Зеленски с остри думи за "великите геополитици", предлагащи земя срещу илюзия за мир

Интересите на украинците не бива да бъдат измествани от интересите на тези, които "бързат за поредна среща с диктатора", заяви президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересна сглобка е тая азбука-само йероглифи няма. Македонската ряпа да яде.

СА ПРЕКИ, НЕПОРСРЕДСТВЕНИ УЧАСТНИЦИ В ОКУПАЦИЯТА И ЛИКВИДАЦИЯТА НА УКРАЙНА ! ФАКТ ! НЕ ПОМОГНАХА НА УКРАЙНА С РЕАЛНО, ТЕЖКО ОРЪЖИЕ С КОЕТО МОЖЕШЕ ДА ОБЪРНЕ МАЧА ! БИЛО ГИ СТРАХ ОТ ГЪБИТЕ .... ХУБАВО .... ТОГАВА МОЖЕШЕ БУКВАЛНО ДА УДИШЕТЕ БЛЯДОВЕТЕ ФИНАНСОВО, КАТО МОМЕНТАЛНО СЕ ПРЕКРАТИ КУПУВАНЕТО ДАЖЕ НА 1 КАПКА ГАЗ И НЕФТ ! И ТОВА ГИ БИЛО СТРАХ, ЩОТО БИЛИ ТОЛКОВА УНИКАЛНО ТЪПИ, ЧЕ СЕ ЗАКОВАЛИ ДА ЗАВИСЯТ ОТ НЯКВА ГАЗ, ВМЕСТО ДА НАБУЧАТ ПРЕЗ 500 КМ ПО ЕДНА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА И ДА ЗАБРАВЯТ ЗА ГАЗ И НЕФТ, КАТО ОТЖИВЕЛИЦА! С ОРЪЖИЕ НЕ ПОМАГАТЕ, ФИНАНСОВО ДА УДУШИТЕ АГРЕСОРА - СЪЩО НЕ ИСКАТЕ! ЩЕ ВИ КАЖА САМО ЕДНО - С ВАС Е СВЪРШЕНО ! ПИТАЙТЕ БИВШИТЕ СОЦ. СТРАНИ, ТЕ ЗНАЯТ НАЙ-ДОБРЕ!

Запада така като гледам започва да му писва от Зеленски.

в Бруклинският Маратон, изискващ Сертификат за КОВИД Ваксинация за Участия, 16 припадат и са закарани вм болница, 1 умира с инфакт, безпрецедетно в историята на маратона, но нямало Връзка, Случайност било, разбирате ли!

НЕ ! ТЕ НЕ БЯХА ПОБЕДЕНИ ! КЪДЕ Е ЗНАМЕТО НА ПОЛКА АЗОВ ? НЯМА ЗНАМЕ - НЯМА ПОБЕДА Не ! Те не бяха победени ! Героите на Украйна, напуснаха битката по Заповед на Своя Народ ! ТАКА ГЕРОИТЕ НА УКРАЙНА ВЛЕЗНАХА В ИСТОРИЯТА И В ПЕСНИТЕ НА ДЕЦАТА ! ДА ! ТЕ НЕ БЯХА ПОБЕДЕНИ ! ЗА ТАЗИ ПОБЕДА ЩЕ СЕ ПЕЯТ ПЕСНИ И ТАЗИ ПОБЕДА ЩЕ ТЕЖИ КАТО ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ВСЕКИ РУСНАК ДЪЛГО ДЪЛГО ЗАВИНАГИ --------------------------------------------------- Азов ПОБЕДИ С БЕЗСМЪРТИЕ Азов НЕ СЕ ОГЪНА "Великата" "Непобедимата" ТАРАТАНЦИ АРМИЯ НА РУСИЯ не можа месеци наред да превземе един завод ... АЗОВЦИ НАПУСНАХА ПО ЗАПОВЕД и така останаха като 300 те Спартанци пред тленните на Ксеркса ! Поклон пред Азовците ! Това петно, руснаците няма да измият ! Защото това не се измива ! и никакво значение няма колко минуси ще нацъкат платените тролове на Копейкин ! СВЕТЪТ ЦЕЛИЯТ ЗНАЕ СВЕТЪТ ПОМНИ

те вече казаха, че е от Глобал Топлото в Ню Йорк, било цели 21 градуша - Мор Жега, разбираш ли?!

Оставете клоуна без нощна аудитория, без ежедневно наливане на пари и сандъци с оръжие и за три дни е развял белия байрак. Другата опция е да му спрете бЕлото, тогава и три дни са много.

