Зеленски заяви, че светът не се е обединил в осъждането на руските военни престъпления

След срещата на върха на Г-20 в Индия миналия уикенд Украйна остро разкритикува заключителната декларация, която не осъди Русия за пълномащабната инвазия

Обратно в новината

Коментари - Зеленски заяви, че светът не се е обединил в осъждането на руските военни престъпления | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственият геноцид който се извършва в момента е от украинска страна. Руснаците са се барикадирали яко а зеленият потник тика всичко живо напред на сигурна смърт.

SirBob

Нацисткото лицемерие няма граници. Зеленски защо не коментира терора в Донецк и Луганск през 2014-2022 г.???!!??? Възмездието идва. Контраофанзивата е пълен и колосален провал, загубите на нацистите са ужасяващи и това все по-открито се признава от западните им спонсори и ментори. Долу нацизма!!!

Зелински и сие защо не си ЕПМ????

Претъпникът е Зеленски и той е за съд в Хага - за престъпления срещу Украйна и човечеството.

SirBob

100 %

А светът кога ще осъди престъпленията на този наркоман и неговата ЦРУ свита, че затри Украйна.

Хохлите изпадат в паника... Наркомана подкара ООН...А съветника му Подоляк - Индия, Турция и Китай... дето си гледали интереса и бизнеса със Русия а не интересите на Украйна!? Мда....нема лошо...създавайте си още врагове...Путин ви е малко

сопол страда, че все по малки държави вярват на американските лъжи хи хи хи.

укро нацистка еврейска свиньо. Мри ти и всичките ти шевофе отвъд океана.

Квиченето тепърва започва! Доста боли без вазелина.... Но Олодемир е герой,ще го поеме юнашки!

Военен престьпник , наркоман, обвинява някого .

Умри зеляр

А дементиралият Бидон вече го импийчват за корупция и злоупотреба с власт и че заедно със сина си -наркоман и осъждан, но невлязъл в затвора престъпник са получавали подкупи в Усрайна. Зелю усеща как му се клати столчето и му се иска да си беше останал само тв клоун, играещ президента на Украйна в сериала по телевизията на олигарха Коломойски.

Правиш максималното за своя народ! Респект!! На тукашните русофили ще кажа само, винаги диктаторите като Путин са имали поклонници. Светът е оцелял въпреки тях. Само, че нациите които са били на грешната страна са страдали. И вие го завещавате на децата си. Както го направиха вашите родители.

Народите в Украйна избраха зеленото джудже нацист, за да спре конфликта в Донбас, но той се оказа достоен наследник на Хитлер и изби стотици хиляди хора от Украйна.

Като гледам колко украинци са избягали само в България за да не ги пратят но фронта, май украинците не мислят като теб :))

Да, изтребва го.

Когато си актьор е нормално така да се филмираш. Вика му се "метод актинг" и този изключително популярен в Холивуд метод е измислен от Константин Станиславски. Който е руснак.

Братска Русия ще накаже укронацистките военни престъпления.

Зелю в страната на обещанията на "западните съюзници". След като наскоро му показаха один большой кукиш за ефшеснайските, сега и това. . А иначе усоробите се скъсваха да обясняват как на тази среща "цивилизованият свят" щял да "подпише присъдата" на Русия, ха ха!

Явно не ги смята за престъпления!

Ми не всички са идиоти и наркомани

Нека кажем нещо и за ПРЕДАТЕЛИТЕ, които никой никога не е харесвал, но всеки е търсил за да използва! Тарпейската скала се намирал на Капитолийския хълм в Рим и по време на републиката, се използва като място за екзекуции. Това е мястото, запазено за убийците и предателите, които са хвърлени от нея. Наречена е по името на весталката Тарпея, която предава Рим на сабините. Според легендата, когато Тит Таций след отвличането на сабинянките напада Рим, весталката Тарпея, дъщерята на управителя на крепостта на Капитолийския хълм – Спурий Тарпей, назначен от Ромул да отбранява крепостта, предава римляните като отваря градските порти в замяна на обещанието, „сабините да ѝ предадат това, което носят в ръцете си“, вярвайки че ще получи техните златни украшения. Вместо това обаче, сабините хвърлят върху нея щитовете и мечовете, които носели в ръце и така я затрупали почти до смърт. След това, сабините я извадили изпод купа и я хвърлили от скалата заради предателството, тъй като били убедени, че не могат да имат доверие на човек, който е ПРЕДАЛ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. От тогава е и изразът „Веднъж предател - винаги предател!“ По света е имало, а сега е пълно с Предатели!

