Коментари - Зеленски на бойното поле в района на Луганск (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stan Stan

Взе да му изчезва усмивката. Нещо не е наред с тази "демокрация", щом като не може да избере подготвени хора за най-отговорните постове.

Само дето не са бунтовници, а откровенни бандити.

Stan Stan

На своя земя са си. В своя град. Не са отишли в чужди градове да стрелят. И пари не искат. Искат да говорят на езика си и да не събарят паметниците на дядовците им.

Да внимава да не го пленят бунтовниците,че Украйна ще остане без президент !

Чудесно би било да се отървем от десните софийци, айде марш да помагате на окраина....ахахахахахахахахаахахахахахахахахахааа

си му личи.

е, не може всички да са кашици

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света.

и тоя тръгна де се снима за рейтинг дано направи, това което обещава - да сложи край на конфликта. жертвите са невинните и от двете страни - войничета и цивилни политиците надробили тая каша са далече рисковете на войната

Само да вметна: урегулирането на конфликта в Украйна зависи изцяло от Русия - спира да финансира, снабдява с оръжие, боеприпаси и жива сила отцепническите области и когато след месец руските наемници се изнесат оттам местните жители сами ще се откажат от идеята (която не е тяхна) за отцепване от Украйна . Втори вариант: разполагат се мироопазващи сили по източната граница на Украйна с Русия и между украинската армия и отцепниците и веднага ще стане ясно къде е проблема. Русия обаче посмъртно няма да се съгласи на този вариант, защото веднага ще лъсне ролята и в конфликта.`

Stan Stan

А Минските споразумения къде останаха ?

много е печено и умно.

тая с кучето забележета как генерал хомчак, началникът на Генералния щаб на укрите е надянал защитната жилетка наопаки - предницата е отзад, като гърбица, а пък зеленски е със синя риза, което е недопустимо според армейския устав, най-малко лишава от прикритие останалите, които са облечени в дрехи цвят каки както се полага на фронта.

Абсолютно точно, и на мен ми направи впечатление. Той ще бъде първият когото ще отстрелят. Да не дава господ, разбира се. В такива ситуации даже нашивки и отличителни знаци не трябва да се носят!

Кучето гледа тъжно трябва да е украинско куче.

с Памперс или Безпамперс?

както се мотка там, да не отнесе някой руски голям салам.

Мир ще има когато Русия изтегли войските си от Крим и Донбас и зачита международно признатите граници на Украйна. На зомбираните путинофили с промити мозъци ще припомня изказването на Пьтр Толстой,който открито се закани че ще ни изкупят като стадо,т.е. на българското Черноморие подготвят съдбата на окупираните украински територии. Идете в руските анклави Несебър и Поморие и вижте наглото и високомерно поведение на руските заселници там. Демонстративно говорят само на руски,категорично отказват да учат български език и се държат така,сякаш не те,а ние сме им дошли на гости.

там им разказват играта донецките миньори. не знаеш какво означава думата англав и я употребяваш, за да се направиш на интересен.

Значи, когато валяха парите и собственици и брокери се кефиха как се развива пазара, нищо че това го прави по-недостъпен за българите и кара някои от тях да затъват с по-големи заеми, което ги прави още по-недостъпен. Сега пък защо говорели на руски ? Ами защото са си у дома (в притежавани от тях имоти индивудално и като част от цяла преселническа общност) и ще говорят така, както им е най-удобно. Ако бяха ингилизи, пак ли щеше да ти пречи или ако е английски може ?

Пише се анклав,а не англав.

Абе, ти дебил ли си, или се правиш на такъв срещу заплащане? Бих се отнесъл благосклонно към първия вариант. Ей заради такива продажници България винаги е вна опашката на цивилизационния избор. Дотолкова се бяхме отдали на руснаците, че даже не сметнаха да държат у нас войски както в Германия, Полша, Чехословакия и Унгария.

ограмоти се малко: Анклав (на френски: enclave; на латински: inclavo – „заключен“) е земя, обкръжена от всички страни с територия на чужда държава. Ако тази земя е част от друга държава, то тя се нарича също и ексклав на тази друга държава. Примери за анклави: Ватикана и Сан Марино в Италия, Лесото в ЮАР. Ако анклавът има излаз на море, тогава се нарича полуанклав. Например Португалия, Дания, Монако и Гамбия.

Примерите не са ти съвсем коректни, защото споменатите държави са сами по себе си, нямат други територии.

И този яхна руската вълна.

Това куче на последната снимка и то ли е Майдановец или е емигрирало от Русия в Украйна търсейки по-добър живот?

и гладува заедно с украинските войници.

по стар обичай Володимир е назначил на сладки службици в президентството за помощници, съветници и други хора от екипа на сериала, който се оказа досега печеливша карта. но прекалено се е вживял в ролята на Голобородко и това ще му изиграе много лоша шега. политиката не е сапунка.

