Зеленски обяви, че слага край на дипломатическите отношения със Сирия

Страната призна проруските територии в Донецк. САЩ прехвърлиха 1,3 милиарда долара икономическа помощ на Украйна; Лондон съобщи, че отпуска още 1 милиард лири на Киев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

......е бабо мозъчето ти е изфирясало и останало само с една клетка за това и не знаеш историята, да Наполеон им набива канчетата на блядовете и те отстъпват Москва, а битката при Ватерло, която решава съдбата на наполеонова Франция е победа на Великобритания, блядовете там дори не присъстват, колкото до Германия ПСВ размазва блядовете а за ВСВ, блядовете трябва да благодарят на САЩ, защото от есента на 1943 година започна методично да унищожава военната индустрия на немците, а през 1944 год. отвори и втори фронт във Франция,...така че бабо гледай си пенсийката и не се опитвай да мислиш, не ти се отдава на едноклетъчното мозъче!

Докато Германия настъшваше в Русия, 300-400 000 войници от други страни в Европа воюваха на източния фронт на страната на фашистка Германия. Когато 44-та СССР погна окончателно Германия, американците побързаха да спасят Европа от мощта на съветската армия. Иначе цяла Германия щеше да стане ГДР :-) Идеята на САЩ не е да помага, а да изтощава другите силни, които не са единни. Сега изтощава Европа, защото Европа не може да защити интересите си. Всеки посланик на САЩ е напрактика шеф на премиерите и президентите на всяка държава в Европа. И ето ти бедствие от това, че Русия насмете нацистите. Нямаше и как да не го направи - САЩ искаха, освен че ги финансираха, и да ги въоръжат, а те са копелдаци и щяха да гърмат по Русия дори само то лудост. Доклади за нацизма в Украйна имаше в Бундестага преди няколк огодини - ръкопляскаха на призива да се противопоставят. Какво стана след това? Ами на Байдън сина му имал интерес в Украйна, уреждал срещи на Байдън с нацитата (има снимки на Байдън с нацитата) и им се заповяда да не говорят против Украйна. Ето ти и нуждата Русия да поправи тази сволач нацистите. И докато чисти от изметта, подла Европа отново изпълнява заповедите на САЩ - санкции, пропаганда... Не че Русия е готина, само че не е по-лоша от упадъчните САЩ и от загниваща Европа. А България няма интерес да потъва със запада, има интерес от гъвкава политика. А има и интерес да изгони предателя, който ни направи за смях а света - нито респект в Европа, нито връзки с Русия. Французите го базикат, македонците чакат удовлетворени претенции на тепсия.Просто копеле. Не сме имали такъв глупак от времето на Фердинанд, само че май Фердинад е бил по-читав.

Според оня клатурко Киров, бивш не знам си какъв съдия, Украйна обявява война на Сирия. Какви са тези наши нещастни специалисти? Къде се образоват и как образоват? Пълна трагедия.

А да ти е ясно че всички ние в ЕС дружно ще им плащаме дълговете като част от нашето "приятелство и съпричастност" Или и това не сте разбрали още. ЕС е просто една колония на сащ, която ни цица безогледно, ей това е ЕС, назначават си губернатори да ни контролират кой ще ни управлява и дали изпълнява господарските поръчки и това е ЕС. Ако мислите че другаде са по-зле, много се заблуждавате.

Що бе те руснаците не ни цицат. Нито с петрола, нито с газта, нито с ядреното гориво. Ей така го подаряват на овце като тебе.

дреме му на Асад, ей сега ще го премеси в другия крачол. Тоя още ли не са го гръмнали бре, докога ще пълзи тая твар все да се моли и хленчи, не стига че целия ЕС го хрантутим и издържаме ами и кряка жабата му ниедна.

Вие давайте човешки жертви, ние ще ви прехвърлим долари и лири !

да сте чели в историята Русия да е нападала Франция ; да е нападала Германия, да е нападала Великобритания и САЩ - не сте. Но обратното - да! Да сте чели какъв е резултата с първите две? Чакаме третия резултат - дали обаче ще го видим???? Гоним дипломати, та...... Историята трябва да се чете, ама....... иска и ум, и култура, и здрав разум , освен четене.

