Коментари - Зеленски сменя министъра на отбраната Олексий Резников | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност последно казаха, че няма да ги сменят и си остава той министър, пък шефът на разузнаването иска да си ръководи него, че отбраната е огромна институция. * п.п. Впрочем, ако търсите гаражни врати тук има страхотни на разумни цени https://nikdoor.com

Може ли някой евроатлантик да обясни как така зеленски и цялата фашистка паплач в правителството станаха милиардери по време на войната - от много организационна работа ли се случи това ? Или просто някой отвън ги "стимулира" да бъдат добри демократи и да "усвояват" средствата, щедро предоставени от запада за да избиват Руснаци ? А евроатлантическа ценност ли е да се подмазваш на ЦРУ, те да си затварят очите за корупцията, но в замяна да изпращаш невинни млади украинци да мрат безславно в окопите, за да може г-жа зеленска да пазарува без ограничения в Париж ? Защо т.нар. евроатлантически ценности са полезни само за онези, които са си продали Родината ?

УсрасевЛайна е поканила в четвъртък Зеленески да посети Брюксел на среща с лидерите на ЕС. При условие че имаше такава среща преди два ни, тази нова среща е с много съмнителна цел. Явно нещо му готвят на наркомана и го изтеглят понеже се страхуват от военен преврат.

със Скрипал-няма да е никаква изненада;)

ти за джуджака се притеснявай - щели да се погаврят с него като със Слобо

.. той тва прави. Зеленото джудже го отнема.,

Тролевете на шороша дека са? Обикновено тука гонят перемогата? Кво стана? Почивен ден? Или масови уволнения?

Получават новите опорки срещу Китай и Турция. Ще избухнат всеки миг.

и никовете;)

Правилно. Нали се готви за решаваща атака. За кво му е министър на ОТБРАНАТА.

Ръководена от Нюланд Бандерска е едно гигантско крадене. Буданов очисти конкуренцията, защото оня почна да скача срещу корупцията и търговията с оръжие и наркотици. Байдън е в далаверата. Хилъри е в далаверата. По този план се работи от времето на Бжежински, идеолога на неоконфашистите от военните комплекси, чийто син в момента е посланик на Америка в Полша. ЦРУ разкара успешно кадрите на МИ6, които до този момент редяха и те схеми за точене. Свидетели сме на тотална корупция в САЩ и ЕУ. Затриха цяла държава по команда. Можеше да има мир още март миналата година. Самата идея, че Украйна може да бие Русия в конвенционален конфликт е безумие. НАТО не може да я бие. Нито има логистично преимущество в територия там, нито военна промишленост с достъп до евтини ресурси, нито военна маса от хора. Но не се съмнявайте и за секунда, че всичко това е театър с цел кражба и както виждаме деиндустриализацията на Европа. Планчето за зануляване на гоите си тече с пълна сила. Ковид не даде нужните резултати. Една Трета световна ще създаде идеалните условия за прилагане на копоративният фашизъм, проектиран и промотиран в Давос.

бегом при джуджака, там има много от всичко, що чиниш в ЕС? ПОМИЯР!

https://hurseda.net/gundem/246987-iddia-mossad-a-gore-ukrayna-ve-rusya-kayiplari.html Не руска медия за загубите на Русия и Украйна.. По данни на МОСАД.. В Украйна са изброени и загубите на НАТОвски солджъри.. П.П. - и що ли обективните ни медии, не ни информират каква цифра за укрозагубите е споменал тоз министър при посещението си в САЩ?

РУСИЯ: Руските загуби на земята с 418 хиляди войници (плюс 3 500 000 резервисти) и нарастващ брой наемници на Вагнер: 23 Самолети 56 Хеликоптери 889 Танкове и бронирани машини 427 Гаубици (артилерийски системи) 12 Системи за противовъздушна отбрана 18480 мъртви 44500 ранени 323 Пленници УКРАЙНА: Загубите на Украйна , която беше със 734 хиляди войници (плюс 100 хиляди резервни войници) и офицери, войници и наемници на НАТО, са както следва: 302 Самолети 212 Хеликоптери 6320 Танкове и бронирани машини 7.360 Гаубици (артилерийски системи) 497 Системи за противовъздушна отбрана 157000 мъртви 234000 ранени 17230 пленници 234 мъртви – военни треньори на НАТО (САЩ и Обединеното кралство) 2458 загинали – войници на НАТО (Германия, Полша, Литва, ...) 5360 мъртви – наемници

:) Резников се доказа като качествен крадец в министерството на отбраната и сега го правят министър за стратегическите промишлени отрасли - по-широко поле за крадене и по-големи кражби. А лъжливото овчарче Буданов става министър на отбраната,! Пълен та-ак е тая Окра(д)ина!

