Зеленский готов да преговаря с Путин и Тръмп

Относно преговори за мирно урегулиране в Източна Украйна трябва да обмислим внимателно всички предложения в мински формат, казват от щаба на комика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най после украинския цирк си намери подходящ шеф, комик, сега веселбата ще е пълна..

умориха бълагро-старобългарите от глад , сега им взеха и територии - ама те ... драпат... докато не се разберем по български мир няма да има ...

Са... Живеете си вие, тате, мама, баба, дядо и две малки внучета. Идвам аз, н ахлувам у вас, докато тате го няма, убивам и разкъсвам на парчета двете внучета и мама им. Дядо и баба пребивам, разрушавам дома и ги оставям да прекарат зимата на улицата. Баба, дядо и тате са ми много сърдити, така да се каже. После минават 4 години. Идвам аз и викам: шановни панове, давайте жить дружно! Аз ще ви позволя да си построите наново дома и ще ви остава да живеете в него. А вие ще ми плащате разумен наем, нищо, че не е мой, и ще обещаете да мирувате и да забравите за жената и децата, които съм унищожил, щото иначе ще дойда и ще продължа да коля. Таквиз ми ти на преговори...

с Путин :) Искате: Какво е нужно за индивидуален сибирски клозет? Отговор: два кола, чук и един колан. Единият кол се забива в замръзналата земя, с колана се връзваш за него, за да не те отнесе вятъра, с другия прът се браниш от вълците, а с чука отчупват нещото, което напуска червата ти.

Реално, Зеленский и Бойко предложиха нещо рационално за излизане от кризата. Но, за да има резултат, опълченците също трябва да участват в преговорите. А, ако оня, Марципанения, беше решил да бъде дадена по-голяма автономия на тези райони, нямчаше да има поне 10 000 жертви. Да му тежат на съвеста, ако има.

Жертвите от усраинска страна са минимум 50 000. Минимум 10 000 изчезнаха при Иловайск, още 10 000 - в Дебалцево. Защо толкова - защото самите ВСУ обявяваха между 10 000 и 15 000, попаднали в обкръженията. А изведоха по по-малко от хиляда. Другите изчезнаха някъде под ГРАДовете. Или, много веероятно, Порошенко и Коломойски ги разфасоваха за карантия. Поне 10на пъти при настъплението ДНР и ЛНР откриваха подземия и масови гробове, пълни с изтърбушени трупове с груби шевове по себе си. Често - без никакви други рани. А опълченците... Републиките в момента ги водят оформени политици. Политиците са kypви. Не се знае какво ще решат. Обаче анкетите сред хората получават един-единствен отговор в 100% от случаите без изключения - връщане в усрайна е невъзможно. Под никакъв вариант. Хората не приемат никакви компромиси по този въпрос. Не искат автономия, а прекъсване на всякакви връзки с усрайна. Или независимост, или присъединяване към Русия. Допускат присъединяване към Бангладеш, но в никакъв случай към усрайна.

Пан Зеленко, имаше такъв някъде в книгите.

ВОлОдЕмир хи хи ах мислех, че по нашия край са най големите бунаци, ама....

Той първо трябва да изкара следващите шест дни без, например, да го блъсне трамвай...

Този е точно толкова подготвен за президент, колкото един касапин за неврохирург. КГБ изигра украинците, а те налапаха не само стръвта, но и целия прът.

Порошенко, беше ли готов?

Randall_Zwinge

Че как да не беше?! Собствения си брат пречука, за да стане милиардер. Как да не е бил готов...

В Донбас обаче заявиха че трудно ще преговарят с циркаджия, развеселявал украинските нацисти на форнта.

Руските тролчета преди месец даваха 4-то или 5-то място за Порошенко, сега той отиде на балотаж. Утре може и да го спечели. Но дори и да не го спечели Зеленски нма да е по-отстъпчив за рашките. Имаше чисто про руски кандидати които не успяха да вземат и 5%, така че Украйна е загубена завинаги за рашките.

не подценявай българохазарите - два много опасни гена са съединени там - военния ген и култура на българите(която за съжаление умря леко с болшевиките, най-малко е кома или на системи) и подлостта и хитростта на хазрите...

Моше ти ли си бер...ех как те изпуснеахме едно време))) ама нищо де всичко предстои

Украйна е загубена за украинците!

Зелено е още туй момче - ако си мисли че на Тръмп и Путин им пука за Украйна!!!

Да беше помислил малко, преди да напишеш този шедьовър. Украйна има най-голямата площ в Европа (ако изключим Русия), многобройно население (почти 50 милиона), много полезни изкопаеми и важно стратегическо положение на европейската територия.

Randall_Zwinge

Население - 30 милиона. ТРИДЕСЕТ. Преди 5 години бяха 55. 5 милиона са в Крим, ДНР и ЛНР. Другото е математика. СТРАШНА математика.

Randall_Zwinge

Ъхъ. Само дето тия 42 милион нещо плюскат колкото за между 25 и 35 милиона. Средно погледнато, 12 милиона не ядат, на пият, не консумират нищо. Преброяването може много лесно да лъже и често го прави. Особено с Порошенко на трона. Обаче консумацията на продукти с твърдо потребление е доста по-достоверна. И тази статистика показва това - населението на усрайна днес е между 25 и 35 милиона.

