България заплашена от наказание заради мораториума за нивите

Европейската комисия обяви, че няма правомощия да удължи мораториума за продажба на земеделски земи у нас на чужденци и страната ни е заплашена от наказателна процедура.

Обратно в новината

Коментари - България заплашена от наказание заради мораториума за нивите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ZEMQTA HRANI!BULGARSKA ZEMQ,SAMO ZA B.G.-GRAJDANI!NEOISKI-dogovor!!!Bratqta,stara demokraciq-D;F;GB i t.n.vse,veliki sili,iskat,pylno zarobvane na malkoto,chisto bylgarsko...

Това е изнудване като толкоз голем мерак да работат земята ни то нека я работат но без гмо

аре стига сте чесали езици за турция...Ейййй голем страх от тази Турция бре..Те османлиите ги пазиха векове но европейците ще ги заличат?????

Това вече е много глупаво. Как така ек няма правомощие да реши да се удължи срока. Като това ни е наложено задължително от ек. Кой решава тогава, частни лица??? Членството на България в подобни организации носи на страната и българите само негативи...Не случайно в цяла Европа много мощно се увеличава евроскептицизна.

Я стига са ни плашили с ЕС! Ако кажат да си вържем въжето и това ли ще направим? Как французите изгониха циганите? Някой нещо каза ли им?Ами немците, които казаха, че ще приемат само образовани и специалисти емигранти? Я стига сте ни извивали ръцете с този още не излязал от кризата и с неясно бъдеще Съюз! Нашата земя е българска, а не европейска и дали ще влезе Турция в ЕС са празни приказки.

ДА. договор! Ами то договор с ЕС има и за отваряне на пазара на труда от преди 2-3 години и свободно придвижване .... ама какво ли не измислиха и измислят за да го притворят и затворят.... А иначе къде са тези експерти подписали и претупали договорите... ИЗВИКАЙТЕ ГИ да обяснят ясно кой какво взе за да го подпише! Кунева да не се прави на ощипана и да се върти като лопата във фурта.... тя претупа глава енергетика със скороста на ракета за да зтворим АЕЦ блоковете... и когато искаха хората да се предоговаря ... било късно главата била затворена... Та и сега започват да излизат бързите решения... Сигурно ще трябва да плащаме... само че ни писна да плащаме, нека платят тези които намазаха от бързото подписване, зшото бързото ЗНАЧИ БЪРЗО ВЗЕТО НЕЩО ЗА ДА ПОДПИШЕМ. Ето къде са час от т.н.ПЪРВИ МИЛИОН!!!!!

Има една приказка: "Кьорав карти не играе." Седнали преди 6-7 години, водили преговори, разбрали се, подписали договор а сега - "Този договор е лош. Не ни харесва!" Каква е тази цигания! Това държава ли е или някакво диво племе? Кой ще ни вземе насериозно за каквото и да е? Кой е виновен за този договор - ЕС или българските "дипломати" и "политици"??? Има отлагане с 6 години защото нашите са казали толкова. В Унгария отлагането е по-дълго. Просто това е период, който е предвиден за нарастване на жизненият стандарт на българите и ДОБЛИЖАВАНЕ до този на ЕС. Е, кой е виновен, че нашите политически крадци / всичките!/ се погрижиха само за собственият си стандарт на живот? Е, не е виновен ЕС, че сме телета и оставихме шайките от НС толкова години само да ни "доят"!

петров, ти си промит. и тъп.

Западняци,които ги възхвалявате НЕ граничат с турция.Ние поемаме удара,а западняците са тъпи.Те са защитени и далеч от фанатиците.Не ми се мисли какво ни чака може би бавно и мъчително У Т И Щ О Ж Е Н И Е.

Не вярвам това да е написано от човек, който е пресякъл границата на България поне един път в живота си. "...Западняците са тъпи."! Е, тъпи ама живеят по-добре от нас. Как става това - тъп - богат, умен - беден? А, имаш ли идея Германия с колко турци "граничи" от 30-на години? Не пишете празни приказки. Какво ли щяхте да пишете ако остров Лампедуза бе в български териториални води - не ми се мисли ....!

