Зеленски покани Си Дзинпин да посети Украйна

Миналата седмица Си посети Москва, което предизвика коментари, че Пекин може да окаже военна помощ на Москва в конфликта

Обратно в новината

Коментари - Зеленски покани Си Дзинпин да посети Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко, зелено човече с бяло носле. Що е то?

Президента Си да посети Украйна да види военнопрестъпниците - путлерофашисти какви ги вършат в чужда държава ..Президента Си да накаже неговия подчинен джудже- путка

Украинският президент Володимир Зеленски отправи покана към китайския президент Си Дзинпин да посети страната му. Той направи това в интервю за Асошиейтед прес Наистина ми става и болно и смешно.Прсто не се прави така.Ще кани Президента на велика държава в интервю за Асошиейшед.Това да не го кани на селският събор в Бусманци. Тоя човек съсипа Украйна.Над 10 милиона украинци напуснаха страна си.Още хиляди мъртви и осакатени.В името на какво.

Президента Си да посети Украйна ? Да може в необозирмото бъдеще ,само ако неонациста Зеленски вече не е в Украина.

Китайското външно министерство няма какво да каже за поканата на Зеленски към Си Дзинпин да посети Украйна.

Зеления като е толкова куражлия, защо не отиде в Китай :) да не стане като шефа на Интерпол…..

С помияри никой не говори .. само ги подритват.

Зеленски да моли за мир

Защо Си да говори със Зеленски, като от него нищо не зависи?!? Ще говори с лидерите на Г7, които обаче явно искат война. Вероятно ще си я получат. Преди седмица с посредничеството на Китай се сключи мир между СА и Иран. Двата непримирими врага в Персийакия залив. Тази седмица под посредничеството на Русия, с водят преговори за мир, между СА и Сирия. СА вече е в лагера на Китай и Русия. Американците рязко загубиха значение в залива.

Защо не покани лидерите на Афганистан, Либия, Сирия, Йемен, Камбоджа, Иран, Ирак, Сърбия, Виетнам и още много лидери може да покани. Имат доста общи теми за разискване!

Видяло, че подковават коня, и то вдигнало краче!

"Иде ли?"

Си телефона не му вдига, наркомана на място го вика. Изрод.

Sm3hurk0

Си Дзипин няма да се среща с нацисти и наркомани ! :)))) Наркомана пак се е качил на черешата :)))))

Ако има нещо да обсъжда темата, ще я обсъди с господаря на Зеленски, САЩ. Зеленски е просто изпълнител. Няма какво да говори с него. Такива разговори са само да придадат илюзията за независимост на Украйна. И да скрият от хората, че всъщност държавата се управлява външно от САЩ. Такава среща друг смисъл няма.

Когато шут влезе в дворец той не става цар, а двореца става цирк!

А когато едно джудже - бившо партийно комунистическо величие влезе в двореца Кремал и се прави на цар- какво е това? Повече от цирк Това е трагедия.

НЕ СЕ Е САМОЗАБРАВИЛ КАТО ТОЗИ ИДИОТ, СЪЗДАВАЙКИ ЧОВЕШКИЯ РОД ? КЛОУНЪТ Е НЕОПРОВЕРЖИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА !!!

Зеленски скоро ще бъде посетен от духа на Кадафи!

Си няма намерение да си общува с фашаги. Зелю не го ли разбра? Усрайна сдава багажа. Да живее велика Русия!

ЗЕЛЕНСКИ НЕ Е ОСЪДЕН ОТ МНС , НО НЕ СМЕЕ ДА ОТИДЕ НИКЪДЕ ;§

Не смее да отиде никъде!? Зеленски!? Вие руските тролобе верно нямате връзка с реалността. Зеленски обиколи света и навсякъде го посрещнаха на крака, включително и Краля. Беше във Франция, брюксел, Обединеното кралство, САЩ. Путя къде ходи пред това време!? Беларус! Да ви...

Това не е светът. Това са му господарите и спонсорите. Заедно с рекетираните държави, които насилствено го подкрепят, това няма и 30% от светът. Каква е тази мания за величие.

Готов съм да говоря с него. Чакам го да дойде в Киев. И момченцето Си веднага ще дотича. Мак наистина този човечец е наркоман.

Шут дрогиран.

Кой можеше да си помисли че ще такова майката на президенъа на света.

Си е президент на държава, велика сила. Няма как някакъв клоун да го кани, даже в шоуто си.

Мхм, той Си само за това мечтае, да се види с главното нарко-наци. Моля Колумбия да продаде по-чист кокаин като помош, че явно сегашната пратка не е чиста и на този клун-малоумник му се привиждат неща.

