Зеленски за първи път на официална визита в Гърция, до последно пазеха посещението в тайна

Украинският президент и министър-председателят Кириакос Мицотакис подписаха съвместна декларация за евроатлантическия път на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Зеленски за първи път на официална визита в Гърция, до последно пазеха посещението в тайна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SirBob

Никой не го интересува всъщност къде е отишла американската марионетка. Господарите му ще го сменят в първия момент, в който осъзнаят, че нацисткият експеримент в Украйна само засили позициите на Русия в нормалния свят. Т.е. в света извън САЩ и неговите сателити.

Пратете го в Африка , примерно в Либия, да добие представа как ще се развият нещата.

Зеленото джудже дойде е България и отмъкна атомни реактори и БТР и. Отиде в Дания и Холандия и отмъкна самолети. Отиде в Гърция и го потупаха по рамото, че ги е направил по богати...

Колко хубаво е че тези две древни нации са на страната на демокрацията и евроатлантическите ценности и си помагат.

Дай дай дай

Зеленски просяк вселенски.

Зеленски където отиде - всички му дават оръжие и помощ. Кремълското Джудже обикаля из бившите си републики и иска помощ, ама никой не иска да има нищо общо с него. Иран, Китай и С. Корея му ПРОДАВАТ дронове и снаряди, ама скришом, защото ги е срам пред света. Срам ги е да кажат че имат връзки с Кремълския Боклук.

Иран открито продава дронове на Русия. Си и Путин си ходят на гости на официални срещи, които за които също цял свят знае. С. Корея са стари клиенти на Русия и със сигурност имат заводи, способни да произвеждат нужното за руската армия. Защо да не купуват? А това помага и на икономиката на С. Корея, която е под ембарго и санкции от повече от педтедест години вече. От какво да се срамва който и да е от тези? Ти наред ли си с главата?

Кой от трите ОТКРИТО е признал че дава военна помощ на Путака? И трите държави отричат офицялно. Покажи ми линк където иранските чалми ОТКРИТО са казали че продават дронове на Русия и подкрепят Русия в конфликта. Всички знаем че продават, защото има явни доказателства и всички знаем че иранците и руснаците са лъжливи свине, ама айде покажи ми коя от тия три държави е изразила ОТКРИТА подкрепа за Русия и е признала че продава оръжие.

И там ли отиде да проси тоя клошар..

Сигурно гърците го харесват толкова,колкото и ние

цял свят го приема и кани, а путьо го е страх да излезе от бункера. защо не отиде в РЮА?

Декември 2023 ще разбереш.

Аз си мислех че на 25 февруари миналата година щяхме да разберем

Абе на тоя евреин- Зеленски , още ли не му се е РАЗВАЛИЛ самолетя ?? и да ПРИКЛЮЧВА войната в Украйна !!

аз си знаех, че византийците са скръндзави копилета. Не само заради неплатените заплати и осигуровки на нашите шивачки. Просто са си такива. Ама чак толкова. Е в другите страни поне снимка си направи в самолет. Тук нищо от таверна в Халкидики. 4-5 чинии им се досвидяха. Узо, сувлаки и сиртаки г-н Зеленски.

Ма що в тайна, бе? Ами похвалете се - такъв скъп гост не идва всеки ден. А че е скъп, скъп е - най-много за половината милион хохли превърнати в тор.

Толкова ми е противен този Зелински!!!

Що бе,да не е одонодил женката ти?

Няма такава. Българският русофил живеее при мама и тате и бие чекии пред портрета на Путин.

Sm3hurk0

Да посрещаш фашист и да се снимаш с него.., не го разбирам.. Погуби мъжката част от населението на страната си... Жените (украинки) масово проституират и се предлагат в разни датинг платформи... .. и тоя катил тропа с крак, като малко дете и иска ли иска.., ОРЪЖИЯ.. .. и се намират едми лумпени управляващи, дето му се връзват на приказките и с доставка на ръжие подклаждат геноцита към украинците...

Викаш "У нас патери неть?"Ония над 259 000 рашки солдат сигурно вдовипки не са оставили?

Умните украинци 8мъже8 се ометоха извън Украйна. Ще оживеят. А украинките и преди си проституираха. Нали знаеш, че "украинка" е професия. Та в тия две неща не си прав.