Не може да не радва факта, че лицата във властта се смениха, но националните приоритети остават неизменени. Единна и демократична Украйна един път откъснала се от жестоката хватка на вековният поробител никога няма да се върне отново при тирана. Украйна, люлката на цивилзацията остава там където е заслуженото място, част от елита на света. Украйна има потенциалът отново да стане световен лидер, както е било в древността. Потомците на шумерите са достойни за това.

...шумери... ..световен лидер.... ти каква дрога взимаш?

Преди руската агресия през 2014 г. около 17% от украинците са били за влизане в НАТО. След окупацията на Крим и Донбас от Русия,те са вече над 60%. Заблудените русофилистици,които ще ме обвинят че си измислям,лесно могат да проверят социологическите проучвания. Нека се замислят защо в така - току виж им просветнало нещо в примирите мозъци.

Вековен поробител?

Ало, редакторите, АБЕ ЗАЩО ТАКА МЪЛЧИТЕ ЗА ВЕНЕЦУЕЛА бе? Там какво става? На ден по 5 статии пишехте, сега мълчание вече цяла седмица? Да не би да са го измъндръсали вече онзи самопровъзгласил се за президент? Мадуро падна ли?

Няма интерес, защо да се стараят при десетина коментара.

по къщите на хората в Донецк. за да се докарат пред дегизирания им прецедент.

избрали сте си човек, който вместо да спре огъня и да започне да решава въпроса, се е изтъпанил там да даде нарежданията да снабдяват по-добре армията. предизборните му обещания не струват един пробит долар.

като казвам Донецк - ето тук си направете справката. Зеленский прибыл на линию фронта на Донбассе (+ВИДЕО, ФОТО) Позициите са на Станица Луганская и Счастье. Луганск е друго.

Нещата отиват натам Украйна да си се прибере към родината-майка Русия. Пъкленият антируски план на ЦРУ-Обама се провали.

Владо Зеленски даже не знае добре украински. А ,, противника,, всъщност са избиваните 5 години граждани на Украйна... които не искат да им сменят езика и да ги преследват.

Това аз също забелязах - с дума "противник" наричат собствените граждане

АБЕ ГОЛЯМА БЯЛА ПТИЦА, ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА ФРОНТОВА ЛИНИЯ ОБИКНОВЕНО ИМА ПРОТИВНИЦИ, ИЗКЛЮЧЕНИЯТА СА КАТО В ПОЛША ПРЕЗ 1939 ГОДИНА ОСВЕН АКО НЕ ЗНАЕШ КАЯКВО Е СТАНАЛО ТОГАВА, ПОНЕЖЕ НА ВРЕМЕТО УЧИХМЕ ЧЕ САМО ВЕРМАХТА Е ОКУПИРАЛ СТРАНАТА.

Такива конфликти се оправят като се сложи една маса на разделителната линия и се канят всички марионетки на кукловодите - Путин, Меркел,Тръмп, Макарончо и т.н. и посе започват да се разхождат! Те са като Меси и Роналдо - тях никой не ги рита, защото отива в забвения и спират договорите!

зеленомойский отишъл в днепропетровското шоу студио да снима кадри от фронта. Ти да видиш! Влезте в украинските медии да видите какво пишат за тези снимки - правени са в едно снимачно студио на 25км от Днепропетровск, който незнаойзно защо хохлоблядите наричат Днипро.

Украина не може да бъде използвана като таран срещу Русия - половината хора там се осъзнават като руснаци, другата половина не се осъзнават просто. Америка я чака титаничен сблъсък с Китай, разправии с Иран, неприятности с Венецуела. Украйна ома второстепенно значение и ще бъде оставена да си се върне в Русия.

а на всички руснаци им викат бели цигани....

Приказваш ги едни, ама дали разбираш какви са, не съм сигурен! Русия допусна огромна грешка като нападна Украйна - това тепърва ще ти се изяснява на теб и на всички гъзоблизци на диктатурата в Москва! Просто Вашингтон умело използва тлеещото от години напрежение между руснаци и украинци и успя да ги скара! Сега американците седят и се смеят с глас. А нашите братя славяни се избиват (жертвите са поне по 10000 и от двете страни - да, и руснаци умират, не само украинци). Американците използваха надменността на Русия и провежданата от нея политика на "големия брат", която работеше срещу по-малките народи на Грузия, прибалтийските републики, Беларус, защо не и България. Украинците, обаче са 40 милиона без рускоговорящите - и горди хора, не п-ки като нас. Така, че дано греша, но много кръв още ще се лее..