Украински нацист от еврейски произход, имал желание Президента на Китай да му се Яви в Киев!!?? Затова,Зеленски поръчал ...по Телевизията ..Президента на Китай да дойде при него! И без съмнение,всяка дума на този Зъл Клоун Зеленски,е създадена и минала проверка на Службите на САЩ и Англия,които са около Зеленски 24/7. Пак сбъркахме тежки с ЕС и НАТО...Запада!

Хазарският цар силно се е взел на сериозно.

Си Дзинпин на крака на Зеленски в Киев, никак не се вързва. Китайците им казаха какво мислят с 12-те точки и то не на тях, а на американците. 12-те точки коренно променят концепцията в света за създаване на един по подреден свят. Ако САЩ ги приемат, приемат и факта, че те вече не са световен хегемон и че в света има нов ред с много полюси в който те са само един от тях.

Това е все едно Си да го поканят в Тайван...

Този когато беше самодеец, комик ли беше или това е резултат от злоупотреба с наркотици?

Отивай Си. Има вероятност от 0.5 % Зеленски да се помисли за мъж, да направи нещо необмислено и тогава вече проблемът ще бъде решен за часове и евентуално ще се възцари мир. А има вероятност и да измислят някакъв вариант за прекратяване на военните действия.

Малкото искаше Си да помоли да бъде приет, но не позна.....

Е бай Си ти беше дошъл на крака. Що не говори тогава с него?

Мотор сич, дето китайците си го платиха а им го откраднахте ще влиза ли в обиколката на посещението!?

За Памперса Путин е приготвил ракети ЯРС с 3 ядрени бойни глави и далекобойност 12000 км. Честито на всички памперси. Нема лабаво дето викаше бай Тошо

Те китайците имат хиляди рецепти със свинско ...

Или Зеленски е прост или наивен като дете, което си е по същество същото. Китай и Русия подписаха 14 споразумения за тези три дни. Си е отишъл там с конкретна цел. Сега изведнъж Зеленски очаква той да отиде на посещениеи при врага на Русия?! Или това е просто трик на САЩ с който, след отказа на Китай, да ги поставят в лоша светлина пред света. Видите ли, Си подкрепя агресора....

Залю е толкоз прост, че не може да измисли нищо подобно, и толков сервилен, че да тръгне да го прави на своя глава...

Щом така казва Зеленски, ще изпълнява.

Зеленски е наркоман със дългогодишен стаж. След поредната доза приема желанията за действителност. От две години Украйна няма посланник в Китай. Това е резултат от неизпълнение на договори между двете страни по вина на Киев и под влияние на Вашингтон. От тогава Си не отговаря на поканите на Зеленски

съвсем други причини - просто не му се занимава с помияри, с помиярщини, с кукли на конци и с обречени каузи!

Си в Киев, след като го е привикал Зеления. Това означава китайците да си се изплюят в лицето, особено след конфискацията на заводите "МоторСич"

Си, си ей сега ртъгвам Зе- отговорил Си на поканата!

народен човек да е, едва ли се занимава с помияри... Освен това - няма нужда като бидоня да се прави на Рамбо (тайни влакове, нощни вагони), за да си наглежда инвестицията...

Че той беше в Русия на скоро кво ша дири в усрайна... Тва бело не му действа добре

Е как щ.о? Да ревизира к.в.о е свършилл кремал - колко човека е у.б.и.л,, колко деца са отвлечени и на колко тоалетни чинии да разчита!!!

Казах ти - хитлерюнгендчета!

за китайската кауза! Даже може и комунист да го направи с няколко конг-фу шамара! :)

По-добре да не го канят!

Най-много да му вдигнат телефона, ама ще трябва и Китайският да научи, след "Украинският"!

Слава усрайна :)

Наркомана Зеленски,най много да накара китаеца,да падне на колене и да се закълне в Бандера

Слава усрайна :)

Колко са притеснени русофилите, че Си ще ходи в Украйна!!! Е щ.о б.е "велики"???!!!

Притеснени? ... От какво? ... Става скучно с неравностоен противник, скука голяма вече с т'ва наркоманче!

Русуте добре направиха, че го оставиха зелю жив! Сега веселбата е ежедневие :)

Хуморески, баце!

някой Джеки Чан - да го поразкърши малко...

Имало там някакъв бог - бандера! На аз като съм будист ...

И за какво да ходи там? Да му пускаш сирени безпричинно.

Не е безпричинно! Пускам сирените и хайванчетата се свират в метрото! Там от скука се плющат като мишки! После раждат хитлерюнгендчета, тях ги пращам на фронта и на русите им е гадно :)

ЗЕЛЕНСКИ Е ПОКАНИЛ САМИЯТ ГОСПОД БОГ ДА ГО ПОСЕТИ !! СИ ТРЯБВАЛО ДА ИЗЧАКА !