На Земята се оформя нов суперконтинент Амазия

Земетресението в Непал отново показа, че земните маси вече са в процес, с който се образува нов суперконтинент Амазия, съобщи в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - На Земята се оформя нов суперконтинент Амазия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поживём - увидим...

То басейн и сега има, ама замръзна още докато го правеха и оттогава си е така... Сега съм изсипал 20 чувала морска сол, за да стане водата солена и да спадне температурата на замръзване до -32 градуса, та барем стане за къпане...

А някой има ли информация къде ще отиде Антарктида? Че съм закупил там един парцел. Ако тръгне към Екватора, казвайте. Ще засадя палмови дръвчета и може да направя един хотел с басейн.

ТРЯБВА ДА СЕ ОЖЕСТОЧАТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ. КАКТО Е ТРИГНАЛО ЩЕ АНЕКСИРАТ И САЩ И ОСТАНАЛИТЕ КОНТИНЕНТИ. ЛЮБЯЩ ПЕНТАГОН

На Амазия всичко ще е амейзинг! Ако човечеството оцелее дотогава де, в което много се съмнявам.

Някои от коментиращите сте ми много интересни. Как успявате от новина , от чисто научен характер , пак да го обърнете на политика. Като толкова се интересувате от това , можете да се пренасочите към статиите с подобна тематика, но вие вече го обърнахте на цирк

Какво научно има в тия бълнувания?

А сега погледнете огромния рекламен банер над статията - "Застраховки за дома" ;-)

До няколко години ще стане МАЗАЛия.

Нищо, което ще се случи с тази земя освен в близките 2-3 хиляди години няма значение! К'ви 100-200 милиона години бе??! Боли ме фара, какво щяло да се случи след 200 милиона години - до тогава земята може да не съществува изобщо! Как може тия фантасти да взимат заплати, като даже не са в киноиндустрията? Движели се били... Добро утро! - те не са спирали... То преди няколко хиляди години не знаеха, че изобщо нещо се върти и мърда, ама и без тях нещата си се случват... Аман от статистици! :/

Университета "Кътрин' и Чжсън-бум,бум. Не мога да ги намеря Сян ЛИ с тектоничната плоча . Дълбоко е над 500 км и се движи защото ядрото се върти посока запад-изток . Плочите не могат да се приближат много ще се припокрият и ние ще изчезнем като живот

Измислени предположения и догадки,граничещи с научна фантастика.Мъдрият български народ много правилно го е казал."Човек предполага,господ разполага".

Ще се образувал нов континент след 200 милиони години - само пух и прах ще има тогава както сме я подкарали.

България ще се раздели на две части по дължината на Стара планина.Северната част ще отиде към Русия и ще стане губерния,а южната ще отпътува чак във Сащ и ще стане 51-вия щат.Може да вземем и Македония.

Нищо подобно. Ще се разцепи напряко на Стара планина, по долините на Искър и Струма. Това ще съвпадне и с границата на мекия и твърдия говор. И няма да чакаме 50млн. години, а само 20-30години.

а за турция какво ще остане, гадателю

а земята, питали ли сте?

Накрая ще маи един Голям Континент наречен РУСИЯ, който ще заема 90% от сушата и всички останало ще е дребосък и то без значение! Да!

Простотиите вямат край.По същия прост начин можем да пресметнем,че след като на сто години температурата на земната повърхност се покачва с 1 градус ,то когато този нов континет се образува след 50 или 200 милиона години, тя ще бъде между 200 хиляди и 2 милиона градуса. Всичко ще се е стопило.Те това е днешната наука.

мухахахахаха! Верно си е! И учените и пророците винаги си противоречат :))))))))))

Ще поживеем, ще видим!

ще сме в центъра..., всички ще ни завиждат и цените на панелките ще растат:)

По последни данни, за да растат цените на панелките требе да има метро и много селянин да се юрка по Софето

че те сега да не би да са малко?

По македонската телевизия обявиха че предстоящето формиране на нов континент ще бъде най-значимото географско събитие за македонската нация през следващите 50 милиона години. Последното събитие с такива размери бил Всемирният потоп, при който Македноският цар Нойе спасил сичкият добитъкот и сички ора в Македонската империя

Толкова си и българин.Какъв сектант ти е влязло в тиквата проста.Айщайн се е прекланял пред Учителя.За 22 год е изнесъл над 7500 беседи.Такива Учители нямат нужда от защита.Истината ,която проповядват е тяхната защита.Дали ще я приемеш или не ,си е твоя работа.

