Земетресение от 5,3 по Рихтер в Централна Турция

По последни данни трусовете от началото на месеца досега са отнели живота на 44 218 души в страната

Обратно в новината

Коментари - Земетресение от 5,3 по Рихтер в Централна Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този район е земетръсен и има вероятност взривовете от войната в Украйна да е провокирало земетресенията в Турция. Все съм чувал да деметресения едно или две,но толкова много и толкова често и с такъв магнинуд не съм чувал. Има вероятност тези земетресения да са предизвикани изкуствено дали от войната или по някакъв друг начин не зная. Правят ли се някъде подземни ядрени опити също не се знае.

Ама добре, че сградите вече не падат. Да си живеят хората, ще свикнат малко да ги друса. Като в Япония. Трябва да се ходи и на работа, нали?

Явно здраво. Какво се случва в тази Турция един господ знае. Дано не идва в България

Време е големите бедствия и катастрофи да застигнат световното зло ФАЩ. Те докараха много мъка и страдания по света и майката Природа няма да ги пожали. Тя ще унищожи тази краварска плевел до корен, а каквото оцелее Путин ще го довърши.

САЩ дали 50 милиона помощи за Турция и Сирия. Трябва да бъдат отказани тези пари, защото това подигравка, гавра. Все едно да помогнеш на човек, който преди това умишлено си го прострелял смъртоносно. Всички знаем на кого са дело тези земетресения. ФАЩ копаят гробове на много държави по света, но сами ще паднат в тях. Те вече падат - ЖП катастрофи с опасни химикали, пожар в АЕЦ, падна им самолет с учени и никой не оцеля и още други да не ги изброявам всички. Това е само част от възмездието, което ги застига. Предполагат, че това е работа на партизани, тоест диверсанти, но дори и да е така, важното е, че си получават заслуженото.

на кгб е, ама ги е страх да си признаят.

не се ли намести тая земя там :/

Стига сте плашили и страхували простите наивни скотове, бе! Ежедневно се регистрират десетки трусове! Земята се движи, земните пластове се движат, оставете мозъка на раята на спокойствие! Отделно- планетата Земя се носи в Космоса със 106000 километра в час! И се върти около оста си със 1700 км. в час.

те такива смелчаци като тебе най-много вият на умряло като им падне покрива на главите дейба люлинското гавно

Хайде да ги пожали вече природата!

А кога човечеството ще пожали най-накрая природата и обитателите й.. дали пък не е късно вече за прошка а?? Дано ПРИРОДАТА СЛОЖИ ЧОВЕКА НА МЯСТОТО МУ.. :))