Зелен сертификат и за преболедувалите с направен антигенен тест

Решението се базира на становищата на експертните съвети по инфекциозни болести, епидемиология и клинична имунология

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте хитрували българи! . Ходете и се ваксинирайте като белите хора. Да не си ги мерим..... Антителата. От хитруване докарахте и без това бедната страна до това положение. Понеже сте най хубавите и най умните.

Със съпругата изкарахме вируса с документиран лабораторен (+) PCR тест. Но аз не фигурирам в здравната система поради нечия човешка небрежност. Как, МНОГОУВАЖАЕМИ ЗДРАВНИ ЕКСПЕРТИ, да се сдобия със т.нар. зелен сертификат като ВИЕ не сте ме вкарали в системата?! Над 100 позвънявания имам към РЗИ. Познайте с какъв резултат? И как определихте този срок на валидност, бил той 6 или 12 месеца?! Ваксинираните могат да се заразят и да предават вируса, докато това не е така за преболедувалите го по естествен начин, защо е тази дискриминация?

hvk@

Давайте все така ! Да рапортуваме пред Голевия брат и пред Брюксел, че сме изпълнили Повелята 100% !

И къде да взема антиген тест за зелен сертификат азь имам 18гофишем джиесем.и съм преболедувал тва сарсковид вирус4е 14пути от 1986г до 2018г

Резистентните какво да ги правим? Да ги изгорим на клада, предлагам?!

Правилно.Щом имаш достатъчно антитела трябва да получиш сертификат.

Не се казва в това изявление! Говореха за асимптоматично преболедуване, след което го забравиха! И за да бъде пълна манипулацията, от която и Рогатия се изчервява въведоха термини без какъвто и да е смисъл: Значи преболедувалите в къщи, както и тези с високи числа на антитела, сега се оказват извън "класацията", 'щото не се вписват в профила за ваксинация!

А какво правим преболедувалите, с отицателен тест, но с антитела???

ДА си го НАБИЯ ТЪПИЯ ЗЕЛЕН ПАССС в ТЪПАТА ГЛАВА ДА СИ ГО НАБИЯ ..... УРСУЛА МЕ НАКАРА НЕВИНЕН СЪМ

Абе май ще излезе много добро решение с тези сертификати, отначало бях скептично настроен, ама щом герберастите реват , значи всичко е точно.

Германия дава по един починал на милион население. Ние даваме по 20 починали на милион.

С минусите какво казвате?

Там ги готвят за следващия етап. В България и с ваксини и без, смъртността пак ще е по висока.

Там ги готвят за следващият етап. В България и с ваксини и без, смъртността пак ще е по-висока.

Та ти му повярва?!

Е кво от това ? Мрат неприспособимите .

Всичко това са залъгалки, защото накрая искат да набодът децата. А след тях се почва , реваксинация. Нещата няма да вървят към оправяне а само към по-зле. Излизайте на площада , защото само тълпата може да спре това безумие!!! Ако не за себе си , излизайте заради децата!!!!

Бил Гейтс 2017г. така беше казал какво ни очаква в бъдещето - ваксини, ва ксини , ваксини.

Уааау какво прозрение ..... съвсем нормално е бъдещето да е във ваксини , ако могат да се предотвратят 1 куп бъдещи и последващи заболявания то към момента начина е ваксини. Не трябва да си много умен за да го прозреш това , но българина и толкова не може.

Нямаше да пуснат вируса ако това им беше целта. Пък и той няма нищо общо с медицината...

То и Ленин разправяше разни работи, ама нещо не се получи.

Имам положителен антигенен тест от м. декември 20 г., но не съм в базата данни за сертификат! Не мога ли на основание теста с подпис от лабораторията да потвърдя вместо сертификат? От лабораторията ми отговориха, че на никой не са изпращали теста за регистрация!

Не , не може. Както не може и с антитела и няма и да може и за в бъдеще.

Ти сертифициран ли си, или ти плащат да се правиш на луд?

Ако се преболедувал ковид, но не си разбрал и съответно не си правил никакви тестове, а сега си направиш тест и се види наличност на достатъчно антитела, ще получиш ли сертификат?

Предполагам, че ще има минимум необходими антитела. И това подобие на сертификат, което ще дадат, ще е само за България и само временно, за да потушат малко недоволството преди изборите.

Над едно е валидно

Представяш сертификат за антитела от реномирана ЕС лаборатория, а нашите власти на границата ти казват, че този сертификат в България не важи, и трябва да си направиш веднага PCR или бърз антигенен тест с/у 100 и съответно 50 лв. и да изпратиш резултата с е-мейл! Я Серго Станишевия да коментира това безумие (уронващо престижа, т.е. имиджа на РБ)!

