Коментари - Зеленски: Украйна ще освободи Крим, но няма да е скоро | Днес.dir.bg

Зеленски: Украйна ще освободи Крим, но няма да е скоро

Зеленски: Украйна ще освободи Крим "от окупацията", но това няма да стане скоро

Обратно в новината

Коментари - Зеленски: Украйна ще освободи Крим, но няма да е скоро | Днес.dir.bg

Коментари

Гладна кокошка - просо сънува.

Че той Крим си е свободен!

Зеленски е комик и говори като комик .

Говориш украински? В противен случай трудно ще разбереш, какво говори Зеленски. И като комик.

Много скоро бивша Украйна и Крим ще бъдат отново заедно ... в състава на РФ!

До тук 7 ли пъти чета същият коментар?

Тате ще ми купи колело, ама друг път...

Тоя директно каза - и аз ще си самонаправя и ще си самородя едно детенце ама няма да е скоро.....Докато се изхвърлят ак украинците без да си дават сметка за думите няма как да тръгнат напред също као нас..

И този започна с демагогията. Украйна НИКОГА повече няма да види Крим, защото няма нито политически, нито икономически, нито военни средства да го вземе обратно. Нито пък някога ще има. Да не говорим, че "връщането" н атеритория населена 90% с чуждо (в случая руско) население е практически невъзможно.

Крим си е бил в Руската Империя и винаги ще си бъде в Русия.

Това може да е скоро ако отново се върнат в състава на СССР.

Имам усещанута, че Чичо Сам има някакво специално отношение, привличане към държави, райони по земята носещи имена започващи с буквата К - Корея, Куба, Камбоджа, Косово, Крим. Държави и региони чийто имена започват с тази буква е хубаво да се замислят и евентуално променят имената си, за да не станат обект на демократизация по американски модел - с мироопазващи бомби под вещото демократично ръководство на ЦРУ и Пентагона. Та Крим си беше в основата на ЦРУ операцията МАЙДАН, никога не е била Украйна като независима държава. Лошото се случи когато руснаците им разгадаха плановете и реагириха мълниеносно и отципиха тази територия от Украйна по възможно най-безкръвния начин и именно заради това Запада е бесен - как беше възможно да се случи такова отделяне на огромна територия от суверенна държава и то без да има война, смърт, разруха - това което Запада, най-вече САЩ никога не успяха да постигнат в регионите по света които са под техен контрол и влияние. Крим никога няма да се върне в Украйна, по-скоро ще стане независима и суверенна държава, с едно изключение - Севастопол ще си остане руски, но никога хората живеещи на този полуостров няма да пожелаят да бъдат придатък/част от друга държава която ще решава вместо кримчани кое е правилно за тях.

да освободим индианците в сащ.

На всички карти които се разпространяват по света в книжарниците и учебните заведения ,Крим е към Украйна не към РФ .

С грiвня ли ще се плаща там, или се говори само и единствено на тн мова? Крим е руски, и няма никакво съмнение по въпроса.

Да завземеш територия със сила и войска и да забучиш един кол с руския парцал не означава че Крим е руски. Крим никога не е бил руски. Затова през втората световна война местното население посреща войските на Хитлер като освободители и даже се бие геройски срещу окупаторите-Червената армия.

Със войска се опита Марципана. Русия ги прибра след референдум. При това, с рекордно участие и с рекорден вот ЗА напускането на Хунтата. А, да - ако не беше "☭", родинатата ти нямаше да я има.

Факти без политика. https://m.youtube.com/watch?v=ZxWhkIwwtBg Т.е. Крим е Украински от 1954 - даден от Хрушчов Сами мислете, а не следвайте пропагандата защитаваща определени интереси

И да има винаги конфликт в Европа

ДАДЕН да ви звучи че може и да се ВЗЕМЕ даденото??????още повече е кримчани поискаха да се върнат обратно.....

.....но не съвсем ....второто полувреме още не е играно....

Не си разбрал правилно ,какво са ти нашепнали онези с евро-атлантико-соросидните цености,а то е-РУСИЯ ЩЕ ОСВОБОДИ УКРАЙНА ОТ ХАЗАРИТЕ

ОТ арументите на Котака: То Техас преди да въде окупиран от Американците е бил на Мексиканците, а приди това на индианците: и никой не спори за това. Сега чакат в Техас такива голтаци като котакът да го освободят. Аз няма да ходя, а Вие също. Но котакът изкарал надника за днес с бръщолевиници, нали е гладно простено му е.

Освен това, Тексас има проблем с пълчищата разплодили се полу-диви прасета. Аз лично бих отишъл, да ги поосводя от тях...

2019-05-03 19:12:45 bg (нерегистриран) Тате каза че ще ми купи колело ама "друг път"

Първия Европейски съюз , начело с Хитлер и помоща на Америка , Англия , Испания , Япония... и т.н. успяха да вбесят руснаците ! Размина се на тези , които навреме извъртяха дупета към Сталин . Новия Европейски съюз няма да има този късмет , от дупетата им и сажди няма да останат !

