"Зелено движение" напуска ПП-ДБ и се явява самостоятелно на изборите

Настоящият формат се доказа като недостатъчно ефективен за защитата на демократичните принципи и отстояването на ключови за България реформи, заявяват от партията

Обратно в новината

Коментари - "Зелено движение" напуска ПП-ДБ и се явява самостоятелно на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е останало достатъчно от баницата за тях, това е всичко

Може да се кандидирате всякак, голи , надупени, с китка в тъмното място. Все тая, аут сте.

Мишките първи напускат потъващият кораб на ПП-ДБ. На бас, че в следващият парламент, ПП-ДБ дори няма и да влязят!

Чудя му се на Тома Белев ?! Какво прави честен и интелигентен човек като него при тези нагли крадци и продажни соросоиди от "Дай България"?! Той определено се заблуждава, че те искрено са загрижени за природата на България. Ярък пример за това са Евдокия Манева министър в правителството на ма.н.гала от Драгалевци и нейният заместник Нено Димов !

Кърджали е далече от апартамента на "честния и интелигентен" горски, зад паметника на Цар Освободител в центъра на София, закупен с пари от швейцарски "природозащитни спонсори". Ако този плазмодии е честен, тогава какво търси да се явява за евродепутат или депутат в НС. Та в коя от тези две "институции" има честни хора, бе аланкоолу от Кърджали????????

А зелените в Германия ще бъдат линчувани.Няма да влязат повече в Бундестаг.Искат ограничения на магист.алите или ще забранят на 50,000,000 автомобила да се движат през уйкендите.

Аз го писах атдовна, че зелените идиоти ще погубят Германия. И те успешно го реализират.

за теа, ша гласоподават делфините, де бая електорат ги изкараха навремето, па и бая парици гушнаха...

един стар брадат виц за зелените, дето не е съвсем виц! тате, тате бе, що тая синя слива е червена, бе тате?? ми щото е зелена, бе дете!

ще се влеят в новата мощна левица начело с курнелия!

айде у канала, където ви е мястото...

зелените напускат, защото дори педерастите от джей-пи- морган- черния пиратин спря "благотворителната си дейност" за билиони за "зелените" педофил, нашмъркани мангасарчета на сорко... . т.нар. "зелени" са една вечно, по зврески гладна глутница от третополови, койоти- педофили! - дебили и наци изроди, точно както създателите им! у тея нема нищо зелено! но е червясало откъм продателство към всичко живо. -------- Бог с нас

Тия са ясни. Ще се прикрепят за някого и на следващите избори. Сега се ослушват като гущер в градински маркуч кой е по-по най и ще атакуват. Той Тома Белев тия работи ги разбира. Как славно защити 60 дървета за втори лифт на Банско - това само той го умее. Както и да си затваря очите за по 60 тира дърва дневно в Странджа и Родопите. Стожер е той! Зелен! Види ли далавера - насъсква джойнтаднийчетата за палаткови лагери!

Да си в партия на лидери,които се държат като излезли от лудницата колко дълго да им имаш доверие?Ако и ДБ разтури седянката мисля,че с ППто е свършено и занулено.Жалко защото им бях повярвал,че могат!

Ей, пък как няма един положителен коментар ... ще пиша писмо на Грета

Мястото им е точно там ,в ПП или ДБ, сред най-отявлените анти българи!

...га ядахти кифтеата ни равахти...

Без зелените мошеници е по-добре

зелените по целият свят са вредни и ненужни елементи.Всякякви обидни думи за тях са малко.

Тази "зелена" пасмина от нагли рекетьори не трябва дори да се доближава до властта !

Ако не беше този изрод, сега вероятно щеше да има тунел под Шипка!

Най-после! Откога ги чакам да се разкарат!

първом потъващата гемиика напускат мишките

ПП-ДБ станаха по-големи крадци и от ГЕРБ и Пеевски.... тези всички трябва да са извън политиката, дори трябва да им се отнеме българското гражданство и да се изгонят от страната, а всичко което притежават те или семействата им да се конфискува дори и в други страни да е!

