"Зелен" залп от язвителни въпроси и нападки към Урсула фон дер Лайен

Германката не даде ясен и еднозначен отговор на много от въпросите на евродепутатите от "Зелените"

Обратно в новината

Коментари - "Зелен" залп от язвителни въпроси и нападки към Урсула фон дер Лайен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изберете Путин за председател на Еврокомисията ,та да се оправи най накрая Европа.Какви са тези бабички където ни ги натрапват.

Зелените повече вредят отколкото помагат

Зелените са прави въпреки че не изповядвам тяхната идеология, тази женица е натрапена.

Ти искаш повече зелено предния пост по-малко зелено. Значи жената е по средата. Балансирана и права.

Тази германка все повече не я харесвам. Няма да говоря за информацията за нея от преди, нито за възгледите й отразени в предишни статии, ще поразсъждавам над информацията по- горе: 1. "група от учени да подава на институциите на ЕС доказани данни за състоянието на природата" - коя група учени ще е това? Като говорим за природа е добра идея това да става с обосновани прогнозни данни, а не с "доказани" такива, които са остарели още когато са получени. Добре е да се работи по въпроса в перспектива, за да има поне някакъв шанс за таз пуста природа, която всеки я мачка. 2. Лайен се обяви за възобновяването на европейската спасителна операция за мигранти в Средиземно море "София" - твърдо НЕ на спасителни операции за "мигранти". Дори само с тази точка да не бях съгласен- пак щеше да е МНОГО. 3. "Тя заяви, че е невъзможно въвеждането на минимална заплата в ЕС" - Нова точка, с която няма как никога да се примиря. Особено българите имаме нужда от минимална раб. заплата определена по европейска директива. 4. "не се обвърза с обещание за намаляване на отровите, използвани в земеделието" - що ли да се обвърже?! Важното е Монсанто и сие да печелят, европейските потребители там да таковат супата. 5. "Лайен подкрепи възможността Великобритания да получи допълнителна отсрочка за решението си дали напуска ЕС и при какви условия" - айде стига с този Брекзит на наглите англичани, а? Да се махат, вече НИЕ НЕ ГИ ЩЕМ. Изобщо Фон дер Лайен изглежда като най- лошия възможен избор, в сравнение с който Юнкер ще ни се струва като свеж полъх в горещ летен ден.

Тази КОЙ я познава и защо има претенции да управлява, като не е избрана на преки избори от европейските граждани?

... е руССкиня - тайният коз на Путя, за СССР-2!

Като прочета за "Путя", за "Россия", "Решетников" и прочие глупости и ми става ясно, за умствения капацитет на пишещия, за неговата активна спортна кариера в скока (по площади, щот не е червен), за политическата ориентация (екс седесар щот е бил прогресивен) и за текущата му нископлатена работа (нископлатен трол, за да е възможно най- назлобен в коментарите, които пише).

яж му х.я на Путя

Както у нас, така и в ЕП "зелените" са червени.

е дала клетва пред менторката си, че ще вкара още един милион джихадисти в Германия и Европа веднага с встъпването си в длъжност.

ще бъде избрано, за да може да се заклейми германската гестаповщина в концлагера наречен “ЕС”. Юнкер в сравнение с нея беше най-обикновен фелдфебел. Тази идва директно от ул. “ Принц Албрехт” No.8

Ох,Дай Боже да идва от Принц Албрехт,но няма да е от там.Защото ако беше от там нямаше да говори за спасяване на емигранти ,ами щеше да нареди на Дьониц потопяване на всички лодки и кораби в Средиземно море.

еБуквално Има Луда Крава или болестта с медицинско има - Синдром на Якоб-Кройцфелд

Излязох Пророк

Щом е тръгнала по пътя на Меркелица да защитава орките нещата са от ясни по ясни ! Дано и нея я хване треперушката !

Зелените с си чисти руски агенти и няма нищо учудващо в атаката им. Те заплашват цялостта на ЕС и е повече от ясно, че с такива ЕК ще бъде под натиска на Кремъл. Повече от ясно е, че зелената утопия не е нищо по- различно от червения еврейски комунизъм. Под предлог за равенство ограбиха, когото свариха, а сега под предлог за чиста околна среда ограбват, изнудват, лишават от права пак когото сварят, но засегнату ит техните няма да видите. Те се държат като богоизбрани. Зелените терористи не са друго освен унищожители, които вият, че се засяга природата, но нямат шредложения и не изпълняват никакви подобрения, дори нищо не са измислили! Като нито един от тях не може да скрие комунистическото си минало.

Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже...

....Както и с избиратели-кретени! Зряла, 60-годишна жена, все още елегантна както тпрябва, майка на 7 деца, не като вашите зомбирани дебелачета по едно-две, дето все ги "обиждат" на тъпота и живо тегло. Айде и на теб приятен ден!

Европа се напълни с политици идиоти.

Защо всеки германец достигнал отговорен пост почва да защитава мигрантите, дали защото се чуства виновен заради концлагерите но пък ние и останалите не сме виновни. Тогава защо и ние трябва да приемаме от тях?

нима още не си разбрал,че всеки издигнат германец защищава мигрантите...ами...просто е-защото затова е издигнат....от...началниците...

тая е скелет и в буквален и в преносен смисъл някаква уродлива пародия натрапена от недоразумението меркел това е 3 тата катострофа в европа натропена от германия за един век

това протеже на меркел трябва да бъде отхвърлено за да спадим европа

Урсула фон дер Лайен за съжаление е поредното недоразумение,което кукловодите инсталират да провежда тяхната политика без някой и да е помислял да гласува за тази незрачна жена !

Как така никой? За кого гласуваха българите? За ЕНП (ГЕРБ, Демократична България), ПЕС (БСП), за ДПС... Какво очаквате?!

от биографията на тази...женица....като студентка в лондон си е сменяла и името-с английско..не мога да разбера как така досега не си е заменила и гражданството с английско...и ако след всичко това не е ясно за кого играе-здраве му кажи...

Ми нали тя е от партията на Бойко бе бастун. Българите избрахме ЕНП и ето ти ЕНП в действие......Това е нашия канидат. Аз и ти си я избрахме бабата. За 60 годишна баба е доста атрактивна. Явно е голям интригант. ЗА съжаление май е голям некадърник ама той и ишиаса не се открои с професионален талант.....

В Германия и казват Уши Чифтето - Flinten Uschi и само се подиграват с нея. Защото тя за нищо не става. Още не е паднало обвинението, че нейната докторска дисертация е плагиат и с ниско научно ниво. Тъкмо започнаха да и търсят заместник, нов министър на войната, и ето, че Уши потегля към Брюксел. Между другото срещу нея се води съдебно разследване. Познайте за какво? Правилно - за корупция.

Урсула изгоре! Никой в Западна Европа вече не харесва ЕНП!

да де ама изборите минаха. След 5 годни да пробват пак. Сега ще се радваме на бабет. Избрахме си я само преди 2 месеца....и ние и и западняците......и ако при нас е оправдано, щото не искаме ДПС, олигарсите на БСП или оня аптекар да ни представляват.....не мога да разбера западняците, където имат смислени партии други -зелени разни, либерали, социалисти....

В Западна Европа ЕНП не пичели, само в Източна. Няма да я бъде Урсула!

Левите взеха мнозинство и вземат властта в Европа. Тежко и горко й! Освен да рапределят уьди пари, те не знаят, как да ги правят. Иде левашка диктатура на зеленикакви, цоциалисти и тук-таме улевели либерали. Добрата стара християн-консервативна доказана демокрация е оплюта и низвергната от последователите на Маркс. Нео-марксистите ще опоскат всичко и ще залеят континента с мигранти от всякакви тъмни цветове.

Сори, "чужди пари".

Всички вишеграддки селтаци и балкански мафиоти - да духат супата ! Да влезе Лаура Кьовеши !!!

И тия за власт ще се самоизядат.

Фон дер Лайен е човек на НАТО и служи на либералният елит!! Много слаба в като военен министър но верен другар на Меркел. Раздава държавни пари на фирми като мек Кинсли където е назначен и нейният син Давит фон дер Лайен.На изборите я нямаше никаква и я извади Меркел в последния момент!Уж Макрон я искал!! Който вярва още в Европейската Демокрация е или либерал или луд!!

Може да е и луд либерал.

...

"Лайен се обяви за възобновяването на европейската спасителна операция за мигранти в Средиземно море "София"." БАСТА! Докога мигрантофилите ще рискуват живота на имигрантите?!

Голем бардак настъпва в ЕС. Комисарите и Комисарките вече ще бъдат И зелени. Чакаме ги да станат пембени ...