черно море ще пресъхне някой ден, ще видим тогава към България ли ще се присъедини, или към Турция, най-вероятно с референдум

тъпанаря сърдечно обещавам от днес нататък на Путин ръката да целувам и да галя Тиквий по главата, а на Цъко вечер в салона с легена да му мия краката! О неразумний Щерев , що така юнако ти с автомата, щракаш вечер с джойстика във играта! Щерев , ще го кажа само един път ,тъп гербар си и кат!

Даже мога да му кажа датат, на която ще "освободи" Крим. Никога.

За последните пет години Украйна се промени радикално. И продължава нататък, но в посока, обратна на Русия. Далеч от руската корупция, окупация и някакво фалшиво братство. И нито Зеленски, нито Меленски може да сменят посоката. Вярно е, че като подтсъветско общдство украинците са една болна нация, има нисталгия по СССР, по някаква здрава ръка, корупцияра вде още е типично руска, тоест тотална. Но ороцесът на оздравяване е тръгнал и Путин не може да го спре, колкото и да му се иска. Украйна е големият неуспех на Путин

Добре написано, но да ти кажа - явно е лъжа. Много думи, но лъжата е явна и мисля че трябва да те глобят за това. И защо - ами защото самата победа на Зеленски е доказателство, че Путин победи американците, Порошенко и ... как беше тази с плитката? Тъпо, та тъпо си го написал. Моите неуважения! А иначе - Зеленски хитро го е написал. Разбира се, че заедно няма да доживеят до победата, дажи бих казал, никой от адресатите на речта му, заедно с него, няма да доживее до нея. Но звучи формално добре изказването му. Все-пак е артист. Пък не върви, разбира се от самосебе си, да напише, че никога няма да си върнат Крим. Та според мен, цитата му е незначителна - в смисъл подбрана от нашите тъпанари, и благородна лъжа.

В едно си прав - далече са от руската корупция. Обае са далече на противоположната страна на ЕС, т.е. корупцията в Украина е ЗНАЧИТЕЛНО по-висока и всеобхватна от Русия. Пожелавам ти, да ти се наложи да поживееш в Украина и да си имаш работа с държавния им апарат.

тази година броят на населението на Украйна е намалял с 73,7 души - от 1 януари до 1 април 2019г. по-добре да се замисли по този въпрос. вместо да се излага с предсказания.

коригирам съществена грешка. извинете.

Ама и ти, извади си втората ръка от джоба, като пишеш сериозни коментари! )))

като отново станете част от федерацията!

оная федерация на която бяха член умре още 1991г! казваше се ссср а тая рф няма да изкара още 20 години!

Колкото и да драскате платени рубладжии Крим не е руски и няма да го бъда. Рано или късно ще е освободен от руска окупация и хората там ще са свободни. Путни нападна Украйна(уж братска" и си сечели вековен враг в учите на украинците...да не говорим и за нас българите. Руснак-вече не звучи гордо , а подло. Сега се чуди от къде да му минават газопроводите..ха.ха за да заобиколи Украйна...Това не е без пари. Окупацията и поддръжката на армия в Украйна му струва скъпо и на руския народ..ха.ха ще има да си ровят кошовете...

Не го репликирайте тоя трол Шерев, просто го игнорирайте.

няма смисъл да спорите с мен..ха.ха само четете истината.

.

КАКВИ ТАТАРИ ГО ГОНЯТ ЗЕЛЕНИЯ ????????? ТЕЗИ ОТ ВРЕМЕТО НА ЧИНГИС ХАН ЛИ????

"Щерев" говори за законност! Това бил референдум в чужда държава. Откога референдум на собствената ти територия се брои за референдум в чужда държава? Но да оставим това. Ще ти задам няколко въпроса, които предполагам не са за теб, затова ще ти помагам с отговорите. 1. Законно ли беше свален президента Янукович от власт? Той беше законно избран и е легитимен президент на Украйна. Беше свален, чрез преврат /"Майдан"/ финансиран от САЩ. Това е известно на всички и дори американците не го оспорват. Много "демократично" нали? 2. Защо преди 10 години нито в Крим имаше някакъв проблем, нито в източна Украйна? Защо всичко беше мирно и тихо? Раздвижи сивото вещество и ако можеш обясни! Ще ти помогна. Проблемите за местното население и на двете места възникнаха, когато след преврата в Украйна на власт дойдоха фашистите. Те започнаха да провеждат геноцид спрямо собствения си народ. Тогава хората се надигнаха, за да защитят домовете си!

Бай Иване, не се занимавай с тоя Щерев - той е явен поддръжник на червено-черните от Украинския Запад /Галиция мисля че се наричаше тази част от Украйна/.

вие сте тъпи и упорити..ха.ха не разбрахте ли че руската територия не е до Берлинската стена....

