Зелените сертификати за ваксинация с нов срок на валидност

ЕК прие нови правила и за обозначаване на бустерна доза при прилагането на "Янсен"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На следващите избори - за Възраждане 25% и после ще гледаме сеира.

Не 25, а 51%!!!

Теглим една майна на ЕС с всичките му оядени чиновници и си гледаме живота. А онези, те да си се бодат до припадък.

Добър ден, ваксороби-умници! Как се чувствате като стока с постоянно намаляващ срок на годност? Чакате ли си поредния коктейл от консерванти, овкусители, ароматизатори, подобрители и втвърдители? Не ви ли е обидно такова отношение?

ваксиниране да пълно изтребление. Превърнаха ни в един огромен Освиенциум

Евогрейският съюз ще се саморазпадне поради корумпираните чиновници.

Нека неваксинираните не се радват толкова, защото като отпаднат изтеклите сертификати, изведнъж процентът на ваксинация ще намалее значително и ще стигнем 60% вакснирани на куково лято, а отпадането на зеления сертификат става повече от мираж. Това ще засегне всички!

Ето какво четох в новините преди само 2 месеца (в началото на ноември): Аналогичният документ за завършен ваксинационен курс ще бъде валиден в същия срок като европейския - една година. Кой и защо измисли съкращаването на срока им при условие, че СЗО преди броени дни официално обяви, че хората без придружаващи заболявания нямат нужда от Бустерна доза?

Тва па е най тъпото нещо дето съм чувал, не може ли просто зеления сертификат да отпадне а? Тогава няма значение на колко хора ще им изтекът факсините.

Иска ти се, на всички ни се иска, но не ни готвят точно това, а обратното.

Това е все едно да сключиш "гражданска отговорност" за една година, и после да ти намалят валидността на застраховката на 9 месеца, щото имало много катастрофи :)))

Мозаците на хората Драскат като дроги на 5 игла

Ммаамка ви фашистка ! НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ ИЗЛЪЖЕТЕ !

Или по-точно тези, които са им работодателите? Много просто, защото е заплаха за тях. Заплаха е защото общият враг обединява хората. Общият враг обединява цели народи. Вражди се забравят, грешки се прощават и в общата борба се изграждат връзки, приятелства и уважение. Затова беше толкова важно да се насочат страховете и гнева на хората в какви ли не посоки, затова беше яростната пропаганда да се омаловажават проблемите и да се демонизират решенията. За да не се разберат хората. За да не се обединят. Някой на всяка цена иска хората да са разединени и да враждуват. С цената на хиляди и милиони жертви.

Ваксите преебани

Те сами доброволно и с мерак са си внесли чужд генетичен код в стотина милиарда клетки, например Янсен 50 млрд. Сами са се прее.... прецакали и самопрокълнали това не се лекува, можем само да ги съжаляваме.

Целият терор през тези две години е заради този ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ! Почваш с една ваксина след това слагаш друга , после бустерна доза с трета , ама били с изтекъл срок на годност е .... удължиха го , не работят... нищо, слагай , в общи линии всичко може само да се наложи този QR код и към него в бъдеще да се прикачват още ваксини и правила.

Що не го направят 1 час валиден :)

Стойте си без ваксина бре, стойте....Ама не квичете като наритани псета, стойте си спокойно... в КЪЩИ. По спокойна и приятна почивка от миналото лято отдавна не бях правил.... месец в гръчко,10 денЯ в шпаньолско.... тишина и спокойствие. Осигурете ми ги пак, лошо няма.

Нищо просто се махалите среди ковиди игли и сертификати

Ама ти паралия нея!? Щом цял месец в Гърция и 10 дена в Испания! Паралиите не може да ги спре нито сертификат, нито нищо. Какъвто сертификат поискат могат да си извадят. На паралиите им е лесно. НИЕ ЗА ДРУГИТЕ ГОВОРИМ, ЗА МАСОВОЯ БЪЛГАРИН.

… и за 3 седмици почивка си продаде гъза? Без да съм се сиропирал, минала година посетих доста по-интересни места и наблизо и далеч. И не за 15 дена кат теб. Така че дай друга опорка.

