Зеленски: Няма да правя коалиция с хора от старата власт, искам само нови лица

Първият закон, който ще бъде предложен на новия парламент е проектът за премахването на депутатския имунитет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира ги човекът нещата - колкото по-нови са лицата, толкова по-дълго ще им търпят зулумите

Внимавай с икономистите, Зеленски. Защото в България мафията, която разби България беше от икономисти.

Е изкуствено създадена парче по парче в днешния си вид от руските царе и ръководствата на ссср.Държава , която бавно но сигурно се разпада.Да видим дали политиката на новия им президент ще спре този процес на психонацистка украинизация.

Ще ви се на вас руските подлоги, но това няма да се случи...поне не преди разпада на русия:)

новите лица ще са хора от близкото му обкръжение от сериала - актьори, сценаристи и прочее художествена ентелеганция. Този път обаче ще се снима нова продукция - господарите на народа.

интересно ми е , че украйнците избираха между евреина Порошенко и евреина Заленски ( информация в Уикипедия , в Гугъл също ) , скоро видях един украинец и разбрах , защо им викат хахльовци , много са смотани .Тая Украйна , от какво се състои , западната част да поляци , територия която се взима от Полша , а се дава на Украйна , на Полша се дава като компенсация същата по големина или по-голяма територия от Германия , поляците прогонват немсите от дадените им германски територии , Задкарпатието е бивша унгарска територия , населена с хора с унгарски паспорти , дори надписите били на унгарски , Източната част са Русняци . Колко е истинската част , населена с украинци и въобще има ли такива .

Чиито протеже е Зеленски, също е евреин.Дори по време на президентството на Порошенко (С истинска фамилия Валцман-също евреин.Бащата на петро е взел фамилията на жена си за Да не му пречи на кариерата еврейската му фамилия.)коломойски беше в изгнание в Израел, докато валцман узурпираше властта и увеличаваше многократно богатството си възползвайки се от поста си и поддържайки войната.Типично еврейската алчност на валцман доведе до смърта и инвалидизирането на десетки хиляди украинци.

Наричат украинците - хохоли, защото говорят на "х", по никаква друга причина.

Всички българи поздравяваме украинците с поредни свободни честни избори. Свършиха московските назначения които бяха срещу интересите на украинския народ. Слава на Украйна!!

над 1800 нарушения от началото на изборния ден и продължават да растат, 56 заведени дела заведени само днес! Честито!

щом има засечени нарушения -системата работи. Виж в Русия няма нарушения и 99% гласуват само за батюшка..ха.ха

Попитай украинците докъде ги докараха тези избори вече 5та година след въоръжения нацистки преврат, докарала незаконната власт.Попитай ги как са живели преди и сега.Попитай ги колко милиона украинци емигрираха и как се отнасят с тях в ес.

Интересна загадка се случва на усраинските избори... Като събереш резултатите от екзитполовете, се губят между 10 и15% от гласовете, в зависимост от различните агенции. Демек - 10-15% от хората дават отговор, несъществуващ в анкетните карти. Това само в усрайна е възможно, защото само в усрайна има участващи в изборите партии, които въобще не са вписани в анкетните карти.

поне има избори. В Русия няма избори. или някаква извратена имитация.

който разчита на заеми от МВФ и на милостиня от ЕС ли е свободен? не знаех.

И само 10 процента в Украйна гласуват за проруски марионетки! БРАВО!

дежурния Сороски трол за този форум ..... твар гнусна евреиска .... и за теб ще дойдем .... и за гнусното ти семейство ....

Къде ще дойдеш бе …. налягай си парцалите в руската кочина и не си ври гагата в делата на Европейска България ….

Руската свиня, най-голямата свиня

ти ли си днес, имам познат висш полицай в Бг! Ще те намеря много лесно! Още понеделник! IP и после справка при Интернет доставчика! Ще си повръщаш л/а/й/н/а/т/а от зор, руслямистка свиньо! Голяма грешка направи, че ме заплаши!

Всъщност... зависи откъде го гледаш. Защото по-правилно е да се каже, че, както изглежда, никоя от т. нар. патриотични партии няма да влезе в радата. Айде, за Русия ще си мълчим, ама тия дни ИД министърът им на външните работи се оплака, че Задкарпатието им вече не е изобщо усраинско, а изцяло унгарско - жители унгарци, говорещи унгарски, неговорещи усраински, унгарски граждани с унгарски паспорти, надписите на унгарски... Комай руснаците в Донбас не са най-големите сепаратисти...

е марионетка на евреина Коломойски Коломойски беше собственик на държавния монопол НафтоГаз, който укропа Порошенко "продаде" за 1 долар на сина на Джо Биден (вайс президент на Обунга беше) така че САЩ не ги чака нищо добро в Украина

Преди Порошенко ви пречеше, сега Зеленски …. за руските тролове само марионетките на путин са удобните държавни ръководители ….

Абе у вас борисов минава за такъв, но е него не търпим. Ето и Путин го кара да чака по 2 часа като булка пред райсъвета.

"премахване на депутатския иминитет" !?!? А бе ще вземе да ми хареса този Зеленски ! Малко ми звучи като" да подквасим морето". Ама я си представете, че наистина се подкваси. Нямам колебаение : Ще гласувам за Зеленски! Та белким лепнем този бацил и НИЕ.

Няма стара няма нова власт.Има само каквото ви кажат от запад!

Само българите запазиха БКП под името БСП и я оставиха на няколко пъти да управлява държавата, като всеки път управлението завършваше с фалит ….

Като не ти харесва тук , заминавай в кочината Киев и не забравяй да си върнеш паспорта каракачанка !

Има нещо хубаво в ситуацията с БКП/БСП - постоянно намаляващите и симпатизанти и членове Такива русофилистици като теб, бавно но сигурно изчезвате …. Така че не се безпокой за мен - никъде няма да ходя , просто вашето време свършва !

Правилно никакво обединение с Кличко , Порошенко и днешните калинки Депутати от неговата Партия ! Бонбоните на Порошенки са опасни за живота , захар , шоколад и чернобилска вода !

Бат Толя Шарий ще е, той е добро момче, дано не се промени.

най-после да чуя нещо свястно от някой политик не знам в бг дали са наясно, но идват времената на ценностите :)

Ценности и ценностна система имаше до 89г , сега всичко е пари.

Разкажи за моралните "ценности" преди 1989г. на БКП елита, който дебнеше ученички пред елитни столични гимназии за оргии и забавления …. тогава никой не даваше гласност на подобни изцепки ….

Айде на калинкитееее...

Това са си чужди кахъри Нии да си гледаме наща къщичка Дано се появи алтернатива...дай Господи и махни ги тия куци магарета де власт искат

Твоя шеф ще подкрепи ли премахване на депутатския имунитет, както подкрепи Кьовеши вчера?

Този пак лъже. Аман от комедианти!

Зеленски не искал коалиция със старите мутри. Затова 2/3 от листата му са досегашни депутати, общински съветници, замминистри и прочие стари мутри. Като прибира старите мутри в партията си не му се налага после да прави коалиции с тях - те са си при него.

Като Експерта Орешарски, например?