В Украйна "обществената поносимост " спрямо лъжците е много висока

баси тъпите укри !!!!!!!!!!!и българската либирална демократична ГМЕЖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КРИМ РУСКИ И ТОЛКОВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КРАВИТЕ ДА ГО ДУХАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да го духат кравите... даже и овцете и козичките-КРИМ НЕ Е РУСКИ!!

Шило

Виждам двама лепилари- "Щерев" и "той", които горят от желание да станат доброволци в укро-руската война за Крим! Хахахахахх

до воювам в крим?? защо? войните са само в российските ви бетонни глави! войната е силата на некомпетентните! непобедимия ссср рухна и умре без пушка да пукне, това е съдбата и на росийската федерация!

Шило

Нали за освбождение говориш!

след три петилетки на украинокитайската граница ще се установи траен мир!

Шило

Сменяй дилъра, че съвсем изпуши! Хахахахахах

След 3 петилетки няма да има такава страна на картата на Европа! Окрайненската кочина е изкуствено създадена държава, грешно зачената от евреи и ще бъде потъпкана и разкъсана пак от евреи. Остатъците после ще пъдат поделени според преобладаващото население.

Вярно - на полско-руската граница всичко ще е спокойно.

Kak e po-pravilno: puleristi ili putlerasti? Ili prosto cherveni bokluci?

Наречи ги гербери и ще е точно - събирателно име.

Нищо ново. Преди изборите обещаваш, а след изборите казваш, че ще стане ама пътят е дълъг, което на практика признаваш, че ???... тати ще ти купи колело, ама друг път....украйна все пак, почти като у нас.

Крим никога не е бил руски. 200г на окупация не им дава право да се смятат за собственици..

То така погледнато българите нямат никакво право над земите на България... те не са ги владели и 200 години от последните 800! Ментални плужеци като теб не бива да се изакват прибързано на метеното. Току виж някой им го отпрал още преди да се кленали да творят!

Чудни хора има тука. Някай щял да ходи да воюва за Украйна? Ха-ха! Та според проучванията под 25% от българите са готови с оръжие да воюват за страната си, германци, французи - там са още по-малко - 15-17%... Те за собствените си страни не искат да воюват, тука някой си въобразяват, че ще има желаещи да воюват за укрите?! Какви наивници! То и укрите са ненормалници - мислят, че ги управляват проевропейци, а не проеврейци.

И как ще стане, Франция на Наполеон и Германия на Хитлер, покорили Европа преди това не успяха, по време на Гражданската война 1919-21 година коалиция в която се включиха всички европейски държави обгради Русия и не успя, а си изтегли в Турция главорезите на Врангел, че сега ли.

преди на Русия е помагал големия студ . Но сега вече има глобално затопляне и държавата е станала алкохолно гето ..ха.ха

Шило

Студа, не е ли студ и за руснаците? Хахахахахахх!

Крим никога не е бил украински! Това, че Хрушчов по чисто административен начин го е привел в състава на Украйна, нищо не значи. Крим исторически е бил само руски. Русия си го върна по възможно най-демократичният начин. Чрез референдум! Как мисли Зеленски да го върне, не ми е съвсем ясно. Ще воюва с Русия ли? Вместо да се занимава с празни приказки, е добре да направи нещо полезно за спиране на военните действия срещу собствения си народ в източна Украйна.

Русия организирала Референдум..... и смяташ това действие на Москва за законно в чужда държава? Че те утре и в във Варна може да ти спретнат такъв референдум руските нашественици..

А в Разград и Кърджали само ще сменят знамето с турско, без референдум. По натовски.

Шило

Русия не е организирала референдума, шамандуро, празна! Организираха си го кримчани!

Прочети как САЩ са "създали " Панама и тогава мрънкай срещу Русия

Щерев, нарамва вече пушката - тебе те излъчваме за наш представител, който да воюва от аше име срещу руските агресори в Крим. Сам ще си си войска, щото други желаещи явно няма.

и това време ще дойде...ха.ха.ха Крим не е руски .Има 140 народа под руско иго .Васил Левски: Който ни освободи, той ще ни пороби!Из заветите на Васил Левски: “Когато се освободи България, аз ще да отида в Русия да съставлявам комитети, защото там , макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече.”

Глупако, спри да преписваш измисленото писмо на Левски от оня хумористичен сайт "Новините, каквито можеше да са".

Шило

България се освободи от турско робство, защото българите са искали така. Русия е помогнала, като е разбила Османската империя. Кримчани се освободиха от украинското присъствие, защото те така поискаха. Русия просто ги защити от наследниците на Бандера и Шухевич!

ами като сами са го поискали кримското население що Путин прати 25 000 руски военни по време на "референдума"? И избори и референдуми Москва няма право да организира в чужди държави. Все едно Ердоган да организира избори в Родопите....

Шило

Щерев, пак не си в час. Референдумът го организира правителството и парламента на Автономна република Крим. Това първо. Второ, един изстрел имаше ли? Поне един? Един убит в някакво сражение имаше ли? Поне един? Гледай клиповете, как ги посрещаха. със сълзи от радост и цветя. И децата не бягаха от тях, както бягаха от укрите! Какво стана с бандеровците, които тръгнаха с "Влака на дружбата"? Защо не пристигнаха в Симферопол? Кой ги чакаше? Какво посрещане щеше да има?