ЕС ДГД.

Абе важното е популизъм да има, важното е да се върне комунизма (егати некрофилията!), важното е комунистите да измъкнат България от свободния свят и да я върнат обратно в мечешката прегръдка на Кремъл... Комунистите от ГЕРБ окончателно доказаха че са комунисти - като се сдружиха и гласуваха заедно със БСП и Атака. Бе... ма ната му!

Абе важното е да има такива келемета като теб дето дрънкат за идеята каквото си искат.Бягай да миеш чиниите че се натрупаха много:)))То свободен свят ама и той иска да яде в измити чинии:)

Ми да трябваше по-интелигентна да го изиграят, например да вкарат някоя такса която да прави земята ни 2-3 пъти по скъпа от тази в Европа и готово!

Байната и на европейската комисия.Унищожиха фармацевтичната индустрия,енергетиката,земеделието и няколко милиона българи по най-мъчителен начин.Да изчезваме навреме от геноцида на крадливата ЕО преди да са изпокрали и всичко и избили всички.От тези проклети еврейски слуги видяхме само омраза.Досега ЕУ не е спазило нито една от договорките си с България и Румъния.Такива крадливи бюрократи човечеството не е виждало.Да ви се изБикая на новия световен ред и на главите ви англосаксонски.

Не на продажбата на земя, бандитите от европейския съюз ли командват България, Ето със Сирийските бежанци, западняците имат само полза , а ние да поемаме щетите от техните военни действия за грабежи им от Сирия. Не за продажбата да земя.

защо сме толкова диви Защо Защо всички натам а ние назад Нали всеки бяга на запад Всички дтрани които са в Европа спазват това и са по добре нали нали нали

Не сме ние диви - ти си тъп. Сляп ли си та не виждаш, как на Гърция дават стотици млрд., как Франция може да гони циганите, а ние не. Как нашите цигани не могат да цицат социалната им система, но тяхните монополи могат да изсмукват нашата. Как Румъния може да ни връща бежанците, а ние не можем да ги връщаме на Турция. Идиот ли си, или само гадина, та не отразяваш реалността.

Ами там е работата че в Гърция няма комунисти. И са доказали че няма комунисти. И затова им дават милиарди евро. А понеже ние си отглеждаме нашите комунисти, в България ни управляват комунисти, и от Европа са умни, не са глупави, не могат нашите комунисти (например от ГЕРБ) да ги излъжат че не са комунисти, и заради това ни дават кавал! Разбра ли защо?

60млн. стотици пъти по-богата Франция, можела да приеме 500!?!? сирийски бежанци. И то само вишисти, християни, семейни, с чисто съдебно минало, а ние трябва да приемем 50 000 (петдесет хиляди) уахабити човекоядци до края на кризата. Тъп ли си или само долен?

Ти не си див,а тъп и продажен.

не така не така само ние ли сме толкова умни Пак същите които взеха заводите и не ги продадоха ще вземат и земята и пак ще е същото

е добре това правителдтво прови всичко да ни отведе в Азия Честито азиатци Защото от нас освен простотия нищо не виждат трафиканти на хора мафия убийце вижте новините от Германия последните два дни Е това да ви е честито Ние не сме като другите глупави Полша Литва Латвия Еловакия ще видити и Сърбия къде ще дръпне Тя и преди си беше много със Запада

неграмотнико, кви ги плещиш, имаш ли представа изобщо за какво става въпрос?? и сърбите ако имат акъл, никога няма да имат глупостта да се набутат в някакъв шибан глобалистически съюз, където като нас да загубят и малкото което имат.

Както винаги - от ума си теглим. Ще ядем сол, ще опитаме тоягата и накрая ще наброим жълтиците.

Без земя няма държава! Утре ЕС може да се разпадне, тогава какво ще правим! Трябва да сме далновидни! За земята и държавата всичко трябва да се направи! Унгарците как се оправиха!