Хех. Антиваксърските налъми се изхождат както винаги под темата за сертификатите. У лево и надоле...

Да махат сертификатите .Пречат на икономиката и разделят хората.Приятелката ми не е ваксинирана.Не може да влезе и да си купи козметика например от Лореал ..Купувам аз със снимки и видео ..смешно...всички сме уязвими.

Горката тя... не можела да си купи лореал...

Ако приятелката ти има затруднения да си купи Лореал,и това ти е основен аргумент, ами по-добре да се ваксинира за да няма пречки. Да ти ... и затруднението.

Въпросът е принципен.Примерът с магазина е хипотетичен.Който разбрал разбрал.

Това някакъв марков вазелин ли е? Я я опъвай здраво отзад, на сухо, да те запомни :)

Моля те,не споделяй сексуалния си живот в обществен форум.Допускаме колко ти е трудно.Няма достатъчно добър вазелин за твоя случай..

Да не мислите, че всичко това скоро ще свърши? Не, няма. Всичко тепърва започва.

Пакинстанците ..., простете британците, се усетиха навреме и се измъкнаха от тази бюрократична структура - ЕС. Само преливат от пусто в празно, тези хрантутници и от скука се боцкат (кой където иска)

На никой не му пука за хората.Голяма игра с тези ваксини.информирам се за бустер .Рано ми е още имам анти ...лай. На ама питам ..трябвало задължително рнк...Да се комбинирала ваксината ..ама аз искам бустер от Янсен.Не можело.Трябвало пфайзер или половин доза на модерна Питам личната пфсйзера как го съхраняват на минус 70..мучи...мрънка ..Ами ..при това положение сбогом бустер

Пфайзера се съхранява при -70 само за продължително време. Иначе след размразяване може да се съхранява до седмица в обикновен хладилник. Това колко пъти да го обясняват?

От кога е това ?Друго се чува от медиците.Охх..,забравих ..баце е виновен..Затова пфайзер е с изтекъл срок.

Лъжеш като дърта циганка. Никого не си питал. И ташаците си криеш с дамски превръзки

Да не се окаже, че новият срок е докато тези измислили наци сертификатите, влезнат в ареста за това престъпление!

и тези сертификати ще играят роля още кратко време. Каквото беше-беше. В следващите няколко месеца ще стане ясно дали ще са необходими други ако се появи нов по-опасен вариант от Омикрон или няма да има нужда нито от масова ваксинация, нито от сертификати ако следващият вариант е по-малко опасен. И не забравяйте, че тук още не си е отишъл Делта варианта, така че е рано още да отпаднат у нас сертификатите.

Рано или късно, по един или друг начин - ще се набодете. Няма как да избягате от това. Това е. Дали ви харесва или не - няма никакво значение. И, се подгответе за още поне три години пандемия. Новите щамове чакат.

Набодох се вече, докато ших с иглата! Порязах си и пръста, докато белех зеленчуци.

Неграмотен ковидиот!

За бъдещето само не ми говори защото гарантирано НЕ СИ част от него. Брой съсиреците и си трай.

Мечтата ми е всичката антиваксърска сган, която драска простотии тука в коментарите да се заразят, но не с Омикрон, а с Делта ..... и който оцелее, оцелее! Дано намалее идиотията!

Дори само да го напишеш това като тролене определя нивото ти равно на това на примат. Злобен и нещастен ха колко интересно това е масовия профил на ваксарите ... гамени

Я го лапай и надувай!

Вальооооу,айде спри да мечтаеш.!Аз като съм ваксинирана да не съм безсмъртна...И що толкова злоба?От простотия ли ?Какво ти пречат хората които не са ваксинирсни ?

Ние сме на всеки километър и така до края на света. Що не вземеш да си татуираш Курвакода, че като ти падне батерията да те пускат в парламента и кръчмата.

Ние сме на всеки километър Итака до края на света. Не кълни за да не си прокълнати. Абе що не вземеш да си сложих татус с Курвакода, че като ти падне батерията в понеделник да те пуснат в парламента злобна фашуга.

Казват, че човек е голям, колкото са големи мечтите му. Валя, ти си абсолютно незабележима! Смени си мечтите, за да те има!