Една тайна-майна ... Пурко от Булгарстан ама хич не е искал да се освобождава от робство. 1% от наслението като Ботев, Вазов, Левски ... да но Пурко ...

Данко свали го тоя фес и се изпикай на него и щр ти мине, но рязания бахур ще ти остане за спомен

Шило

Само едно ми е интересно, какво има предвид Зеленский с това "Украйна ще освободви Крим..." Ще изнесат и последните украински наематели на този полуостров, или нещо друго? Защото хората няма от какво да ги освобождава. Те си решиха съдбата.

Няма от какво да го освобождава, Крим е спасен.

Крим ще е признат за руски-ама на куково лято..ха.ха

Шило

На кой му пука? Крим е руски! Това са реалностите!

най- напред на такива като теб и на Москва им пука защото първо руските документи на кримското население не са признати никъде по света и тъпят санкции от произлизащите от този факт последствия..ха.ха руските паспорти на кримското население по света се смятат за фалшиви..... ти пътувал ли си без документи по света...ха..ха.ха търгувал ли си..ха Недей подскача никой няма да признае това парче земя окупирана по най-варварския начин....

Шило

Щерев, няма кримски документи, а има руски документи, които са признати по света. Дотук с опорната ти точка. Набий си го в празната чутура! Пътуват си не, ами...

В утринния мрак на 27 февруари 2014 г. тежко въоръжени мъже в зелени униформи, върху които липсват каквито и да е отличителни знаци, нападнаха парламента в регионалната столица на кримския полуостров Симферопол в Украйна. Малко по-късно те издигнаха руския флаг върху покрива на сградата. Може в момента да са окупирали чужда територия руските паразити но рано или късно опълченците на Крим ще ще почнат борба срещу руските агресори и целия свят ще им помага. ...даже и с войска.

Шило

Кои "опълченци"? Тези от руски произход ли? Ех, Щерев, Щерев....Чак ти съчувствам вече!

През август 1941 г. от Крим насилствено са изселени 61 000 немци, през януари-февруари 1942 г. – 400 италианци, потомци на средновековните генуезци. През май-август 1944 г. от Крим са изселени всички кримски татари (195 000 души), гърци (14 300 души), българи (12 100 души), арменци (10 000 души), турци и перси (3 500 души). Почти половината от преселените загиват по пътя или умират от непоносимите условия в местата на новото си заселване. Това е истински геноцид, който много прилича на османския геноцид над арменците през 1915 г. И той е извършен по времето, когато „Крим беше наш“. Ужасно, но факт. Населението на Крим намалява три пъти. През 1939 г. на полуострова са живели 1 126 000 души, през септември 1944 г. – 379 000.

След време може и да им разрешат да ходят там на почивка е ако има с какво да си плащат украинците .

гладен Зеленски просо сънува. Битият - бит, Крим - анексиран.

референдумиран е.

Крим никога не е бил руски. През ВСВ местното население посреща войските на Хитлер като освободители даже помагат в борбата за освободителната война от руската окупация на полуострова.

Такова нещо като държава украйна никога не е имало.

и македонска нация не е имало ама руски мекерета заедно с Москва измислиха такава нация.

След блестящите победи на ген. Суворов и последвалото анексиране на Крим от императрица Велика преди няколко века, Крим никога не е напускан от руското население и от руската армия. Дори през ВСВ, когато полуостровът е окупиран от нацистите, в полуострова руската съпротива е голяма - в планините действат партизански отряди, а от руска територия постоянно се изпращат военни десанти на полуострова, руският натиск откъм сушата също е постоянен по това време. А градът-герой Севастопол пада под нацистка окупация с огромно закъснение в резултат на проявен нечуван героизъм от руските му защитници. По-късно немската групировка е обкръжена и в по-голямата си част пленена от руснаците. Немците дори не са могли да се евакуират, каквито планове е имало.

то и османците не са напускали Балканите ама виж сега..ха.ха

Шило

Къде е аналогията?

Шило

В Севастопол? в Симферопол? В Ялта?

2 милиона в крим , 1,8 милиона са руснаци. Краварите да го ду....хат.

Жалък краварски трол. Като чуеш за русия и те хваща дрисака. Осрал си темата.

