, недосегаемия български съд ще ги натъпче насила с още няколко хиляди декара....

Прочетете Трезвомислещ-2 !!! Явно всички безнадежно луди са на свобода!

Искам Закон за защита на държавата от Симеончо и кака му!!! Искам Закон за изгонването на Симеончо и кака му от сраната без право на влизане в България за тях и наследниците им завинаги!!! Преди това да бъдат съдени за нанесени материални и морални вреди на Суверена-Българският народ!!!

Аз пък не искам да виждам вече физиономията на тоя - писна ми от него, голям нахал. Народът потънал в мизерия, а той все иска ли, иска да пие още от кръвта му.

Срам, Ваше царско нищожество!!!

НЯКОЙ ДА НЕ РАЗБРА ЦЕНАТА НА ГОЛЯМОТО ПЛЮСКАНЕ НА ТРИГЛАВАТА ЗМИЯ?????? ПОСЛЕ КОСТОВ КРАЛ. СЕГА ЯСНО ЛИ ВИ Е КАКВО СТАНА 2001 ГОДИНА , ЗАЩО ТОЗИ БОКЛУК НЕ СЕ ВЪРНА ПО-РАНО И ЗАЩО СЕ ХВЪРЛИХА ТОЛКОВА ПАРИ ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ?????

Човешката лакомия няма граници.Има господ отгоре,който вижда всичко.Малко му е че единият син му е кома, както е тръгнал може да пострада и друг.Жалко , че кармата се връща на децата му.

да взима цяла България и да си я носи в Испания то и без друго населението се пренесе вече там....и тук лакомията е безкраина......предл да го наградите и с безплатен парцел в орландовци...

Напротив! Дават му се и веднага започва начисляването на солени данъци върху земите! Иначе сега са държавни, нали така! След 20 години ще бъдат заменени от областните на свои хора срещу гори по ридове и чукари на недостъпните ридове. Това е другата не по малка опасност

Плювалници смотани, човека подава молба до съда, не краде, както Костов и сие под масата. Това, че подава молба означава, че се допитва до държавни органи, а не прави заменки скришно. Всички вие се занимавате да храчите срещу един човек, а през това време други си приватизираха, присвояваха, лъгаха ипак ви лъжат.

Можеш ли да си представиш площта 1414 декара? И смяташ това за нормално, законно и най-важното - морално???

Да учат МАРА и Симо подводно гмуркане /безкислородно/ ,че ако се разнервим това ГОРУБЛЕНЦИ,КАЗИЧЕНЦИ И ЛОЗЕНЦИ , ГАЗ ЧЕ ПИКАЕ И ДОБРОВОЛНО ЩЕ СЕ МОЛИ ДА ПРИЕМЕМ И ТОВА ,КОЕТО ВЕЧЕ Е ВЗЕЛ ОРЕНДА

нема ли кой да го очисти тоя боклук бе, хората тънат в мизерия , а той не спря да лъмти, НЕМА ТАКАВА НАГЛОСТ

ПО КОЙ ЗАКОН ЩЕ МУ ВЪРНАТ ТЕЗИ ЗЕМИ?! ТАКЪВ ЗАКОН НЯМА! ВРЪЩАХА ДО 200 И ДО 300 ДЕКАРА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ КАТЕГОРИЯТА Й И В ЗАВИСИМОСТ ОТ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО. ТРИСТА ДЕКАРА ВРЪЩАХА САМО В ДОБРУДЖА! ТОЗИ ЦАРвул СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН ЛИ ИСКА ДА СЕ ПРАВИ ЗА НЕГО ?

Каква уникална наглост. Нищо добро не е видяла България от Вашият род,и продължавате да го доказвате.Източвайте ви се е паднало.Да има за унуците....

КАКВИ ЗЕМИ ИСКАТ ТОЙ И СЕСТРА МУ.ТЕ НЯМАТ НИЩО.А ЗАЩО НЕ ВРЪЩАТ НАШИТЕ ЗЕМИ ПОД ВОДИТЕ НА ЯЗОВИР ИСКЪР - ПОЗЕМЛЕНА КОМИСИЯ ПАНЧАРЕВО ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ.ПОСЛЕДНО ПОДПИСВАНЕ ,ЧЕ ИСКАМЕ ЗЕМИ ПРЕЗ 2006 Г И НИЩО ДОСЕГА. ЧАКАМЕ ОЩЕ.

Малоумник с малоумник с продухан мозък! Кой идиот те е излъгал, че не е имало славяни по нашите земи, когато е дошъл Аспарух? Че те са били тука отпреди него бе, нещастник неграмотен! Ние сме сплав от прабългари и славяни, с доста латинско, византийско и турско семе из гените ни. Но да твърди, че нямаме нищо общо със славяните, може само мнооого необразован човек. И само наистина малоумно същество може да намесва Русия в спора за царското наследство.

На тези избори гласувайте, а не ходете на кино и има шанс нещата да се променят.

ДА ГО ИЗГОНИМ С КАМЪНИ ОТ ТУК ...

Това дори не е правен казус. Тези съдебни решения не са правилни и не тълкуват правилно правните норми. След време тези имоти ще се одържавят отново, а съдиите, които са ги върнали, ще бъдат осъдени.

Е що

Истината е в Н.В Царя - Негово Величество Цар Симеон Втори Сакскобургготски! Води ни О,Царю! Да живее Негово Величество Цар Симеон Втори Сакскобургготски и воденото от Него Национално Движение Цар Симеон Втори Сакскобургготски ! Спаси ни, Царю! Никога повече Костов! Ново време се задава с гръмки пламенни слова: Царят нека управлява, та да бъде светлина. Симеон е име славно! Мъдър княз и цар велик за възхвала на народа той дарил му златен миг. Името ти славно нека бъде символ на века, да помогне на човека в тези трудни времена. От сърце те моля, Боже, дай му сили, дай му мощ да направи от България име славно - горд народ.

eto tam mu e mestoto.ama kato sme popluvkovci i babi. ne da lamti s kato na LAMIA dvuglava raz4eknata usta ami da ni e blagodaren 4e ne e okovan v tamen zandan . I TOI DA NI DAVA REPARACII -vijte mu nebalgarskia lik. ami kato niama KRUMOVI ZAKONI-TAKA E

Боже, не може да е истина, такъв блюдолизец!!!! Дали пък наистина не чака някой захвърлен кокал под царската софра?? Да знаете, тоя царски поданик е сигурен, че МВР, ДС и крадливото нищожество следят НЕТА!

Кесаревото-кесарю, божието- Богу, ама не е морално. Исковете на царя направо са нагли вече. Оставям на съда да реши има ли законно право - но морално няма! Именно защото е син на царя! Хайде стига вече! Земя не остана!