Утре вземи полета цза Магадан и открадни някой кенеф.

Нищо не ти разбрах бе педалче надрусано….

Явно си още на първо бръснене ! Би трябвало да се запознаеш с исторята от последните 200 год. преди да се "изтропаш" толкова категорично! Впрочем повечето коментари тук в този форум са от твоя десен. !776-8 г.(?) се случва едно събитие в акваторията на Ню Йорк. Какво е то? Кримската война от 1856-60 г (?). За каквбо става дума, т.е. участниците в нея и кой св.известен руски писател участва като млад офицер в защитата на Севастопол. Гофорим за факти, а не за предубеждения, филиии и фобии.

Това с Германия и ВСВ са го забъркали Сталин и Хитлер с идеята да си делят Европа. А аз нямам спомен нито САЩ,нито Франция, нито Великобритания да са нападали твоята раша. Ако я бяха нападнали досега такава страна Русия нямаше да има. А нас СССР ни е нападал през 1944. Тогава пак са го наричали '' освобождение". Интересно от какво са ни освобождавали след като ние сме били съюзници с Германия, а не сме били окупирани.

Парачовечето пак се наака.

Този ще свърши като Мусолини, на въже в центъра на Киев!

Зеленски е щастлив, че не е тъп българин.

Tozi niama li koi da go svitne, ta da se reshata neshtata, che aman veche.

Четете внимателно: то не било помощ от САЩ , а КРЕДИТ от световната банка за Украйна ! Ще ги заробят с кредити и дългове за да им бъдат още по-големи пошлуковци... не ви ли е познато отнякъде ?!?!?

А да ти е ясно че всички ние в ЕС дружно ще им плащаме дълговете като част от нашето "приятелство и съпричастност" Или и това не сте разбрали още. ЕС е просто една колония на сащ, която ни цица безогледно, ей това е ЕС, назначават си губернатори да ни контролират кой ще ни управлява и дали изпълнява господарските поръчки и това е ЕС. Ако мислите че другаде са по-зле, много се заблуждавате.

Писна ми да чета ежедневната сводка за наркоманизираните изказвания на този психясал човек. С малоумието си докара Укоайна до просешка тояга, изби маса народ и продължава да го прави. Това не е политик, а шут, който не знае какво прави и какво говори, а ако го осъзнава, то е продал душата и народа си за лично облагодетелстване. Досега милион пъти трябваше да седне и да преговаря за териториите с рускоговорящо население, да спазва подписаните споразумения и да се опита да намали напрежението, а не да го ескалира до червено.

Къв урод си?

Голям праз и едно малко зелено човече по малко..

Великобритания, на свой ред, обяви вчера, че ще предостави на Украйна още 1 млрд. лири (12 млрд. долара) военна помощ, Не знаех, че 1 лира е 12 долара...

Тъпак! Америка 12 млад., USD, England 1 billion GBP. Зацепи ли? Я ги сметки в рубли

Май ти не си прочел. Я пробвай пак да видиш, че човека е прав.

Тази западна ... "Помощ" за остатъка от Украйна е КРЕДИТ с пазарни лихви. Даже не е без лихвен. Така Запада живя богато.. Досега. Прави войни, конфликти...сладка марионетки на власт... .. И после дава Кредити за оправяне на разрушенията причинени от... Запада. Вижте България...

Дори не ми се коментира случващото се, защото от цялата тази дивотия страдат обикновените хора. А на еничарите (политиците им е все тая. А на тези които дърпат конците на еничарите им пука за обикновените хора още по-малко.

Дават долари и лири на Украйна, а рублата и се качва курса, да не би и тези долари да отиват при оръжието което им дават постоянно, т.е. да не достигат до целта, а някъде по пътя да се губят.

Zеленски, След като "Вече няма да има отношения между Украйна и Сирия", как ще им продавате американските оръжия дето ви пращат като помощ?! Апа а! Сбърках. Вие не ги продавате на официалното правителство а на терористите от ИДИЛ.

Решението на Дамаск е очаквано. Украйна участваше във войната в Сирия на страната на джихадистите. Това не беше изненада, защото по-рано, по време на Чеченската война, хиляди джихадисти минаваха през Крим, тогава територия на Украйна, за да се присъединят към сепаратистите от самообявилата се Република Ичкерия.