Никак няма да е толкова дълго.кочините се сгромолясват от раз.същото стана със сесесерето и въшкарниците се изнесоха от източна германия

За шистов газ ли е битката в Славянск? Градчето е в центъра на гигантско находище, чиито залежи ще помогнат на Украйна да се избави от газовото иго на Кремъл. Журналисти са провели свое разследване за тайната на така наречения „Юзовски проект“, който с неохота се обсъжда дори в самата Украйна, тъй като той засяга значителни ресурси, които могат да променят енергийната карта на света.Обстоятелствата сочат, че в Донбас няма никаква борба за хуманизъм, федерализация, защита на рускоезичното население, славянските патриоти и срещу митичните бандеровци и хунтата в Киев. Това са измислени образи, създадени в кабинетите в Кремъл и вкарани в главите на обикновените хора от Донбас, за да бъде скрита истинската цел на спецоперацията на Русия.В градчето Славянск няма никакви важни предприятия, мини, военни части или научни институти. Той обаче се намира в самия център на територията на „Юзовския проект“, където са съсредоточени залежи от енергийния ресурс на 21 век – шистов газ.

Шило

Ба си простотията. Това беше опорна точка през 2014г. бе, дърво!

Коментари - Зеленски: Украйна ще освободи Крим, но няма да е скоро | Днес.dir.bg

Зеленски: Украйна ще освободи Крим, но няма да е скоро

Зеленски: Украйна ще освободи Крим "от окупацията", но това няма да стане скоро

Обратно в новината

Коментари - Зеленски: Украйна ще освободи Крим, но няма да е скоро | Днес.dir.bg

Коментари

Гладна кокошка - просо сънува.

Че той Крим си е свободен!

Зеленски е комик и говори като комик .

Говориш украински? В противен случай трудно ще разбереш, какво говори Зеленски. И като комик.

Много скоро бивша Украйна и Крим ще бъдат отново заедно ... в състава на РФ!

До тук 7 ли пъти чета същият коментар?

Тате ще ми купи колело, ама друг път...

Тоя директно каза - и аз ще си самонаправя и ще си самородя едно детенце ама няма да е скоро.....Докато се изхвърлят ак украинците без да си дават сметка за думите няма как да тръгнат напред също као нас..

И този започна с демагогията. Украйна НИКОГА повече няма да види Крим, защото няма нито политически, нито икономически, нито военни средства да го вземе обратно. Нито пък някога ще има. Да не говорим, че "връщането" н атеритория населена 90% с чуждо (в случая руско) население е практически невъзможно.

Крим си е бил в Руската Империя и винаги ще си бъде в Русия.

Това може да е скоро ако отново се върнат в състава на СССР.

Имам усещанута, че Чичо Сам има някакво специално отношение, привличане към държави, райони по земята носещи имена започващи с буквата К - Корея, Куба, Камбоджа, Косово, Крим. Държави и региони чийто имена започват с тази буква е хубаво да се замислят и евентуално променят имената си, за да не станат обект на демократизация по американски модел - с мироопазващи бомби под вещото демократично ръководство на ЦРУ и Пентагона. Та Крим си беше в основата на ЦРУ операцията МАЙДАН, никога не е била Украйна като независима държава. Лошото се случи когато руснаците им разгадаха плановете и реагириха мълниеносно и отципиха тази територия от Украйна по възможно най-безкръвния начин и именно заради това Запада е бесен - как беше възможно да се случи такова отделяне на огромна територия от суверенна държава и то без да има война, смърт, разруха - това което Запада, най-вече САЩ никога не успяха да постигнат в регионите по света които са под техен контрол и влияние. Крим никога няма да се върне в Украйна, по-скоро ще стане независима и суверенна държава, с едно изключение - Севастопол ще си остане руски, но никога хората живеещи на този полуостров няма да пожелаят да бъдат придатък/част от друга държава която ще решава вместо кримчани кое е правилно за тях.

да освободим индианците в сащ.

На всички карти които се разпространяват по света в книжарниците и учебните заведения ,Крим е към Украйна не към РФ .

С грiвня ли ще се плаща там, или се говори само и единствено на тн мова? Крим е руски, и няма никакво съмнение по въпроса.

Да завземеш територия със сила и войска и да забучиш един кол с руския парцал не означава че Крим е руски. Крим никога не е бил руски. Затова през втората световна война местното население посреща войските на Хитлер като освободители и даже се бие геройски срещу окупаторите-Червената армия.

Със войска се опита Марципана. Русия ги прибра след референдум. При това, с рекордно участие и с рекорден вот ЗА напускането на Хунтата. А, да - ако не беше "☭", родинатата ти нямаше да я има.

Факти без политика. https://m.youtube.com/watch?v=ZxWhkIwwtBg Т.е. Крим е Украински от 1954 - даден от Хрушчов Сами мислете, а не следвайте пропагандата защитаваща определени интереси

И да има винаги конфликт в Европа

ДАДЕН да ви звучи че може и да се ВЗЕМЕ даденото??????още повече е кримчани поискаха да се върнат обратно.....

.....но не съвсем ....второто полувреме още не е играно....

Не си разбрал правилно ,какво са ти нашепнали онези с евро-атлантико-соросидните цености,а то е-РУСИЯ ЩЕ ОСВОБОДИ УКРАЙНА ОТ ХАЗАРИТЕ

ОТ арументите на Котака: То Техас преди да въде окупиран от Американците е бил на Мексиканците, а приди това на индианците: и никой не спори за това. Сега чакат в Техас такива голтаци като котакът да го освободят. Аз няма да ходя, а Вие също. Но котакът изкарал надника за днес с бръщолевиници, нали е гладно простено му е.