Да дадем на агресора храна за да му задоволим гладът....каква глупост. Макрон защо не му даде Лотарингия или Прованс... Предложението повтаря капитулацията от споразумението с Хитлер за Чехословакия....вземи Судетите, за да има мир. Хитлер е насърчен да иска все повече. Същото ще е с русия, после идва ред на Румъния Балтика България и т.н. Историята понякога се повтаря. Виждаме кои са с русия, все бивши фашистки държави, Германия, Италия, Унгария, ...снишилата се лицемерна България.

Лека им пръст ...

Еленески ще погуби Украйна

На какво си, мен? Дай координати на дилъра.

НИКОГА НЕ Е БИЛА С БЛЯДОВЕТЕ !

Като слуша сащ и нато ...

Никой не ти е виновен, че се подведе по интересите на американците и те превърнаха в марионетка. Ти предаде /продаде страната и хората .

Предложението на Кисинджър е 1000 пъти по разумно от това да се налива оръжие в Украйна.

Няма проблем Украйна да остане цяла, дори и да си върне Донбас и Крим, но условието е да стане автономна област Украйна под юрисдикцията на Руската федерация. Естествено Зеленски там ще е прост палячо

Кисинджър е умен човек и вижда накъде отиват нещата. Предложението му е в полза на Украйна, но няма кой да разбере.

Слава за Героите на Украйна ! https://www.youtube.com/watch?v=n3FTIfcQlNM Зродились ми великої години З пожеж війни і полум'я вогнів. Плекав нас біль за долю України, | Зростив в нас гнів і лють на ворогів! | (2) Ми йдемо в бій переможним ходом, Тверді, міцні, незламні, мов граніт, Бо плач не дав нікому ще свободи, | Хто борець – той здобуває світ! | (2) Речитатив: Україно! Свята Мати Героїв, Зійди до серця мого! За Твою славу, За Твої Святі Ідеї! Нехай душа моя у тобі відродиться, Славою твоєю опроміниться! Страху нехай не знає, Не знає, що таке вагання! Скріпи мій дух, загартуй волю, Щоб сміло йшов я в бій! Щоб віра моя була гранітною, Щоб зросла завзяття, міць! Свята! Могутня! Соборна! Слава Україні! Героям слава! Слава нації! Смерть ворогам! Україна - понад усе! Україна - понад усе! Велику суть – для усіх єдину, Наш гордий клич народові несе! Вітчизні будь ти вірний без упину, | Нам Україна вище понад все! | (2) Веде нас в бій Героїв наших слава, Для нас закон – найвищий то наказ! Соборна українська є держава – | Одна на вік, від Сяну по Кавказ! | (2) ШАПКИ ДОЛУ СЛАВА НА УКРАЙНА СВОБОДНА Е УКРАИНСКАТА ДЪРЖАВА https://www.youtube.com/watch?v=n3FTIfcQlNM

Ах ти, глупак! Колко украинска земя и хора затри за да разбереш лицемерието на “Запада”. Чети история - дръвник. Сам се набута в лапите на КГБ-ейския агент.

Ами той и сега си е такъв

Колко оше искаш да им дадат САЩ хвърли средства равняваши се не руския военен бюджет за година

Свърши вече, "непобедимите" ги размазаха в Донбас, там веселото предстои. Тоя клоун-наркоман най-сетне ще разбере как го използваха, избърсаха се с него и го захвърлиха!

В момента укропите панически бегат от Донбас. А някой казват, че руснаците ги бимбят със самолети докато бягат.

Настрани от емоциите - очакваше се. Никой не иска тоя война да се точи твърде дълго - дори и САЩ вече виждат повече вреди, отколкото ползи за икономиката си - и на ред е силен натиск да се спира с цената на територии и отнет геополитически статут. Грозно звучи - но без да жали техника и войници агента от КГБ постигна цели в тая война.

Великите азовци сега са в затвор в ДНР и признават престъпленията си.