Е, оцеляхме, изкарахме делтата,имаме антитела, други предложения? Да изкараме и едно омикронче, но не ни хваща пущината.... Ти му мисли, че тази дрога май нещо не върши работа.

Не злобей, защото вероятността Ваксаните да се заразят(страничните ефекти ги оставяме настрана) е в пъти по голям от преболедувалите. Ако не си го карал още - Леко Изкарване!

ОБЪРКАЛ СИ СЕ НЕЩО В АНГЛИЯ,ИСПАНИЯ,ЧЕХИЯ ПРЕМАХВАТ ВСИЧКИТЕ ЗАБРАНИ ПОНЕЖЕ СЕ УСЕТИХА ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА И ПОЧНАХА ДА ОБРЪЩАТ ПАЛАЧИНКАТА. А ТИ КАТО СИ СВИКАЛ ДА СЕ НАВЕЖДАШ И НАГЪЗВАШ ЯВНО МНОГО ТИ ХАРЕСВА,ДАЖЕ КИРЕТО И ТОЙ ПОЧНА ДА ОБРЪЩА ПАЛАЧИНКАТА , АМА УЖ ПРИ ДВЕ УСЛОВИЯ МАЙ ПОЛУЧИ НАРЕЖДАНЕ ЗА ТОВА ХАХАХАХАХАХАХААА

А бе олигофрен, ти някога излизал ли си извън Калотина бе плазмодий?

А ТИ ОТ КОЯ ДУПКА ИЗПЪЛЗЯ БЕ, ПО ЗЛЕ СИ И ОТ ПЕРНИШКИ ВИНКЕЛ

Март/Април да обявят 2но набодените с пфайзер и модерна за неваксинирани ;) без нов буустър от новата ваксина -йок сертификат

А на тройно ваксинирани ще се даде щедър срок от 2-3 месеца пак да отидат за 4та игла.. която е първата доза от двудозовата нова ваксина ;) хахах няма такова шоу

Ако е нужно и четвърта доза ще си сложа глупако! Нямам никакъв проблем с ваксините!

Смешно ми е :) От бая време насам ви пиша тук какво предстои - трол съм бил :) Ако искате ми вярвайте бе… не ви карам на сила. В края на март дали ще отменим извънредната противоепидемиологична обстановка, как мислите??? :) Или ще има нов, заразен и опасен щам? Аз не знам…. Троловете няма как да знаят :) /подсказка: в началото на март спад на заразените, седем дни преди изтичане - бум :) нов пик…./

Я кажи, до 2023 и 2023 какво ще се случи!

Конспирацията е 2025 година. Ако щете вярвайте.

Нещо не ми казваш до 2023 и 2023...

Да ти каза тогава, че ковид приключва 2022, остава налагането на сертификати, паспорти и "ваксини", като ще излезе нова "супер" "ваксина", която уж всички щамове ще обхваща, след през 2023 нова пландемия с 10 пъти по-опаснен вирус.

И числата от тотото....

Аз ще си сложа буустерна доза!!

Това е пълен ъпсурд. Нас ветераните ваксари да ни принизяват до мърльовците скатавали се до сега и разнасяли болестта и на видите ли изведнъж имат дори по големи правила и от нас. Аз съм дълбоко убиден и повече няма да си играя такива игри с държавата. Когато им трябваш потупване по рамото, като не шут отзаде.

Щерев, недей така. Сега обсъждат издаването на почетна грамота "заслужил ваксър". При връчването ще обявявт служебна благодарност с право да я използваш когато си поискаш.

2022 светскиот ционизъм ке падне!

Кирето изпълнява плана. Браво! Оправда назначаването си. Скоро пак ще ходи на Козяк :) Искахте промяна? Имате промяна!

Киро е голям и наистина ще ни оправи!!! Не ми се мисли ако партия Гроб и Тулупа ни управляваха сега колко по зле щеше да е!!!

Управляващи , Няма да се ваксинираме. Направете го 27 минути ако искате , все тая.

бил гей тс, каза, че в бъдеще ще ги направят, като лепенки, да си слагаш всяка сутрин "ваксината" лепенка... Или на 27 минути.