Освен това, Тексас има проблем с пълчищата разплодили се полу-диви прасета. Аз лично бих отишъл, да ги поосводя от тях...

2019-05-03 19:12:45 bg (нерегистриран) Тате каза че ще ми купи колело ама "друг път"

Първия Европейски съюз , начело с Хитлер и помоща на Америка , Англия , Испания , Япония... и т.н. успяха да вбесят руснаците ! Размина се на тези , които навреме извъртяха дупета към Сталин . Новия Европейски съюз няма да има този късмет , от дупетата им и сажди няма да останат !

черно море ще пресъхне някой ден, ще видим тогава към България ли ще се присъедини, или към Турция, най-вероятно с референдум

тъпанаря сърдечно обещавам от днес нататък на Путин ръката да целувам и да галя Тиквий по главата, а на Цъко вечер в салона с легена да му мия краката! О неразумний Щерев , що така юнако ти с автомата, щракаш вечер с джойстика във играта! Щерев , ще го кажа само един път ,тъп гербар си и кат!

Даже мога да му кажа датат, на която ще "освободи" Крим. Никога.

За последните пет години Украйна се промени радикално. И продължава нататък, но в посока, обратна на Русия. Далеч от руската корупция, окупация и някакво фалшиво братство. И нито Зеленски, нито Меленски може да сменят посоката. Вярно е, че като подтсъветско общдство украинците са една болна нация, има нисталгия по СССР, по някаква здрава ръка, корупцияра вде още е типично руска, тоест тотална. Но ороцесът на оздравяване е тръгнал и Путин не може да го спре, колкото и да му се иска. Украйна е големият неуспех на Путин

Добре написано, но да ти кажа - явно е лъжа. Много думи, но лъжата е явна и мисля че трябва да те глобят за това. И защо - ами защото самата победа на Зеленски е доказателство, че Путин победи американците, Порошенко и ... как беше тази с плитката? Тъпо, та тъпо си го написал. Моите неуважения! А иначе - Зеленски хитро го е написал. Разбира се, че заедно няма да доживеят до победата, дажи бих казал, никой от адресатите на речта му, заедно с него, няма да доживее до нея. Но звучи формално добре изказването му. Все-пак е артист. Пък не върви, разбира се от самосебе си, да напише, че никога няма да си върнат Крим. Та според мен, цитата му е незначителна - в смисъл подбрана от нашите тъпанари, и благородна лъжа.

В едно си прав - далече са от руската корупция. Обае са далече на противоположната страна на ЕС, т.е. корупцията в Украина е ЗНАЧИТЕЛНО по-висока и всеобхватна от Русия. Пожелавам ти, да ти се наложи да поживееш в Украина и да си имаш работа с държавния им апарат.

тази година броят на населението на Украйна е намалял с 73,7 души - от 1 януари до 1 април 2019г. по-добре да се замисли по този въпрос. вместо да се излага с предсказания.

коригирам съществена грешка. извинете.

Ама и ти, извади си втората ръка от джоба, като пишеш сериозни коментари! )))

като отново станете част от федерацията!

оная федерация на която бяха член умре още 1991г! казваше се ссср а тая рф няма да изкара още 20 години!

Колкото и да драскате платени рубладжии Крим не е руски и няма да го бъда. Рано или късно ще е освободен от руска окупация и хората там ще са свободни. Путни нападна Украйна(уж братска" и си сечели вековен враг в учите на украинците...да не говорим и за нас българите. Руснак-вече не звучи гордо , а подло. Сега се чуди от къде да му минават газопроводите..ха.ха за да заобиколи Украйна...Това не е без пари. Окупацията и поддръжката на армия в Украйна му струва скъпо и на руския народ..ха.ха ще има да си ровят кошовете...

Не го репликирайте тоя трол Шерев, просто го игнорирайте.

няма смисъл да спорите с мен..ха.ха само четете истината.

.

КАКВИ ТАТАРИ ГО ГОНЯТ ЗЕЛЕНИЯ ????????? ТЕЗИ ОТ ВРЕМЕТО НА ЧИНГИС ХАН ЛИ????

"Щерев" говори за законност! Това бил референдум в чужда държава. Откога референдум на собствената ти територия се брои за референдум в чужда държава? Но да оставим това. Ще ти задам няколко въпроса, които предполагам не са за теб, затова ще ти помагам с отговорите. 1. Законно ли беше свален президента Янукович от власт? Той беше законно избран и е легитимен президент на Украйна. Беше свален, чрез преврат /"Майдан"/ финансиран от САЩ. Това е известно на всички и дори американците не го оспорват. Много "демократично" нали? 2. Защо преди 10 години нито в Крим имаше някакъв проблем, нито в източна Украйна? Защо всичко беше мирно и тихо? Раздвижи сивото вещество и ако можеш обясни! Ще ти помогна. Проблемите за местното население и на двете места възникнаха, когато след преврата в Украйна на власт дойдоха фашистите. Те започнаха да провеждат геноцид спрямо собствения си народ. Тогава хората се надигнаха, за да защитят домовете си!