Фейк...

Америка давала помощи ...Ъ!!! Тия така са казвали и за индианците,че им помагат :D

Разбира се, че даваме помощи. Ние сме най-пасицистката страна в целия свят! Помагаме, демократизираме, борим се срещу диктаторите. Искаме мир по целия свят. Неслучайно имаме толкова много военни бази. То тоя мир трябва да се подържа. И това никак не е евтино. Но ние сме най-великата нация. В целия свят. И се справяме блестящо.

проф. Пол Кристи, високопоставен служител на американската Агенция за национална сигурност: "Главната цел е по-здраво да се обвърже икономиката на Европа с икономиката на САЩ, а междувременно какво ще става с Украйна, това не интересува никого". И още: "На Украйна е отредена ролята на свлачище, което ще прекъсне европейското сътрудничество с Русия. А какъв строй ще има в нея, начинът на управление, това са абсолютно безинтересни въпроси".

Ако не стане цветна революция - майданче, ако не стане с майданче - тероризъм, ако не стане с тероризъм - отглеждаме фашизъм и минаваме на военен конфликт. Поне Сороските боклуци да бяха малко по-творчески настроени. Ако човек се поинтересува малко, ще види ужасяваща картинка. От падането на СССР не са се спрели по целият свят да носят "демокрацията" на кока-кола, макдоналдс, пфайзър и военните си комплекси. И тълпите от малоумници се редят на опашка да ги подкрепят. Красота. Мисля, че е време САЩ да бъде вкарана в кучи гъз веднъж за винаги. В името на милионите избити от сатанистичното им задкулисие.

Gugnelid

Натам вървят нещата, друже - светът все повече се отърсва от зависимостта си от петро-долара, а когато тази зависимост се свие до определено ниво (БРИКС и ОПЕК спрат да търгуват в долари), тогава ще настъпи или раят на земята (ФАЩ да се свият до размер на маргинална сбирщина от фалирали псевдо-държави) или адът (ФАЩ да опитат да използват ядрено оръжие, за да се спасят от фалит). Ха да видим!

Сакън, бе джанъм! Сега кюрдите от къде ще купуват шведски гранатомети?

Ама колко тролове изплуват веднага щом в дадена новина се спомене Украйна или Русия ...

Цялото нато не може да се справи с една Русия, ха ха ха! То оръжия, то милиарди долари, то санкции и НИЩО! 100 хиляди руснаци, чеченци и донбасци бавно и методично смилат цялата укронацистка и международна сган, която се е сънрала в бившата държава украйна :)))) Зеления клоун да не се дърви много на сирийците, че арабелите може да се хапят помежду си, но са като циганите, ако някой закачи техен авер стават единни.

ПРОЧЕТЕТЕ МАРКС И ТЕОРИЯТА ЗА ИМПЕРИАЛИСТИЧНИТЕ ВОЙНИ! НЯМА ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА! ИМА СМЯНА НА ЕДНА ЕКСПЛОАТАТОРСКА ГРУПИРОВКА С ДРУГА! МРЕТЕ ЗОМБИТА НЕЩАСТНИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА КАПИТАЛА!

Такова потъване на милиарди никога не е имало в световната история.

Не знам за Сирия, но във Великобритания, например, в последните седмици много хазяи, предоставили подслон и логистика на хора от Украйна се чудят какво да предприемат. След като месеци наред въпросните хазяи очакват подслонените да се включат в пазара на труда, да започнат интеграция, или да се приберат обратно към спокойните територии на нападнатата страна, с потрес установяват, че това просто не се случва. За благодарност, подслонените украинци започват да канят различни медии, които да показват "безсърдечните" им британски домакини, които настояват с предизвестие, украинците да напуснат дома им. Данъкоплатците на Острова в момента също изпитват финансови и друг вид трудности, като всички останали хора.

Ще помогнем безкористно с много милиарди новонапечатани фалшиви долари....

Schilo

Пука му на някой за дипломатическите му отношения с Украйна.

Някой съмнява ли се още че се води война НАНО-Русия ,като действията на НАТО се определят от САЩ и великобритания,даже по мое мнение Великобритания е водещата идеологическа сила в случая,а САЩ са повече в роля на изпълнител!