Рандалчо, "Общото население от 42 386 403, представено тук, изключва Автономната република Крим и Севастопол, които са анексирани от Русия през 2014 г." (Уикипедия.) Другото е дезинформация. Страшна. Като брадата на снимчицата.

A те дали желаят да разговарят с шут?

хе хе хе ама много тъпи тролчета сте. Никой президент на Украйна няма да даде Крим или Донбас. Туй си го набиете в тъпите канчета.

Викаш няма да даде нещо което вече им го взеха .А и очевидно е че никой не ги пита.С укронацисти не се преговря и много правилно.Така че ни то Крим нито Донбас са в сътава на остатъ;ците от едн никому ненужна територия Покрайна

Елементарно разрешаване на проблемите на Украйна с Крим и Донбас като ги признаят за Руски и така ще могат свободно да си пътуват и търгуват с Русия

Как си представяш Ахметов да му разреши това, след като той спи и мисли как ще си върне поне 25% от предприятията в Донбас, върху които беше сложил ръка преди гражданската война.

И ние да припишем Родопите на - сещаш се...

Говориш за различни неща!

мойче руска подлога ли е ?

Зеленски е симпатяга, но няма никакъв шанс да оцелее /дори физически/ във фашистка Украйна!

Ще бяга във фашистка Русия

Само не разбрах, защо е тръгнал да преговаря предимно с Тръмп и Путин, когато страната му е на издържка на ЕС и без нас са загубени?

Те и с нас и без нас са загубени ...

Че са загубени, много са загубени. Ама това какво променя в политиката?

Клоун ...

Като гледам почти еднаквите формати и някои много близки скечове, почвам да си мисля, че подобни предавания като неговото и Шоуто на Слави, се дирижират от едно място. Само дето Зеленски е в пъти по-талантлив. Обаче няма откестър и балет!

Доста ще ви се изяснят нещата ако гледате малко серии от сериала "Слуга на народа". Има го в youtube на руски език. Освен, че е интересен и забавен филм, в него има добри наблюдения на политиката. Най-доброто е, че няма нищо общо с изпълненията в стил Слави Трифонов. Приятно гледане!

Не подценявайте Вова, ей! Умник е той, ще се справи!

като е проект на мАсква?!

прави смешки,ама е по тъпо,май?!

Светът е оцелял, защото се е смял. Зеленски изглежда с една идея по-свестен и по-приемлив от Порошенко.

Е как с една идея... та той е на светлинни години от олигарха-алкохолик потрошенко.

Човек никога не трябва да дава крайни оценки. И безкрайни, като светлинни години ....

Да пукаме ли шампанското, тавариши или е рано още? Зеленскинаш?

Бъркаш. Нито Зеленски, нито Коломойски имат интерес от тясната интеграция с Русия. Напротив - Порошенко, който има заводи там, е много по-заинтересован. А и като помня какви ги свърши Коломойски през 2014-та, и като знам какъв командно-административен апарат за репресии изградиха сега в Украина, си представям какво преразпределение на капитала ще настане...

А с Тръмп за Аляска ли ще преговаря?

как позна?

Ако коленичи пред Вова - значи е чудесен президент. Ако се откаже от Крим, Донбас и цяла Източна Украйна е прекрасен държавник и визионер. Ако държи на териториалната цялост на Украйна - соросоид и фашага.

Най-доброто, което може да направи, е да даде автономия на Донбас (както беше договорено в Минск), да върне свободната икономическа зона в Крим, да ликвидира паравоенните формирования (модернизацията на армията и полицията обаче трябва да продължи) и да работи за приемане в ЕС. А останалото, ще го свърши разликата в стандарта на живот и икономическото сървенование. Обаче никой от олигарсите няма полза от това и няма да му дадат да направи и крачка срещу техния интерес.

Да преговаря с собствения си народ не с чужди хора. Много лесно се решава проблема на Украйна - махни войските от фронта, позволи на хората да се движат свободно в собствената си държава, приеми руския като втори национален език и проблема е решен. За съжаление с Крим е свършено, единственото което може да постигне е някакъв свободен режим на движение на украйските граждани на полуострова.

Те, в момента, и така се движат свободно. Като изключим цирка на "границата", никой никого не спира да ходи там.

Този след 6 месеца сам ще си отиде. Ако не го направи ще го свалят!

зеленски първо трябва да узрее за тази цел трябва хората които разбират как, защо и с какви средства се движи икономиката и политиката на една държава да успеят да му го обяснят! щото да ръководиш държава съвсем не е като да играеш роля пред камера с първи дубъл, втори дубъл, трети дубъл, четвърти .... пети.... и тнт, и так дале!!

То щото всички преди него, започвайки от Куч-ма и свършвайки с Марципана бяха едни велики професионалисти... Единственото важно нещо е каква подкрепа ще има от САЩ и ЕС и как ще се разбере с олигарсите. Ама май няма да се разбира той, а самите те, помежду си...