Турски кмет: Външни сили с кораби са виновни за трусовете

Земетресенията в турския окръг Чанаккале може да са организирани от тъмни външни сили, заяви кметът на Анкара Мелих Гьокчек, цитиран от "Хюриет".

Обратно в новината

Коментари - Турски кмет: Външни сили с кораби са виновни за трусовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мармотът е виновен, онзи който завива шоколади. Ей, марихуаната кара и политиците да говорят големи глупости!

Важно е че има хора, които ще повярват на това. Както повярваха и на Ердоган...

Стефан Цанев имаше едно стихотворение за "трите хаш", - инициали на чужда шпионин, който намаляваше млеконадоя, правеше дупки по пътищата и протичаше покриви... После се оказало, че ННН било Някой Некадърник Наш. Кмете, не ти се смеем, и ние сме обезпокоени. Спокойно се огледай - ще видиш тъмните сили.

За протокола - не е на Стефан Цанев, а на Валери Петров

Анадолеца ще проверява за изкуствени земетресения, а нашият генерал фатмак за кемтрейлс... всички ли приятелчета на Путлер са тотални иоти или се правят за да му хареса на електората?

звучи налудничаво, но не пречи да е истина.

Аз пък мисля, че Ердоган е пръднал от голямо преяждане с власт така силно, че е предизвикал земетресението. Предвиждайки това разни кораби със сеизмологични уреди са дошли специално, за да изследват това явление. Подобни наобикалят и руските брегови райони, защото и там се очаква голямо пръдване на Путин, със същия произход и причини.

За никого не е тайна, че САЩ са разработили и успешно експериментират гео-тектоничното оръжие ХААРП. Напишете ХААРП на латиница и ще се убедите, че в Интернет има доста материали за това дяволско оръжие. И после въпросът: Кой е заинтересуван от рухването на Турция? Ами, да - този, който организира неуспешен опит за преврат, отново - САЩ.

Сега си дайте сметка къде отива Турция, след като от кораб можеш да й правиш земетресения...

симо

При такова единодушие , че човекът е луд,как да не му повярваш?????....Колко глупаци СЕ смятат за умни и колко умни правят на глупаци,за да царства глупостта.

Трусовете може да са от мен, като си разклатя двете мъди....

....прав е този кмет !

ЯВНО, НИКОЙ НЕ СИ СПОМНЯ, ПОДЗЕМНИ, НАДЗЕМНИ, ПОДВОДНИ, И КАКВИ ЛИ НЕ ЯДРЕНИ ОПИТИ В ОНИЯ ГОДИНИ !!! РЕГИСТРИРАХА ГИ САМО МНОГО СИЛНИ СЕИЗМИЧНИ СТАНЦИИ !!! АКО Е ТАКА ЛЕСНО ДА СЕ ВЛИЯЕ НА ЗЕМНАТА КОРА, ОТДАААААВНА ДА СМЕ,,,,,, ЧАОООО !!!!

Сивите, анунаките или рептилиите. Може пък да са само малките зелени човечета. Зачестиха заметресенията. Ще има го

Тоз кмет що ми звучи като деец от отдел "Идеологически" на ЦК на БКП от края на шейсетте и началото на седемдесетте на миналия век. Тогава всякое неудобно събитие се обясняваше по този начин

ами садам почна да печата долари'-садамовки и го удариха, кадафито поиска да направи съюз срещу долара-и го удариха, япония пусна печатницата за еини-и я удариха с фукушима, а сега турците искат да бягат от нато и ще има земетресения, докато ги улуят руснаците...и ще има иелстоун

Според мен са извънзмени...

И аз до тоя извод стигнах-няма друго обяснение.Не зная гледал ли си едно видео-"Извънземен кораб в София"-толкова добре е направено,че прилича на истинска.Щом вече са в София,какво остава за Истамбул.Последно чух,че събирали мигранти и ги пращали на Марс.

А дано всичките ги съберат за Марс... Даже и екстра ще им дадем ако искат - индо-българите , имаме доста за обмен..

а според мен са вътрешноземни!

Така е.Турция от два стола ще падне на земята.

ЗА БОМБИЧКА, СА ВИНОВНИ! ...И АЗ ;)

този без да иска е близо до истината- така става като пускат амер-брит. военни кораби и подводници да минават през Босфора.

На един американски се падат по 10-20 руски!

Ердоган иска да клати САЩ с търговско споразумение с мексико , ама виж каква стана тая

Главният психиатър на Турция да се самосезира.

Пич не е запсихиатър,много добре се знае кои са тия сили,които не могат да позволят съюз Русия,Турция,Иран,колко човешки животаще бъдат погубени няма значение,а и за тезисили човешкият живот никога не е имал значение,когато се опира да тяхните интереси.

Трябва да съчувстваме на комшиите, ба! Солидарно.

Наште нове братя , като дупчат у морето уж за газ , дали не зареждат и нещо там?

НаШИТЕ или НаЩе, научи първо български!

Баба си го знай, ама така по-добре ша мъ разбереш, бабиното!

Да сте чували за МТО войските? Ми.., да сте чували.

В Русия съм..! Ей сичко съ подслушва, бе! Требва а съ внимава мого!

Чудно как този кмет и/или президента им не обвини Гюлен за тези "външните силите"?Все пак за всичкото зло в Турция той е виновен,по не докато не бъде арестуван и нов човек не бъде обвинен за всичко. "Какво търси този кораб и на коя страна принадлежи трябва да бъде установено незабавно" О но това е много просто кораба търси "истина и справедливост" и принадлежи на "ще ви отворим очите та да видите колко прости създания сте"

обвинил го е, наистина.