В този случай няма място за шикалкавене.Подписали сме нещо и няма връщане на зад.Този мораториум е една поредна простотия.

Микерета, кой е подписал и за чия ЗЕМЯ!!!! Моята, нашата земя ще я пазя така както баща ми, дядо ми, дедите ми!!

Ами не подавай земята си, никой не те задължава да я продаваш. Нещо повече купи си още и си я дръж.

уеднаквете подходите си към всички страни от ЕС, създайте навсякъде еднакви условия за живот и труд и едва тогава прилагайте закони и правила към тези, които не ги изпълняват. Другото е защита интересите на едни за сметка на накърнените интереси на други, т. е. двойни стандарти и движение на различни скорости. Ако трябва ще бъдат преразгледани и условията ни за членство в ЕС, защото и другите страни-членки на ЕС имат интерес от членството ни във взаимно свързаните условия за членство в ЕС и НАТО.

По избора в парламента се разбира , че българинът напълно деградирал, лошото е, че не го осъзнава, а най-лошото е , че деградацията е много отдавнашна, сигурно то столетия и е вече навик ,от който няма измъкване.

Които предложи сега и за излизането на България от ес ще остани в историята ни навеки веков като спасител.

Ама вие какво искате , нещо хубаво ли да ви се случи, Волен снаха си оправи, та вас няма да управи, мутрите да ви изкупуват без пари земята. Чудя се къв изрод трябва да си и колко да ти са объркани представите и морала , за да гласуваш да те представлява човек спящ със снаха си , който се пише богослов и после да очакваш добро за страната си и да се наричаш патриот.

няма никакъв проблем да напуснем ЕС .Понеже имате милиони работещи турци при вас с европейско гражданство и решихте да ни затриете . Но при това положение или приемате отсрочката или отивате в адаааа.

Как за толкова време Европейският съюз не каза: направете българите щастливи като изравните доходите /частично с европейските/а ни наложи да направим щастливи кокошките, кравите и други твари.Кучета ги яли българите! Как ни веднъж не накараха българските политици да подпишат някакво споразумение при присъединяването , което да касае по-добрия живот на българина , с което да го присъедини към" братята "си ропейския съюз та дори и на 50%.

Почти съм сигурен, че ако аз реша да си купя земя, примерно в Германия, толкова много правила и норми ще има, че ще ме откажат. А тук даже ни се карат. 1 нещо свястно направи тоя парламент! ОМГ!

Ако българските депутати са на място, ще създадат закони, с които да се въведат правила и норми по примера на Германия, Чехия и останалите страни.

Ха да им и таковата... що не продават нивите в гемания на англичани???

Който е тръгнал след Волен отива на майната си !Какво им пречи на тия , толкова "умни" депутати да приемат отваряне на продажбите първо на пустеещи и необработвани земи от частни лица , а останалите от фирми!!!

Не трябваше да влизаме в ЕС!Само глад и безработица плюс членски внос и идиотски правила.Слугинаж за жълти стотинки като втора категория хора в техните фирми!Цели поколения млади българи работят за чужди икономики а България загива.Европейски езуитски експерименти с българската нация провеждани от шепа хора с прикрита цел за пълно декласиране на нацията ни!!!

Ставаме република на РСФСР и нещата заспиват! Всички турци моментално напускат републиката, правим 200 хил. елитна армия с руско оръжие, внасяме 1 млн. готини рускини и за 10 г. ставаме 15 милионна федеративна република!

"Патриотите" защо не крякат срещу мужикистанците дет изкупиха Бг пенсионния фонд "Доверие"? Бъдещите ви пенсии са в ръцете на азиатските болшевикистанци, а мълчите кат пукали?

Време ти е да смениш ника си и повече да не ползваш агентурния си псевдоним, че ставаш смешен!!!!!

Моите деди са защитавали тази земя от векове с кръвта си. Сега няма да ми казват някакви европейски келеши, че ще ме наказват, защо не искам да я загубя.