Всички краварски военни от редника до сру агента са с гугъл часовници-хубаво го вижте, Киборги -командват ги дистанционно от Кравария. И с БГто ги има много такива .

"СлугаТА на народа" СИ ИЗТРЕПА народа. :(

Имаше статия с негово интервю. Като написах, че няма нужда да се палят идиотите, защото вече е уволнен ми слагаха минуси. Сега какво правим, май се оказаха пак от грешната страна. Дира е поне с 24 часа по назад.

„Революцията изяжда децата си“ е крилата фраза, перифраза от драмата „Смъртта на Дантон“ (Dantons Tod, 1835) на Георг Бюхнер. Същите събития днес протичат и в неонацистката хунта окупирала властта в Киев след злополучната 2014 година, което недвусмислено показва че вече има появила се реална съпротива от здравомислещи политици, срещу водената безумната военолюбива политика на Зеленски, докарала Украйна до пълен погром. Фактите вече сами говорят за себе си: Преди седмица първата оставка се подаде от близкия до президента идеологически гуру Арестович, който играеше ролята на идеолог на партията "Слуга на народа", създадена лично от Зеленски. Неговата роля досега в ръководството на страната, не бе по различна от тази на идеолога на национал-социалистическата партия Мартин Борман, по време на Третия райх. Тези дни бившия украински депутат Кива съобщи че: Министърът на отбраната на страната Резников, в петък е подал оставка. „Същият този Резников който вече в личната си сметка е натрупал 1.3 млрд. долара /според сп.Forbes/. Явно вече е решил както бившия министър-председател Яценюк, че е време да отиде някъде из тропиците, за да си харчи от парите на воля . . .докато все още има такава възможност! Източници от Киев съобщават че писмото му за оставка вече е на бюрото на президента Зеленски. Тези източници съобщават също, че на Резников "под натискa" от САЩ, може да му бъде повдигнато обвинение в близко бъдеще, за огромните присвоявания на средства от армията, и то . . .в особенно големи размери ! На последното съвещание в Президентството е наредено също и силите за сигурност да претърсят помещенията на кмета на Киев Кличко /в понеделник/ и на неговите подчинени. Това съобщиха днес медиите в Киев ▪Причина: Виталий Кличко със своите широки международните връзки в ЕС и САЩ, както и с огромното си влияние в Киев, дразни кабинета на президента.Освен това,позициите на ОП в столицата не се укрепват - началникът на градската военна администрация Попко все още няма почти никакво влияние върху процесите в Киев. ▪Последната капка за ОП беше, че Кличко изпрати около 30 кмета в съдебната зала в град Лвов, за да подкрепят на място кмета на Чернигов - Атрошенко. ▪Затова след съвещание в кабинета на президента, решиха да предприемат тези враждебни действия по адрес на Кличко. Срещу него е издадена заповед за обиски, както и същите да се извършат в домовете на неговите подчинени, пише политическият експерт С. Кушнир.

Явно нещата в Осрайна вървят на зле. Има една седмица откакто ми баннаха 1 канал по руската телевизия. На екрана излиза, че това било в съответствие с някакво решение на еврогейската комисия. Доживяхме до отдавно отминалите времена, когато слушахма "Свободна Европа" за да разбереме какво става по света. Нашите мисирки по казионните телевизиони канали са на нивото на кварталните клюкарки... и информацията им е съответната...

А според европейските демократи, това се нарича "Право на информация", право, което е гарантирано от Декларацията за правата на гражданите на ЕС. Странно разбиране за право на информация, когато ти разрешават само удобни на тях източници на информация и ти забраняват, такива, които не им играят по свирката. Ако перефразираме едно много известно заглавие на Едуард Олби, то ще звучи така: "Кой се страхува от руските медии?". И отговорът няма да има нужда нито от литературно произведение, нито от филм. Защото е известен и ясен на всички. Ти си си спомнил за комунистическото време, когато беше забранено да се слуша "Свободна Европа". Излиза, че нищо не се е изменило - двойният аршин, както го имаше, така и продължава да го има,

Никол, Възмущението ми е огромно. Еврогейските чиновници са се самозабравили. Опитват се да ми определят съзнанието ... Проблема е че нищо не може да направим против тях.

Родните соросоиди са в ступор, не знаят какво да пишат - дали да отричат че Бахмут е обкръжен или да разтягат локуми как Бахмут не е от стратегическо значение.

Още нямат инструкции. Все пак това им е работата. Без интрукции соросоидните гювендии не пишат и дума.