Кольо, Кольоооо, приказваш едни без да разбираш. Може ли да спеменеш кога точно русия нападна Грузия? Да не би в 4:00 сетринта не е грузински установки Град започнаха обстрел на мирното цивилно население на Цхинвал? Да не би Саакашвили не се търси от грузинското правителство за престъпления против човечеството? Да не би руснаци направили военен преврат в Украйна? Да не би руснаци развяват SS-овските знамена? Да не би руснаци пращат бомбардировачи на Данецк и Луганск? Аке улево, беж да ядеш курабийки на оная краварската свинья, дето каза Fuck EU

Не се упражнявай в мислене, рускинче мамино... другаде ти е силата!

Доколкото ми е известно, Цхинвали е грузински, а не руски град! Доколкото ми е известно Украйна е суверенна държава, и Донецк и Луганск и Крим са международно признати украински територии! Кое дава право на Русия да се намесва при това с оръжие във вътрешните работи на суверенни държави? По силата на кой закон Русия се намесва с войски в тези райони! По силата на коя резолюция на съвета на ООН Русия присъства с войски в упоменатите региони? Ако в Киев се извършва преврат, това не е ли вътрешна работа на Украйна.С какво право Русия диктува на съседите си как да си подреждат държавите, с кого да сключват договори? Защо всички държави, с които граничи Русия ги мразят и се страхуват от интервенция? Ще ти обясня защо: защото Русия започвайки от 1938година се намесва във работите на всички свои съседи , напада ги и завоюва териториите им (Финландия, Латвия, Литва, Естония, Полша, Румъния) което е исторически факт и не може да бъде отречен. Защото нахлу с войски в Унгария и Чехословакия. Защото няма нито една държава от бившия соцлагер, която в икономическо развитие да се доближава до страните останали при разделянето на Европа в т.н. Запад.

иване,...... кой те хване!

проруските сепаратисти Какви проруски сепаратисти ве?! Нали се биеха с руските спецчасти и руските командоси? Кога сменихте реториката?

Минск-3 няма да има. Ще има май Киев-1.

Не, не по-вероятно е отново да има Потсдамска конференция!

Сега ,след като се запознае със ситуацията,ще даде на украинската армия ценни съвети и те за 3 дни,ще победят !

и тебе при Ивана....

Тръгнат ли на война пак, ще загубят още. Макар да смениха губернаторите на местата с основно руско население. Преди обявиха в десетина региона военно положение при Порошенко. Реално това са регионите които могат да загубят още. Едва ли чак няма да достигат Черно море. Рискуват реално много. По-добре е да говорят със сепаратистите. Но кашата изглежда неразрешима. Поради общата история (произхождат от една държава), руснаците са се скъсали да им подаряват територии. Като нищо сега се чувстват предадени и могат да действат по друг начин. Преди съюз на Украйна с Русия през 1654г., Украйна е била примерно 8 пъти по-малка, а всичко придобите е почти от руски подаръци. Преди отделянето от Крим бяха третата по големина европийска държава след Русия и Турция (ако я броим). Сега са след Франция. Последно Крим е подарен (твърди се незаконно) от украинеца Хрушчов. Само че той е бил представител на СССР, а не май на Русия. От където Русия се оспорва дали е подарявала Крим. Хайде огромната Новорусия (1.5-2 пъти територията на България) е подарена от Ленин. При грузинеца Сталин западни части. За Автономна република Крим и град Севастопол, изобщо не трябва да говорят. СССР се разпада самият край на 1991г - около Коледа. Крим е било спорно от самото начало дали е към Украйна. Автономна република Крим и град Севастопол обявява за първи път независимост 1992г. Като там през цялото време си има договорена руска военна база. С оглед и на това че след Първа световна война се появяват 3 Украйни (народна, западнонародна, социалистическа), които започват да се обединяват и 5-6 години по-късно са в СССР, обединена Украйна се получава в СССР. Те не излизат както са влезли.

Стига лъга... Руските паразити ползват земята на 140 народа и етноса... А Крим не е руски.

И кое бе лъжа? Дай конкретно. Лошо е, че не мога да ти пусна картинки с карти, че ще ми изрежат коментара. Най-вероятно преди влизането в СССР, Украйна да не е стигала Черно море. Така и не видях карта на която са стигали. А и името Украйна е много по-късно.

Камарата на представителите на САЩ (долната камара на Конгреса) е признала Гладомора в периода 1932-1933 г. в Украйна . А Крим е под руска окупация само 200г и за това време ...През август 1941 г. от Крим насилствено са изселени 61 000 немци, през януари-февруари 1942 г. – 400 италианци, потомци на средновековните генуезци. През май-август 1944 г. от Крим са изселени всички кримски татари (195 000 души), гърци (14 300 души), българи (12 100 души), арменци (10 000 души), турци и перси (3 500 души). Почти половината от преселените загиват по пътя или умират от непоносимите условия в местата на новото си заселване. Това е истински геноцид, който много прилича на османския геноцид над арменците през 1915 г. И той е извършен по времето, когато „Крим беше наш“. Ужасно, но факт. Населението на Крим намалява три пъти. През 1939 г. на полуострова са живели 1 126 000 души, през септември 1944 г. – 379 000. КЪДЕ СА ТЕЗИ ХОРА????