Бай Иване, не се занимавай с тоя Щерев - той е явен поддръжник на червено-черните от Украинския Запад /Галиция мисля че се наричаше тази част от Украйна/.

вие сте тъпи и упорити..ха.ха не разбрахте ли че руската територия не е до Берлинската стена....

В Украйна "обществената поносимост " спрямо лъжците е много висока

баси тъпите укри !!!!!!!!!!!и българската либирална демократична ГМЕЖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КРИМ РУСКИ И ТОЛКОВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КРАВИТЕ ДА ГО ДУХАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да го духат кравите... даже и овцете и козичките-КРИМ НЕ Е РУСКИ!!

Шило

Виждам двама лепилари- "Щерев" и "той", които горят от желание да станат доброволци в укро-руската война за Крим! Хахахахахх

до воювам в крим?? защо? войните са само в российските ви бетонни глави! войната е силата на некомпетентните! непобедимия ссср рухна и умре без пушка да пукне, това е съдбата и на росийската федерация!

Шило

Нали за освбождение говориш!

след три петилетки на украинокитайската граница ще се установи траен мир!

Шило

Сменяй дилъра, че съвсем изпуши! Хахахахахах

След 3 петилетки няма да има такава страна на картата на Европа! Окрайненската кочина е изкуствено създадена държава, грешно зачената от евреи и ще бъде потъпкана и разкъсана пак от евреи. Остатъците после ще пъдат поделени според преобладаващото население.

Вярно - на полско-руската граница всичко ще е спокойно.

Kak e po-pravilno: puleristi ili putlerasti? Ili prosto cherveni bokluci?

Наречи ги гербери и ще е точно - събирателно име.

Нищо ново. Преди изборите обещаваш, а след изборите казваш, че ще стане ама пътят е дълъг, което на практика признаваш, че ???... тати ще ти купи колело, ама друг път....украйна все пак, почти като у нас.

Крим никога не е бил руски. 200г на окупация не им дава право да се смятат за собственици..

То така погледнато българите нямат никакво право над земите на България... те не са ги владели и 200 години от последните 800! Ментални плужеци като теб не бива да се изакват прибързано на метеното. Току виж някой им го отпрал още преди да се кленали да творят!

Чудни хора има тука. Някай щял да ходи да воюва за Украйна? Ха-ха! Та според проучванията под 25% от българите са готови с оръжие да воюват за страната си, германци, французи - там са още по-малко - 15-17%... Те за собствените си страни не искат да воюват, тука някой си въобразяват, че ще има желаещи да воюват за укрите?! Какви наивници! То и укрите са ненормалници - мислят, че ги управляват проевропейци, а не проеврейци.

И как ще стане, Франция на Наполеон и Германия на Хитлер, покорили Европа преди това не успяха, по време на Гражданската война 1919-21 година коалиция в която се включиха всички европейски държави обгради Русия и не успя, а си изтегли в Турция главорезите на Врангел, че сега ли.

преди на Русия е помагал големия студ . Но сега вече има глобално затопляне и държавата е станала алкохолно гето ..ха.ха

Шило

Студа, не е ли студ и за руснаците? Хахахахахахх!

Крим никога не е бил украински! Това, че Хрушчов по чисто административен начин го е привел в състава на Украйна, нищо не значи. Крим исторически е бил само руски. Русия си го върна по възможно най-демократичният начин. Чрез референдум! Как мисли Зеленски да го върне, не ми е съвсем ясно. Ще воюва с Русия ли? Вместо да се занимава с празни приказки, е добре да направи нещо полезно за спиране на военните действия срещу собствения си народ в източна Украйна.

Русия организирала Референдум..... и смяташ това действие на Москва за законно в чужда държава? Че те утре и в във Варна може да ти спретнат такъв референдум руските нашественици..

А в Разград и Кърджали само ще сменят знамето с турско, без референдум. По натовски.

Шило

Русия не е организирала референдума, шамандуро, празна! Организираха си го кримчани!

Прочети как САЩ са "създали " Панама и тогава мрънкай срещу Русия

Щерев, нарамва вече пушката - тебе те излъчваме за наш представител, който да воюва от аше име срещу руските агресори в Крим. Сам ще си си войска, щото други желаещи явно няма.

и това време ще дойде...ха.ха.ха Крим не е руски .Има 140 народа под руско иго .Васил Левски: Който ни освободи, той ще ни пороби!Из заветите на Васил Левски: “Когато се освободи България, аз ще да отида в Русия да съставлявам комитети, защото там , макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече.”

Глупако, спри да преписваш измисленото писмо на Левски от оня хумористичен сайт "Новините, каквито можеше да са".

