Зеленски: Украйна е готова да започне контранастъплението си

"Вярваме силно, че ще успеем. Не знам колко време ще отнеме", каза украинският президент

Обратно в новината

Коментари - Зеленски: Украйна е готова да започне контранастъплението си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде, време е да излезете от окопите и бункерите, че на руските ФАБ-500 и ФАБ-1500 им се изчака чакането.

Готова за бавна, трагична смърт ИЛИ разпалване на Третата световна война. С тези западни дараци, малко уплашена и много дрогирана пехота никъде другаде не могат да идат.

И ние започнахме с елиминацията на Путин Радев и служебното МУ проруско правителство.

Подоляк лъже ли?? Ах, забравих. В Украйна всички лъжат

Пак ли ? Това вече не се ли изтърка ?!

Който му се мре да контраатакува. Щом живота 5 пари не струва ,юруш на укропитеците. Само първо сковете няколко хиляди кофчега за кефа на фащ

Брендо е докарал новата пратка и зеленясълия наркоман е готов на всичко, отново :).

В Кремъл вече са подготвили всички жестове на добра воля. И след като украинците прережат коридора Донбас-Крим , Песков ще изрази дълбока загриженост за ситуацията. А Медведев пак ще мята атомни бомби по Вашингтон, Бахмут и Лондон.

И приключихте :).

"Киев се надява, че с контранастъплението си ще си върне окупираните територии и ще промени динамиката на войната" Надеждата умира последна... Без да съм военен специалист - при това съотношение на силите няма как да отвоюват тези територии - територии, рески между другото. Тези територии са част от Украйна поради игрите с народи и територии на комунистите - чичко Ленин, Хрусчов и много други има и батка Махно между другото... Хайде да я видим тази "перемога" и да приключва войната - пиша го с тъжна усмивка. Украинците излязоха големи глупаци!

SirBob

Зеленски вярно е голям комедиант. От колко време го обявяват това контранастъпление? Има-няма няколко месеца. Досега нищо. Така и ще остане.

Това ще бъде довършването на украинската армия и след това - батальони от НАТО !

Че ни омръзна тъпата ви вийна и непрекъснатата просия!

Преговори след Путин!

Този много обича да плямпа и да плаши. Нека да видим какви ще ги свършат с това дългоочаквано нападение. По малко хвалби повече действия!

Ми айде! Утре е неделя - почвайте, че да свършвате...

Купувам ти всичките долари по курс 1 лев -- 10 долара. Щом са фалирали.

Ни утрепаха преди да почнат с пуцането. Тук потенциал за пушечно месо няма. Никой няма да отиде да умира за вече видимият за просто око Корпоративен фашизъм на Давоските милиардери и Военните комплекси. Ще ядем радиоактивна супичка от коприва и ще намираме начин да не даваме пари на това нещо, което има етикет държава. Тия банкери не зацепват хич. То хубаво сте планирали дигитален контрол, цензура, малоумна анти-човешка идеология, промивки за мозъците на гоите. Ма гоите не са толкова тъпи, колкото ви се иска. ПОСОЛСТВАТА нямат реална информация. Данните, които ползват за взимане на решения са корумпирани от слугинажа до дупка. Русия си има нейна визия за бъдещето и дори принудена да приложи подобни мерки, няма ей така да се откаже от идентичност за кефа на хазарите и да клекне както 90 те. Реално за годината, в която е изолирана, парите не могат да бъдат източени и олигарсите са принудени да реинвестират като луди. Анимацията, която проектират западните медии е толкова далече от реалностите, че не е смешно. Жалко за цялата фалшива идеология наречена "демокрация". В рамките на година, всички уж световни институции станаха за резил и цъфна истината, че са просто масоно-ционистка пропаганда налагаща насилствено терора на САЩисаните и губерниите им. Война ще има, и то световна. Украинците са идиотите, които първи скочиха в тигана, водени от малоумието си и необяснимата синтетична омраза към всичко Руско. Хубава идейка на хазарчетата, ма реалностите са отново изненада. Проекта на Давос Ukraine is YOU за налагане на първите модели на управление от новият Фараонски ред нямам идея върху каква територия ще се случи. Русия се готви за пълна мобилизация и смени доктрината си от защитна на нападателна. Мечтата за смяна на режима ще се превърне в кошмар на некадърните пропадляци от западната имперска кочина. А има доста народи, които имат да си връщат за вековете робство, кражби и експлоатация. И тези народи не са обезкървени като Българският. Така, че предстои истинско зануляване за Европа и САЩ. Икономическо, гео-политическо и идеологическо. Няма никаква логика зад идеята да няма полове, педалите да раждат, децата да си сменят пола, да ядем хлебарки и да си набиваме чипове. Такава картинка не води до ясна мотивация за участниците. А без ясна мотивация никой няма да иде да умира на фронта.

Руските калинки тука не вярват че Украйна ще направи нещо със слабата си армия. Само да ви питам като е толкова слаба защо още не сте превзели цяла украйна. защо отстъпихте от Киев, Харкив, Херсон. Защо изграждате защити по цялата линия на контакт ако плана е да атакувате. Руската армия не е втората най силна в света, тя е втората най силна в Украйна.

И аз така всеки ден се заканвам че "от утре спирам цигарите" но все не ми се получава.

То няма тогава да има за какво да се преговаря…

САЩ искат да пратим и войници. Ще се пишеш ли доброволец? Ако отговорът ти е не (99.99%), по-добре исаю войната да свършва скоро и Украйна да престане да е черна дупка за пари и животи. Зеленски уби дотук 250 000 украинци сболният му мозък.