Чудесно, само защо трябва да ни я навираш истината на твоя учител в лицата? Така заприличваш на тия от йехова дето се предлагат като евтини жени по улиците.

И тоя "учител" с какво и на кого е помогнал и какво е научил някого? Нали трябваше и той да възкръсне но нещо не му се връщало пак тука а? Я да се махате с тези елементарни лъжеучители дето си взимат каквото от където им кефне и си правят микс между Библия, азиатска философия и гимнастика!!!

Е Съюз и Русия да почнатинтеграциЯ- най-после Наришкин

След 50 милиона години я камилата,я камиларя...

Има един по талавизия 7 при Керев работи, та, он прави регресии и прогресии по за половин един час на ората, като си платят! Някой, който може да си плати, да иде при тоя, да го прати за половин час у бъдещето и да каже вярно ли са съединени както учените казват континентето!

И на "Лукойл" кранчетата в моя двор, бах ти кефо.

Карибският басейн ще изчезне?... Отиде ни революцията.

Каква революция бе? Най-много САЩ-ите да ни спретнат една европейска пролет, по тертипа на арабската. А иначе реално погледнато, така или иначе след 1000 години светът ще е изцяло населен с китайци, та какво значение има географията!

Не зная за след 500 млн години,ама следващите 5 години какви пари ще трябва да се плащат на хрантутниците за онази банка,чак свят ми се вие...

razsmq me

баси м...та , те са я втасахме

И аз си мисля да разпространя някаква теория за след 500 милиона години. И ми се струва, че колкото по-откачена, толкова повече ще бъде публикувана. А и какво от това, че след N милиона години нещо можела да се случи. Защо не казват каква е причината. А просто проверили и тъпо разделили разстоянието на скоростта за да получат годините. За мен е тъпо.

Това е съвсем естествено.Аляска иска ва се прибере в Русия!

Мечтай си, мечтай си! А най-добре иди и си се прибери и ти в Русия, тук явно не се чувстваш добре, що не идеш там, в Сибир да речем, че като си се прибере Аляска да можеш да ги поздравиш първи!

Имаш ли чувство за хумор или така си роден?

Ако разгледате която и да е книжка за отминалите геологически епохи, ще видите, че континентите няколко пъти са се сливали, разделяли, добивали различно разположение един спрямо друг. Тези процеси стават непрекъснато, но тъй като са за МИЛИОНИ години, нас не ни засягат в момента.

А защо трябва да гледаме и да вярваме на книжки които просто разглеждат една теория която не е доказано по абсолютно никакъв начин и няма и как да се докаже защото се говори за баснословни периоди от време които единствено и само са логични при еволюционната теория която така или иначе е отхвърлена? Няма нужда да ми отговаряш!

Това е така, защото Китай като най-голям износител променя баланса на масата на Земята и тя започва да се смачква, привличайки останалите континенти. Ами да!

angoabg

:)

На кой му пука , според Кашпировски само след три милиона години земята ще е само курортен център и хората ще идват единствено на почивка . През останалото време ще живеят от татък герберианската мъглявина , въпрос на време е да бъде открита .

Ние българите сме с 3 милиона години напред, вече сме в герберианската мъглявина..

Какво ни чака. С американсците ще станем комшии.

Това не е новост.Учителят П.Дънов в своите беседи е говорил по въпроса.За идващата 6 раса е необходим нов континтент.Ще изникне от недрата на Тихия океан,някъде на север.Но това е дълъг процес.Върхът Елбрус в Кавказ ще бъде духовен център.Оста на Земята ще се изправи.От там и мислите на хората.

Много преди "учителя" Пънов учените са установили това. И стига с тоя сектант!

Т.нар. учител защо като е твърдял че има дарби да изцерява и възкресява не е изцерил или възкресил нито един човек? Това си е чисто лъжеучение което прави мармалад от еволюция, прераждания, Библия и каквото още му скимне и така има за всички по нещо!

Един вид-видите ли и земята го иска!... Не америка ще отиде към азия, а европа(със се азия) ще отиде към америка, а америка няма да помръдне ни на милиметър!!! Ей, то бива простотии...

Как ви ги раждат болните мозъци тези глупости? Освен с промиване, с нищо друго не мога да си обясня подобни глупави мисли. Като оня, дето писа (тук някъде), че видите ли Аляска искала да си се прибере в Русия - същата тъпотия, та и вие така. Ама един и същи ви е промивал празните кратуни и ги е направил още по-празни.