А някой съмнява ли се кой започна, кой продължава и кой трябва да се прибере у тях си за да се спре войната? И нормално ли е ако някой реши да набие приятеля ти, ти да седиш отстрани или евентуално да помогнеш на агресора?

По минусите виждам, че тия хора или нямат приятели или много се кефят, когато някой ги бие ... Тъжно е...

хе хе, ако приятелите ти са като САЩ - те са в Украйна преди Русия и също избиваха хора, а сега изпълзяват зад гърбовете на цивилните от подземията - ти също щеше да слагаш минуси, не се прави на много добър и не знаещ.

намерения. Времето на Запада изтича и бързат. Работата е там, че не знаят какво да правят. Това което се случва в Европа е преброяване на пилците и слугите. Най голямата грешка на НАТО е, че поканиха и Австралия, Япония, Юж. Корея и Н. Зеландия на тази среща и открито обявиха Китай също за заплаха. Границите кой срещу кого са начертани. Англия И САЩ смятат, че ще водят поредната война с чужди ръце и дори не говоря за Украйна. Украйна е вътрешен проблем на Русия, която тя ще реши независимо колко време ще и отнеме. Сметката им обаче не излиза и това ги вбесява.

плаче след като чу тази новина.

Асад е типичен пример, за зависим човек, който не може да оправи собствената си държава, но като му подадат команда и започва да дава акъл на останалите!

как да оправи бе :)))) я се поинтересувай малко какво представляваше сирия ПРЕДИ войната . даже и доста българи работеха там

ти за България ли говориш или за някой друг

Клоун сър!!!

много важно !

Поздрави от Луганск, руския.

Интересно дали наркозависимата американска марионетка Зеленски знае къде е Сирия или щом му наредят господарите той действа без да мисли.

А внушителния кой ще го плаща? Остатъчна Украина ще трябва да си даде житцето за 50 години напред.

Дрисльо!!!

Сирийците ли ще плащи Еленски? Тоз се взе за господар на света. Казва , че Русия иска да командва света. Ами Еленски командва света, той иска , той нарежда кой с кого да контактува и да има връзки. Той нарежда кой с кого да прекъсва дипломатически връзки, и на кого да се налагат санкции. Е кой е господар на света????

Махайй се.

ВЧЕРА БЕ ОСНОВАНО СДРУЖЕНИЕ -,, УКРИ ОМИТАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ " ! ТОЗИ НАРКОМАН ЕВРЕЙСКИ МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ СРЕЩНЕ С БАШИРОВ И ПЕТРОВ !

Спешен кредит :))) голяма помощ :)))

В Сирия масово го местят.

В ДЕСНИЯ КРАЧОЛ!

тъпоумието на русофилите ...защитават всичко руско, защото е....в интерес на Русия! А и се наричат патриоти, праволславни и прочие неверни неща! ТРЯБВА ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ЧУЖДИ АГЕНТИ С БТ ПАСПОРТИ - както Путин изчисти Русия - така трябва и България да се изчисти от руският боклук!

абе дришляк, а американските ли интереси да защитаваме???

НАРКОМАН ! Трябва и БЪЛГАРИЯ ДА СКЪСА С ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ С УКРАЙНА И УКРИ ОМИТАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !

Даже ние не сме толкова тъпи като украинците. Искат да са суперчовеци-македонци. Но те са единствени в Галактиката.

Македония и Украйна са едно към едно!

Боже...каква я забъркаха с този война! Думи нямам.....ебате цените,ебати мизерията настава. Как пък не ни се паднаха тякакни безгрижни години. То не ни стигат вътрешните ни неуредици,ами сега и някакъв палечо ще гледаме да се прави на въж. Пфуууу

даже не на въжето, ами на бодливата тел - тогава ще ти е все едно с кого и какво си сложил край или начало...

Ассад ще си го премести Еленски не разбра ли че вече няма Усрайна :-)

български предател опияняващ се от руските зверства, агресия и военни престъпления. Мусор.

Николовв

укропчик що не си одиш!!!

Колко си глупав, елене наш!

всичко е заеми няма без платно вижте как в либия и ирак неспирно си точат нефт