Зелени (сертификати) и свободни (от ковид страни)

Въвеждането на зеления сертификат на различни места по света накара хората да дебнат по новините за всякаква актуализация във връзка с мярката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След това ще измислят нещо друго. Щом задълбочиха нещата , няма да се спрат ей така.

Свободно съчинение като на ученичка. Смес от малко истина, много лъжи, избирателно и манипулативно. Статия, само за да се вземе хохорара.

Не крийте коментара! PCR тест6ът не може да служи за целта , т.е. за доказване на прекарано заболяване от Ковид. Затази цел е тестът за антитела! В правилно направен такъв тест се посочваат резултатите: 1/ Covid 19 IgG AK (neutralis.) AU/ml 718 AU/ml < 50 N 2/ Internat. WHO Einheit (unit) Covid-19Ak 102 BAU/ml < 7.0 N Под втория резултата има заключение: Лицeтo e прекарало инфекцията или е ваксинирано. Това е от оригинален тест от западноевропейска лаборатория. Този тест няма никаква (измислена) причина да не служи като зелен сертификат с тези резултати. Но...това не се признава, а се мълчи за значението му по разбираеми причини. ПС. Между другото такъв тест (в този мму вид) в България не се прави, или ако се прави за него се мълчи.

Някой питаше по-горе в коментарите за Канада https://www.covidpasscertificate.com/canada-adopt-covid-passport/

Заслужават смърт и фалит такива фашисти....

Странно е че още има овце, които смята че има "пандемия" , одобряващи пръскащи те биологични и химични оръжия от самолетите на краварските килгеноцидовци ....Знаете ли че всеки от милионите осакатявани с инжекциите на кил геноцидис хора ( доброволно сложили си отровите!!!) , като почнат да се тресат или припадат с инфаркти , неврологични увреждания тумори и т.н. на всички им казват , че те си въобразяват уврежданията си и че са шизофреници и много ги пращат в психиатрии....

100+

Вероятно скоро напълно в духа на демокрацията прогресивното човечество ще направи и свободни заони за тези които не желаят да се ваксинират за да могат там да живеят свободно и да упръжняват безпроблемно свояето право на труд.

Северна Корея!

ЗАВРЕТЕ СИ ЗЕЛЕНИЯ ПАСС В КУЧИЯ ГЪЗЗЗЗ ФАШИСТИ ДОЛНИ... БОКЛУЦИ ...... ДИРА И ЗА ВАС СЕ ОТНАСЯ ФАКСЪРИ МИЗЕРНИ ПРОДАЖНИЦИ

Какъв е източникът на информация, че само четири страни в света не използват т. нар. зелен сертификат? От други медии и личен опит разбирам, че извън Европейския съюз, Швейцария, някои щати в САЩ, Канада и може би Австралия, такъв сертифкат не се прилага почти никъде.

"След 31 декември 2021 г. CDC ще оттегли искането до Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) за разрешение за спешна употреба (EUA) на CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) RT-PCR Diagnostic Panel, анализ, представен за първи път през февруари 2020 г. за откриване само на SARS-CoV-2. CDC предоставя това предварително известие за клиничните лаборатории, за да разполагат с достатъчно време за избор и прилагане на една от многото алтернативи, разрешени от FDA. В подготовка за тази промяна CDC препоръчва клиничните лаборатории и тестовите сайтове, които са използвали CDC 2019-nCoV RT-PCR анализ, да изберат и да започнат прехода си към друг COVID-19 тест, одобрен от FDA." ПСР теста в момента притежава невъзможността да разпознае SARS-COV-2 между над 46 различни вида коронавируси, някои в пъти по-опасни от него. ПСР-тест с над 25 цикъла (лабораториите масово правят по 30-35 цикъла) дава 56% фалшиви резултати, защото отчита частици от SARS-CoV-2, които остават в тялото до 100 дни след заразяване. От там идва и големият брой "безсимптомни" случаи. Доказва се чрез отглеждане на взетата проба в лаборатория и се следи дали се размножава. Това е основната причина СЗО на 20.01.2021г. да оповести, че положителният PCR тест сам по себе си не е равнозначен на инфекция и за да бъде поставена диагноза Ковид-19 трябва да има клинични данни за заболяване, доказани с различни методи. С новия тест се очаква голям спад на случаите и за да не се обвини измамния стар ще трябва да се обяви, като причина големия процент "напълно" "ваксинирани". Затова трябва да натискат, принуждават и то бързо, защото времето им изтича.

Познавам един /вероятно не е единствен/ ваксиниран със зелен сертификат, който се разболя и се разхождаше навсякъде. Болен, но със зелен сертификат можеше да влезе където си поиска да сее зарази! Голяма простотия! Неваксинираните се пазят повече от тези с ваксината. Ваксинираните сеят зараза!!!

Зелен паспорт със свастика признава ли се? И без това смисълът е същия, само картинката е различна.

В "бeлият cвят " c нaд 70% вaкcинирaни вилнee вълнa нa рязкo пoкaчвaнe нa cлучaитe и нaлaгaт лoкдaун. При нac - пoд 25 % вaкcинирaни, a cлучaитe нaмaлявaт.

Мангъров, ти ли си?! Респект :)