Напускаме ЕС!И веднага се присъединяваме към БРИКС. Те ще ни купуват всички продукти, ще станем богата държава! А и в този съюз приемането на Турция е немислимо! Това е звездния миг за България!

БРИКС боклуци не купува, а се опитва да продава такива.

E и аз съм за БРИКС...

БЪЛГАРИ(не само по ЛК, а истински), НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ГНУСНИТЕ ЛЪЖИ НА ПЛАТЕНИ МЕДИИ И ПОДКУПНИ КОМЕНТАТОРИ: ЕС иска това и това. Забранява това и това. Не си ли спомняте йезуитските слова на ПРЪМОВА, перфектно съчетала най-древната професия с политиката (подвизаваща се под псевдонима: кунева): ЕС иска да затворим(да се лишим от) 1.7 Милиона киловата мощности(4ри реактора на АЕЦ козлодуй) и тогава ще ни приемат в ЕС? И какво излезе на практика долна и гнусна лъжа избълвана от НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, ОЩЕТИЛ БЪЛГАРИЯ С МИЛИАРДИ!!! ТОЯ СЦЕНАРИЙ СЕ ОПИТВАТ ДА РАЗИГРАЯТ И СЕГА! ЕС НЕ ТРЯБВА, А И НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ ПРЯКО ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СУВЕРЕННА ЧЛЕНКА! МОЖЕ САМО ДА ИМА ПРЕПОРЪКИ. ПОГЛЕДНЕТЕ ИСЛАНДИЯ ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ КОШМАРЪТ на нашите продажни политици! Ако Исландия Ви се вижда далеко погледнете УНГАРИЯ ЗАЩО ЛИ ПРЕМИЕРЪТ И ОРБАН КАРА ВТОРИ МАНДАТ (и ще го изберът за трети)? БЪЛГАРИ, НЕКА НЕ СЕ ПОДАВАМЕ НА ВИЗАНТИЙСКИЯ СЦЕНАРИЙ НАЛАГАН НИ ОТ ХАМЕЛИОНИТЕ, нарекли себе си "политически елит"- да се делим на "комундета", "гербави", "рязани" и "нацисти" и да се яде ме един друг, докато те си играят гнусната(но добре платена) анти-българска игра! п.п. Преди да щтракнете - се замислете, дали случайно не съм прав.

Не искаме да сме част от нещо, където ни третират като малоумни роби!!! Като ни предоставят възможност да си изравним стандарта с техния - ОК. Но при нашата немотия подобна възможност ще ни остави и без хляб.

Какво лошо има, нека купуват. Като ни дойде ъкъла, ще хванем тоягите и ще ги пратим обратно, откъдето са дошли. Няма да е прецедент в историята ни.

Що не хванеш тоягата да подгониш мужиците дет изкупиха над 500 хиляди апартамента, лукойл, комуникациите, фармацията, зърнопроизводството, тютюнопроизводството,...? Големи "патриоти" сте, няма що. ЛюбоФта към болшевикистан на първо място.

Обичам само себе си. Не се надупвам нито на изток, нито на запад.

Мисля, че ако има пазар, много хора, не броим циганите, са готови да изтъргуват майка си и децата си. Жените вече отдавна ги търгуват.

Когато Европейският съюз се отнася с нас като с европейска държава, както например с Гърция, а не като страна втора ръка, тогава могат да ни казват какво да правим и да ни санкционират.Разсипаха ни енергетиката, селското стопанство и какво ли още не с нашето непрекъснато -каквото кажете , че трябва да го направим. Стига вече!!!!Та те станаха по властни и от СССР.......!!

Вземат ни около 500млн. годишно като вноски и после ни ги дават след като целунем ръка и гъз, но при условие, че ще сторим магистрала за Турция и за щастието на кокошките, и само ако много внимаваме с правата на циганите У НАС.

Винаги съм бил твърдо против членството на България в ЕС.Единствената ни "полза" от него е, че спомага за още по-бързото обезлюдяване на страната.