Шило

България се освободи от турско робство, защото българите са искали така. Русия е помогнала, като е разбила Османската империя. Кримчани се освободиха от украинското присъствие, защото те така поискаха. Русия просто ги защити от наследниците на Бандера и Шухевич!

ами като сами са го поискали кримското население що Путин прати 25 000 руски военни по време на "референдума"? И избори и референдуми Москва няма право да организира в чужди държави. Все едно Ердоган да организира избори в Родопите....

Шило

Щерев, пак не си в час. Референдумът го организира правителството и парламента на Автономна република Крим. Това първо. Второ, един изстрел имаше ли? Поне един? Един убит в някакво сражение имаше ли? Поне един? Гледай клиповете, как ги посрещаха. със сълзи от радост и цветя. И децата не бягаха от тях, както бягаха от укрите! Какво стана с бандеровците, които тръгнаха с "Влака на дружбата"? Защо не пристигнаха в Симферопол? Кой ги чакаше? Какво посрещане щеше да има?

Една тайна-майна ... Пурко от Булгарстан ама хич не е искал да се освобождава от робство. 1% от наслението като Ботев, Вазов, Левски ... да но Пурко ...

Данко свали го тоя фес и се изпикай на него и щр ти мине, но рязания бахур ще ти остане за спомен

Шило

Само едно ми е интересно, какво има предвид Зеленский с това "Украйна ще освободви Крим..." Ще изнесат и последните украински наематели на този полуостров, или нещо друго? Защото хората няма от какво да ги освобождава. Те си решиха съдбата.

Няма от какво да го освобождава, Крим е спасен.

Крим ще е признат за руски-ама на куково лято..ха.ха

Шило

На кой му пука? Крим е руски! Това са реалностите!

най- напред на такива като теб и на Москва им пука защото първо руските документи на кримското население не са признати никъде по света и тъпят санкции от произлизащите от този факт последствия..ха.ха руските паспорти на кримското население по света се смятат за фалшиви..... ти пътувал ли си без документи по света...ха..ха.ха търгувал ли си..ха Недей подскача никой няма да признае това парче земя окупирана по най-варварския начин....

Шило

Щерев, няма кримски документи, а има руски документи, които са признати по света. Дотук с опорната ти точка. Набий си го в празната чутура! Пътуват си не, ами...

В утринния мрак на 27 февруари 2014 г. тежко въоръжени мъже в зелени униформи, върху които липсват каквито и да е отличителни знаци, нападнаха парламента в регионалната столица на кримския полуостров Симферопол в Украйна. Малко по-късно те издигнаха руския флаг върху покрива на сградата. Може в момента да са окупирали чужда територия руските паразити но рано или късно опълченците на Крим ще ще почнат борба срещу руските агресори и целия свят ще им помага. ...даже и с войска.

Шило

Кои "опълченци"? Тези от руски произход ли? Ех, Щерев, Щерев....Чак ти съчувствам вече!

През август 1941 г. от Крим насилствено са изселени 61 000 немци, през януари-февруари 1942 г. – 400 италианци, потомци на средновековните генуезци. През май-август 1944 г. от Крим са изселени всички кримски татари (195 000 души), гърци (14 300 души), българи (12 100 души), арменци (10 000 души), турци и перси (3 500 души). Почти половината от преселените загиват по пътя или умират от непоносимите условия в местата на новото си заселване. Това е истински геноцид, който много прилича на османския геноцид над арменците през 1915 г. И той е извършен по времето, когато „Крим беше наш“. Ужасно, но факт. Населението на Крим намалява три пъти. През 1939 г. на полуострова са живели 1 126 000 души, през септември 1944 г. – 379 000.

След време може и да им разрешат да ходят там на почивка е ако има с какво да си плащат украинците .

гладен Зеленски просо сънува. Битият - бит, Крим - анексиран.

референдумиран е.

Крим никога не е бил руски. През ВСВ местното население посреща войските на Хитлер като освободители даже помагат в борбата за освободителната война от руската окупация на полуострова.

Такова нещо като държава украйна никога не е имало.

и македонска нация не е имало ама руски мекерета заедно с Москва измислиха такава нация.

След блестящите победи на ген. Суворов и последвалото анексиране на Крим от императрица Велика преди няколко века, Крим никога не е напускан от руското население и от руската армия. Дори през ВСВ, когато полуостровът е окупиран от нацистите, в полуострова руската съпротива е голяма - в планините действат партизански отряди, а от руска територия постоянно се изпращат военни десанти на полуострова, руският натиск откъм сушата също е постоянен по това време. А градът-герой Севастопол пада под нацистка окупация с огромно закъснение в резултат на проявен нечуван героизъм от руските му защитници. По-късно немската групировка е обкръжена и в по-голямата си част пленена от руснаците. Немците дори не са могли да се евакуират, каквито планове е имало.

то и османците не са напускали Балканите ама виж сега..ха.ха

Шило

Къде е аналогията?

Шило

В Севастопол? в Симферопол? В Ялта?