Дайте да го турим Зеленку в софийската зоологическа градина :) Хем и на него ще му е по-удобно да посреща по цял ден посетитеши, хем и пари ще направим :)

Не може ли и дедушка -мудак да сложим до него,тъкмо ще има кой да шамари всекидневно

Ако прибараме и Бай Пън, ще станем световна дестинация :)

По атрактивно ще е да го водят на синджирче :)

Прилича ли ви в държавата му да има война, народът му да гине, а зеленото лайно да обикаля по света и у нас?

Кво да го правиш :)

Какво предлагаш-лично да пребие всички алкаши ли?

Предкагам да се гръмне!

на украинците да ходят на дискотека, все пак не всички украинци са се смахнали на тема война-)

Зарята и дискотеката си е ежедневие :)

Россия да не би да подготвя изтегляне от Украйна?Нещо съвсем спихна рушката пропаганда след като уцелиха Луната със станция за 200 млн. долара

Че какво са 200 милиона за Рашките? Те демоКРАДИте им свиха 300 милиарда и пак им накривиха шапките, че ще се трогнат от това.

Имиджа на космическа сила също умря,индийците ще кацнат тези дни там.

Такава е и пропагандата им! Например, за разлика от укросвинете, не казват "убихме" а "задачите са изпълнени"! И не натякват, че са изтрепали милион укросвине, дори подозирам, че хич не им е приятно!

,а рушките пияници ли обясняваш,че са финни?Май не си виждал рушняк на живо.

Зло не мисли :)

досега колкото пъти съм чул някой да псува на руски... после се оказва украинец.

Човека се среща с ,който си поиска,а дедушка-мудак не може да излезе от бункера,не че някой е примрял да се среща с него

Няма да излязат от окопа! https://m.youtube.com/watch?v=c3dQd4J4VkM

Откъм запад започнаха лека-полека да го подритват и сега се чуди какво да измисли за да се докара пред посолствата.

Наркомана Зеленски Сега уточнява Колко Земя ще Даде На НАТУ След Капитулацията в Осрайна !!!

Той каза-само Белгород ще остави на Россия.

Няма точно никакво значение :)

Пак няма да го има на Брикс срещата...

Всички ще му се мазнят онлайн :)

Бихме могли отново да го поканим. Направо от гърция идва в София за да уточним оръжейните доставки за Украйна. И от каква друга военна помощ имат нужда украинците.

От урни и савани!

Хохол мре като бездомен пес на фронта, украински доброволци събират пари за чували за трупове, а киевския наркофюрер в Гърция. На екскурзия.

Този палячо къде все се навира в такива срещи. Нито е на балканите, нито в ЕС, нито в НАТО. За какво са му декларации и подписи, като на този етап няма да го огрее

Ами отива в страни, които са против джоджето, а това е цяла Европа. Ако не си забелязъл.

Дано не поканят и тагаренко,че още там ще обяви войната в Черно море!

Твърде много пишете за този,Спрете се. Има мндго други позивтивни нсвинеи/.Да обявява капитулация и да свршва, А, с него и ЕС.Стига са се събирали само сбирки и нищо градивно,позитивно и съдържателно.

педераст смотан толкова ли няма кой да му бие един шут и два шамара най-накрая? Баси и досадната Свещена крава! Само да го добара Динко...

На този второ разреден комик, няма ли кой да му каже че вече пресолява мандат? Нали е ясно, че ако руснаците искаха, досега да го няма! Той просто им е полезен в момента!

Шоу

И за последен, по "технически" причини :)

гърците са лукави византийци имат голямо лоби у Руссия. Тоя е дошъл за да проси подаръци ма едвали ще го огрее. Тия са по скрънзи от юдеите.

дребен наркоман няма ли кой да му вземе мярка за дървен костюм!

Кинта и двайсе :)

Миналата година, тогавшния израелски бос, Нафтали специално ходи до Москва... за да моли Путин да му обещае че няма да трепе Зеленски.

Само и само да не стъпи в усраина, че как ще му се израдват "неговите" хора ...