Наглото зелено човече се изживява като гиспод

света се обединява срещу американските агресори, не срещу Русия

Ти гадино след време ще си харчиш милионите а хилядите жертви на тая война ще хранят червеите.

Г20 подкрепя териториалната цялост на страни като Китай,Русия,САЩ и прочие,но не може да гарантира за страни като Тайван,Украйна,България,Молдова,Грузия и т.н.

Докога ще ни занимавате с този смотаняк?

Още ли ни занимават със зеления боклук?

Зеленски, защото взема само в зелено.

Много се разпуаснахте

Нахуй, блять!

Русоробите забравят,че даже Самая Обосраная да се справи с Украйна,после ще трябва да се справя с държави от НАТО като Румъния и Полша,т.е. 09.09.в България никога повече няма да има.

Това ли ви остана унижението, пардон, утешението :)) След като превключихте от "Ще има парад на ВСУ на Червения площад" и "Русия се разпада" на "даже да успее", сигурни ли сте за 09.09 :))

...

е къде е хартията за гъза

Триете ми коментарите ли бе кавали? Еврофашизма няма да мине, руската империя пак ще ви нашока канчетата.

Целийот свет требва да се обедини около тоя надрусан смешник веееееее !

Само Източноевропейските държави могат да разберат Зеленски ,защото са яли руски ботуш,тия на Запад много се изнежиха,защото вече не са варвари.Командването на НАТО и ЕС трябва да се управлява от хора от бившият соцлагер,за да бъде Россия унищожена методично с нейните методи.

Само дето мнозинството от хората в източна Европа взеха да разсъждават и им светна, че запада само ги използва и не ги брои за хора... Ама още има такива тъпаците, които сляпо да им вярва

Не знам, тоя запад идва и ми казва, че боко тиквата е голЕм демократ и европеец. Киро простото и другите боклуци и те били много арни. После тоя запад ми вика, че съм бил много корумпиран и затова съм нямал пари, но боко и другите са супер евоатлантици и лицето на евроатлантизЪма. Викам тоя запад да си ЕПМ лицемерна.

Роболюбец. Голямата локва размита за такива като тебе и Кирчо. Предател. Предател. Предател.

Бъдещето на човечеството зависи от това дали чифутите ще бъдат унищожени.

Да го духат бедните !

Венецуелските машинки носят демокрация за платежоспособните.

Зеленски си купи доста хубава къщичка тук, има няма 10 милиона евра, от банички спестени.

Кво са няколко милиона за милиардер в зелено?

И Украйна отиде след България ....

От укропите смисъл няма!

От вата изобщо!

Ма малко :)

Кокаинчук Зеленчуков изпада в истерия от яд, злоба и омраза че не става вече по неговата. Въобразил си беше, че може да върти света на малкия си пръст със всекидневните си видеообръщения и рев за пари и оръжия. На път да предизвика Трета световна война тоя надрусан нацист. Излъга цял един народ, че ще му бъде слуга като спазва Минските споразумения. А се оказа слуга на Сатаната това дяволско изчадие. Дано скоро приключат с него, че да свършва тая война!

Покрай Зеленко вече всички ги искат студени, със свещи!

Много аванси се пуснаха на тая изостанала държава Раша,май цивилизованите държави са се изнежили прекалено,на зло куче зла тояга трябва.

С усраина!

А на мекото ти дупе, един здрав кор трябва

И да мулти култи

Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог!

Бият нацистките хохли и сатанисткото нату само с лопати и водка

Мамицата им нацистка краваробандеровска

Където свариш!

Сопол наркомански. Целия нормален свят очаква да те изкормят, теб и сатанисткото нату

русия загуби войната

Я погледни картата :)

Както вървят нещата може света първо да се обедени в осъждане на важите престъпления спрямо руското население в Донбас. За избитите 12000 рускоговорящи, включително 600 деца. Той наркоман излезе по-нагъл и нахален и скоро ще му покаже света среден пръст. Не стига че изпроси толкова помощи. Не стига че Европа му храни населението, което избяга към 10 милиона, ами започна да се заканва и принуждава да вървят по неговия акъл. Нещастно, нацистко, продажно мекере.

1200 деца, 14000 души