2022-05-26 07:11:12 Геополитика (нерегистриран) Няма проблем Украйна да остане цяла, дори и да си върне Донбас и Крим, но условието е да стане автономна област Украйна под юрисдикцията на Руската федерация. Естествено Зеленски там ще е прост палячо --------- Е, ЧЕ БЛЯДОВЕТЕ ПЕЧЕЛЕХА ТРИТЕ ВОЙНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА "ДЪЛБОЧИНАТА" НА ТАЗИ КУХА, ПРАЗНА ТЕРИТОРИЯ, КОЯТО УСПЕШНО РАЗМЕНЯХА ЗА КРЪВТА НА ВОЙНИЦИТЕ! АКО УКРАЙНА И БЕЛОРУС ГИ НЯМА В ОРБИТАТА НА БУНКЕРА, ТО ТОЗИ БУФЕР - ИЗЧЕЗВА, И МАСКВА Е НА ЕДИН ХВЪРЛЕЙ РАЗСТОЯНИЕ ОТ ИЗТОЧНАТА ГРАНИЦА НА УКРАЙНА! СЛЕД КАТО ОКУПИРАТ БЕЛОРУС И УКРАЙНА, ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ИЗГРАДЯТ ВЪНШНАТА ЛИНИЯ - "БУФЕР НА БУФЕРА" ОТ БИВШИТЕ СТРАНИ ОТ СИВ! ВСИЧКЕ СА ИМ НУЖНИ ЗА ... ПУШЕЧНО МЕСО ... И НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ! ТАКА ТИЯ ОТ ЧЕРВИВИЯТ ПЛОЩАД "СПАТ СПОКОЙНО" - "ДВОЙНА ЗАЩИТА" ! ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ТАЗИ МИЗЕРНА , ИЗОСТАНАЛА ИНДУСТРИАЛНО И ТЕХНОЛОГИЧНО ДИКТАТОРСКА "БЕНЗИНОСТАНЦИЯ С РАКЕТИ" !

Чак сега ли се усети. Факт е, че ако не правихте "националистическо" прочистване в тези територии, нямаше да има риск да ви ги отнемат.

Решението е Луганска и Донецка се откъсват от Украйна и стават независими. Там има проруски правителства и в един моменр следват сценария от Крим. Или не - все тая. Русия си взима пристанищата, чак до Одеса. американските кораби и подводници се разкарват от Черно море. И - ако искат да си го мерят с Русия да го правят около техните брегове - Куба, Флорида и т.н. Нашия регион става мирен - Русия няма интереси да напада нас или Румъния. Започва усилена търговия и туризъм. Точка.

НИКАКВА ОТСТЪПКА ! СМЪРТ НА РАШИЗМА - СЛАВА НА УКРАЙНА

тъпанар, продаде се на американците и разби държавата си, и сега се усети, че просто го използваха и го излъгаха

За безродник дето думата Родина му е изключително чужда. Само не знам кой ти излъга че Путин иска само тази земя.

Големите ценности на Азов, Айдар и Десен сектор " Украiна юбер алес ". Това което прави Зеленски е жертвоприношение.

наркомана пак е педозирал и си мисли че азбира нешата повече от Кисинджър:)

Стига си плашил гаргите

Като четеш писанията на троловете излиза че още преди осем години украинците са нападнали някъде Русия. Тая война Путин я подготвя още откакто окупира Крим. Въпреки договора между Русия и Украйна. Само че ей сега преди малко дадоха едно изявление на един от преди показваните доста често командири на така наречените опълченци от Донецк. Как не желае да се бие и как насила ги принуждават да отиват да се бият.

Всеки който ме лиже подметките на Путин задължително се е продал на американците нали?

ей клоун ,бягай докато имаш време ! украйнският народ но /не бандеровците и фашистите в окрайна/ ,ще ти види скоро сметката ,фашист нещастен

Еми ако не обстрелваме с артилерия черноморски курорти с руснаци - няма да иска да ти нападне - просто е. Има вярно в поговорката “да би мирно седяло…”

За тебе интересите на България не са на първо място нали?

И какво ми е безродното? Че не искам като тъпите укри да давам курбан българските момчета за интересите на Памперса от белия дом? На Путин ние не му трябваме - той неговата игра си я играе и без да влиза тук с оръжие!

Ше счупиш на майка си п

Да, няма общо с възможното прибързано присъединяване към НАТО, с разполагане на американски ракети и речите на Зеленски как ще стават ядрена държава и няма да спазват Минските споразумения - неее - изобщо няма общо с това :-). Стига де…

Говорещ от името на хора които не познава и които не са му дали никакво право да говори от тяхно име.

Зеленски критикува боса си...този който ми дава пари и го направи премиер. По-добре да го убият самите американци да кротне света

Слава на Русия на тебе уродче педалите са ти посегнали а не руснаците

И това според руското посолство нали?

Браво на Зеленски, истински обединител на народа си. Руските подлоги са все същите плиткоумни подлоги, без значение дали са в Украйна, Гърция или България.

Че амебите никой не ги пита

Затова сега са по затворите ...

Украинците вече искат мир,осъзнават че те умират а зеленски трупа милиони. Недоволствотп расте