Навремето и Хитлер е въвел такива сертификати доказващи арийския произход за ходене на работа, училище, театър, музеи и тн.

Почнаха да се гунат като червей , ще видим колко ще издържите , бизнеси спряха заради вас бо...ци мръ...ни

Бизнесите имаха година време да се ваксинират и сега нямаше да спират. Взели са информирано решение да стоят затворени.

В тази държава няма ли специалисти или всички вече са изчегъртани? На маймуни ни направиха.

а зелени чорапи раздават ли?

Ехо, зелената братчедка, как си? Добре дошла на белия свят!

е как от 18 - 19 % за един ден падна на 10% ДА ВИ ЕВА СТЪКМИСТИКИТЕ ДА ВИ ЕВА

виж бройката на тестовете за един ден колко се вдигна ЗАРАДИ СЕРТИФИКАТА. аре мислете бе

е и 5000 / 25 000 5000 / 50 000 утре може да излезе 5000 на 100 000 тоест си е ЧИСТА СТЪКМИСТИКА

Побългарите работата. Срахте на метенето. Значи аз като си дойда на ваканция в бг ще седне до мене в ресторанта някой цървулчо и ще си ме зарази най спокойно,защото такива зелени сертификати ще се признават в цървуландия. Европа ще ви глоби и ще плащате всички.

аз ако те добарам ЗАРАЗЯВАНЕТО ще ти е най-малкия проблем ЦЪРВУЛ....

Не обиждаи родината ми, нищожество! Като си избягал от тук, стой си където си! Там сядай в ресторант! Ако можеш да си позволиш! Предполагам, че ринеш тор от сутрин до вечер някъде в чужбина, събираш стотинки, за можеш като дойдеш тук да седнеш в селската кръчма и да се правиш на баровец. Може даже да си позволиш да почерпиш някоя селска пиянка, за да се издигнеш в слепите им очи.

Не си идвай!

Как така срок 1 година, че тоя цирк колко ще продължава. Или цирка няма да свърши до 1 година и ще трябва да се разболееш пак за да го удължиш. Ще трябва да гръмне пушка иначе няма да стане май.

Ей таман днес 120 човека няма да гледат повече цирк. Но пък за такива като вас това няма никакво значение.

Министърът се е сетил видиш ли да погледне Как е В другите държави. Пък оня ден твърдеше че не съществувал зелен сертификат за преболедували. Ама така е като назначавате неадекватен за министър. Дето се върти като фурнаджийска лопата според заповедта за деня.

Това не са министри. Това са хора, които дори не са ниско ниво мениджъри. Това са от онези стария тип "директори", които смятат, че като кажат и всички трябва да се наведат. Профани. Лошата новина е, че такива не се научават. За това вън, и вин, и вън....докато се намерят читави. Ако ги гоним периодично всичко ще си се нареди!

Нали до вчера това беше най-успешното правителство в българската история:))) Съставено от най-добрия президент избиран някога в България:)))

Тези не се ли казват "партийни секретари"?

Това за преболедувалите с антитела, но без PCR или бърз антигенен в системата ще важи само в България засега, заради изборите е, в другите държави само за антитела не се издава сертификат.

Аз имам такъв сертификат, при това на два езика! Искаш ли да се видим и да ти ги покажа?!

Ама може ли да си направим тест в някоя лаборатория и после той да се регистрира?

А как ще става регистрацията на тия тестове. трябва да се занесе в лаборатория ли?

Оооо, забравих. Не ви е финансово изгодно :) Кофти работа, събоптаж на плана ви за бързо забогатяване!

И каква гаранция ти дава този зелен дявол? Дано играта ви приключи.Това е новото модерно явно ..

Но пък ти позволява да заразяваш лицензирано :)

От твърденията на Фейсбук експертите.

Да зелен е и е български, но не е Европейски!!! Никой няма да го признае !

От къде имате тази информация?

И как точно се издават тия сертификати за преболедували? Щото на сайта освен да провериш, че НЯМАШ издаден сертификат, друго инфо няма.

От понеделник. Трябват им много дни , за да сменят в SQL заявката едно (примерно) "AND DAYS

Ей затова като излизаш и говориш пред камери как ще направиш това и онова, без да казваш някакъв срок, е хубаво ВЕЧЕ да си го направил, че като отидат хората да видят дали иамт сертификат да видят, че имат. А не да отварят и да се чудят. И сега сигурно пак ще им падне сайта.

ще се справят от информационно обслужване? Нали трябва поне нещо да знаеш за да стигнеш до бързото решение :)