Държа да попитам редакторите от дир.бг... Защо тази "новина" стои в топ новините, а новината за Гергъовден стои скрита? Какъв ви е проблема и до кога ще продължавате да коленичите пред хора, които ще ви изсмучат кръвта преди да можете да кажете А?

На теб кой конкретно ти "изсмуква кръвта", или искаш лежачката, контрабанда и други подобни да си живееш райски ?

Господ е с мен. Не ме плашиш

Това не е новина, нито пък нещо неизвестно, но тъй като голяма част от хората са невежи по тези въпроси, журналистите го пробутват. Всъщност след няколко милиона години (доста преди да се слеят континентите по този начин) не се знае човечеството какво ще прави, дали ще бъде още на Земята или по други планети и дали няма да може да управлява тези процеси... ;-)

Аз пък си мисля, че по това време, ние, като вид отдавна ще сме изчезнали, твърде глупави, ограничени и зли същества сме, няма кой да ни търпи толкова дълго. Ако по това време има разум на земята, няма ад има нищо общо с нас. Така мисля аз!

Така е. Искат, не искат, братята американци ще си ни имат до тях.

Боко дали ще отреже лентичката при завършване на присъединяването?

Той вече си я е приготвил и реч са му написали, почва да я наизустява, дано след 50 млн.г. повтаряне да успее да я каже, този път с по-малко грешки.

Никой не казва южния полюс къде ще отиде.

Голямо мазало ще стане с тази Амазия

Щастие! Най-после ще ги настигнем американците!

Това добре, ама пак го правим от грешната страна. Те континентите ще се "интегрират" през Тихия океан, ние си знаем нашето - евроатлантизъм до дупка.

Пак съвременни Нострадамуси на "научна" основа!Белким си оправдаем парите от обществото дето ги цицаме до пенсия...До тогава няма да има нито човечество нито Земя...!

Да изчакаме и ще видим

"В крайна сметка процесът ще предизвика сблъсък на Америка с Евразия." Не се отпускайте...нема да е след 50 милиона години...вече е започнало да се случва...

При движение 5-7см на година според теб колко време ще трябва???

sonibvc@gmail.com

Не схвана намека относно политическата обстановка между Евразия (Русия) и Америка (САЩ).

50милиона години, все такива земетресения!!!!!

СмЕни реотана!!!

Земетресения, цунами, вулкански изригвания ... Малка скорост на движение, натрупване на напрежение с годините, срив в контактната област (а такива области са много), земетръсен удар, серия трусове, евентуално цунами, срив в друга контактна област ... Това се случва постоянно, а контактните области постепенно се сливат, уплътняват, докато в един момент настъпи многократно по-голям срив с убийствени последици, после процесът продължава и т. н. А прогнозираното за след милиони години ще си е все така далечно.

someone

идват последните времена.

е идват, но 50 милиона години бая ще ходят..

За новината не знам, но коментарите са велики, добре се посмях! Приятен ден!

И пак да дойдеш!Готвим още изненади:)))

Дойдох, и пак се смях.

Даже се моля да се ускори процеса, та Америката да се не чуства толко обезпокоявана там в кюшето )))

Не знам вервате ли ама я го усещам тва движение!Като джаснем две ракии , даже се увеличава....

Язе па ти вервам! Я ка джаснем две ракии и сетне требе да "закотвим" с крак, инаке земята се връти яко!

Познато ми е брато:)Даже ме е ловило шубето да не се изжлембим у некой съседен континент или да не изджаскаме другио континент челно....

Момчетаа, че само от 2 ракиили бе? По мое време мъжете повече носеха :)) На по 2 ракии бяха само женорята, щото трябваше да си носят мъжете, та накрая такава сила имаха в ръцете, че континентите от воле ги събираха!

Оправихте ми настроението. Големи сладури сте!

"В крайна сметка процесът ще предизвика сблъсък на Америка с Евразия" С 'малко' уточнение- за путиловската Евразийщина иде реч, дето от ден на ден губи почва под мечите си лапи- тектоникой называеться, говорят ученые :-) :-)

Абе пич, ти пред компютъра ли спиш? И ако ще новината да е за Марс, ти за Путин коментираш.

Слабост му е :))))

На Запад като чуят Евразия ги втриса. Затова с удоволствие биха искали да сменят името още от сега.

Знаеме , че обичате АНАДОЛА. Много ви е мъчно за там