Зеленски подписа новия закон за мобилизацията

Документът подпомага финансирането на доброволците и добавя нови наказания за избягване на военна служба

Обратно в новината

Коментари - Зеленски подписа новия закон за мобилизацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И следващ закон мобилизация на жените

Нещо го забравиха зеления неговите приятели от америка

Още пушечно месо за чужди интереси! Масовия убиец Зеленски и неговата камарила продължават да въртят този конвейер на смъртта. Живота на сънародниците не струва и пукната пара. Днес е равносилно на смъртна присъда да си мъж на призивна възраст по украинските територии. Не знам как още го търпят този противен наркоман. Даже и Хитлер се опитаха да убият, няколко трезвомислещи германци...

Честито на усроматриала :)

А тия на Слънчака?

Американският слуга Запрянов обяви че мобилизация в България на мъже до 55 годишна възраст се обсъжда!!??

Децата от бала направо в касапницата. Това е управлявана от ЕС и САЩ фашистка Украйна. Слава на Украйна,а? Слава на героите,а?

Паси се е записал доброволец, а Поптодорова медсестра. Надяваме се Поптодорова, да не изкраде козметиката на бойците.

на звено в армията не ми е ясно защо да ги радва ако ще избират между пехотинец, танкист и сапьор например. не всички да служат в пералното все пак

Плевневлиев чака повиквателна

Единна независима и демократична Украйна не може да не победи защото всички ние мислено сме с нея и и съчувстеаме.

Духай, бастун! Като всички нагли укри в България.

Вие си бъдете там МИСЛЕНО, Руснаците са там ФИЗИЧЕСКИ, те нямат нищо против вашата стратегия :-). Отивайте да плюскате шкембето на жълтите павета и да викате "Слава на Украйна", те Руснаците ще се уплашат и ще победите! Мислено побеждавате, това е важно!

Украйна губи, зеленчукът с тоя указ събира поредните последни жертви, нещо не съчувстваш истински май :)))

Който е избягал в Европа няма да се върне, за да се бие за родината си, няма да остави живота си там. Кауза пердута, мечти зелени. Да се борят тези, които останаха у дома, а може и чужди да им помогнат, ей, на, макроня крои планове да праща войски в украйна.

В България се крият много Украинци и трябва да се гонят от България да отиват да воюват за държавата си , а не да се крият и да лапат Български Народни Пари !

Три подгряващи статии пуснахте за този закон. Накрая като излезе, пропуснахте половината подробности. Я кажете за запорите на банкови сметки при неявяване пред наборната комисия. За обезщетенията за убит войник. За купуването на униформа и консумативи за сметка на военослужещия... Дори едно хубаво резюме не можахте да направите.

Евроатлатизъм се сака! А са написали, дори резюме, а са си търсили на часа друга работа!

Синът на Кличко от Австралия вика слава на Русия! Ха де?! ?!

всичките тролеи,които уж са с окраината,да се запишат доброволци;)Е,поне 10-15% от тях,които имат навършени 18 години,пикльовците на мама могат да продължат да акат по форумите;)

А ти другарю защо не дойдеш да се запишеш при нас ?

Кадирка, няма нужда от агитация брат! 20 000 човека на месец има доброволци, а след Крокус желаещите се удвойха.

Бягайте, момчета!!! Не отивайте на смърт за мръсни корпоративни интереси

В чужбина в т.ч и България са ХИЛЯДИ Украински граждани Подлежащи на Мобилизация. Една ЦЯЛА АРМИЯ. Тези ли ще се ВЪРНАТ с Луксозните си Джипове, да се сражават за "Този, който Духа"? Ще се върнат "Другото Път". И следва Въпроса - в самата Украйна останали все пак някой, който е Читав за военна служба или останаха само Пенсионери и ЗеленскиЮгенд с по един "Фауст Патрон". Тази "Украйна" стана ЖАЛКА ИСТОРИЯ, направо ТРАГИЧНА.

Страшно е когато чужди сили си сложат марионетка на власт в дадена държава с цветни и кървави революции. Пример как Великите сили водят война с някой на чужда територия с чужда армия. Надрусаният Зеленски не насрочва законни избори, държи медиите, разправя се с наудобните и за народът на Украйна няма никаква надежда. Изгони, осакати и изтрепа младите хора и сега иска още жертви :(. И накрая Украйна ще загуби още територии. Жалко за украинците. За съжаление и у нас си сложиха тези чужди сили подобни марионетки с революции възползвайки се от тъпотията на младите и наивни полезни идиоти тук!

Без подкрепата за Запада с оръжия от месеци насам, решиха да хвърлят живо месо..... Този президент няма ли опозиция? Нали живеят уж в демократична държава? Не е ли по добре за Украйна да преговаря, за да запази населението си и да изчака година две преди да се подготви за атака? Иначе чисто и просто са хванали украинските балъци да се бият безплатно за интересите на САЩ...

най-голямата опозиционна партия е забранена,а останалите не смеят да се обадят,за да не станат мишени на нацитата от Азов и СБУ;)Окраината в момента е черно-бяла-или си с нас,или си враг...Ако не си с нас,просто изчезваш безследно-Дивия Запад в най-дивия му съвременен вариант...

Този завърши като президент

Въпросът е дали няма да свърши и като човек,ако въобще е човек този нацист,който унищожи народа си,за да слугува на западните евроидиоти.

Ами нищо друго не ни остава освен да честим новата МОГИЛИЗАЦИЯ на братята Украинци! Дето се вика каквито сте ги ИЗБРАЛИ точно това получавате, тоест обещаваха ви МИР, получихте ВОЙНА, сега ви се обещава ПОБЕДА, получавате МОГИЛИЗАЦИЯ. Моят съвет към Българите е да гледат и да се учат :-).