За ситуацията в Купянск накратко: Данните са към 19.16ч. Бг време от 21.08.2023г. От града тече активна евакуация на украинските граждански и военни власти. Координираните ракетни и артилерийски удари на руснаците са унищожили два склада с боеприпаси на ВСУ. Потвърдено е разрушаването на един от двата съществуващи понтонни връзки на р. Оскол. Киев евакуира силите си и от района на Сахзавод по понтонен мост. СБУ се активизира в града, работи усилено срещу проруски настроеното население. Медицинският персонал на градските болници и оборудването също умишлено се евакуират от нацистите. Инженерни и сапьорни подразделения на ВСУ се готвят да минират града, за да възпрепятстват настъплението на руснаците в условията на плътното застрояване. Съобщава се, че голямо количество противотанкови мини ТМ-62 са били докарани в града с няколко камиона за зърно. Що се отнася до плановете за отстъпление на ВСУ, най-вероятният вариант е на юг, към Боровая, където има язовир за преминаване. Изтеглянето към Волчанск едва ли е възможно и нелогично поради риска от загуба на личен състав и техника при изтеглянето на колоните. В опит да заблуди руснаците, Киев активно сее дезинформация чрез интернет. Отбелязва се, че Генералният щаб на ВСУ е заложил всички свои надежди на южния участък на СВО, прехвърляйки всички основни резерви за щурмови операции на Ореховския и Велико-Новоселовския участъци на фронта. Киев практически не се ангажира с укрепване на отбраната в посока Харков, очевидно разчитайки на възможността за руски удар откъм границата с Белгородска област. Сега има големи въпроси от Киев към командването на място - как стана така, че защитата на Купянск де факто се провали. Преди около две седмици ВСУ започнаха да вкарват резерви в града, дори бяха докарани до 12 танка Т-64БВ от Харковския бронетанков завод. Сега обаче се опитват да ги изтеглят от Купянск... Ситуацията за Киев там се усложнява с всеки изминал ден и час.

Добре

Тоя пак тръгна като селска мисирка да проси помощи. Добре е да им дадат F 16 та руските мигове да им разкажат играта и тогава белким светне на даскала по физическо и пожарникара който не е гасил и цигара че избора ни за тези каруци е грешен.

ха ха ха ха без коментар..ха.ха ха

Като дойдат, ще се посмеем :)

и той ще долети на срещета между физиономията на сафарадито Мицитакис и тази на 1/2 ашкеназито нарко-Зеленски. И така, какво ще чини там молецът-академик Денков? - Ще пърха с крилца! А после казват, че гражданската война в Украйна била между клановете на сафаради и ашкенази... Сигурно е само едно, че е срещу славянското руско-говорящо население, а също и срещу всички, които отказват да са слуги на изграждащият се Хазарски каганат. Укро-нацистите са най-верните слуги на юдео-хазарите, които ненавиждат.

"ГДБОП иззе документи от Свободна зона - Русе във връзка с взрива на Кримския мост (публикувано на 12.10.22";) На 19 август 2023 пък ни зарадваха с това " Службата за сигурност на Украйна е използвала камион, превозващ 21 тона хексан, а експлозивите са били увити в толкова дебело фолио, че скенерите на контролно-пропускателните пунктове не са могли да ги засекат. Това разказа ръководителят на ССУ Васил Малюк,"... и вместо водеща новина да е това че украинската посланичка е привикана във Външното ни министерство за да дава обяснение защо украинските тайни служби тайно прекарват през България хиляди килогарми взривни вещества... за да извършат терористичен акт, ни пускат новина как Зеленски търси хора които имат мерак да си загубят парите?!

Г-н Зеленски-световен лидер и на всякъде радушно приет.. а клоуна джудже Путин го е страх да се покаже от бункера дойде ли в България и ще го арестуваме.

Само не и в усраина :)

Kalin

Кво няма да е тайна като се знае как ще го посрешнат гърците на нож.Вушморока пак не си е сменял фанелката!

Нацистка паника в Купянск в момента! Руснаците скоро ще освободят и Купянск!

защо руските нацисти са в паника?

Ще е късно!

Денков да му каже че Българите не ги е страх от Руснаците. , ако дойдат в България ! Ще ги посрещнем като Братя с Хляб и сол ! А Укрите са в България Защото правителството не е на Българите , а на ПОСОЛСТВОТО и чакаме Оставката им !

ще ги посрещнем с хляб и сол и гъз гол.

На еврея Зеленски са му малко 140 БТР и дошъл да проси още ! Да си взима Укрите от България , омръзнаха на Българите да ги Хрантутим и да вървят на майната му ! Какъв лидер е Денков ? Прост Тъп академик с купена диплома !

Просяка ще проси и нашия професор ще лиже

Имам идея за мюзикъл ...вместо Jesus Christ Superstar щсе се казва Zaleski Junkie Superstar ....отворил съм вече startup акаунт за набиране на средства...търсят се и подходящи актьори.... P.S. Зеленски отказа да играе в главната роля (себе си) парите били малко

И какво търси там?

Има среща с Урсула.

То пък лидер имаме. Да видим сега как ще се държи украинеца, дали ще се опита да строява гърците, както правеше с нас?