Нали техен висш военен каза че вече било почнало Преди две седмици

Този като се надруса и му се превиждат Атаки , Победи и т.н. ! Що не се скрие от Където е изпълзял , Путин до сега да го е ликвидирал 100 пъти , но пак ще го обвинят в убийство на еврей , и за това го оставя заедно с 9-те си Двойници да се друса с дрога и да искача като лалугер от време на време да каже някаква глупост !

Това го повтаряш от месец и половина посерко

Ключовото тука е “изтеглиха” - украйна не е оревзела нищо. А защо го правят - ами оказа се по лесно да изтощят “запада” с бахмутска тактика, отколкото да решат украинския проблем от раз.

Тъжно ми е за украинците, излъгаха ги със сладки приказки за свобода и демокрация, а тя каква стана - перемога и "контра-настъпление".... тези, които повярваха на американските идиоти трябва да бъдат третирани по Сталински !

Айде започвайте контра-самоубийството, дано след това да ви дойде акъла. Само жалко за хората дето ще умрат заради идиотизма на купените марионетки в Украйна.

То хубаво, ама нашите левчета не са по-стока от долара. Купи си японски йени, ще си по на далавера.

Оня ден искаше да влиза в НАТО, днес вече разбирал, че не е възможно.... Сега ще започва започналата контраофанзива.... Клоунът на ЕС пак са го извикали на бис... Циркът продължава....

А-а-а! Моля, моля! Докато с Пена ви чакахме с пуканките, вие се офлянквахте! Сега вече си имаме други планове... От записите ще разберем как сте свършили.

Да изберем Възраждане на следващите избори и да изхвърлим чуждите агенти! Този надрусан парцал изби сума народ за да угоди на американските си господари, джендъри!

По скоро на кукуво лято. Който говори за мир е путинист!

И войната вече е джендърска,утре за почваме контраофанзива.Нали е война трябва изненада тайни планове.

Стига фърка и попръцква сумата вредни газове отдели Грета не може да се справи и за 100 години! Почвай контранастъплението, та да се свърява с глупостите!

днес е шабат - не се работи.

Не ми е тъжно за укрите. Щом подкрепяш политика-диктат на световен терорист като америка, това заслужаваш.

Всяка една война е война на логистиката. Не на бойните машини и не на спец подразделенията. Запада организира украинската логистика, все едно той води война срешу Русия (което си е така) - демек отдалече идва техника, гориво и оръжие. Скъпо и доказало се във времето невъзможно начинание. В добавка и издържат украинското правителство поради срив на БВПто. Междувременно има срив на желаешите да купуват западен дълг и забавяне в печатането на пари. Тук идва ролята на сателитни държави като нас, дето трябва набързо да бъдат ограбени, за да продължи финансирането. Еврозоната е един от начините да се случи това. Същото се случва с Румъния, Литва, Латвия, Естония и Молдова. В същоти време Русия няма нито един ит тези проблеми - новодобавените региони добавят БВП, а не товарят руския бюджет отвъд парите за възстановяване.

Народа на Украйна избра зеленото джудже нацист за да спре конфликта в Донбас , но той се оказа достоен последовател на Хитлер и е виновен за смърта на хиляди невинни хора.

"Украйна е готова да започне контранастъплението си..." Някой помни ли какво говореха укрите преди Нова години? Същото. Чакат само да замръзне земята и лед да скове Днепър и ще почват да настъпват. Пролетта - март-април, чакаха да се стопи снега и да изсъхне земята от дъждовете, за да не затъват в калта. Вече е юни - почти лято е. Сега какво чакат? Да цъфнат налъмите ли? Може би пак ще чакат зимата, за да се скове земята. В очакване на Годо. И така докато войната свърши с червено знаме в Киев!

Стотици хиляди. Успокоението е, ме техните органи живеят нов живот на запад.

Тоя няправо попиля ушанките с това трепетно очакване. Младините им минаха в някакви кални дупки в чужда държава. Колко ли още ще издържат, преди да разстрелят командирите си и да тръгнат към Москва?

Уд'ри по каските на тъпите орки!

Мммм баба меца чака ли,чака.

Руската пропаганда 8 години говореше как за една седмица ще превземат Украйна.

Ще дочакат. Да видим путьо ще види ли следващата зима

Винаги има някой който е готов да зароби/унищожи сънародниците си! Продажници винаги ще има!

Танковете Abrams и изтребителите F-16 няма да бъдат използвани в предстоящата контранастъпление на UAF, каза Марк Мили, председател на Обединените началници на американските въоръжени сили. „Обучението на украинските сили на модерни американски танкове Abrams вече е започнало, но тези системи няма да бъдат готови за контраатака от въоръжените сили на Украйна“, каза Мили. Той отбеляза, че ще отнеме време и подготовката на ВВС. Според генерала Украйна ще има нужда от тези оръжия в дългосрочен план. Най-вероятно, когато Русия започне нова офанзива. Оригинален източник на публикацията: https://politikus.info/events/152294-tanki-abrams-i-istrebiteli-f-16-ne-primut-uchastiya-v-kontrnastupe-vsu.html Politicus.info

Имаме една турска чуждица, много подходяща за артистчето-Будала.

Бойния дух на затворниците от Вагнер се оказа по-висок от азовските мишки изпълзяли от азовстал. :)