Продажбата на държавни земи била само хипотеза

В момента никой не продава земя от Държавния поземлен фонд. Законът го забранява, никой няма намерение да го наруши, заяви земеделският министър Мирослав Найденов. Намаленият проектобюджет за земеделие обаче бе одобрен от депутатите.

Обратно в новината

Коментари - Продажбата на държавни земи била само хипотеза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хаха един фен на атака се обади. И що само българи ? Конституцията друго казва. А и няма значение кой притежава собствеността върху земята. държавният суверенитет се простира върху нея щом е в границите на България. Стига сте изпростявали....

Защото сме българи и живеем в България, мило ми еврейче. Навсякъде така процедират. И не допускат някой като купи земя да се изживява като собственик на територия. А със суверенитета ни някои се опитва да злоупотребява и то много упорито. Правителствата се променят, САЩ са пред залеза си. Тогава ще видим. Нямам нищо общо с Атака. Българската позиция се изразява от българи. А те могат да са си в която искат партия. Или си свикнал да свързваш политиката само с келепир и пари. Ще се разочароваш много, идват други хора и други времена. Сегашната реколта ще отмре малко по малко. Не развиват добра ефективност за България и не си вършат добре работата. Поне повечето. А господарите са съществена пречка за други.

Хипотезата е хипотеза до момента на реализиране на намерението. :) Да не сте посмяли да пипате българската земя! Персони от и извън ЕС достатъчно я пазаруват на дребно от частните собственици! Грях им на душата на тези, които гласуваха този закон преди 6-7 години!

Значи, протестите на парче не вършат работа - правителството прави на пук или заплашва. А най-гадното е, че т.нар. опозиция безсрамно ще яхне всеки справедлив обществен протест.

Всичко разпродадено или дадено на концесия! Напълно платено здравеопазване, образование, ток, вода, парно, дишане на въздух платен, престой на слънце - също платено, разходки по улиците или сред природата- платени, евтаназия на всички над 55 год или включването им към високо напрежение с цел бързото им премахване, всеки който не е съгласен и не може да плаща изброеното по горе да бъде съден и даван на частен съдия изпълнител като му се отнеме доживотно правото да притежава каквото и да е! Абе само идиоти и луди ли останаха в БГ?

Този министър се опитва за втори път да продава земята от държавния фонд. Предният път беше след съвместното заседание в София ?! на израелското ?! и българското!? правителства?!. Същият министър земеделски министър, по заповед на САЩ, обяви, че ще издържаме с продоволствия Косово, защото другите балкански страни не желаят.. И си опъваме отношенията със другите съседи. Този министър, който беше лют лобист на американската фирма Монсанто, в опита й да внедри широко в България ГМО-та. Което доведе до всенародни протести. Когато в ЕС казват, че силата ни в земеделието е, че не тъпкано с ГМО и е относително екологично. Тези продукти на запад са по-скъпи с пъти. Този министър мълчи като пън по отношение на сондажите за шистов газ, които са на път да изтровят зърното в житницата на България. Що за министър на земеделието е това. За кого работи. За шефа му няма какво да питам вече.

Да благодарим на Дянков. Сега ще ви орежа бюджета. Нямате ли пари, тогава продавайте земята. А на кого ли, ами на едни приятелчета от обетованите земи. Такъв икономически идиот като Дянков, аз не съм чувал. Този некадърник не може да разбере, че с икономии няма да развие икономиката. Единственото, което постига, като реже всичко, че изрязва бизнеса. Няма бизнес, няма данъци. И тогава вземаме заем, май от МВФ. Но икономиката ни ще е съсипана. И това ще е цената, за какво. Ами да стане министър-шампион в ЕС. За това за заложили дефицит под 2%. Е не може всичко да имаш. Като не поливаш, не пръскаш и не плащаш разходи за едначереша, то със сигурност няма да ядеш череши. Спорно кой е по-зле: Дянков или шефа му, че му се ходи по простотиите.

Трябва да ги избием ако посегнат на българската земя! Още малко чашата ще прелее!

Ега ти смотаните министри. Само се плюнчат и се чудят каква по-голяма глупост дда кажат пред камерите. Вече станаха за смях и на децата. Бива простотия, ама чак толокова? Как така за две години един път не помислиха преди да изречат няскаква глупост. Този министър на надениците е сред водещите глупаци в това правителство.

Не си го и помисляйте! Това не ви е бащиния!

Бащиния означава Отечество