Членството на България в ЕС даде шанс на младите трудолюбиви и ученолюбиви българчета, които нямат "активен" произход, да се освободят от азиатско-болшевишко робство.

Даде им шанс да престанат да бъдат българи. Ще се реализират в чужди държави, ще подържат чужди икономики, а децата им ще бъдат чужденци. Когато идеш да видиш внучетата си в Германия, няма да се разбираш с тях, защото ще говорят немски.

Членството на България в ЕС-то доведе до......Унищожихте плодовете на десетилетния национален труд! Продадохте десетократно по-евтино индустриалните мощности! Родихте хиляда нови милионери за сметка на милиони обеднели! Създадохте най-голямата безработица в Европа! Разпръснахте по света 800 хиляди млади хора! Направихте от специалистите улични продавачи и охранители! Превърнахте боклукчийските кофи в спасителен изход! Намалихте нацията с близо 1 милион жители! Съкратихте средната възраст на българите с 10 години! Върнахте забравената детска неграмотност! Отворихте път на младите хора към проституцията и наркотиците Та ирчек ходи се гръмни.

ЕС е просто един голям вампир за България.

А бе хора,ние зомбирани ли сме или шибаняци.Значи,онези от Франция и Англия може да си разиграват коня и да си играят на иди ми-дойди вече 7 години,и да ни забраняват да се доберем до техните социални системи,а земята българска да си я купуват възползвайки се от мизерията до която ни докараха с директивите си.Ако до седмица партиите-парламентарно представени и извънпарламентарни не вдигнат цялата страна ,дали на протест или референдум против тези нагли европейски тарикати,значи са предатели.Земя може да се продава само тогава,когато България достигне всички средноевропейски показатели.А по техни изчисления товя може да стане след 250(двеста и педесет)години.За това са тези смешни изследвания за мръсен въздух и почва,затова не дават в България да има икономика,затова унищожиха пазара към Русия и Близкия изток,затова убищожиха култура,образование и народ и държат това очилато мазно еврейче и Доган-за да могат да купят на безценица земята и да шитнат "простите" българи.Помислете и да не спим.

ти ли ще ги водиш идиот такъв

ти ли ще ги водиш идиот такъв

ЕК не се сеща, че ниското жизнено равнище в БГ е проблем, но с наказателните процедури са първи. ЕК явно е маша в ръцете на едрите капиталисти.

ГЕРБ, АТАКА и БСП в Северна Корея!

най-накрая едно българско решение а на на някой от европа за нас

Чувството, че някои другари искат България вън от ЕУ придобива лека-полека контурите на убеждение. Ако това стане, същите другари отсега могат да се поздравят: със сигурност влизат в историята като първите, успели да затрият една нация в рамките на 1-2 генерации.

Чуството,че някакво еврейче иска да продава земята българска,на докараните до мизерия от него и такива като него придобива образ на жива далавера.Значи далаверата е ясна-вие българчета не ни трябвате,я на нас ни е нужна земята ви. Слушай какво ще ти кажа отворен разбирачо.От време оно обикалям -от Санкт Петербург-Батуми по море.Много добре знам тревните дворчета на запада,защото там и картофите трудно виреят.Лятото им в северна и западна Европа има-няма 50 дена.И да продължавам ли.Аз лично проблеми със визи и ходене по Европа съм нямал-но въпреки,че работя в европейска компания-ден осигуровки не са ми платилитези стриктните.Ами какво да кажем за това дето заради крадците и джебчиит,мачкат младите хора.Айде сиктир,с техните директиви.Хорат тук скимтят от глад и недоимък,за това не се замислили,ама за земята да я гушнат ревнаха.А ти.........

Виж, бе, гледалия но не видял. Частната земя българска си има собственици. К'во сте се разквичали, че и акъл ще ни давате, какво да я правим. Когато нямаше ЕУ (и субсидии) и всичко бе потънало в буренак, и декар "вървеше" за 20лв., къде бяхте, бе, патриотари? Нещо нямам спомен за акции, примерно, да рекултивираме "земятата българска".