Ако мислехте така за здравето си да кажем за начин на хранене и движение... Това че не се ваксинирате не ви прави вечни, нали?

Ти така си мислиш :) Интересното предстои.

Аз пък друго знам

говорете в единствено число някои хора нямат нищо против ваксините, аз например

Малко по малко ви подготвят… Свиквайте с новото нормално. Вече ще сте така. Имате още около месец свобода, после са ви замислили лека изненада. Но.. така ще е вече. Свиквайте.

Без нашете съгласие, което ще се опитат чрез натиск, психясване и медийни най-вече манипулации - няма да могат.

Колко пъти да ви казвам - от вас, обикновените хора нищо не зависи. Вашето мнение изобщо не е важно. И нищо не можете да направите!!! Потърси мои стари изказвания тук - да видиш преди колко втеме писах, че в края на януари ще има лек локдаун. Интересното тепърва предстои - 15.02.2022. И, пак ще кажа: нищо не можете да направите!!! Правилата ги налагаме ние, а ги спазвате вие. Виж снимки от вчерашното кино, на което са били колегите. А сега помисли: някой ще ги глоби ли, задето не спазват собствените си правила???? Не, няма. Това е истината, колкото и да ви боли. Правилата и локдауните са от нас за вас.

В моят избор власт нямаш. В България няма да успеете, както се вижда се проваляте с гръм и трясък, все повече хора се осъзнават и спират да "вярват" в "науката" ви, защото в религия се вярва, а в науката не се подчиняваш сляшо на авторитети, а проверяваш и доказваш. Нито проверката, нито доказателствата ви издържат. Пак ти казвам в България ще се провалите.

Не, няма да се провалим. Защото ние (т.е. Не аз конкертно, аз по-скоро наблюдавам нещата от близо).. та, ние не решаваме какво да става. Всичко се спуска отвън. Дори Мутафчийски, ако помните се изпусна как “получихме нота от НАТО”…. Военен съюз дава ноти за вируси - как ти звучи??? Та, ние сме много малка брънка по веригата. А народът - той само си мисли, че от него зависи нещо. Та те дори изборите не зависят от народа :) И като казвам, че нищо не можете да направите - го казвам не със злоба, а щото реално е така. Всеки опит за нещо, противоречащо на официално спиуснатите нареждания ще бъде оплют, поддръжниците му ще бъдат изкарани луди, ще бъдат смазани. Как мислиш - защо е това разделяне? Ваксъри стещу антиваксъри, подкрепящи мерките срещу неоидкрепящи? Разделяй и владей, Докато вие се гърчите един друг - машината си върви. И планът се изпълнява.

Нещо не можахте да ни набодете на 70%, като западните подведени хорица... Явно от нас зависи дали ще успеете, а желаем да се провалите.

2022 светскиот ционизъм ке падне!

депутат дръжки - поредната заблудена оФца която си няма грам понятие за свободната воля

Още единм пирон в ковчега на ЕС.

Защо в Китай , където масово се ваксинираха с техни ваксини няма почти никакви заразени , а в уж развитите страни ,където се бодоха с уж "модерните " пикни на американците заразените са стотици хиляди и милиони?Явно чифуто резняшката урина не върши работа.Слънцето изгрява от изток и залязва на запад.Та ние сме тръгнали към залеза.

Китай може да изкарат каквито си данни искат. Даже че благодарение на Ковид смъртоността е отицателна. Плюса да живееш под управлението на мечо пух.

Ти верваш ли им на данните... Наще лъжльовци са пионерчета в сравнение с тях...

В Китай, локдауните са с войска и танкове. Никой не шава. Не можа ли да се сетиш сам?

Е щом мечо пух е казал че локдауна е с войка е танкове сигурно е така. Ще доста без разсъдно да НЕ вярваме на всичко идващо от пропагандната машина на Китай. Все пак това е интернета...защо някой би лъгал тук.

Само да попитам това "теории на конспирацията" ли са.И ако не са защо?

Както е тръгнало, преди да изтече новият срок ще наредят на нашите послушковци да махнат сертификатите.