Тезата че Бахмут не е стратегически важен я опроверга лично наркомана Зеленски при посещението на евро делегацията в Киев. Остава да видим с колко дни закъснение родните медии ще ни информират за падането на Бахмут. Дори забелязвам че в новините за загубите на ВСУ в Бахмут вече го пишат със старото име Артьо̀мовск, надявайки се хората да си мислят че е някой друг незначителен град, а не бастионът на ВСУ.

е казала на това посещение, четох го като коментар в български сайт, че са доставили не знам колко си LED крушки, за да икономисват от електричество, колкото една АЕЦ и по този начин да се борят срещу Русия. И ние продължаваме да ги слушаме чинно. Техните действия приличат на действия на хлапак под наркоза. А е истина че живота на войниците е 4 часа на фронта. Това го казва украйнски военен в отговор на въпрос на украйнски журналист

Тоя защо е в такава интересна "молитвена" поза на снимката?

Не е ли време наркомана да се смени сам.... Бая е накарал....

Зеленски обеща че ще смени и министъра на отбраната на Русия, ако Русия продължава да се държи така гадно с Украйна!

Британското разузнаване с нови данни за критичната ситуация за ВСУ в Бахмут - руската армия настъпва на 5 направления. Унищожени са над четири хиляди украински полеви артилерийски оръдия и минохвъргачки. Отбелязва се, че през изминалата седмица руската армия е постигнала локален успех в опитите си да обкръжи Бахмут. Според британското разузнаване, руснаците са установили огнен контрол върху двата основни пътя, по които градът може да бъде снабдяван. Британците също така смятат, че наемниците от ЧВК "Вагнер" са прекъснали магистралата, водеща от Бахмут към Северск.

От началото на военните действия руските военни са ликвидирали над четири хиляди полеви артилерийски оръдия и минохвъргачки на украинските въоръжени сили. Това заяви генерал-лейтенант Игор Конашенков, официален говорител на руското министерство на отбраната, цитиран от световните издания. "От началото на специалната военна операция са унищожени общо 4003 оръдия на полевата артилерия и минохвъргачки, както и 8272 единици специална военна автомобилна техника", казва той. Конашенков е добавил, че в хода на бойните действия руските войници са унищожили общо 382 самолета, 206 хеликоптера и 3023 безпилотни летателни апарата. Освен това руските въоръжени сили са унищожили 403 зенитно-ракетни системи, 7750 танка, както и 1007 бойни машини с ракетни системи за залпов огън.

При унищожени близо 8000 танка, направете си сметка какъв ще е ефектът от изпращането на нови 10-20 танка.

Те руснаците бяха унищожили и повече Химарси от действително доставените. Като ги знаем как лъжат за всяко нещо, тази статистика със сигурност е също толкова вярна и е плод на развинтената ти фантазия типична за евразийски гейраст.

Цървул. Байдън да не ти се отчита колко химарси е дал на фашистите. Тъпак

Остави ги руснаците, по време на война и двете страни лъжат. Виж какво пишат британските и израелските служби за загубите на ВСУ.

Измина година от "Остана" до "Разпни го" за Зеленски.До година по това време няма да я има Украйна и Зеленски.

Gugnelid

"Остана" или "Осанна"?

Време е за нов майдан. Макар и вече късно, военните в Украйна да организират преврат и да вкарат кокаиновия шут в затвора.

Време е Зеленски да си подава оставката. Успя да унищожи Украйна и да избие стотици хиляди мъже. Укро нацист, който ще гори в ада!

Слава на Россия !!!!

Вчера имаше 2 изтичания на вътрешна информация относно загубите на ВСУ 1. В САЩ пенсиониран полковник Макгрегър съобщи, че на среща между Залужни и Мили, Залужни е докладвал на Мили, че безвъзвратните загуби на въоръжените сили на Украйна към момента на срещата са 257 000 души (убити, изчезнали, пленени). 2. В същото време в турската преса, с позоваване на източници на Мосад, беше публикувана схемата на загубите на Въоръжените сили на Украйна от началото на СВО. Според турските медии загубите на въоръжените сили на Украйна са: Неотменими ВСУ- 157 000 Неотменимо НАТО - 8052 Ранени - 234 000 Затворници - 17 230 Авиация - 302 самолета и 212 вертолета ПВО - 497 ПВО системи и РЛС Бронирани машини всичко - 6320 танкове, бойни машини на пехотата, бронетранспортьори, MRAP и др. Артилерия - 7360 единици теглена артилерия, минохвъргачки, самоходни оръдия, MLRS, OTRK

Си ги стъкмявате едни съчинения... Интересно защо само на едната страна гледате загубите? Като изключим цивилните се вижда че и другите мрат яко.