Я марш да квичиш под статията с наведените чираци със щайгите в ръце у ягодната евронива ве чиракопитеко гнуснии.!. мбууухахаха Или не ти изнася?

Питай ГРУЗИНЕЦА Сталин! ;) Доколкото съм чувал, тогава се изисквало данък, а те не са го плащали и затова е предприел мерки. Крим сигурно е спечелен от Османската империя, както Новорусия (войната започнала от Новорусийск). Тук се твърди, че са дошли татари по времето на Османската империя последните век-два и нашите заради техните безцинства са дигнали сумати възтания. Така че да не ги ореваваме. Но както и да е, това няма общо с моят преден коментар. Не каза кое е лъжа в него?

Щерю, камерата на фащ може да си признава или да не признава квото си иска. Това не значи, че е вярно. Когато В Европа са се водили воини за територия между големите държави, в това число и Русия, фащ не са били открити бе! Там индианците са гонили бизони и им е дремело на вигвима за Украйна.

"руснаците са се скъсали да им подаряват територии" - руснак да подарява!!!!!! Ама вярно ли? Руснакът може само да "освобождава" и да опустошава.

Колкото по-голямо недоразумение толкова по се прави на мъж с военни играчки !

На никои вече не му дреме за Украина.Беше квот беше.Не се осъшестви целта на САШ!!

Путин е виновен! А в България за пет години са загинали към 5000 човека, но от катастрофи по пътищата. Не знам колко е населението на Украйна, но тук жертвите май са относително повече.

Говориш глупости! От както сме влезли в ЕС, броят на жертвите на пътя, у нас, е значително под 1000 души годишно. Евентуално, под 500 за миналата година, ако КАТ най-накрая се реши да публикува статистиката. Няма как, за 5г да имаме 5000 жертви на пътя.

КАТ броят за жетрви на пътя само труповете вдигнати от пътя. Ако умре човека по-късно в болница, той вече не е в тяхната статистика за жертви на пътя. Така стана рязкото намаляване на жертвите на пътя.

45 милиона, а са били 52 милиона. около 20% се считат за руснаци. Пълно с още малцинства. Имали са преброяване при разпада на СССР и тогава 10.5 милиона са се опредили за руснаци. 10 години по-късно 8.8 милиона. Това по памет от четено.

Протиеника така се “изплаши” от президенчето,чевохниците си ги преместиха от левия крачол в десния.

Слава на Украйна и успех в борбата с руските терористи.

Флагът на украина е синьо и жълто. А какъв цвят се получава, като ги смесиш? Ето защо избраха ЗЕЛЕНски.

Кученцето е много готино. Едно добро такова и умно. По-добро и по-умно от всички на снимаката.

Неприятеля!? Това са бившите Ви съграждани, роднини и приятели, дето решиха да се отърват от киевската мафия. И като толкова му се ходи в Донбас, защо се ската от мобилизация, а ходи сега, с 200 души охрана?

Чака го същата съдба като на Порошенко. Но неговият мандат ще бъде много кратък - най-много 2 години му давам на момчето ...

Рано е за подобни твърдения. Обаче се захваща точно с най-горещия картофф, вместо да натрупа малко дивиденти от значително по-наболели за гражданите, но много по-лесни за решаване, проблеми. Май кукловодите го ръчкат да работи за връщането на имотите им в източната част.

..и джуджето го чака съдбата на Садам,Кадафи и бив Гладен..ха.ха

Ами тот тоя продължава да си мисли че е комедиант и снима поредния епизод от поредната трагикомедия.. Когато неможеш да приемеш желанието на хората да не са при теб по добре замълчи защото само показваш неадекватността си за ''демокрацията'' с която се перчиш..

Ако утре Кърджали реши, че не иска да е при нас пак ли същата тъпотия ще напишеш. Като на някой не му изнася не може да се прави сепаратизъм, да си хващат багажа и да заминават където ще им е добре.

Когато няма аргументи се насаждат страхове изфантазирани по време на сън. Освен това се показва и незнаие на география и история......

Дреме им на силните на деня за история и география, след като се създават прецеденти всички са в опасност. За справка виж Косово.

това е типичната 'логика' да13. значи сега сме против сепаратистите и Путин ги предава на Зеленски под натиска на международните прогресивни сили. След 20 години когато Кърджали стане турско някой от вас ще излезе и ще каже: Ердогане ти помниш ли Донбас и прогресивните сили - хайде сега връщай Кърджали и той ще каже - ааа да вие тогава бяхте много принципни и ей сега ще ви го върна. реалистично много... хубави хора в това да13 но толкова наивни...