"Може някои да ми се смеят" Не "може" ....ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е

ЕЙ ТОВА СЕ КАЗВА "ВИСОКО"ОБРАЗОВАН ЧОВЕК. КАК НЕ СЕ Е СЕТИЛ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, И ДА ГИ НАРЕЧЕ НЕВЕРНИЦИ, ЩОТ СИГУРНО НЕ СА РЕЗНАТИ !!!

Този кмет е по-луд и от Реджеп Тайип.Направо го удари в земята.Кмете само така ,с този ваш президент бляскавата кариера ти е в кърпа вързана.

Скептични сте, а? Ами кажете на американците да си омитат базите от България и ще видим дали ще бъде 7, 8 или повече по Рихтер в България. Това се нарича опит за потвърждение на дадена хипотеза.

Пак объркахме номера на факса..:-)

тоя кмет да не е атакист се едно болния слушам :)))

Във всяка глупост има и зрънце истина. Дори и да звучи, като луд, човека има основания да се притеснява. Повечето велики сили разработват способи за въздействие срещу противник, като причиняват природни катаклизми. До колко са успешни разработките не е ясно. Има един документиран случай с Тесла, изобретил малко вибриращо устройство, колкото будилник, с което се събарят сгради. От тогава е минало доста време и науката пнапредна, особено за военните цели

И не само това. Ако хората знаеха истината дали щяха да са така влюбени в електрониката?

..дяволска работа!

да така е кмете аз лично видех с очите си тоя кораб обикаля и около Италия вече бая време та значи и ти си го видел нали а и там бая поразии направи

:)

Кмет, а говори като изперкала пуберка. Я не се мъчете, гюленистите го направиха това. Вкарайте профилактично още няколко стотин хиляди в затвора. Кмета да има предвид, че тъмните сили готвят нов удар - другата седмица времето отново се влошава. Кмета да нареди, хеликоптери денонощно да кръжат около февруаарските облаци и внимателно да се наблюдават техните действия!!!

Този кмет не си знае интреса. Ако тъмните сили не предизвикват по-често 5,3, то ще дойде време, когато светлите сили ще го накажат със 7,3.

От 10 и повече години има прогнози за 8 по Рихтер.

Срещу природата всички са безсилни.Няма кой да обвиняват.

както и природата е удобно прикритие за други сили...

Науката е извращение ,когато нейната върховна цел не е в услуга на човечеството-Никола Тесла.Земята е все по нестабилна.Всичко е непредсказуемо.Дупки в небето-HAARP,Тази програма не е безопасна.Промяната на електромагнитния поток на йоносферата .Ставаме свидетели на все по вече катаклизми.Експерименти,чрез самолети се разпръскват метални частици,да поглъщали енергия.Увреден е толкова много термобаланса и хидробаланса на планетата.Манипулиране на времето.Променя се плътността на атмосферата.Способността на атмосферата да циркулира свободно.Истинската мъдрост се крие в познаването на границите ,които не трябва да се прекрачват.Мирът може да дойде единствено като естествена последица от глобалното просвещение-думи на Никола Тесла.

През април започвам ремонт на банята.Майсторите казаха, че щяло да бъде зверско къртене 7-10 дни. Чудя се да уведомя ли Турската държава?

Брато, ти да не живееш в пещера и сега да искаш да си изкопаеш допълнителна баня в масива?

Кораба е на Сорос, за да развали рахатлъка между Путин и Ердоган

звездите му го говорят...

Турция е сериозна държава. Там недоразумения не могат да станат толкова значими личности, каквато е кмета на един десет милионен град. Така, че да се отнесем по-сериозно към твърдението. Между другото, когато земетресението удари японската АЕЦ също се изказаха подозрения от доста отговорни японски лица, че това е удар от външна сила.

И кои точно са били тези отговорни лица?

Не ги помня. Не съм си запазил статията за съжаление. Те бяха отишли дори по-далеч, като баха назовали външната сила. Понеже не мога да представя доказателства за съжаление, предпочетох,да не я назовавам. Да не излезе клевета.

Казуюки Хамада - правителствен отговрник за възстановяване на щетите от аварията във Фукушима АЕЦ след земетреснието преди 6 години. Това не прави от турските кметове кой знае колко просветени лица. Но японците не са технически неграмотни отдадени на суеверия и конспирации. Не беше само ХАМАДА, но клипче с него се намира най-лесно. На английски е изтрито, На японски се намира, но трябва да говориш японски. Може би да се намира и на други езици, НО на английски ВЕЧЕ не се намира.

Имаше официален китайски протест срещу сащ при китайските земетресения. Дори заплашиха с унищожителен отговор.

Някой беше изчислил, че ако всички китайци скочат от височина 2 метра по определена схема, могат да предизвикат сеизмична вълна, която да срути Щатите!

А защо не помислят, че самия Алах им изпраща земетресението, като наказание за безчинствата към сънародниците им!

Ти си от многото невежи развеселени идиоти в коментарите.

Кмета е прекалил със стимулантите!

Религихте принуждават все повече елементарно и суеверно осмисляне на света. А концентрацията на истинско знание само в подбрани мошета

хаарпчета - я американски, я руски...

до ясно Не са хаарпчета, а е сменил хапчетата с по-силни...

на някой религията им идва в повече

се знаят от всички, Това са Путин и Тръмп. Насвяткали са се с водка и уиски, играли са казачок и са свинствали както винаги. Скоро може да се очаква изригване на някой вулкан, организирано от тях. Мракобесници

На тези кораби и подводници има хора на Фетуллах Гюлен. Те клатят турция, за да падне ердоган ... от загуба на равновесие! То това може да стане и от опиянение, но това е друга тема.