зеленото движение да се преориентира към броенето на бели сибирски мечки

Kalin

Мишките напускат първи потъващия кораб.Следват плъховете......

КАК може тоя да е ръководител на зелено движение като този или приближените до него водат 100 дела има против страната СИ.Взимат милиони евро пари по програми ама нищо не павят- броят есетрите по Дунава ама там няма есетри

Корабът потъва плъховете бягат.

Това няма а помогне на зелените. Но понякога принципните действия са по-важни.

да си вървят при зеленский !

местата са ограничени за Европарламента, а желаещите - безброй

Зеленото нещо...дето е нищо взеха та се изпариха....кеф.

Преди 15 години вие се заричахте, че никога няма да се коалирате с тези, с които сега разваляте коалиция. Тогава имахте подкрепа от истински хора и имахте истинска политическа власт, макар че не бяхте в парламента. После си затворихте очите и решихте, че трябва да влезете в парламента на всяка цена. Нещо повече, започнахте да разбирате и от геополитика. Чао от мен!

Альоо, природозащитнико от Лъвов мост. Сигурно не си посадил едно дърво, бе. Но си от първите на "зелената трапеза". Аман от такива природозащитници, дето ви дават пари да броите врабците. А такива като Тома Белев могат да делят само на едно. Тъка че от него няма облажване. Сега предстои преброяването на "зелените глупаци", които вярват на "честните водачи" на зелените еуглени.

Браво Зелените талибани отиват в канала на историята

Тия па кои са? А-ха , сетих се. Това са тези, които правят така, че съоръженията на Витоша да не работят, на цеко минев "лощия полицай".

Тези шматки препъват непрекъснато АМ "Струма" в отсечката през Кресненския пролом. Добре дошли в Нищото, "зеленяци"!

Смешници!

Започнаха да се люспят. Мишките напускат потъващият кораб. За да се удавят в политическият океан на България.

След като се разкри, че са източали милиони за да финансират черни партийни каси и купуване на избори, вместо да се грижат за българската природа веднага статаха неудобни.... Европейската прокуратеура вече работи по източените милиони евросредства, отпуснати за изготвянето на Плана за управление на Прировен Парк Българка от Тома Белев, който се доказа, че не струва нищо...

изповядващи нещо си като зИлено или пьк зИленски требва да бьдат под заприщение.

Проблема е в изборните закони. Когато партия се явява самостоятелно, бариерата е 4%, но когато се явява в коалиция, бариерата трябва да е 8% !

Аз мисля, че тези си имат твърд електорат. Може и да не минат 4%, но според мен, ще са повече от 1%. Не е ясно дали няма да съберат наказателен вот на умнокрасиви

ще стигне.

айде в канализацията

Много късно, мили другари. Вие сте същите паразити. Закъсняхте само с 9 месеца. Айде бягайте да си играете.

все едно те знае кой си ти... давай... успех...

Тома Белев е достоен българин и брани народните интереси. Лайняните медии и троловете им много ги боли като им секне някоя корупционна схема.

Ми не, тоя е професионален организатор на протести и работещ на на хонорар ... Изключително нечистоплътен екземпляр!

Мишките напускат кораба! Тия ще играят за субсидиика. Трябва да минат 1%, а "зелени" в България като за един процент все ще се намерят. После пак ще си ходят на работа, само че ще има и субсидийка за делкане. Промяната продължава!

Ами то сега е времето да напуснат - ще се изкарат принципни... след тези скандали

Най-големият застой на политическите субекти в Булгаристан е в "движенията". Засмърдяват на блато и миризмата на съответна лайняна партия за която са се залепили!!!

И ДБ трябва да се отдели от Пълнта Посредственост (ПП) на Киро, Асен и Криптомир... Иначе, че потъне с тях :-)

А те пък без тях ще спечелят много депутати - лъсна и на Бойкикев посредствеността - видя се съдебната реформа

плачаааааа. Тая зелена терористична корумпирана соросоидна сган няма никакво място в България.

И такова ли има? Добре, че са излезли та да разберем, че съществуват. Иначе на кого му пука?

Какво е това Зелево движение, за пръв път го чувам!?

Споко.Не си единствения, от мнозинството си