Нацистите нямат никакъв шанс. Пушечното месо е на привършване и киевските нацисти събират вече всичко-старци, болни, младежи на по 16-17 години. Штандартенфюрерите буквално отвличат смъртниците от улицата и на фронта при мечката. Но и това ще свърши.

5 февруари 2023 "Украйна очаква евентуално голямо руско настъпление този месец, но е готова да го отблъсне, макар поредните западни военни доставки да не пристигнат навреме, заяви днес украинският министър на отбраната Олексий Резников" 6 февруари 2023 "Украинският президент сменя министъра на отбратата Олексий Резников след корупционния скандал в неговото ведомство преди дни."

Кирило Буданов - този умник твърдеше , че Путин бил болен от рак. Той е върл укронацист.

Зильонски корупцията при управляващите е на всички нива, Тя е толкова голяма, че и одзад ниците ви падат $ . Жалко за народецът . Не останаха мъже. Чудя се как още няма бунтове !

Догодина по това време, Зеленски и хунтата му да са само лош спомен...

Много добър ход! Да видим какво ще излезе от това. Всичко ще зависи от способността му да се отърве от още няколко набедени "властови" центъра, които служат на всичко друго, но не на интересите на Украина или дори на тяснопартийните интереси на "човека от народа".

Gugnelid

Дори да допуснем, че сменят още 3-4 пумпала, какво очакваш да последва от това?

Нацисткия кораб потъва. Нациста зеле си мисли, ч смяната на един нацист с друг нацист ще го спаси. Или да му дадат някакво вундервафе и да размаже Русия. Нацистка му работа. Каквито са били 1941 такива са и сега

Здравейте Украинците са много демотивирани, който има телеграм може да види как говорят с техни медии, които им вземат интервю, казвайки, че понякога не спят по 3-4 денонощия, понеже няма кой да ги смени а след толкова време без сън си негоден за битка, нямат боеприпаси и храна и зарязват позициите си. Други разправят как изобщо не ги тренират, обличат ги, набутват им оръжие и заминават а един войник без подготовка живеел средно 4 часа в Бахмут. Не знам дали е вярно, но бяха публикували документ, вече не от 18+ ами от 16+ годишни са годни за военна служба и мобилизация според Зеленски. Но важното е че вече самите украински военни говорят за това по телевизиите си, до такава степен са демотивирани, че са загубили страха си от това, какво може да им се случи след интервюто и си казват хорицата. Колкото до смяната на министъра на отбраната, Зельо не го смени, когато смени всички други, ами го прави точно сега, когато губят буквално на всички фронтове. Не е то смяна заради корупция а по-скоро е по компетентност, надява се че онзи разузнавача ще направи нещо. То с демотивирани дори от затвор и разстрел хора, какво може да направиш? Дори наемниците им взеха да бягат... Да им дават колкото искат танкове още, да видим пък тях как и кой ще ги управлява. Много се надявам това да е началото за този режим на Украйна, защото ме е жал за украинския народ, не са виновни те а разбойническата хунта, която ги управлява, но щом не искат да им се противопоставят, ще страдат заради тях.

Браво! Точно такова е положението, описано на прост език и абсолютно безпристрастно, без каквито и да е политически емоции. Поздравления!

Типичната рашистанска пропаганда валидна за собтсвената им армия и войници. Всичко което си изписал и избрисал е 1000 % валидно за пропадналата, корумпирана и нямаща даже дрехи и храна Рашистанска армия. Разбра ли бе свиньо предателска. Като толкова много ти харесва Евразия и Рашистанската действително заминавай да помагаш за победата която толкова много желае твоя кумир Путлер. Свиня недоебана! Да ти еба майката и сестрата също!

слама усраини,само не се форсирай толкова,че гориш масло;)

ㅤ

Козяшки кози акита, Началството (Telegraph) съобщава, че другаря Путин е безсмъртен. Щом те са се отказали да го "умират", стига сте писали и вие глупости! https://www.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03528/putin-3-way_3528087b.jpg

Е нали всички неща са им помощи какво плащат.....май късно ще разберат за безплатния обяд.То зеления вече е продал цяла Украйна.

От САЩ съобщиха че Украйна има 287 000 загинали до момента !!!!!!

+ 300 000 безследно изчезнали! За параолимпийците да не обаждам!

Ако ще да си смени и името зеленски на червенски , украйна е обречена на провал и Укропите са вече трупове 40 хиляди убити в Соледар укри , 2хиляди поляка , 500 британци , 100 французина и 200 румънци ! Така че намаляват защитните реакций на укрите и си взимайте Укропите от България и дим да ви няма !

