Земетресение разтърси Атина и Централна Гърция

Земетресение с магнитуд 4,6 по Рихтер разтърси Атина и Централна Гърция рано тази сутрин, съобщи Ройтерс, като се позова на очевидци, цитирано от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Земетресение разтърси Атина и Централна Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В същото врфеме БНР в централните си емисии до обяд не спомена нищо, а напротив с бодър глас съобщаваше как българите отново са най-многобройните посетители на гръцките курорти за прекарване на Новогодишните празници. Следвали ги македонците! Дори в Солун неофициално бил за празника и премиера им! Ся, тук от известно време, в тон със световната мъгла, започна кампания с/у fake news! Като как обаче можем да определим това поведение на бълг. медии, освен като подвеждащо и правещо лоша услуга на нашите сънародници, в изгода на гръцките търговци.

Земетресение като това до Пелопонес, най-много да се усети едва-едва в Атина, но в никакъв случай не може да се усети в Солун.

Познаването на буквите все още не означава разбираен на написаното с тях.

В Нова Т измерили 4,9. Кое е вярното?

...в Гърция измериха 4,6 рихтера и дълбочина 5 км.

0,3-то (mm) ще размера на е Росковата пишка - зетчето на Нова!!!

Това е дребна работа. Истинското земетресение е в Турция, където диктаторът-ислямист на тази страна Ердоган, гърми и се тресе от яд, тъй като вчера независимият орган за даване на политическо убежище в Гърция, одобрил молбата за убежище на командира на хеликоптера с избягалите в Гърция 8 турски военни. Сипят се заплахи след заплахи срещу Гърция и гръцкото правителство от обезумелите идиоти, които управляват Турция. Отговорът на гръцкото МВнР е ясен: "Демократичните държави нито заплашват, нито богат да бъдат плашени."

"Демократичните държави нито заплашват, нито могат да бъдат плашени."

Костов е забелязан на метри от епицентъра с портативен HAARP...

dobrin

костов едва ли се сеща за тарбел17

който не вярва, че наистина се е случило такова земетресение в гърция, да посети страницата на геофизичен институт на бан - НИГГГ-БАН Сеизмични събития в България и околните земетръсни зони и ще види, че действително има регистрирано такова земетресение с магнитуд 4.7.

ние сме си в хотела в солун,всичко е супер.не ни се връща

Не е толкова силно, за да предизвика разрушения, но достатъчно за да уплаши хората. Винаги се усещат две земетресения, едното е дълбочинните вълни от епицентъра и второ на повърхностните вълни, които именно водят до разрушения, ако земетресението е силно. Затова след първия трус трябва веднага да се напусне сградата, преди втория трус.

голяма глупост си написал

сме си в 5-звезден у нас, в Родината, даваме си парите за българските работещи и БЪЛГАРСКИЯ УСПЕХ! Честита, успешна Нова година на всички БЪЛГАРИ, ПОЧИТАЩИ РОД и РОДИНА!

Занятие по политическа подготовка в армията. Лекторът пита войниците: - Каква е главната ви задача по време на война? - Да умрем за родината си! - Неправилно! Задачата ви е да направите така, че враговете да умрат за тяхната родина.

Ройтерс - БОКЛУК! Ега ти агенцията дето се позовава на една жена каза и един очевидец разказа. Това не го пиша от злоба, от това че не вярвам, а за това че е клюкарска агенция. Много по-професиално щеше да бъде ако след информацията се бяха обадили до някой сеизмологичен център по света и публикуват и тяхната информация. Благодаря ви!

,,роитерс,,-...звучи...западно...!!!

Чети бре чукча, чети! Чукча не чете. Написали са ти и друг източник бря. Ама чукча не чете. Само хленчи.