Искам да питам ако имам бустер, има ли отстапка като си копувам винедка за колата през февруари, защото ште си идвам за няколко дена? Досега сам спазила всичкете предписания и имам две дози и не е редно да няма отстапка за колата!

Будалите със Зелена хартийка не знаят, че само с тия сертификат не могат да влезнат никъде, трябва да ти бъркат чак до мозъка за ПСР тест. А и струва €€€.

270 дни за днес, утре може да е и 270 часа...Затягат и отпускат каишката и мишоците се радват...Няма да има край тая истерия. Тъкмо събраха мишоците в капана, никой няма да ги освободи. Ще има лъжи, манипулации, разрешения за послушание и т.н.

Всеки ден нови либерастки новини, и нищо хубаво...Само страх, стрес, тормоз, терор, фашизъм.

директно признават, че "ваксите" не действат.

Аз не съм съгласен. Това не е честно. Представете си един недобросъвестен примат принуден от обстоятелствата да се ваксинира сега ще избере Янсен и само с една игла ще е с валидност на сертификата по голямо от тази на моят след две игли и бустер. При това на него може да му дадат и някоя допълнителна благинка като например участие в томбула или ваучери за парно.

Аз съм се скъсал да пътувам по келявата Европа, че сега много важно, че нямало да ме пуснат, ако нямам валиден сертификат. Нали, за да пътуваш трябват пари, а в БГ не всички имат в достатъчно количество или пък не са крали когато е трябвало, така че да му мислят тез с парите, а ние гледаме да има какво да ядем пък догодина ще мислим за разходки.

Всеки който е промълвил думите “безопасна и ефективна” да си търси улична лампа.

Чеп за ваксърите. КЕФ!!

Ваксини има, достъпни са за всички. Спрете с тия сертификати. Кой иска да си слага, кой не иска не. Спрете. Разбирам да е дефицит и да е нещо рядко, ама не е.

270 дена. Не е ли много? Може би към края на април това трябва да се преразгледа. И една валидност от 30 дена ще е съвсем на място. А на есен, 30, ама не дена а часа. Айде със здраве, и напред към ммм-найстия бустер.

Nikos

Сложил съм си три дози ваксина и се чувствам много добре и спокоен! Имам си сертификат и си обикалям из Европа и нямам проблем по границите, а като чета коментарите, виждам, че тука лайноядстват само малоумни и неграмотни педали!

Аз също но без дози по Европа

Няма да си сложа бустер докато имам антитела. Колкото и наклон да ми дават. Никой досега не ми е отговорил защо да слагам бустер при положение че антителата ми не спадат

Обикаляш Европа....на сън. Тоя сертификат нищо не ти гарантира, пак ти искат актуални скъпи тестове, разправии, всеки ден нещо различно... Така, че няма как да се чувстваш спокоен, освен, ако не "обикаляш" Европата от вас, виртуално... Направиха ви на маймуни с тия сертификати...и сега си внушавате, че всичко е...точно. Хаххахаха

А бе минет скапан, вземи се наври на майка ти в путката и стига си срал из коментарите духач!

Ами аз преди два дни се върнах от Белгия и преминах през почти половината Европа и сертификата ми беше нужен на всяка граница, пък ти си плямпай каквото искаш! Не съм се набутвал никъде! Ти защо не се пробваш? Ще стигнеш до Калотина или до Видин! За аерогарата няма да говоря!

Много сънуваш бе човек.Поне ми поискай да ти пратя някоя картичка от някоя държава че да си я залепиш на хладилникът /ако имаш такъв / че да си мечтаеш .

Тамън да почна да сънувам и майка ти ме събужда !

не са ти сложили най-важната. в Анадола те чакат, ще те боцнат. и освен добре и спокоен, ще си шастлива

Ваксите пак преебани!!! Вакса срещу движение

Не става ясно какво става като изтече срока на сертификата, как ще получиш нов?

Ами подаваш ръката за нова доза бъркоч, като същевременно пресмяташ 15% намаляване на имунната система след внасяла игла ... Не е лесно.

Срещу игла!!!! Като наркоман

Трябва ни сертификат, че имаме ваксина, която не пази от нищо? Поне зад серрификата на колите евро1,2,3,4… има нещо което пази поне околната среда.