Така

Тъкмо каза че са готови да победят и го махнаха защото едни на други не си вярват на лъжите а искат ние да им вярваме.

Може да свири на пияно! Му ха ха ха :)

Gugnelid

И на дрогирано може!

Усраинската кочина взе да пращи, следващият е боксьорът с мозък ит айрян..

Какво намеквате?

По целият фронт се чува на руски 300-30-3...И мирише на украинско печено

Коледа

Шило

Поясни, че това са команди за артилерийски залп

Пак лъсна истинското лице на украинците. Корупция и колоборционизъм.

Тива им е интелигенцията! Масата са просто свине!

ХАХАХАХА иначе вчера побликувам на тоя помяр уж някви сериозни заплахи ! Украйна ще смачка а у хахахаха а той бил в оставка хахаха балъци смешници клоуни !!!

Украйнски военни в интервю признаха, че живота на новопостъпилите войници на фронта е 4 часа!

ㅤ

4-та рота, щото 4 часа и...

Това е много добър показател. В изчисленията за конвенционална война с НАТО, някога, залагаха средно време за живот на редник от три минути и нещо.

Варварите от онази пропаднала държава Рашистан намираща се някъде на изток, много скоро ще ядат още по-голям пердах и ще бягат с 200 към свинската си столица Масква. Рашистан потъва все повече в свинската си кочина и е въпрос на време свинята Путлер или да му теглят ножа или сам да си пусне куршума в кратуната си.

ㅤ

Ай стига сте шмъркали и пили от рано сутрин! Колко пъти умира вече "Путлер"? Човек ще си каже, че е бра'чед на Дънкан Маклауд...

Аз съм си много добре и вече работя. А ти пропаднал пияницо, само висиш тука по цял ден да пишеш за едните копейки.

Виждам, че работиш във форума. Няма как иначе да си и на работа и да пишеш тука. Ти си първият, който си признава, че е трол. Поздравления!

ㅤ

Смешник, Не гледай на ефрейтора в канчето!

Скоро ще дойдат птици на ята! Гарваните черни ще се заситят с укротелеса!

ㅤ

Значи Олексий твърди, че ше удържат следващата руска атака и Зеленият наркоман го подменя, щото е корумпирани лъже. Следователно уСрайна ще яде хура за пореден път. Ах, колко са прозрачни. :)

Ха ха ха ха Ха ха ха ха Резников краде, Путин е виновен Ха ха ха ха Зеленият краде, Русия е виновна Ха ха ха ха Ха ха ха ха

Резников беше се заканил да завладее Крим. Явно Зелката се е отказал от идеята.

Май Земенски е за смяна защото страда невинния украински народ заради този боклук

Целия Украински народ, страда заради Рашистан и дъртото джудже плъх и неговия президент с болните амбиции, и шизофренията което се крие в бункер някъде из Алтай! За това страда украинския народ. Разбра ли бе келеш!

А дали не е заради ЦРУ?

А когато украинските власти поощряваха избиването на етническите руснаци в Одеса и Донбас, украинският народ се правеше, че това не го засяга. Я народът на България как не позволи сънародниците му евреи да бъдат убивани! Украунците си посяха ветрове, сега прибират реколтата.

Ха ха ха Ха ха ха ха За Резников така завърши таз поема с кръв и сперма напоена Ха ха ха ха Ха ха ха ха

Рима

В Россия няма корупция,ако имаше досега поне Шойгу да беше увиснал на въжето за кражба в особено големи размери.Съдраните рашки солдати и скапаната техника са очевадни.

В Россия не се краде. Просто Россия е бедна и няма пари да си облече солдатите.

И голи ще ви плющят :)

Убертролът заПутлинист ШИЛО е тук и ръси уж хитра пропаганда и дезинформация.

Шило

По-конкретно, може ли, или само това успя да роди празната ти главица?

Моме, ако не си забелязала все още, руснаците не ръсят пропаганда. Те просто казват Истината и то повече от 10 години. Истината работи за тях, нямат нужда от пропаганда. За разлика от вас. Усрахте се от напъни да ни лъжете и да ни мамите. И се размисрисва. А после ви чуваме: Путин беше.

Олексий Резников, ина че се казва Алексей. Ама американците за две три години им смениха имената.. И Александър, дето си е столетия такъв, сега изведнъж стана Олександър. Трагико-комедия пълна е в Украйна. Американците да ги направиха на маймуни.

А на мен добре ми звучи ОлеСя ИскамЧук :)